Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το μικρό ζωάκι ή το μικρό ζωυφιο!!!

Νταξει για ειμαστε ειλικρινείς δεν είναι ζωύφιο....είναι και 1.80 κοπελάρα αλλα λίγο ζωάκι είναι!! Αυτό το ζωάκι που λέτε είναι δίπλα μου τώρα και μου κάνει χαρούλες!! Μόλις χθες ανακάλυψε το κόσμο του blog!!! Ήταν παρούσα απο την αρχή που είχαμε την ιδέα για το βλογ(παίζει να είχε βρει και το τίτλο) και μάλιστα είχε διαβάσει και παλιότερα αναρτήσεις(δηλαδή τον ιούνιο!!) Τους τελευταίους 3 μήνες δε θεωρησε σκόπιμο να ξαναμπεί...μάλιστα δεν το έχει κάνει ουτε bookmark με αποτέλεσμα να το γοογλάρει κάθε φορά με την εξής αναζήτηση "hmmy and the city blog"!! Και το βλέπαμε στις στατιστικές οτι υπάρχουν κάποιοι βλαμμένοι που μπαίνουν στο blog με αυτή την αναζήτηση αλλα δε πιστευαμε οτι θα ήταν αυτό το μικρό ζωάκι που λιώνουμε μαζί του καθημερινά!!
Και τώρα ήρθε η .ώρα να σας την παρουσιάσω:
α)είναι επιρρεπης στα οικιακά ατυχήματα!!κάθε φορά που την αφήνουμε μόνη της να κυκλοφορήσει στο σπίτι αποκτά και μια μελανιά-παράσημο!!! Πριν χρόνια όμως ανέβηκε στο επόμενο level: ήταν βράδυ και ήθελε να πάει στο μπάνιο...Φώτα κλειστά,πόρτες κλειστές και η βλάκεια περίσσευε! Και όπως μπαίνει με φόρα στο μπάνιο...κάνει ζτούπ στη πόρτα!Και κάπως έτσι στράβωσε η μύτη της(είναι ψηλή είπαμε)!! Είμαστε μαζί το βράδυ και είναι αρτιμελής,το επόμενο πρωί ομως κανείς δεν εγγυάται οτι θα έχει όλα τα μέλη της!!!
β) Δεν είναι ήμμυ...Αυτό τα λέει όλα!Μας τα έχει πρίξει όμως γιατί πήρε πτυχίο πρίν απο μας!!Τώρα τι σόι πτυχίο είναι αυτό που για διπλωματική έπαιζε με κάτι θαλασσοψυχούλες...μη με ρωτάτε δε ξέρω!! Τωρα θα μου πείτε εδώ έχουμε φίλη που μόλις σημερα ανακάλυψε το βλογ και στη διπλωματική της σκότωνε e-coli!!!Παράξενοι άνθρωποι!!!
γ)Το γομάρι 1.80,φοβάται τη γατούλα μου (3 κιλά μαζί με τη τρίχα)!!με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχεται σπίτι να φευγει το μεγάλο ζωάκι με γρατζουνιές και το μικρό ζωάκι να κρύβεται πίσω απο το καναπέ(αν και η διπλανη μου ισχυρίζεται τώρα (τρώγοντας μια φρυγανιά) οτι δε κρύβεται το κακόμοιρο το γατάκι....αλλα παραμονευει για να κάνει επίθεση)!!
δ)ισχυρίζεται επίσης οτι είναι καλόψυχος και γλυκός άνθρωπος,τώρα τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε εσείς αν σας πώ ένα στοιχείο: έχει πει για άνθρωπο "αντε καλέ,τον κοντό!αυτός είναι τρία μπουκάλια άμστελ το ένα πάνω στο άλλο"!
ε)Είμαστε για καφέ και στη μαλακία μας πάνω προσπαθούμε να σκεφτούμε τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη(θεος σχωρεστην) και αφού έχουμε βρει όλα τα γνωστά της...Της έρχεται φλασιά!άναψε λαμπάκι ρε παιδί μου με φωτεινή ιδέα και αναφωνεί : "Ποιο τραγούδι έλεγε η Βουγιουκλακη στη Μαρία της σιωπής;;;;" Η μοναδική ταινία που ήταν μουγκό το Αλικάκι και είχαμε γλυτώσει !! έλα μικρό ζωάκι...μη θυμώνεις!!δεν είσαι μόνη!!!και μετά μας περηφανευεται και για το πτυχίο της!!

στ)μιλάει με στίχους τραγουδιών,αναφέρεται στο πόδι της ως "ποδάκι"(δε χρειαζεται να επαναλάβω  οτι είναι 1.80),πλένει τα τζάμια της με ρακί,πίνει κάθε πρωι το γαλατάκι του το χρυσό μου και αν πιεί καφέ χωρίς να έχει φάει σπαρταράει σαν το ψάρι!Αλλα το οτι σπαρταράει σαν το  ψααακι δε την πτοεί και συνεχίζει να πίνει τους γαλλικούς της και μετά να σιχτιρίζει γιατί τρέμουν τα χεράκια της!

Αυτάαααα! Αλλά μη στενοχωριέσαι καλό μου ζωάκι γιατί εμείς αγαπάμε αυτές τις βλακείες σου!!
Ηταν μια ανάρτηση για τους φίλους μας τα ζώα...απο το σπίτι του ζώου!!Ήθελε να δει πως κάνεις ανάρτηση...να μη της δείξω;;;;(Το θετικό είναι οτι δεν έχει μπει καν στο κοπο να μας παρακολουθησει ως αναγνώστης οπότε δε θα κάνει ούτε σχόλιο!!βολευει???)

Ήθελε να δει πως μπαίνουν και τραγούδια!!!Για σενα λοιπόν!!!Σου ταιριάζει!!!

10 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολύ ενδιαφέρον ακούγεται το ζωάκι σου! Στείλε την και κατα δω!

    Κι'εμένα οι ελάχιστοι γνωστοί που ξέρουν το μπλογκ όλο με αναζήτηση στο γκουγκλ μπαίνουν, έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ στο βιντεάκι διάβασα έλα στραβάδι μου πιάσου απ' το αρχίδι μου
    Σαλιάγκι χαιρετίσματα στη μικρή και τη μεγάλη γατούλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. β. SAVE ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!! Όχι στην εκμετάλλευση των e. coli!!!!
    γ. Δίκιο έχει! Παραμονεύει και σκοπός του είναι να χτυπήσει τένοντες! Άσε που όταν σε γλείφει σε κοιτάει και με ύφος που λέει 'είσαι ανάλατη σήμερα, δεν θα σε φάω'
    Καλως όρισες ξανά ζωάκι!! (Τι είσαι? Είσαι το ζωάκι μας??)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλο το μπλογκ,τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη;ειναι λιγο διαστροφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mr. Alobar, ευχαριστούμε!!!
    Τα τραγουδια δεν είναι η μεγαλύτερη διαστροφή! Οι χορευτικές κινήσεις που τα συνοδεύουν είναι... Ξανθό σαλιάγκι και χόρευε τουιστ είναι η μεγαλύτερή μας επιτυχία!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωστε το σαλιάγκι είναι μια ξανθιά ύπαρξη!
    Για πείτε αυτή τη φίλη σας να κάνει μπλογκ, θα χει ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε είσαι πολύ γελοία,βρωμοπλυντηριο!!!Αλλα θα σου ρθει και σενα το ξεπρόστιασμα!!!
    Mr.Alobar:Η Βουγιουκλάκη δεν είναι διαστροφή...Είναι απλά σαπίλα!Άλλωστε ποτέ δε κρύψαμε οτι η αηδία,ξεχειλίζει απο κάθε κυτταρό μας! Αλλα επειδή έχω διαβάσει και πολύ augaro,να ξερεις οτι δε περίμενα απο σένα που βρήκες στους Δελφούς αποδείξεις εξωγήινης αρχαιολογίας,να χαρακτηρίσεις διαστροφή τη Βουγιουκλάκη!!

    sewsome καλή μου,εδώ πιάνεται απο τα μαλλιά του ο πνιγμένος,το στραβάδι θα κώλωνε να πιαστεί απο το αρχίδι του???Αλλα και συ ρε sewsome....Τι άνθρωπος δηλαδή!!
    Αμερικλάνε:Είμαι σίγουρη πως δε θές να σου στείλουμε απο κει το ζωάκι μας!!!Και επίσης θα πρέπει να προσέξουμε τους γνωστούς μας!! Ασχετο: τι θα γίνει ρε Αμερικλάνος ΟΕΟ,θα επικοινωνήσεις με τα κεντρικά της ΡΟΖΑ ΕΠΕ???
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναμναιρα,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!!! Απλά έχω δώσει με ξανθιές ανταυγειες στο μαλλί μου το χρώμα που ο Μεγαλοδύναμος έπρεπε να μου είχε δώσει απο τότε που γεννήθηκα!Αλλά επειδή τα γονίδια της οικογενείας είχαν άλλα σχέδια για μένα τότε,δε κρατώ κακίες ουτε στο μεγαλοδύναμο,ουτε στους γονείς μου και ετσι βολευομαι με τις πινελιές του κομμωτή μου!
    Καταραμένη ιστορία με τον mustain!!!Δεν έπρεπε ποτε να τη πω!!!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα τώρα! Έχεις κάνει τόσες πολλές ξανθιές ανταύγιες που πλέον είσαι ξανθιά!! Είσαι ακόμα κακιασμένο, ε?? Κουλ σαλιάγκι, κουλ! Έρχομαι με το που τελειώνουν οι απεργίες...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να άργησα κανα μήνα να το διαβασω αλλά τουλάχιστον δεν έψαξα το blog στο google!! Πόοοσο γέλασα...????? Αγαπάμε μικρό ζωάκι!!!!
    loutsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή