Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

TV Junkie

Hello to my fans,
    Σήμερα ο φονικός μπανανοσάλιαγκας θα φτύσει τη γλίτσα του,πάνω του!        Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι: είμαι ανωμαλάρα του κερατά και θα το αποδείξω!
    Τί είναι λοιπόν αυτό που μπορεί να κάνει τον φονικό μπανανοσάλιαγκα να μείνει ξύπνιος μέχρι τις 2:30 το βραδυ ενώ δηλώνει οτι θέλει να ψοφήσει απο τη 1??? Ξέρω τι σκεφτήκατε...το sex, ε??


                                                             ΟΧΙ!

                      Αυτό που με κρατά ξύπνια είναι η τηλεόραση!


     Είμαι το άτομο που καθόταν ξύπνιο για να δει το ντοκυμαντέρ με τις σουρικάτες στο σκάι στις 4 το ξημέρωμα και μέχρι να δώ τις σουρικάτες ,χτύπαγα και έναν φιδάκια που μάζευε οχιές απολη την Αυστραλία. Μετά τον φιδάκια έβλεπα και τις τίγρεις -που 200 μονο εχουν επιβιώσει απο τις βασιλικές θαρρώ- που τις φρόντιζε ένας επίσης στην Αυστραλία! Για να μην αναφέρω τα επεισόδια για το κυνήγι του βασιλικού καβουριού που με συντρόφευσαν όλα τα Σαββατοκύριακα του Χειμώνα.
   Αλλά επειδή ξεφευγω απο το θέμα μου πάλι, με ανακαλώ στη τάξη και με συμμαζεύω. Και τώρα που συμμαζευτηκα μπορώ να σας μορφώσω με όσα έμαθα απο το ντοκυμαντέρ για την ιστορία του σάντουιτς και την εκπομπή για τη οικοδόμηση του Τοκυο:

α)Αυτη η γνώση είναι για σενα,αμερικλάνε μου: Στην Αμερική καταναλώνονται 405 hot-dogs το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!! Να τώρα μόλις καταναλώθηκαν 405...Α Α Α Α Α άλλα 405! Παναγία μου,δε τους προλαβαίνω!!Μα καλά,μόνιμα πίσω απο ένα καροτσάκι με λουκάνικα είναι οι Αμερικάνοι;;; Άσε που το ντοκυμαντέρ που ήταν για την ιστορία του hamburger-sandwich απο τα 40 λεπτά που διήρκησε,τα 30 αναλώθηκαν στις ΗΠΑ! Φαναζεσαι λοιπόν πόσα έχω να σε ρωτήσω...

 i)Ερώτηση προς Αμερικλάνο: Το sandwich με ζελέ και φυστικοβούτυρο είναι τόσο γαμάτο όσο το παρουσίαζαν; Γιατι να πώ την αμαρτία μου, εμένα για αηδία με φάνηκε!

ii)αυτή τη σάλτσα βατόμουρου τη βάζουν όπου να ναι ,έτσι;Ίσως,βέβαια,είναι και άλλη η ποικιλία του βατόμουρου τσι Αμερικής...αλλα μαγιονέζα με κόκκινες φουσκαλίτσες μέσα δε τη κατάπινα!

iii) Ρητορική ερώτηση προς Αμερικλάνο: Για το σουβλάκι για δεν έχουν βγάλει ντοκυμαντέρ;;;


β)Γνώση χωρις στοχευμένο παραλήπτη:
Στη Γαλλία καταναλώνονται 20.000 τόνοι σάντουιτς κάθε χρόνο!Και οι Γάλλοι τελικά άλλη δουλειά δε κάνουν, εκτός απο το να τρώνε μπαγκετες με βουτυρο-ζαμπόν-καμαμπέρ.

γ)Θα ξεφύγω απο το φαί και θα πάω στην ευχή που δίνω σε όλους σας: Μη βρεθείτε ποτέ στο Τόκυο! Φιλαράκι έχουν πρόβλημα αυτοι οι γιαπωνέζοι, εκτός απο τα εκτρώματα ξενοδοχεία-κάψουλες,εκτός απο το ότι θεωρούν τους χώρους parking άχρηστα τετραγωνικα, που μπορούν κάλλιστα να οικοδομηθούν άν φτιάξεις μια σιδεροκατασκαευή στηριζόμενη σε ατσάλινα παλουκάκια πάνω απο τα αυτοκίνητα. Χτίζουν και τα πεζοδρομια!! Και άντε πάει στο διάλο,είναι πολλοί αυτοι,γεννοβολάνε ασύστολα! Στην Αθήνα ρε φιλαράκι γιατι τους μπήκαν οι ίδιες ιδέες;;

Ούφφφ! Πάλι συγχιστηκα!Πρεπει να το κοιτάξω αυτό με τα νευρα μου!!Δε θα μου βγεί καθόλου σε καλό και το ξέρω!!Και συ σιχαμερό πλυντήριο σταμάτα να κάνεις αουαουουουου!! ολουρμι πια!!!

2 σχόλια:

  1. Μου θύμισες τώρα ότι δεν είδα την συνέχεια στην σειρά με τους ακτιβιστές Αυστραλούς που κάμανε ρεσάλτο στο γιαπωνέζικο φαλαινοθηρικο...Τι να κάμει ο Πότσι και ο Τζάιλς, αραγέ? Να τους σκοτώσανε οι σχιστομάτηδες? Τροφή για καρχαρίες? Καταραμένη τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν ι) Δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε σκοπεύω στον αιώνα τον άπαντα! Φυστικοβούτηρο με ζελέ λέει! Δεν είμαστε καλά! ιι) Η σάλτσα βατόμουρου δεν ξέρω και ούτε νομίζω να έχει μαγιονέζα, αλλά δεν είναι κακή! Είναι κινούτσικη και ταιριάζει με τη γαλοπούλα που είναι στεγνη με πιάνεις? ιιι) Γιατί τα σουβλάκια είναι για να τα τρώς μανα μου, όχι για να τα παρακολουθείς. Αυτό μου έλειπε να βλέπω και ντοκιμαντέρ με σουβλάκια να ξελιγωθώ τελείως!!

    Ελπίζω να σε κάλυψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή