Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Ο Τράκτορας!!!

       Έχω τόσες ιστορίες με καράβια,λεωφορεία,Κτέλ και κάτι λίγο απο τραίνα!Είναι γνωστό οτι τραβάω τους βλαμμένους...αλλα και ποιός δε τους τραβάει;;; Το πρόβλημα είναι οτι οι άλλοι έχουν βρεί τρόπους να ξεκολλάν τα στρείδια-ενοχλητικούς συνταξιδιώτες απο πάνω τους,εγω παρότι φονικός μπανανοσάλιαγγας έχω μια φυσική δειλία-ευγένια και δε μπορώ να τους απωθήσω!!

 Υποψήφιοι συνταξιδιώτες:

Δε θα αναφερθώ λοιπόν σε όλους τους βλαμμένους συνταξιδιώτες μου (ούτε σε αυτόν που μου άφησε το μπάσο του γιατι θα πήγαινε τουαλέτα και επέστρεψε μετά απο 5 ώρες αφου είχε απολαύσει έναν υπνακο σε έναν καναπέ του καραβιού...(ξέρεις εσύ  ποιός είσαι!)) αλλα στον συνταξιδιώτη ΉΜΜΥ!

το Ημμυ δεν είναι σχολή...είναι μια ιδέα!Η ιδέα του έχω-άποψη-για-ολα-και-αυτή-η-άποψη-είναι-και-σωστή! Όταν ταξιδευει μόνος του ένας ΗΜΜΥ,θα τον δείς να κουβαλάει τον υπολογιστή του,το πολύμπριζό του,τον σκληρό του δίσκο,το βιλίο "HTML for Dummies" και θα ψάχνει απεγνωσμένα για ιντερνετ και μπριζα! Αν ομως κάνεις το λάθος να είσαι μαζί του on board,τότε θα σε δεί σαν ευκαιρία για κοινωνικές επαφές!! Οπότε θα σου πρίξει τα σκώτια και τις ωοθήκες ταυτόχρονα!

Αν τους δείς στο διάβα σου,φύγε μακρυα!


   Αυτό το λάθος έγινε και πρίν λίγο καιρό οταν ταξίδευα μαζί με το πλυντήριο και τον τύπο με το μπάσο που περιέγραφα πριν(ναι του μιλάω ακόμα!)! Το πλυντήριο ήταν προνοητικό και έτσι αποφάσισε να ρίξει έναν υπνακο και να γλυτώσει το πρίξιμο! Ο τύπος με το μπάσο ήταν απλά κακός και έκανε οτι διάβαζε βιβλίο...Σε ποιον λοιπόν έμεινε αμανάτι ο Ημμυ να του κάνει παρέα το βράδυ??Στον μαλάκα(εμένα)!!!
Ερωτήσεις που τέθηκαν απο τον ΗΜΜΥ εκείνο το βράδυ:

Ξέρεις:
 1. Τι είναι ο τράκτορας?
 2. Πως ζυγίζονται τα φορτηγά στα πλοία?
 3. Πόσο πληρώνουν τα φορτηγά στα πλοία?
 4. Τι τρώνε στη Κίνα,που πήγε πρόσφατα?
 5. Οτι υπάρχει εστιατόριο στη Κίνα που σερβίρει γάιδαρο?
 6. Οτι υπάρχει επίσης εστιατόριο στη Κίνα που είναι ζωολογικός κήπος και μπορείς να διαλέξεις ποιο ζωντανό απο όλα θα φάς.(Αν και πλέον έχει απαγορευθεί η κατανάλωση τίγρης γιατι είναι υπο εξαφάνιση)?
 7. οτι το ΙΚΑ μετράει ποσοστιαία?
 8. οτι στο ΤΣΜΕΔΕ πληρώνεις 2000 το χρόνο ανεξάρτητα απο το άν έχεις εισόδημα ή όχι?
 9. Πλήθος παραδειγμάτων που καταδείκνυαν ποιο ταμείο σε συμφέρει ανάλογα με το εισόδημα?
 10. Πόσο στοιχίζει να αγοράσεις μια μεζονέτα στο Βόσπορο?
 11. Πόσο στοιχίζει η ίδια μεζονέτα στα περίχωρα του Πεκίνο?
 12. Οτι η ισοτιμία Γεν-ευρώ είναι 1 προς 10?
 13. Πόσο στα αλήθεια στοιχίζει η coca-cola στη Κίνα??8 γεν μόλις!
 Απαντήσεις που θα ήθελα να δώσω:
 1. χέστηκα
 2. χέστηκα
 3. χέστηκα
 4. χέστηκα
 5. χέστηκα
 6. χέστηκα
 7. χέστηκα
 8. Τους πούστηδες!
 9. χέστηκα
 10. χέστηκα
 11. χέστηκα
 12. χέστηκα
 13. χέστηκα
Απαντήσεις που έδωσα γιατι είμαι δειλή:
 1. Για πές μου!
 2. Για πές μου!
 3. Για πές μου!
 4. Για πές μου!
 5. Για πές μου!
 6. Για πές μου!
 7. Για πές μου!
 8. Τους πούστηδες!
 9. Για πές μου!
 10. Για πές μου!
 11. Για πές μου!
 12. Για πές μου!
 13. Για πές μου!
 Μετά απο 3 ώρες,δεν άντεξα άλλο!Άνθρωπος είμαι και γώ και λυγίζω!Πήρα δραμαμίνη...Αλλά τη πήρα μπροστά του!!Γιατί???Έμαθα πληροφορίες και για τη δραμαμίνη!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΥΓ1:Ο τράκτορας είναι το μπροστά μέρος του φορτηγού και ζυγίζει 5 τονους!!!
ΥΓ2:Αγαπητή NamNaira,ζήτησες ιστορίες πολυκατοικίας γιαυτο και η επόμενη ανάρτηση θα είναι αφιερωμένη σε σένα και θα έχει πολλές-πολλές-πολλές ιστορίες καθημερινής τρέλλας!!!

4 σχόλια:

 1. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για αυτήν την κακοτοπιά του σαλιαγκιού. Ο τράκτορας ήταν δικός μου κατα λάθος γνωστός.
  Επίσης πρέπει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο το γεγονός ότι το σαλιάγκι είναι ο κατεξοχήν ενοχλητικός επιβάτης που όλο το πλοίο να ξερνάει, αυτή βάζει μουσική χορεύει σε τρελούς ρυθμούς και στο ένα χέρι κρατάει το σάντουιτς με μπιφτέκι που καταβροχθίζει και στο άλλο το μπυρόνι για την χώνεψη.. Και δεν καταλαβαίνει τίποτα-γουστάρει!!!Ο τράκτορας κατάφερε να κάνει αυτό που η φαλκονέρα χρόνια προσπαθεί και αποτυγχάνει. Είναι η μυστική του δύναμη σαλιάγκι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περιμένω πώς και πώς!
  Μα τι καταπληκτικός τύπος αυτός ο ΗΜΜΥ!! Οι περισσότερες ερωτήσεις του με ενδιαφέρουν πραγματικά!!! Αλήθεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια ρε σαλιάγκι, σε bullets φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα απ ότι στην πραγματικότητα που το καθένα του έπαιρνε και καμια ώρα να το αναλύσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσύ σιχαμερό πλυντήριο μη μιλάς, γιατί απο τα 13 bullets μονο τα 5 άκουσες που ήταν και σύντομα!!
  ΝamNaira: σε συμπαθώ και γιαυτό δε θες να με δαιμονίσεις βραδιάτικο!!!Έχεις δει τι νευρα βγάζω άμα συγχίζομαι!Θυμήσου τι είπα για το γνωστό σου που αδυνάτησε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή