Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Άλλη μια παλαβιάρικη ιστορία!

    Άλλη μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα ξεκίνησε κι εγω με περισσή χαρά αποφάσισα να απολαυσω τον μεσημεριανό καφέ μου παρέα με μια φίλη. Και πέρασαν οι ώρες με κουβέντα,καφέ και τσιγάρο και ήρθε το απόγευμα και μαζί με αυτό μια μεγαλοφυής ιδέα: Ρε συ,πάμε Πειραιά για συνέχεια να δούμε και τα παιδιά?

    Και πήγα στον όμορφο Πειραιά τον χιλιοτραγουδισμένο και έκατσα και σε ενα μαγαζί που λεγόταν "μπελ αμί" κάνοντας τους γνωστούς Μπιθικωτσικους συνειρμούς και γέλασα με τα παιδιά και ξαναγέλασα και έπεσα και χάμου απο τα γέλια ,μη σου πω...

    Ωσπου κάποια στιγμή ένας δυνατός κρότος έσπειρε σιωπή στην παρέα για μερικά δευτερόλεπτα. Στο βάθος έβλεπα φωτοβολίδες να σκορπούν στον ουρανό τα κοκκινα λαμπιρισματά τους και κάνω τη σκέψη "Καλε,ποιος άγιος γιορτάζει σήμερα και πετουν πυροτεχνήματα?" για να πάρω την απάντηση "Πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα καλέ,σήμερα είναι η φιέστα!"
 "Ααααααααα",εντυπωσιάστηκα εγώ που δεν είχα ιδέα και η επόμενη σκέψη ήταν "Να δεις που θα το είχε αναφέρει ο Manolo αυτό αλλα θα το πέρασα στα πρόχειρα!" και μετά απο αυτους τους εσωτερικούς συνειρμούς συνεχίζω την κουβέντα σχολιάζοντας τους γάμους που είχαμε πάει αυτά τα Σαββατοκύριακα.

    Στις 11 ακριβώς ήταν η ώρα που αποφάσισα να πάρω το λεωφορείο της επιστροφής. Μπαίνω μέσα στο λεωφορειάκι που λέτε και κάθομαι στη μοναδική θέση που είχε άδεια πλάι σε εναν φιλήσυχο νεαρό στη μέση του λεωφορείου,εκει που έχει τον άδειο χώρο ντε...(εχει σημασία αυτη η λεπτομέρεια). Στα επόμενα 3 λέπτά, σμήνη ερυθρόλευκων φιλάθλων έχουν καταλάβει κάθε εκατοστό κενού χώρου του λεωφορείου περικυκλώνοντας με και αρχίζουν να λένε διάφορα δικά τους που δε καταλάβαινα. Το μόνο που έπιασα απο ολα αυτά τα ακαταληπτα ήταν οτι ενας κυριος στα δεξια μου έβαλε στοίχημα ένα μηνιάτικο(1000 ευρώ) με έναν συναδελφό του για μια τριάρα και κάτι έγινε τώρα μαυτή την τριάρα και το κέρδισε τελικά το στοίχημα ο δεξιός μου και περιμένει αυριο να τον δει για να το εξαργυρώσει...Είπε πάντως οτι δέχεται να του δώσει τα 500 αυτό τον μήνα και τα αλλα 500 τον επόμενο,είναι ψυχάρα λέμε!!!

    Και ξεκινά ο οδηγός το δρομολόγιο του τρόμου και για τα επόμενα 40 λεπτά δε σταμάτησαν τα παιδιά να χοροπηδάνε και να φωνάζουν συνθήματα στα οποία ανέφεραν κυρίως κάτι για μια Ισπανία και για τη μάνα γενικά όλων των υπόλοιπων φιλάθλων των ποδοσφαιρικών συνδέσμων. Απο όλα όσα είπαν με άγγιξε περισσότερο το "Το σπίτι μου το άφησα,τη γκόμενα παράτησα για να έρθω να σου πω θρύλε μου πόσο σ'αγαπώ".  Μέσα στις εκδηλώσεις αγάπης βέβαια είχαμε και μετάφραση στην νοηματική για οσους δεν μπορουσαν να κατανοήσουν τις λέξεις "γαμιέται" και "σας καναμε τον κωλο,ΝΑ".

   Νομίζω οτι περιττευει να πω οτι ολοι αυτοι οι άνθρωποι που χτυπιόντουσαν απο το απόγευμα βρωμούσαν και έζεχναν τεστοστερόνη,ιδρώτα και μπύρα. Κάποια στιγμή οι μπροστινοί μου στον κενό χώρο έχουν πορωθεί, οπότε πιάνουν το κάγκελο που χώριζε τη θεση μου απο τη μέση του λεωφορείου και με απειλούν κάνοντας headbacking και φωνάζοντας "θρυλε ολε ολε ολε",τότε σηκώνεται και απο τη θέση του ο απο πίσω μου κι αρχίζει να κουνάει το καθισμά μου τραγουδώντας κι αυτός. Κι ενώ έχω αυτόν απο πίσω που θέλει να ξηλώσει τη θέση μου, ο μπροστινός μου με το head backing κάπου εκει στο Θρρρρρ(είναι και οδοντικό σύμφωνο το Θ,παναθεμά το) μου ρίχνει μια φτυσιά ρε παιδιά....με ψέκασε ολόκληρη όμως ο χαμένος. Δε λέω οτι έφταιγε...αλλα σιχάθηκα λίγο,μη πω και ψέμματα.
'Εχω και ηχητικό ντοκουμέντο απο τη στιγμή: Να,η αποδειξη!
      Θα ήταν ψέμμα βέβαια να πω οτι θύμωσα με τα παραπάνω,ίσα ίσα που γέλασα κιολας και μπορώ να πω οτι ζήλεψα με τους ανθρωπους που μπορούν να πάρουν τόση χαρά με τέτοια πράγματα.

   Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι οτι απο τη στιγμή που γύρισα σπίτι, δεν έχω σταματήσει να λέω
"Πούστη και πρεζάκια, Για ννα κό που λε"

    Το λέω συνέχεια ψιθυριστά ή φωναχτά ή σιγανά ή απο μέσα μου κουνώντας το κεφάλι . Δεν έχω ιδέα ποιος ειναι ο Γιαννακόπουλος,ούτε γιατί τον βρίζω,ούτε τι σκέφτηκε η μαμα μου οταν με άκουσε να το λέω βγαίνοντας απο το μπάνιο. Ελπίζω να μου έχει περάσει μέχρι αύριο γιατι διαφορετικά θα με πάει έτσι όλη μέρα! (έχω ανάλογη ιστορια με σπορ fm που το έχω αφήσει πριν τον ύπνο γιατι είχε ωραία τραγούδια και το πρωί ξύπνησα λέγοντας απο μέσα μου τη λέξη "Νταμπίζας ,Νταμπίζας, Νταμπίζας". )
        
--ΣαλιάγκιΤοΚαταΤυχηΕρυθρόλευκο

22 σχόλια:

  1. Και μετα το κειμενο σου κολλαει το συνθημα η συνεχεια του "τη γκομενα παρατησα" "μα ο,τι ο κοσμος και να πει, ρε δε μας καιγετε καρφι, ποιος ειναι ο λογος για να ζω χωρις τον Ολυμπιακο"

    Υ.Γ.1 "σΟΥ καναμε τον κωλο ΝΑΑΑ, Γιαννακη πουσταρα" και δειχνεις μια τεραστια τρυπα με το χερι σου.. οχι σας! :P

    Υ.Γ.2 ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ

    Υ.Γ. 3 Οσοι δεν ειναι απο τον Πειραια, πανε σε μαγαζια που καμια σχεση δεν εχουν με αυτον ή με τους Πειραιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήμουν σίγουρη για την αντωνυμία,πάντως τη τρύπα με το χέρι την είδα ξεκάθαρα! Το επιβεβαιώνω!

      Οσο για το "πουστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλέ",μου άρεσε και το τελετουργικό: καποια στιγμη καποιος κάνει Σςςςςςςς και ξαφνικά ολοι σιωπουν! Λεω δε παίζει...πλάκα μου κάνουν!
      Και ξεκινούν ψιθυριστά το παραπάνω,μέχρι να φτάσουν βαθμιαία στη μάξιμουμ ένταση οπου ακολουθουσαν τα headbacking και το κασκόλ στο χερι πέρα δώθε(παίζει να έφαγα και μερικά κρόσια στο τυχαίο!) Επίσης όταν ξεχνούσαν ποιο σύνθημα να πουν μετά ή έκανε κοιλιά το πρόγραμμα τελος πάντων...ομολογώ οτι με το που έπαιζε η παραπάνω γέφυρα του Γιαννακόπουλου,ζωντάνευαν ξανα και πορώνονταν....όχι αστεία!

      Όσο για το ΥΓ3,με πήγαν οι άνθρωποι σε ενα μαγαζί που μου το περιέγραψαν ως ρετρό. Ομολογώ οτι ήταν ρετρό αλλα ταυτόχρονα και χλιδάτο και δε το άντεξα!! παρολαυτα θα ξαναπήγαινα μαυτή τη παρέα και σε κοτέτσι στα Μέγαρα! Αλλα μη μας κατακρίνεις μόνο,δώσε και καμια πρόταση!
      --ΣαλιάγκιΤοΓιαννακοπουλόπληκτο

      Διαγραφή
  2. Άσε με σου λέω άσε με, εγώ έχω δίπλα μου έναν υπέροχο συνάδελφο που είναι έξτρα ποδοσφαιρόφιλος, και πριν κάμποσο καιρό τον απείλησα - καθότι προϊστάμενός του - ότι θα τον απολύσω αν ξαναξυπνήσω το πρωί λέγοντας «πούτσα, πούτσα με στενά παπούτσα, ξύλο ξύλο στον πουσταρά το Θρύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα τη πανούκλα,καλέ,κολλάνε τα άτιμα!!
      Καλα θα του κάνεις να τον απολύσεις!Διότι πες μου,ταιριάζει στην ανατροφή μας αντι να ξυπνάμε τραγουδώντας εναν frank sinatra,βρε αδελφε(τυχαία το λέω)...να σηκωνόμαστε με φρενηρη οπαδικά συνθήματα?
      --ΣαλιάγκιΤοΚολλημένοΜεΤηΜπάλαΚαιΣημερα

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα Ελιωσα με την περιγραφή σου!!!!

    Μη σου τύχει να μπεις σε λεωφορείο με φιλάθλους!!! Το έχω ζήσει και σε νιώθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να πεις οτι μπήκα τυχαία μέσα σε κάποιο πουλμαν ομάδας να το καταλάβω...Σε ένα αστικό καλέ μπήκα στις 11 το βράδυ!!!
      Ενδιαφέρον βεβαια είχε οτι ήταν και γυναίκες μέσα που είχαν κάνει και κοκινες ανταυγειες στο μαλλί τους ένεκα της ημέρας και φώναζαν κι αυτες με πάθος πράγματα που όσο να πεις..με γεννητικά καθαρά κριτήρια δε θα μπορούσαν να τα κάνουν! Αλλα αυτές οι στιγμές είναι το αλάτι της ζωής! Είναι βούτυρο στο ψωμί μου αυτες οι ιστορίες!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Για σένα δουλευω λέμε!!!Να μαι καλά,να με κυνηγάει ο νόμος του μέρφι,να σας γράφω ιστορίες!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. Ααα επισης χθες δεν ηθελα να γινω κακος... αλλα ακου εκει με περνας στα "προχειρα"! Δηλαδη εγω σηκωνω κειμενα και εσεις με γραφετε εκει που δεν πιανει μελανι; Ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαπαπαπα!!! Ήσουν υπο την επηρεια της φιέστας ακόμα γιαυτο και δεν πέταξες χολή χθές!!!! Την μάζευες φαρμακερή οχιά για σημερα....

      Καλε,αφου σε διαβάζουμε και σε σχολιάζουμε βρε!Εκτος απο τις περιόδους που χανομαστε απο ολους κι απο ολα,ακόμα κι απο δω.
      Ίσως δεν ημουν σαφής και έχεις δίκιο.Εννοούσα τις αθλητικές αναρτήσεις,τις οποίες παραδέχομαι χωρις αιδώ καμία οτι δεν τις διαβάζω και αντιλαμβάνεσαι οτι σε αυτες θα ήταν η πληροφορία για το πρωτάθλημα που σε σκέφτηκα και είπα θα σε πέρασα στα πρόχειρα!
      Και είσαι πραγματικά βολικός γιατι βάζεις παντα εναν ημισαφή τίτλο ή μια σαφέστατη φωτογραφία και ξέρω κι εγω τι με περιμένει!

      Πες μου οτι έπεσες απο τα σύννεφα τώρα!!!! Οτι δε το περίμενες αυτό απο εναν ανθρωπο που δεν ασχολείται με τα αθλητικά!!! Πάντως αν θελεις μπορώ να σου εξηγήσω γιατι δε τις διαβάζω με ένα απλό παιχνιδάκι: Σου υπόσχομαι πως στις επόμενες 5 αναρτήσεις αθλητικού περιεχομένου,θα σου γράφω μια ανάρτηση απάντηση κάθε φορά με το τι κατάλαβα. Πιστευω πως κάπου εκει στην τρίτη απαντησή μου θα μου πεις "άστο κοπέλα μου! αστο να πάει άστο". Αλλα δε θα το αφήσω! Εκει θα σου σπάσω τα νευρα για να μάθεις να γκρινιαζεις με τοσο ωραιο καιρό,παλιοIT!!!

      --ΣαλιάγκιΤοΑποφασισμένο

      Διαγραφή
  6. Η φάση είναι Hammarby με πορεία 4 χλμ προς το γήπεδο, μπύρες και καπνογόνα όλη μέρα και το βράδι όλα τα μπαρ στο νότο να είναι πράσινα και να ακούς μόνο συνθήματα.

    Και "'άλα ρένσα φισκ ι γιέτεμπόρι", που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έ ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ,
      άλα πι και φικέ ξηγιέτ’
      α λε λεπτίκ.

      Επίσης έμαθα και για μια άλλη βρισιά που έχετε στο γιετεμπορι μετά το "βρωμάτε ψαρίλα", βρε αει στο δάσος!!! Τα μούτρα κρέας ομως!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. το "άλα χέτε γκλεν ι γιετεμπορι" είναι ακόμα πιο ταπεινωτικό, νομίζω

      ευτυχώς, δεν είμαι στο γιετεμπορι, δε με λεν γκλεν και δεν ασχολούμαι με ψάρια (γλυφάδα) και κούμαρα (εκάλη)

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=rcMcCAYIEWs
      Τι να φτουρήσουν καλέ Γλυφάδα και Εκάλη....Μας δίνει παλμό ο Μαζώ!!!
      --Σαλιάγκι
      ΥΓ.Ευτυχώς που δε σε λένε Γκλέν γιατι μετά τίποτα δε θα με σταματούσε να σε λέω Γκλεν-Γλόουζ και θα ήταν ντροπή!!!

      Διαγραφή
    4. οοοοοοοχι δεν ηταν δυσλεξίιιιια,ηταν λογοπαιγνιο βρε!!! Τη γκλεν τη κλοουζ εννοουσα κατα βαθος!

      Διαγραφή
    5. Πάντως αν σε λέγαν Γκλεν θα έκανες μεγάλη καριέρα σαν ουισκοποιός στη Σκωτία. Γκλεν και ξερο ψωμί σε λέει!

      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    6. μου' ρθε αυτό: https://youtu.be/OZNok77TJ_g

      Σκωτία και ουισκάκι ακούγεται υπέροχο και εκεί ίσως να έκανα υποχώρηση στο όνομα.

      Διαγραφή
    7. Αχαρτογράφητη περιοχή,παιδί μου,η ανθρώπινη σκέψη!
      Εμένα μετά τον Ασιμο μου ήρθε αυτο
      http://www.metaixmio.gr/products/2423--.aspx
      Γιατι μου άρεσε που έλεγε κάπου οτι αν ησουν νεραιδούλα θα σου έδινα ένα λουκουμάκι να το έχεις για μαξιλάρι!!!
      Μα τι ρομαντική ψυχή που έχω όταν θέλω!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  7. Φοβερή εμπειρία. Μάλλον. Δεν το λέω και με σιγουριά.
    Δεν σκαμπάζω γρι από ποδοσφαιρικά και τα λοιπά, αλλά μάλλον σου συνέβη όλο αυτό την ίδια μέρα που με έβρισε άνευ λόγου και αιτίας ο καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Καφέ Σαντάν.
    Όλο κάτι ακατάληπτα μουρμούραγε μόνος του για ώρες κι όταν τον ρώτησα κάτι σχετικά με ένα νούμερο των χορευτριών, γύρισε ο αλήτης και με καθύβρισε και μετά έλεγε κι αυτός για έναν Γιαννακόπουλο, που μπορεί να είναι ο ίδιος με αυτόν που τραγουδάς κι εσύ, αλλά ύστερα έβαλε τα κλάματα και δεν τον ρώτησα τι και πώς. μην με ρωτήσεις τι ομάδα είναι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής. Δεν έχω καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε καλέ,τετοιες απορίες δεν έχω! Άσε που αν τους ρωτήσεις μπορεί να σου πουν άλλα ονόματα απο τα ευρέως γνωστά! Μπορεί να σου πει οτι είναι με τις γριές και να τον παρεξηγήσεις για γεροντολάγνο! Δεν είναι σου λέω να μπλέκεις με αυτα τα πράματα!
      Και μη μου λέτε το όνομα του Γιαννακόπουλου,ξανακολλάω!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος,
      Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννακόπουλος.

      Διαγραφή
    3. Είστε φαιδρή και σατανικιά αλλα γελάω και γιαυτό σας συγχωρώ που κι αποψε το βράδυ θα κοιμηθώ με νανούρισμα το "πουστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλε...." Καιιιιιιιιιιιι πάμε όλοι μαζί!!!! Έλα θέλω παλμό και ρυθμό!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή