Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή στη βάση!

  Δυο βδομάδες έλειψα και το κάνατε θέμα!!! Υπερβολικοί άνθρωποι!!
Θα μπορούσα να σας αφήσω να μαντέψετε που ήμουν αλλα δε θα το πράξω...Θα σας πω απλα οτι ήμουν ΚΑΙ στο φεστιφάλ του Συριζα για να ξεπληρώσω μια χάρη!!!
Μετά απο μια περιπέτεια στα έγκατα της γης(βλ. Μετρό) έφτασα μέχρι την καλλιθέα ενώ ήθελα να πάω στα ανω πατήσια (γιατί δεν ενημερώνετε όμως ρε παιδιά και σεις οτι πάλι κάνουν έργα να έχουμε το νού μας...).
εγώ ψάχνοντας τα ανω πατήσια!!


Έφαγα συνεχόμενα 4 μέρες μουσακα(νομίζω θα μου βγει η μελιτζάνα απο τη μύτη)
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ!!!

Βαρέθηκα πάάάάάρα πολύ κάποιες μέρες και γιαυτό σας γέμισα στα σχόλια!
Και τέλος σε γενικές γραμμές πέρασα καλα και ήσυχα!!

   Οπως θα μάθατε και σεις,το μόνο που είχε μείνει σε σταθερή θέση στο σπίτι ήταν οι τοίχοι!
Το σπίτι μας οταν επέστρεψα!

Αλλά αποφασίσαμε όποτε θέλω να ψάξω κάτι να παίζουμε το παιχνίδι κρυο-ζεστο και κάπως έτσι διασκεδάζουμε με τις αλλαγές! Αποφασίσαμε να βάψουμε και τα ντουλάπια της κουζίνας ενα ωραίο,φωτεινό φυστικί! Οι αλλαγές πάνε και έρχονται στο κλικλικόσπιτο!!!
Για να συνηθίζεις την ιδέα,πλυντήριο!!!


Επίσης να σας πληροφορήσω οτι έχει βγει καινούργια ανακοίνωση στην είσοδο της πολυκατοικίας που λέει:
"ο Κυριος που πετάει την αλληλογραφία και άλλα σημαντικά έγγραφα στο κάδο, να μη το ξανακάνει"
Πείτε την αλήθεια τώρα που είμαστε μεταξύ μας, σας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ!!! Δηλαδή για να καταλάβετε αν ήμουν εγώ αυτός ο κύριος, παίζει να τα κανα και πάνω μου!!! Αλλα με τη λύσσα που έχουν πιστευω θα βάλουν και κάμερα στην είσοδο!!
Γενικά όπως σας έχω ξαναπεριγράψει είναι πολυ βλαμμένοι στη πολυκατοικία μου! Μια εποχή είχαν βαλει και έναν αλυσοδεμένο φίκο στην είσοδο και είχαν βιδωσει τη γλάστρα στο τοίχο,εννοείται οτι μετα απο κάνα μήνα η γλάστα είχε εξαφανιστεί και είχε μείνει μόνο η αλυσίδα να μας θυμίζει τον τιμημένο φίκο!!
"Με απαγάγουν!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!" φώναζε ο δυστυχος!!

Τώρα γιατι κάποιος απο την πολυκατοικία μπορεί να ασχοληθεί με το να κλέψει τον φίκο,να αλλάξει την ώρα στο φωτοκύτταρο και να μένουν τα φώτα ανοιχτά όλο το βράδυ,να μου ανοίξει το λογαριασμό του νερού ,να πετάξει τα γράμματα στον κάδο και να σπασει τη λάμπα απο το φώς του ασανσέρ είναι άγνωστο!!!
 
Αφιερωμένο στον παράξενο Κύριο της πολυκατοικίας!! Για αυτόν μιλάει ο jim!

  
Πάει και ο Steve ο Jobs! Τον φάγατε,απληστοι χρήστες! Και ξερεις αμερικλάνε οτι μιλάω για σενα!!!! Εσυ τον έφαγες!!! Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι!! Σας άξιζουν τα windows vista,ρε!!! ΈΈΈΈΈΈΈΈτσι να τρώτε στη μάπα την μπλε οθόνη των windows με τα κινέζικα γράμματα(διπλή κατάρα για σένα Αμερικλάνε)!! Καλά τα πε ο jacob o Nielson "YOU ARE ALL A BUNCH OF USERS"!!!

6 σχόλια:

  1. χαχαχα το Σαλιάγκι χείμαρρος, ξέρω που ήσουνα στον Περισσό για την αποκατάσταση του Ζαχαριάδη και από βδομάδα ετοιμάζεσαι για την αποκατάσταση του Βελουχιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ χωρίς πλάκα τώρα, αυτός ο κύριος δεν πάει καλά. Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει?
    Το φυστικί εσύ το σκέφτηκες έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φυστικί το σκέφτηκα εγω! Αμα βλέπατε την άχρωμη, άγευστη, άνοστη και σίγουρα όχι άοσμη κουζίνα μας για 2 βδομάδες χωρίς το σαλιάγκι θα το σκεφτόσασταν κι εσείς πιστέψτε με.
    Το Macάκι μου μελαγχόλησε πάλι απόψε, για τον Steve!
    --πληντύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά αυτό με τον φύκο ήταν κορυφαίο...
    Έχει βγει και τραγούδι:
    Fykoz the night belongs to lover, fykoz the night belogs to us... και τα λοιπά...
    Και ένα άλλο:
    Fykos are strange when you re a stranger ... κτλ.
    Kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @sewsome Προσπερνώ την ιεροσυλία Βελουχιώτης-Ζαχαριάδης στην ίδια πρόταση και συνεχίζω: Καλέ,αν είχα πάει στο περισσό θα ήμουν στο φεστιβάλ της κνε!αλλα αφου τα γραφεία της είναι απέναντι απο το σπίτι μου...γιατι να ξενιτευομαι???Στο φεστιβάλ του συριζα πήγα ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ!(δε ξέρω αν το πρόσεξες αλλα το τόνισα οτι πήγα για να κανω χάρη!!)

    @NamNaira ρε δε ξέρω αν έχει άλλη δουλεια αλλα μερικές φορές τον ζηλευω τόσο πολύ!! Πρέπει να περνάει πολυ ωραία με όλες αυτές τις σκανταλιές!!Τον φαντάζομαι σαν του καλικάτζαρους τα χριστούγεννα!!!

    @πλυντήριο:Ευχαριστώ,αγάπη,για τον καφέ!!Τον πέτυχες!

    @Νicotine Κοίτα να δεις τώρα τι ανέσυρες απο τα βαθη του μυαλού μου: http://www.youtube.com/watch?v=YN1HXAP5VeA
    Και τώρα δε ξέρω με τι γέλασα πρώτα: με το fikozzz ή με το κίτσι!! Πιο ξενέρωτο απο πορτοκαλάδα ΚΛΙΑΦΑ,που είναι πιο ξενέρωτη απο το Μανώλης, είναι η γκαζόζα Γερανι!! Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή σειρά!!
    kisses

    --saliagki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ σωστά μιλάς Σαλιάγκι εύγε και πάλι εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή