Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μην επιμένεις...Θα φτύσω γλίτσα!!!

Κοιμήθηκα σα βόδι όλο το απόγευμα και τώρα δε κλείνει μάτι!!Έχω βάλει δω δίπλα το μαρτίνι μου,τσιγάρο ανα χείρας,φορώ την κακιασμένη μου διάθεση και ετοιμάζομαι να φτύσω κακιασμένη γλίτσα για τους ηλεκτρονικούς μου φίλους στο facebook!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1. Παλιοι συμμαθητες
  Θεώρησαν οτι πρέπει να σε κάνουν φίλη στο fb γιατί οταν πηγαίνατε μαζί σχολείο καθόσασταν στο διπλανό θρανίο!Και μένεις να αναρωτιέσαι εσύ: Ρε φιλαράκι,αφού ούτε τότε με ενδιέφερε τι εκανες στη ζωή σου γιατί πιστευεις οτι τώρα θα νοιαστώ???
  Αυτοί οι συμμαθητές παίρνουν και πρωτοβουλίες να κανονίσουν reunion συνάντηση κιόλας! Και μένεις πάλι εσύ να αναρωτιέσαι:
α)Το 2005 αποφοιτήσαμε ρε μανίτσα απο το Λύκειο...ξεκόλλα λίγο!Τι σκατά reunion θα κάνουμε??
β)Άμα θές συνάντηση σου έχω γω μια πολύ καλή πρόταση : Βγές Σάββατο βράδυ στη παραλία,θα τους βρείς όλους μαζεμένους στα εκεί μαγαζιά και θα έχεις και bonus του συμμαθητές απο το φροντιστήριο που πήγαιναν στο άλλο Λύκειο! Δε ζεις και σε καμιά τιτανοτεράστια πόλη!!!
γ)Σταμάτα να βλέπεις χολιγουντιανές ταινίες!Εδώ είναι Βαλκάνια!Δε πιάνουν τα reunion!
2. O "Μόλις-Απέκτησα-Γκόμενο/α-Και-Πρέπει-Να-Το-Μάθετε-Ολοι"
Αρχικά θα ήθελα να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου και να σε πληροφορήσω μερικά πράγματα:
α)Χεστηκαμε που απέκτησες γκόμενα
β)Δεν είναι και κανένα κατόρθωμα για να μας το ανακοινώνεις και να το γράφεις και στις πληροφορίες σου!
γ)όταν χωρήσεις θα ήθελα πολύ να δώ τι θα κάνεις με τις φωτογραφίες με χαρακτηριστικούς τίτλους :
"Εγώ διακοπές με το μωλάκι μου στη Σαντολίνη"
"Εγώ και το μωλάκι μου...Δεν είμαστε πολύ όμορφο ζευγάρι??"
"Χαζούλη,δε θα χωρήσουμε ποτέ!!"
Αι στα διάλα,σιχάματα!
3.Ο σκυλάς
Ρε φίλε :
α)Σταμάτα να ανεβάζεις 20 τραγούδια/λεπτό!
β)Σταμάτα να κάνεις like στα τραγούδια σου και να γράφεις και τους στίχους τους με την προσθήκη ενός "αχχχχχχχχχχχχχ" στο τέλος! Γίνεσαι γελοίος!
γ)Η πριγκιπέσσα δεν είναι καινούργιο τραγούδι του καρρά ουτε η  "ευλαμπία" καινούργιο τραγούδι του Νινο!Επίσης,το "να μαγαπάς" δε το έχει γράψει ο Στελιος Ρόκκος και το Δημοσθένους λέξεις δε μπορεί να το ξέρεις απο τον Νοτη Σφακιανάκη,ελεεινό σίχαμα!
Νιώσε τι ζώ η γυναίκα δηλαδή!!!

4.Η Γκόμενα
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας 2,3 και επιπλέον φωτογραφίες απο το μπάνιο της(καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο δεν έχουν;;;),την παραλία,τις νυχτερινές της εξόδους και όλες τις πόζες του pattinson απο το Twilight!
Οι δικές μου γκόμενες όμως...είναι και φιλοσοφημένες!!!Γιαυτό και κατα καιρούς γραφουν διάφορα τσιτάτα όπως : 
«Δε μ'ενοχλούν οι άνθρωποι που δε βλέπουν μπροστά τους...Απελπίζομαι με όλους αυτούς που δε βλέπουν δίπλα τους...!!!»
«Μην κυνηγάς τη ζωή γιατι φεύγει....περπάτα δίπλα της και δείξε της οτι υπάρχεις...!!!
Και να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ....την δύναμη του μυαλού την έχουν λίγοι,μα την δύναμη της καρδιάς την έχουν λιγότεροι......!!!
»
Αχ,αν δε σταματήσεις να γράφεις βλακείες θα με αναγκάσεις να σε χτυπήσω!!Γιατί ρε κοπέλα μου παίζεις με το νευρικό μου σύστημα και με τις αντοχές του στη βλακεία;;Δε μπορείς να με αφήσεις να πεθάνω ήσυχη στα βαθιά μου γεράματα;;;shut up you fucking bitch of the earth you death me out with all these bullshits you say!!! all the stupidities you know you said them today oh my god!!!
Νταξει...τα εγγλέζικα είναι κλεμμένα απο αυτό το βιντεάκι!
αλλα κάθε φορά που βλέπω βλακεία έχω αυτό το ύφος στο 1:23!
5.Η καθηγήτρια των Γαλλικών μου
Είναι προσωπική κατηγορία.Αυτή η σκύλα που λέτε με ανάγκασε να βάλω απουσία στον εαυτό μου και να μείνω και μέσα στο μάθημα γιατί είχα αργήσει!!!Επίσης,μου επέβαλλε να γράφω για τα 3 χρόνια του γυμνασίου το " r " καλλιγραφικά σαν το ελληνικό " τ "!!!Εννοείται οτι ακόμα δεν το έχω ξεχάσει αν και έχουν περάσει πάνω απο 10 χρόνια απο τότε και γιαυτό δε χάνω ευκαιρία να της χωθώ κάθε φορά που ανεβάζει αηδίες!(Ναι είμαι μνησίκακος άνθρωπος!!και επειδή έχω και πολύ καλή μνήμη,να με προσέχετε!)
Μας το παίζει ρομαντική και ευαισθητούλα μωρέ!(Μη ξεράσω με τη γεροντομπεμπέκα!) Ανεβάζει κατα καιρους κάτι πίνακες της Αναγέννησης,μας γράφει κάτι ποιήματα στα Γαλλικά,παρακολουθεί ανελλιπώς φιλολογικές βραδιές/παρουσιάσεις γλυκανάλατων βιβλίων,τα τραγούδια που ακούει είναι μόνο χατζιδάκις και καμιά Γαλάνη στο τσακίρ κέφιΤο χειρότερο απο όλα όμως είναι οτι κάθε κυριακή πρωί θα μας πεί καλημέρα με μια φωτογραφία απο ένα νησί του Αιγαίου!Σήμερα μας φύλαγε αυτό:
Καλό πρωινό Κυριακής! Δώστε νόημα στη μέρα όπως της αξίζει, όπως ΣΑΣ αξίζει!
Δε γουστάρουμε ρε κούκλα μου να μας λές καλημέρα!Δε μπορείς μια Κυριακη απλά να πιεις το καφέ σου και να μη μας πρίζεις τις ωοθήκες με τις καλημέρες σου!!!Δε γίνεται;;;Αι σιχτιρ με σύγχισε και σήμερα το σάψαλο!
6.Η γκόμενα νο2
Δε μπορώ....Την είδα τώρα μπροστά μου να με προκαλεί με το εξής status:
"afou den mou phre kanenas sokolatina 8a ftia3w monh mou soufle sokolatas!!!!! :))))))))))))))) kati einai k auto!!!!osoi pistoi proselthete"
α)έχε χάρη μωρή που δεν είμαστε στην ίδια πόλη!Αλλιώς θα σου χτύπαγα το κουδούνι έτσι για τη μαλακία!Να βλεπα αμα σου ερχόμουν η πιστή τι θα έκανες!
β)Και γώ μωρή σπανακόριζο!Τι να κάνω τώρα δηλαδή;;;;
Η συγκεκριμένη εκτός του οτι μας λέει κάθε φορά που θα μαγειρέψει τι αηδία θα φτιάξει,με έχει γεμίσει και με δώρα απο κάθε ηλίθιο παιχνίδι που παίζει!Φτάνει κούκλα μου!!Κράτα την αηδία για τον εαυτό σου!

Κουράστηκα με τη γλίτσα μου!!Και ναι παρότι πήρε το μάτι μου κάπου το Μόσιαλο εγώ αποφάσισα σήμερα να τα πάρω με το facebook!Δε γουστάρω ρε φίλε να ασχοληθώ με την πτώχευσή μας!Θέλω να νευριάσω με άλλα πράγματα!Αι στα διάλα να χαθεί και ο Μόσιαλος!
Πάρε και αυτό απο μένα για Καληνύχτα!Μπάς και μας βρεί ετουτη η μέρα μ'αυτους που αγαπούμε!
Σταματήστε τις απεργίες να έρθει το πλυντήριο στο σπιτικό μας!!!!


6 σχόλια:

  1. χαχαχα καλοοοο,νομιζω ομως οτι ο σκυλας ειναι ο χειροτερος (απο πολλες αποψεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φτανει που μου βαζουνε και φατσα φορα το relationship status τους οταν χωριζουνε βαζει η χαζογκομενα ενα θλιμμενο ''widowed'' η μαυρη χηρα γιατι εχασε τον αντρα!2 μηνες ητανε αυτοι...σχεση ζωης!Σταδιαλα!vickyyy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι'αυτό κλείστε τα φέησμπουκ (και πιάστε την άλλη παπαριά το τβίτερ), δεν υπάρχει πιο ματαιοδοξική κλειδαροτρυπική φακελωματική μαλακία από το φέησμπουκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άσχετο
    αυτήν τη γάτα τη μαύρη την έχω σε κορνίζα στο ζαλόνι.
    καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωωω έχω να πω πολλά αγαπημένη!

    Οι παλιοί συμμαθητές δεν ξεχνούν ποτέ τα χτυποκάρδια στα θρανία και σου την ξαναπέφτουν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιοι που σου την έπεφταν και τότε!

    Επίσης, το "νύχτα πάρ'τη" ΔΕΝ ήταν καινούριο τραγούδι του Χατζηγιάννη βρωμοσκυλά!!

    Οι γκόμενες που έχουν 50 φωτογραφίες προφίλ το πρόσωπο τους είναι για μέσα. Πιάστε τες!

    Τέλος αυτή με το σουφλέ σοκολάτας θέλω να την βαρέσω τόοοοσο γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά με απογοητευετε!!!όλοι μείνατε στις άλλες κατηγορίες!Στη καθηγήτρια των γαλλικών μου κανένας!!!Αυτή ήταν η αιτία για όλη τη γλίτσα!Τώρα μου ευχεται και καλό ξημέρωμα με αυτό το link www.danielgerhartz.com !!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή