Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

I thank my mother, my father,Mitsos and God who gave us so much talent!!!

Ομολογώ οτι καθυστέρησε η ανάρτηση αλλα είχαμε κάτι τεχνικά προβλήματα!
Αλλα ας τα πάρουμε όλα απο την αρχή:
    Έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι

   Επίσης όλοι ξέρετε το βλογικό βρισίδι που έπεσε για τα ακουστικα(πρωτόγνωρο για σας...καθημερινό φαινόμενο για μας! Γιατι ως γνωστόν φιλία δίχως βρίσιμο δεν έχει νοστιμάδα!!!)
   Αν τώρα συνδιασετε τις 2 προηγούμενες πληροφορίες θα καταλάβετε τι έγίνηκε στο σπιτικό μας!!! Και εκεί που βάφαμε κουρτίνες στο χρώμα που μισεί η καθεμια,καίγαμε κάρτες,πετάξαμε ενθυμια και δώρα,σκίσαμε τα poster
                                             ΞΑΦΝΙΚΑ
αρπάζουμε και το γραφιστικό έκτρωμα-βραβείο που μας δώσατε όλοι (όχι αυτό με τη μέλισσα...το άλλο!) και τράβα η μια,τραβα η άλλη μας πέφτει απο τα χέρια και σπάει σε χίλια κομμάτια! Θρύψαλα έγινε το πορσελάνινο φλυτζάνι με τα ροζ τριανταφυλλα και το φιογκο! Θρύψαλα και το ροζ τριαντάφυλλο-διακοσμητικο στοιχειο! Σκόνη και θρύψαλα που θά λεγε και ο Στεφανος Κορκολής!!! Ομως εμείς προσπαθήσαμε να το ξανακολλήσουμε αλλα βρε look! Δε κόλλαγε! Και κάπως έτσι αποφασίσαμε να σας ευχαριστήσουμε ολους για το βραβείο αλλα να μη το εμφανίσουμε σε αυτά τα κακα χάλια που ήταν και σας στενοχωρήσουμε! Δίκιο? Αλλα ας πάμε τώρα στο θέμα μας!

7 τυχαία πράγματα του Πλυντηρίου!
  1. Μπορώ να περάσω όλη μου την ζωή τρεφόμενη μόνο με κάστανα, παρπαδούλες (κατα κόσμον ποπ κορν) και μουσταλευρια!
  2.  Κάθε φορά που έχω πιάσει να κάνω αυτά τα συγκεκριμένα κουλουράκια καταλήγω να χτυπάω-κόβομαι πολύ άσχημα και ποτέ δεν έχω ολοκληρώσει την συνταγή (φήμες λένε ότι υπάρχει μια μεγάλη κατάρα πάνω σε αυτά τα κουλουράκια, μην επιχειρήσετε να τα κάνετε χωρίς κάποιον να σας επιβλέπει...)
  3. Είμαι παιδί του χειμώνα, λατρεύω τα χιόνια, το κρύο, το τζάκι, τα πουλόβερ και (σε περίπτωση που το ξεχάσατε) τα κάστανα! Κάποια στιγμή πρέπει να χάλασε και το εσωτερικό μου θερμόμετρο και εκεί που όλοι τρέχουν να ζεσταθούν εγώ δεν νιώθω κρύο.
  4. Βαριέμαι εξαιρετικά εύκολα τους ανθρώπους που με συναναστρέφονται. Και όταν τους βαριέμαι μου φαίνεται!
  5. Από τα 14 μου δεν έχω φάει αυγό σε γνήσια μορφή (βραστό/ποσέ(ΙΟΥ)/μελάτο/ομελέτα/στραπατσάδα), ούτε και γλυκά με πολλά αυγά. Επίσης, μέχρι και προχθες που έκανα ένα μεγάλο βήμα για μένα και αμελητέο για την ανθρωπότητα, δεν είχα φάει και κοτόπουλο (μου βρωμάει! και δεν θέλω να ξανακούσω για το κατα πόσο είναι το πιο άοσμο και ουδέτερο κρέας που υπάρχει!)
  6. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία στα νιάτα μου, κυρίως βαριά και κλασσικά και ιστορικά. Κάποια στιγμή μπούχτισα και από εκεί και έπειτα διαβάζω μανιακά μόνο βιβλία τρελής φαντασίας (που τις περισσότερες φορές απευθύνονται σε παιδάκια), με αγαπημένο μου τον Τομ Ρόμπινς.

    (υπάρχει ιστορία που το σαλιάγκι αναγκάστηκε να φέρει σπάτουλα για να με ξεκολλήσει από μια βιτρίνα βιβλιοπωλείου, ένα Σάββατο βράδυ, που είχα κολλήσει μούρη και έκλαιγα γιατί μόλις είχα ανακαλύψει ότι είχε κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο και ξημέρωνε Κυριακή που σήμαινε ότι έπρεπε να περιμένω μία ολάκερη μέρα για να το διαβάσω!Τελικά το είχα τελειώσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ...)
  7. Τρελαίνομαι για ταινίες του Ταραντίνο.




 7 τυχαία πράγματα του Σαλιαγκιού!


1 Πίνω το καφέ μου σκέτο!

2 Οταν είμαι στενοχωρημένη/μελαγχολική/απογοητευμένη το μόνο που μπορεί να φτιάξει τη διαθεσή μου -εκτός απο το πλυντήριο- είναι "μια πίτα γύρο χωρίς ντομάτα με τζατζίκι!!"!

3 Αγαπώ υπέρμετρα,τον Μίκη Θεοδωράκη και γιαυτό κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις οτι πέθανε κάποιο σημαντικό πρόσωπο,δυναμώνω φωνή τρέμωντας στη σκέψη μήπως αυτός είναι ο Μίκης!!

4 Σχεδον πάντα μιλάω με αλλαγμένη φωνή,τύπου βλάχα απο το χωριό,έλληνας μετανάστης στην Αμερική, chip n' dale τα γνωστά σκιουράκια! Τη πραγματική μου την ακούς μόνο αν με νευριάσεις ή αν δεν έχω κέφια! Είναι μέρος της σκηνοθεσίας της ζωής μου!!

5 έχω ήχο κλήσης στο κινητο το "θωρακισμένη mercedes"!

6 δε φοβάμαι ΕΓΩ τις κατσαρίδες...Αυτές φοβούνται εμένα!

7 Η μέρα που η μοίρα μου ενώθηκε για πάντα με το πλυντήριο...ήταν όταν δοκιμάσαμε όλα(κυριολεκτικά ομως όλα) τα αρώματα του Hondos cenτer για να πάρουμε δώρο σε μια κοπέλα που και εγώ και το πλυντήριο αντιπαθούσαμε τοτε-τωρα και για πάντα!Ενίοτε και σήμερα κάνουμε επετειακους εορτασμους εκεινης της ημέρας σε σουπερ μαρκετ στα ράφια με τα απορρυπαντικά και τα αφρόλουτρα!

Το απονέμουμε λοιπόν το βραβείο (λυπόμεθα που είναι σπασμένο, αλλά η κίνηση δεν είναι αυτή που μετράει??? Ε? Ε? Ε?) σε όλους σας που το έχετε ξαναπάρει, αλλά δε μας νοιάζει θα το ξαναπάρετε και από εμάς.. Και σας στέλνουμε και τσάι με άρωμα φρούτα του δάσους, για να γεμίσετε τα δικά σας φλιτζάνια που μείνανε ακέραια..

10 σχόλια:

  1. Έσουμε τσαι "passion the fruit" και δε το ξέρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τα σαμπουάν μου δημιούργησε μια καούρα και μόνο που το σκέφτηκα. Ναι, έχει passion the frout κάπου χωμένο κάτω από το Σιγκαπουρέζικο τσάι-γρασίδι.. Αλλα δεν εχει μεινει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλυντήριο
    Πατλάκες ρε! Άκου εκει παρπαδούλες!
    Και γω σιχαίνομαι όταν τρώω κοτόπουλο που έχει τη γεύση κοτόπουλου, ιφ γιου νόου γουατ αι μιν!

    Σαλιάγκι
    Κατσαριδοκτόνε, θα στοιχημάτιζα για σενα ότι έχεις χαζό ήχο κλήσης!

    Ρε κορίτσα, πολύ συγκινήθηκα τώρα που έμαθα πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπελιά ο καθένας όπως ξέρει και μπορεί... Πατλάκες δεν τις λέω, δεν θα το θυμάμαι αύριο!
    I know what you mean. Εγώ το έφαγα αφού το άφησα μέσα σε γάλα για μια μέρα και μετά το έψησα παστωμένο σε γιαούρτι, κίμινο, μαυρο κ κόκκινο πιπέρι και σκόρδο. Του άλλαξα τα κλαπέτα, αλλά το έφαγα!!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά κάνατε και το σπάσατε, κάποιος έπρεπε να σταματήσει τη διάδοση της γυφτουλιάρικης φλυτζανάρας
    γιατί ρε πλυντήριο ξηγιέσαι έτσι στο κοτοπουλάκι είναι πολύ ωραίο και πρώτο φάρμακο για τη γρίπη σουπίτσα για το χειμώνα, ειδικά το αλανιάρικο, ποοοκ ποκ ποκ
    σαλιάγκι κι εγώ είμαι φαν του μίκη -και του μπιθικώτση μαζί και του ταραντίνο που αρέσει στο πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει τον Μίκη στη Νετ!!!Αν θες να τη σκοτώσεις,φτιάξε σούπα κοτόπουλο!!Τ'ανασκελο θα μείνει σαν τις κατσαρίδες!
    Ναμναιρα,παρε πίσω αυτό που είπες για τον Δακη!!Εγώ πίστευα οτι θα οσυ άρεσε...είναι λάτιν κομμάτι!!μπουαχαχαχαχα
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πλυντήριο

    Εκτός από το 1 και το 3 θα μπορούσα να είχα γράψει ακριβώς τα ίδια πράγματα για μένα

    Σαλιαγκι

    Σ ερωτεύτηκα για αυτό που έγραψες για τον Μικύ, ήταν πολύ καμένο, πιο καμένο και από το τραγούδι του Δακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Nicotine,είσαι μεγάλη αλήτρα!!!ο Μίκης δε θα πεθάνει ΠΟΤΕ ρε και κυρίως δε θα έχει άδοξο θάνατο οπως πχ να τον πατήσει μια θωρακισμένη μερσεντες!!!Και αν δε σταματήσεις να γράφεις τον ΜΙΚΗ,Μικυ θα σε βαρεσω!
    --κακιασμενο Σαλιαγκι!
    ΥΓ.Το πλυντήριο έφυγε σήμερα,ετοιμαστείτε για μια δύσκολη εβδομαδα!!!Θα σας πεθανω στα σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nicotine, σε ερωτεύτηκα για το σχόλιο που έκανες στο σαλιάγκι!!! Νιώσε τι ζω σε εκείνο το σπίτι: Μίκυς, Γάτα, Ζωζώ και να μην σου σχολιάσω τις αναπαραστάσεις της Αλίκης, όταν έχει κέφια!

    Επίσης πες μου ότι θα μπορούσες να γράψεις το 2 και ξεκινάμε πείραμα (δείγμα > 1 !!!!)

    --πλυντήριο (πάντα στο πλευρό σας, και αναλαμβάνω κάθε ευθύνη για αυτό που θα ζήσετε όσο λείπω. Βρίστε ελεύθερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή