Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Yavaş yavaş

Το πληντύριο ξενιτεύτηκε στας ανατολάς και είπε να κάμει μια μουσική επιλογή-αναφορά στο ταξίδι και την πόλη στην οποία βρίσκεται (αλλά ακόμα δεν έχει δει, γαμώ τα συνέδρια, τους αγώνες και τις δουλειές του!! Γιατί ΝΑΙ! Το πληντύριο είναι εδώ για να αναμιχθεί με άλλα ΗΜΜΥ από όλες τις φυλές του Φαραώ, που λέει και το σαλιάγκι, και να δει πώς είναι να ζεις έτσι. Κοινωνιολογική και ανθρωπολογική η προσέγγισή του και όχι ΗΜΜΥικη, να σημειωθεί παρακαλώ!)

1ο κόλλημα και αφιέρωμα από την πρώτη στιγμή που πετάξαμε ποδάρι στην Πόλη:


αλλά η αλήθεια είναι ότι η ακόλουθη βερσιόν είναι απολαυστικότερη:Φυσικά θυμηθήκαμε και άλλα τραγούδια που περιλαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη, όπως:


(θυμάσαι ρε σαλιάγκι γιατί το είχαμε ανακαλύψει και είχαμε κολλήσει με αυτό το κομμάτι στο παρελθόν? Το χρυσόψαρο στο μυαλό μου πάλι μισές πληροφορίες θυμάται!!)

Και φυσικά μπανανοσάλιαγκά μου (που τώρα που είπα μπανάνα, εκεί που γίνεται το ιβέντ έχει και κάτι μπανανιές μέσα για διακοσμητικά!!Πολύ θα το απολάμβανες! Θα ανέβω σε μια μπανανια... <με έχει βαρέσει άσχημα η συναναστροφή μου μόνο με ΗΜΜΥ σαλιάγκιιιιιιιιιι!!!!!Και μάλιστα όλων των εθνικοτήτων! ΒΟΗΘΕΙΑ!>) το κομμάτι που μετά από μία ολόκληρη μέρα αδυνατώ να βγάλω από το χρυσοψαρίστικο μυαλό μου που όμως αν κολλήσει γίνεται ελεφάντινο είναι το προσωπικό αγαπημένο:


Ιyi geceler σαλιάγκι (αυτό δεν επιδέχεται μετάφραση στα τούρκικα!) και αγαπημένοι αναγνώστες!

ΥΓ: Ναι, ο τίτλος είναι άσχετος, αλλά εμένα με άρεσε και πολύ χάρηκα που το έγραψα. Αιντε!

4 σχόλια:

 1. φιλαράκι....να σου πώ την αμαρτία μου σε φαντάζομαι σαν τη βουγιουκλάκη στο παρακάτω βίντεο να λές γκενις μπουριε
  http://www.youtube.com/watch?v=Z1H970DXIdU
  Σάπιο μυαλό μου!!!περιμένω μπακλαβά(γωνία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βάφω μαλλί... Και μαθαίνω νέες ατάκες. Το χουμε σε λέω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και τι σημαίνει ο τίτλος???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 'Σιγά σιγά' σημαίνει. Ασχετο όπως ξανάπα αλλά ήταν το πρώτο τούρκικο που έμαθα και το χρησιμοποιούσα σε κάθε σχετική και άσχετη φαση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή