Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

L.A Woman..

Σήμερα που λες σαλιάγκι ενημερωθήκαμε για το Λ.Α από έναν ΗΜΜΥ. Όχι βρε από τον φωτεινό παντογνώστη - τράκτορα (αυτην την ιστορία ήθελα να ξεκινήσω να γράφω, αλλά νομίζω ότι σου αξίζει δικαιωματικά να την γράψεις εσύ για αυτά που έζησες μαζί του. Ασέ που δεν έχω και πολύ έμπνευση σήμερα..)

Από τον άλλον λοιπόν ενημερωθήκαμε, αυτόν που ξενιτεύτηκε πέρσι στας Αμέρικας. Αυτά που μάθαμε είναι τα εξής:

  • Δεν μας αρέσει (και πολύ καλά να πάθουμε, που θέλαμε να ζήσουμε και το αμέρικαν ντριμ σε όλο του το μεγαλείο!!!! Πολύ το χαίρομαι, γιατί ειμαι και κακός άνθρωπος)
  • Έχει ίδιο καιρό με εδώ την μέρα, αλλά το βράδυ θέλει πάπλωμα όλο το χρόνο (και ούτε αυτό μας αρέσει και καλά να πάθουμε που θέλαμε να ζήσουμε το αμέρικαν ντριμ .... ουπς, το ξανάπα, επαναλαμβάνομαι!!!)
  • Το πλήρες του όνομα είναι El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula. (αυτό το έμαθα μόνη μου από τον γουγλή! Να ξεκαθαρίζουμε τις πηγές..)
Και επειδής έχω κάμει ήδη ένα μίνι αφιέρωμα στο φατσοβιβλίο είπα να οργανώσω μια συλλογή με όμορφα τραγουδάκια και να τα αφιερώσω στους ξενιτεμένους στο Καλιφόρνια:

Μια σταθερή αξία στον χρόνο (οι doors πρέπει να έχουν τραγουδήσει τα πάντα..)

Επίσης αφιερωμένο στο αμερικάνικο όνειρο (όχι απο mamas and papas, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά επειδή μου είχε λείψει ο πόλ που κόντεψες να μου τον βγαλεις πεθαμένο!!):


Και φυσικά η σκοτεινή πλευρα..


Και ένα ελληνικής παραγωγής:


Ουφ, πάω να πάρω την σανίδα μου και να σερφάρω (στο διαδίκτυο ντε! Αφού με ξέρεις, χωρίς εσένα δεν ξαναπάω θάλασσα, δελφίνι μου!Φαλαινοκαρχαρία μου!!)

3 σχόλια:

  1. Let go... let go... (άντε μην πάρω πάλι κανα στυλό και γίνει... ΧΑΜΟΣ!!!)
    και αν τα παπλώματα μας χαλάνε... ένα άάάκρως κοινότυπο θα πω κ θα σωπάσω: όπως στρώνεις κοιμάσαι μανίτσα. Έτσι ήταν και έτσι θα 'ναι. Και για να συμβάλλω στο μουσικό αφιέρωμα:

    http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

    και ... http://www.youtube.com/watch?v=Wti4SA0YZ90

    (.... για το χαβαλέ δηλαδής!!)

    και πάλι ... Let go θα πω και θα σωπάσω! 'Το μόνο πράγμα στον κόσμο που έχει πραγματική σημασία εκείνη την στιγμή, είναι το απλούστατο: η αναπνοή. Με αυτήν, μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και ύστερα τον πλανήτη. Γαμώ τα μεγαλεπήβολα σχέδια δηλαδή.' (δν είναι δικό μ αλλά κ πάλι μι άρεσε κ αφού μπορώ να γράψω ότι μι αρέσει.... λευτεριά στο 'γιατί έτσι'!!)

    πσ: μη με διώξετε. Σας παρακαλώ. Δε θα 'μαι πάντα τόσο ασυνάρτητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα. Δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν. Δικαίωμα στην ασυναρτησία!! Αλλά κι εσύ βρε χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα, πάρε λίγο μεγαλύτερη αναπνοή να αιματωθεί λίγο περισσότερο ο εγκέφαλος να βγάλουμε άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γυάλα...γιατί μπορει να άλλαξες το χρυσόψαρο και να το καμες γυάλα;;;τι κλίκ μπορεί να έγινε μέσα στον ασυνάρτητο(συ είπας) εγκεφαλό σου,μονάχα συ το ξέρεις!
    Και θα βάλω και γώ ενα λιθαράκι στη μουσική επένδυση του ποστ
    http://www.youtube.com/watch?v=3OR6HkGS11c
    Venceremos "γιατι έτσι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή