Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Δεν ξέρω ρε σαλιάγκι γιατί με βγήκε έτσι αυτό σήμερα. Ημουν καλά, πολύ καλά για την ακρίβεια. Κανονίζαμε μια ανταρσία, λέγαμε τις βλακείες μας και κοροιδεύαμε τους πάντες (ναι κατά βάσιν είμαστε κακοι!!!) και αισθανόμουν καλά. Χαρούμενη! Ήρεμη! Εντάξει είχα ένα μίνι πονοκέφαλο, αλλά μέχρι εκεί..


Και μετά έγινε το τρομερό. Ηρθαν που λες σήμερα κάτι παιδάκια που δίναν πανελλήνιες τώρα να μάθουν για τη σχολή μας και εμείς τους κάναμε παρουσίαση. Βγήκαν καθηγητές, παρουσιάστηκαν power point με μεγάλα λόγια και παινέματα για τη γούνα μας, ξαναθυμηθήκαμε τις μεγάλες μορφές του ΗΜΜΥ που πέρασαν από δίπλα μας και διάφορα τέτοια ωραία.



Μα εμένα κάποια στιγμή με έπιασε φρίκη. Δεν ξέρω τι ήτανε ρε σαλιάγκι. Μα τον Μπελένος δεν ξέρω! Δεν άντεχα να ακούω άλλο πόσο ΓΑΜΑΤΗ είναι η σχολή μας. Δεν άντεχα να ακούω τα παινέματα που και το δικό μας έργο εξυψώνανε αλλά ήταν υπερστολισμένα και ελαφρώς διογκωμένα για το επίπεδο επιτυχίας μας. Και αν τα έλεγαν αυτά για εμάς που τα μισά ήταν φανφάρες το ίδιο θα ίσχυε και για τα άλλα εργαστήρια...


Μιλήσανε για τα υπερτέλεια εργαστήρια με τις απαιτητικές, αλλά άκρως ενδιαφέρουσες ασκήσεις που έχουν, αλλά κανείς δεν είπε ότι δεν θα έχεις χρόνο ούτε να κατουρήσεις, γιατί θα είναι όλες οι εργασίες ταυτόχρονα και θα πρέπει και να παρακολουθείς τα μαθήματα.
Αναφέρανε το ότι αν πάρεις κάποια μαθήματα επιλογής θα έχεις μεγάλα εφόδια για το μέλλον, αλλά δεν σου είπανε ότι για να τα τελειώσεις θα πρέπει να ασχολείσαι ασταμάτητα και μόνο με αυτά για ένα εξάμηνο και κοντά στο τέλος θα βρωμάς απελπιστικά, γιατί θα έχεις βδομάδα(και βάλε) να κάνεις μπάνιο.. (ναι ξέρω τι σκέφτεστε ελάχιστοι αναγνώστες μας: ΙΟΥ..Αλλά είναι αλήθεια!Έπρεπε να διαλέξουμε: μπάνιο ή ύπνος.. Και στην κατάσταση που είμασταν δεν ήταν ακριβώς επιλογή μας το αποτέλεσμα!)



Αναφέρανε την μεγάλη μορφή του έτους μας, ξέρεις, αυτή που ήρθε μαζί μου. Και αναφέρανε πόσο πετυχημένος ήτανε. Κανείς δεν είπε όμως ότι κατάφερε να διώξει μακρυά τους καλύτερούς του φίλους. Κανείς δεν σχολιασε τις αντικοινωνικές συμπεριφορές που είναι διαπιστωμένο ότι αναπτύσσουν οι συμφοιτητές μας. Και εμείς!!

Ήθελα να τσιρίξω, ρε σαλιάγκι, αλλά δεν το κανα.. Με νικήσανε! Ούτε έτσι δεν αντέδρασα..Αλλοτριώθηκα! Μόνο στο φεγγάρι μου έμεινε να φωνάζω τώρα..


Μόνο που εμένα με κέρδισε ο νόμος..

Και το καλύτερο σε όλα αυτά ξέρεις ποιό είναι? Αν τώρα πήγαινα πίσω, γνωρίζοντάς τα όλα αυτά, πάλι η επιλογή μου θα ήταν η ίδια..Αμα είσαι μαζόχας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου