Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

FIght club!! H επόμενη μέρα!

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μαλώσαμε!!!
Βασικά αυτό το καταλάβατε, δεν σας φοβάμαι! Αυτό που παίζει να μην καταλάβατε είναι γιατί! Λογικό το βρίσκω. Ας λάμψει λοιπόν λίγο φως στην υπόθεση 'ακουστικά'.



Το σαλιάγκι έχει έναν φορητό υπολογιστή που της έχει πέσει κάτω μερικές φορές με μόνη συνέπεια να μειωθεί αρκετά ο ήχος που βγάζει το μασίνι. Αυτό έχει όμως ως αποτέλεσμα τα αγαπημένα της κομμάτια (αυτα που δεν ακούγονται φλώρικα) να μην μπορεί να τα απολαύσει όπως τους αξίζει.

Την πιάσανε και οι ευαισθησίες της σχετικά με τον ύπνο μου και να μην με ενοχλεί και μου ζήτησε κάτι ακουστικά που είχα πάρει για να ακούω τα τραγουδάκια μου στο εργαστήριο και να μην ακούω τους ξενέρωτους ΗΜΜΥ και τις ακόμη πιο βαρετές ιστορίες τους..

Της τα δίνω λοιπόν, είναι πανευτυχής, είμαι κι εγώ πανευτυχής που δεν ακούω την Ζωζώ στο repeat (δίκιο είχες Nicotine, όχι μόνο στήλη άλατος, αλλά και ροζέττας) και χαλαρώνουμε η κάθε μια με την μουσική της (ενίοτε και με τις απόπειρες της να τραγουδήσει το εκάστοτε κομμάτι)

Μέχρι εδώ όλα καλά! Και κάποια στιγμή τελειώνει η playlist μου και ακούω από μέσα (διπλανό δωμάτιο με μία πόρτα κλειστή) να ακούγεται Σιδηρόπουλος.



Σηκώνομαι να την ρωτήσω αν δεν την βόλεψαν τα ακουστικά και τι συνειδητοποιώ? Ακουγα στο διπλανό δωμάτιο το τραγούδι από τα ακουστικά που ήταν στα αυτιά της... Είναι αυτοκαταστροφική σας λέω. Είχε βαλθεί να κουφαθεί!!! Εκεί είναι που της τα πήρα και ... την συνέχεια την ξέρετε!!

Παρένθεση
Εάν δύο άτομα προσπαθούν να πειράξουν μία ανάρτηση ταυτόχρονα, γίνεται το σώσε και πρέπει να ξαναγραφτούν πράγματα.. Γαμημένα mutexes !! Κάθε παράγραφος γράφτηκε τουλάχιστον δύο φορές!!
Κλείνει η παρένθεση


Ηρεμήσαμε πλέον, τα βρήκαμε και εκείνο το βράδυ και πλέον προσπαθούμε να θυμηθούμε όλες τις παγίδες που στήσαμε η μία στην άλλη πριν τις βρει η Γάτα και έχουμε κι εμείς ντράβαλα με φιλοζωικές (Αμερικλάνε, έχεις την άμετρη συμπαράστασή μας!! Πεταγόμαστε άμα λάχει να τραμπουκίσουμε και τους Κινέζους!!! Α, και ενημερώσαμε το προφίλ μας να φαίνεται και το mail οπότε περιμένουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας... Μόνο να μην κινηθείς δικαστικά εναντίον μας, δεν θα το αντέξουμε!!)

Στην μάχη για τα ακουστικά είχαμε μία απώλεια για την οποία θα την αφήσω να σας αποκαλύψει το σαλιάγκι το αποτέλεσμα (Η Γάτα ζει ακόμα, λέμε, είναι εφτάψυχη!! Αν και έχει αφηνιάσει λίγο γιατί της λείπει η μανούλα που βγήκε να τα πιεί..)

Και μιας και μίλησα για απώλειες, σήμερα με το σαλιάγκι θρηνούμε τον χαμό ενός μεγάλου ΗΜΜΥ, ενός σημαντικού προγραμματιστή, ενός οραματιστή... Του Richie!!

Όχι του Lionel βρε. Αυτός ζει ακόμα!

Του Dennis!!!
Τρομερό υπολογιστικό μηχάνημα!!
Ναι, είναι ολάκερο το δωμάτιο ένα μηχάνημα!!
Ο όρθιος ειναι ο Richie....

Δεν τον ξέρετε, μικροί και αδαείς αναγνώστες, αλλά η συμβολή του στον προγραμματισμό είναι εξαιρετικά σημαντική και κρύβεται σχεδόν πίσω από κάθε ηλεκτρονική εφαρμογή που χρησιμοποιείτε!!!

Κλαίει και ο πινγκουίνος για τον Richie!!

Και για σένα σαλιάγκι που σου αρέσουν τα τσιτάτα πάρε και ένα δικό του:
'A language that doesn't have everything is actually easier to program in than some that do.'

(Δεν καταλάβατε τίποτα? Δεν πειράζει! Αυτό σημαίνει ότι είστε ενδιαφέροντες άνθρωποι!)

Και τέλος ένα τραγούδι, αφιερωμένο στον Richie με πολλή αγάπη:

Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!!!

ΥΓ: Σαλιάγκι, έχει πεθάνει και ο Tomasulo!!!!

12 σχόλια:

  1. Αντε καλε πλυντηριο...βρες μου εναν που δεν καταλαβε τον λογο του τσακωμου σας!Δεν ειδες εμενα?ολα τελεια τα καταλαβα γι αυτο μια ημουνα με σενα μια με το σαλιαγκι!Επισης για καποιο λογο με μισουν τα σχολια σας και δεν με αφηνουν να κανω τα σοβαροτατα σχολια μου με την ωραιοτατη τεμπελικη γατα μου ως εικονα προφιλ να φαινεται φατσα καρτα!μπουχου!vickyyy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Vickyyy. Κι εγώ αυτό πίστευα, αλλά δέχτηκα ερωτήσεις (αλήθεια σου λέω!!!) και είπα να ξεκαθαρίσω τα πράματα! Είσαι έξυπνο κορίτσι.

    Όσον αφορά τα σχόλια, πιστεύω ότι η Γάτα μας ζήλεψε το δικό σου το γατί και σε σαμποταρε!!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέθανε ο Tomasulo???
    α)ο υπολογιστής μου έπεσε μια φορά κάτω...και δε τον έριξα εγώ αλλα ένας μαλάκας!ας μη τα θυμάμαι όμως και συγχίζομαι!
    β)Έχε χάρη που κρατώ πένθος για τον Ritchie και γιαυτό δε σε ξαναβρίζω!!! Ποιο τραγούδι του σιδηρόπουλου άκουγα...στο είπα εγώ!!!αλλιώς δε θα το είχες καταλάβει!!και τελος πάντων έχω ξαναπεί οτι η ηχομόνωση στο σπίτι μου είναι χάλια!!!εδω άκουγα στο σαλόνι αυτούς που βγάζαν τα μάτια τους δίπλα στη κρεβατοκαμαρά μου!
    γ) ουφ!!!με πνίγει το δίκιο!!!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τς τς τς ζηλιαρογατες παιδι μου τι να περιμενεις!vickyyy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βραβείο το γράψατε στ' αρχ@@#%& σας απ' ό,τι βλέπω
    πέθανε ο τομασούλο?
    πέθανε ο ρίτσιεε?
    πέθανε κι ο σιδηρόπουλος, πάει κι ο τζομπς και με το τελευταίο τραγούδι πέθαναν και τα αυτιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι,καλέ!!!αλλα μέχρι να συνεννοηθουμε εμείς να ανεβάσουμε κοινή ανάρτηση,να βριστούμε λίγο,να υπάρξουμε και τις ίδιες ώρες ξύπνιες....καταλαβαίνεις οτι περνάει λίγος καιρός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μίλα μωρή! Πες στο κοινό μας τι έγινε το βραβείο μας... Για μίλα αν σε βαστάει...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και σε παρακαλώ τώρα sewsome που θα κρίνεις το τραγούδι υμνο!!! Εντάξει, μπορεί η εκτέλεση να είναι στον τοίχο με τα μάτια ορθάνοιχτα, αλλά μιλάει στην καρδιά των ΗΜΜΥ!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε πλυντήριο το τραγούδι ύμνος μου μάτωσε τα αυτιά!!!
    καλύτερο το πρέθλες!!!
    άσε που δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν είμαι ημμυ
    (αυτό με πείραξε περισσότερο που δεν κατάλαβα τίποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει ρε κοπελιά, αφού το θέτεις έτσι θα το δεχτω.. Καλύτερα που δεν καταλαβαίνεις πάντως. Είσαι ένα σημαντικό ποσοστό λιγότερο καμμένη από εμας!!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H στήλη της Ροζέτας είναι γραμμένη σε τρεις γλώσσες. Μαζί με την Ζωζώ είστε τρεις οι υποψήφιες για τον τίτλος της βασίλισσας της νύχτας. Το Ζωζώ είναι υποκοριστικό της ροζέτας. Η Ζωζώ και η στήλη της ροζέτας έχουν ίδια ηλικία.
    Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο... όλα δένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ζωζώ, η στήλη της Ροζέττας και ο Μίκυς έχουν την ίδια ηλικία!
    11888. Η ζωή είναι κύκλος! Ελάτε να την τετραγωνοποιήσουμε (να δεις που δεν έπρεπε να πιω εκείνο το τελευταίο ποτηράκι χθες!)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή