Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Big in Japan!

Αρχικά,θέλω να μου υποσχεθείτε οτι δε θα πείτε στο πλυντήριο οτι αντι να διαβάζω κάθομαι και γραφω στο blog! Εντάξει;;;Γιατι αν το μάθει, μαύρο φίδι που με φαγε!και επειδή είμαι και εκδικητικός τύπος θα καρφώσω και σας παλιορουφιανακια και τότε θα φαγωθούμε όλοι μαζι!

Που λέτε ,λοιπόν, δε ξέρω πως τη φάγαμε τη πετρια με τον γιαπωνέζικο τον πολιτισμο και δει με τα origami αλλα ξέρω σίγουρα οτι μας έκανε μεγάλη ζημια!Τον έχουν μεγάλο το πολιτισμό οι άτιμοι οι γιαπωνέζοι και γιαυτο τρέμω στη σκέψη μήπως κανένα άλλο βραδυ πάρουμε σκαλιστήρια και τσάπες και ασχοληθούμε και με τις αρχαιες τέχνες του ikebana και του bonsai!
  Πεμπτη βράδυ: βαριόμασταν πολύ και φάνηκε. Ταυτόχρονα όμως με το αίσθημα της βαρεμάρας,θέλαμε να γίνουμε δημιουργικές!Δε θυμάμαι πως αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την αρχαια τέχνη του τσαλακώματος χαρτιού,αυτό που θυμάμαι όμως σίγουρα είναι οτι βρήκαμε καταπληκτική αυτή την ιδέα! Και όπως γίνεται με όλες τις καταπληκτικές ιδέες ,το ξεφτυλίσαμε μέχρι αηδίας! Φτιάξαμε γερανούς,καλαθακια,λουλουδακια με τη βοηθεια της διαβολοσελιδας και μετά ανακαλύψαμε αυτή τη διαβολοσελιδα! Γιατί όταν έχεις όρεξη να μαλακιστείς...τα πάντα είναι εμπνευση!!! Όμως η ώρα είχε πάει 4 έπρεπε να ξεκουράσουμε τα δαχτυλάκια μας!!
 
Παρασκευή πρωί: ξεχυνόμαστε στους δρόμους να βρούμε υλικά για να φτιάξουμε τα amigurumia

Παρασκευη μεσημέρι:μαθαίνουμε βελονάκι

Παρασκευή απόγευμα: έχουμε ήδη φτιάξει 1 amigurumi η καθεμια και 2 packman,1 κουκουβάγια και 1 πεταλούδα με το τσαλάκωμα του χαρτιού!

Παρασκευή βράδυ: έχουμε τελειοποιήσει πλέον τη τεχνική αμιγκουρουμι οποτε έχουμε φτιάξει άλλα 2 ,τα οποία αγνοούνται αυτή τη στιγμή!(μη φωνάζεις πλυντήριο...η γάτα τα έχει βάλει κάπου!!θα τα βρούμε!) Το βάτραχο,τις σαιτες,τα κουτάκια και την νερόβομβα τα ανέφερα;; όχι,ε; Και απο αυτά,λοιπόν, φτιάξαμε! Ειδικά την origami νερόβομβα, τη τεστάραμε κιόλας! την γεμίσαμε νερό και τη πετάξαμε στους τοίχους του μπάνιου μου! Το πλυντήριο πέταξε με περισσότερο μίσος τη δικιά του και εκεί που αναφωνεί "WOW κάνει ζημιά!!!" είναι που σκάει η λάμπα απο το νερό που έπεσε πάνω της!! έκανε ζημιά!!

Σάββατο πρωί:το πλυντήριο έφυγε!!! ΟΟΟΟΧΙ για πάντα!! θα έρθει σήμερα!! αλλα όπως καταλαβαίνετε μόνη μου δεν είχα όρεξη να μαλακιστώ!!
Οι φωτογραφίες θα έρθουν μαζι με το πλυντήριο,οπότε μέχρι τότε θα τα αφήσω όλα στη φαντασία σας!!!


13 σχόλια:

  1. Πλυντήριο για φέρε τις φωτογραφίες να δούμε αν λέει αλήθεια το Σαλιάγκι για τις γιαπωνέζικες craftιές γιατί όλο το σαββατοκύριακο μαλακιζότανε στα ιντερνέτια αντί να διαβάζει, μόνο η γάτα ήτανε κυρία όσο έλειπες, α και αυτά με έβαλε η Namnaira να τα πω να το ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=TVFpUcHioTU αφιερωμένο σε σας,παλιοχαφιέδες! και να ξέρετε οτι αυριο θα φτιάξω amigurumi voodoo κουκλα που θα έχει κάτι καρφιτσούλες πάνω της και θα την ονομάσω sewsome-namnaira!
    Λυπάμαι!!δε ήθελα να φερθώ έτσι!!Με αναγκάσατε!!Τωρα θα υποστειτε τις συνέπειες!!!

    ΥΓ. γιατι καλε δε μας μιλά η namnaira;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχα!!! Ευχαριστώ μικροί μου χαφιέδες...Θα σας βγάλω τις φωτογραφίες εν ευθέτω χρόνω. Νόμιζες ότι θα την γλίτωνες ύπουλο σαλιάγκι, ε? O εκδικητης πληντύριο γύρισε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό μας έλειπε, να μου κάνεις και voodoo επειδή η sewsome είναι παλιοχαφιές και ανακατώστρα! Που να μη βρεις ψηλό άνθρωπο να σου αλλάξει τη λάμπα και να κατούρας μες στα σκοτάδια!

    Και μια και μιλάμε για γιαπωνεζιές, σας το αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=SW3gJFrZ4hY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αγχώνεσαι NamNaira. Το πρωί θα το πλέκει, το βράδυ θα το ξηλώνω..(το κατούρημα στα σκοτάδια το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν που είχε προσπαθήσει το σαλιάγκι να σκοτώσει ένα μυγάκι με νερό από το τηλέφωνο του μπάνιου και αντί για αυτό σκότωσε την λάμπα, δεν είναι και τόσο δραματικό..)
    -πληντύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θες ναι παίξουμε ύπουλα,μαρή;;; μόνο τη δική μου ιστορία με το μυγάκι θυμηθηκες...τη δικιά σου που έσπασες το φωτιστικο-λάμπα με το πόδι σου δε την είπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!

    http://www.youtube.com/watch?v=8MEOSsktZtE&feature=related

    Πρόκειται για συνομωσία και μια μέρα θα τα αποκαλύψω όλα, αν μπορούσε να μιλήσει η γάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι... για βγάλτε τα άπλυτα σας στη φόρα!!!!

    @Sewsome μαρή άθλια πού το θυμήθηκες?? χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχααχα ξεχνιούνται τέτοια πρότυπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είστε ρε ανεπρόκοπα παλιοτόμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ανεπρόκοπα θα το δεχτώ...αλλα όχι και παλιοτόμαρο!!!όλα και όλα!!πες γαιδούρια...μουλάρες..ψοφίμια βρε αδελφέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχα αυτά είναι τα τυρογαλλικά χρυσά μου, θα τα υποστείτε μαζί με εμένα, εδώ έτσι χαιρετάμε: τι φτιανς αρε κιαρατά και που ειν΄του παλιουτομάρ (ή γομάρ) που χάθ' κι χαζμσόχαζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=g72BWaM8foM

    εγώ μέχρι τη βισσνι θύελλα καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή