Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πώς να νιώσεις ηλίθιος με μερικές απλές κινήσεις!

Με αφορμή μία συγκλονιστική εμπειρία μου σήμερα που με έφερε σε επαφή με όλα τα χωριά που περιστοιχίζουν την πλυντηριούπολη και συνάμα οδήγησε στο να χάσω ένα ραντεβού είπα να μαζέψω σε ένα ποστ κάποιες δοκιμασμένες κινήσεις που οδηγούν σε εκείνο το καταπληκτικό συναίσθημα του "πόσο μαλάκας είμαι"!!

Αν λοιπόν έχετε καιρό να αισθανθείτε ηλίθιοι, διαλέξτε και εκτελέστε! Απολαύστε υπεύθυνα!

1. Πάρε το λεωφορείο που πηγαίνει στην άλλη πλευρά της πόλης από εκεί που θέλεις να πας. Εξτρα μπόνους αν έχεις και ραντεβού με τον καθηγητή σου/δίνεις εξετάσεις/θέλεις να πας σε γιατρό γιατί πονας.

2. Εμπιστέψου τον εγκέφαλό σου όταν σου λέει ότι έχει μάθει να περπατάει και να ισορροπεί και άφησέ τον να περδικλωθεί στο πιο ίσιο κομμάτι του δρόμου και δώσε σε αυτούς που σε παρακολουθούν την χαρά του να σε δουν να σαβουρδιάζεσαι κάτω. Έξτρα μπόνους αν σηκωθείς πιο γρήγορα και από τη σκιά σου, με το ύφος "έγινε κάτι και το έχασα?" καθώς κοιτάς τριγύρω αμέρημνος και προσπαθείς να σφυρίξεις, αλλά δεν το πετυχαίνεις γιατί έχεις χάσει και ένα-δυό δοντάκια με την πτώση..

3. Φώναξε όσο πιο δυνατά μπορείς τις πιο προσωπικές σκέψεις σου την ώρα ακριβώς που ο ντιτζέης αποφάσισε να κάνει παιχνίδι και να χαμηλώσει την φωνή για να το παίξει άντζελα και να φωνάξει "δικό σας!" στους 5 θαμώνες του μαγαζιού. Εξτρα μπόνους, αν το άτομο για το οποίο μιλάς είναι ένας από τους υπόλοιπους 4 ή/και αν η πρότασή σου περιέχει βρισιά!

4. Κλείσε εισητήρια πολλές βδομάδες νωρίτερα για ταξιδάκι που τσίμα τσίμα το χώρεσες στο εξαντλητικά σφιχτό σου πρόγραμμα και φρόντισε να έχεις κλείσει λάθος ώρα/μέρα. Εξτρα μπονους: Να είναι αεροπλάνο και να πρέπει να σκάσεις ένα σκασμό λεφτά για να αλλάξεις το εισητήριο (και να βρίζεις από μέσα σου "τι το ήθελα το ΣΚ μακρυά και δεν καθόμουν σπίτι να βλέπω φατμαγκιούλ?") Εξτρα έξτρα μπόνους: Πήγαινε αμέριμνος την μέρα που πίστευες ότι φεύγεις και μάθε εκεί την μαλακία που έκαμες μαζί με την υποσημείωση ότι το τελευταίο τραίνο/λεωφορείο/αεροπλάνο/πλοίο έφυγε πριν μισή ώρα! (μικρή μου φίλη που τα έχεις κάμει όλα αυτά μαζεμένα να ξέρεις ότι σε αγαπώ και είσαι μεγάλη έμπνευση!!!!!)

5. Πάρε τηλέφωνο σε οποιαδήποτε υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για βλάβες σε πισιά/συνδέσεις/μόντεμ και αν δεν νιώσεις ηλίθιος πάρε με τηλέφωνο να μου το πεις!!!! Εξτρα μπόνους: να είσαι ημμυ και να σου λένε "ανοίξτε τον ιντερνετ εξπλόουρερ" και να μην βρίσκεις που βρίσκεται γιατί δεν τον έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή σου!


Image

6. Κάνε μια φορά την βλακεία να αποδεχτείς την άγνοιά σου για κάτι μπροστά στους φίλους σου και απόλαυσε μια ζωή κοροϊδίας γιατί δεν ήξερες ότι η Χαρα Βέρα είναι γυναίκα και τραγουδίστρια και όχι άντρας που ψάχνει εξωγήινους μαζί με τον Χαρδαβέλα, με το όνομα Χαραβέρας!

7. Εκεί που περπατάς στον δρόμο με έναν παλιόφιλο γύρνα και πες στου "Ρε μαλάκα, σου είπα για το γκομενάκι χθες..." και απόλαυσε την φρικαρισμένη φάτσα της καλοστεκούμενης 78χρονης γιαγιάκας που έχει πάρει την θέση του φίλου σου δίπλα σου.. Εξτρα μπόνους: Να κουβαλάς 2 Χ χρωμοσώματα και η φράση σου να είναι ακριβώς έτσι διατυπωμένη. Εξτρα έξτρα μπόνους: η 78χρονη να είναι η γιαγιά σου!

8. Να βρεθείς στην μέση συζήτησης για τον Άιρον Μαν, να είσαι πανευτυχής που έχεις το ντιβιντι και μπορείς να συζητήσεις και μετά από 10 λεπτά να συνειδητοποιήσεις ότι οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει ότι έχεις αυτοκίνητο καγιέν... Έξτρα μπόνους: να προσπαθήσεις να το σώσεις γυρνώντας την συζήτηση στα μπαχαρικά και το πιπέρι καγιέν!

9. Πέρνα μία ολόκληρη βδομάδα δοκιμάζοντας κάθε πιθανό τρόπο που βρίσκεις στο ιντερνετ για να κάνεις το λάπτοπ του πατέρα σου να έχει ήχο και μετά ανακάλυψε την μικρή ροδελίτσα που είναι τοποθετημένη στην κάτω αριστερή πλευρά του λαπιτοπίου που είναι γυρισμένη στο οφ! Εξτρα μπόνους: να το κάνεις σε ubuntu και να έχεις πειράξει τόσο πολύ το λειτουργικό που μόνο νέο φορμάτ σε σώζει!

10. Οι κινήσεις που μέχρι πριν 5 λεπτά κάνανε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου να τρέχει κανονικά, να κάνει αυτά που πρέπει και να μην κολλάει πουθενά, τώρα να οδηγούν σε πλήρη καταστροφή του συστήματος χωρίς να έχεις πειράξει κάτι. Εξτρα μπόνους: να εξετάζεσαι στον κώδικα αυτού του προγράμματος και να αποφασίσει να το κάνει την ώρα που έρχεται η σειρά σου και είναι μπροστά και ο καθηγητής!


Θα σταματήσω εδώ για να πάω να φτιάξω κανένα τσουρέκι. Ναι το ξέρω ότι το πάσχα τελείωσε, αλλά εγώ αν δεν μου πετύχουν τα τσουρέκια δεν θα σταματήσω να δοκιμάζω! Venceremos!

ΥΓ: Μιας και είπα venceremos έχω να σας ενημερώσω ότι σήμερα επιταχθήκαμε επισήμως!!!! Η μαμά μου δηλαδή, αλλά όπως με τις πανελλαδικές δίνει όλη η οικογένεια, έτσι την κάνω κι εγώ την επίταξη κτήμα μου! Φτου στα μουτρα της δημοκρατίας μας μην την ματιάξω!

ΥΓ2: Θα ήθελα πάρα πολύ να συμπληρώσετε-οργιάσετε με τις δικές στιγμές ηλιθιότητας στα σχόλια για να μη νιώθω και τόσο μόνη...

Update:  Μετά το σχόλιο του τρεμενς θυμήθηκα και άλλες 2 καταπληκτικές ιδέες για να νιώσεις ηλίθιος!!!

11. Ξεκίνα να ποδηλατείς με μπρίο και χαρά, αφού έχεις κρεμασει μια μακρυά τσάντα με κορδόνια στο τιμόνι, και άσε τον αέρα να κάνει την δουλειά του και να χώσει τα κορδόνια στην ρόδα ακινητοποιώντας την και ζήσε την μοναδική εμπειρία της απογείωσης και της προσγείωσης στην άσφαλτο με ένα ποδήλατο από πάνω σου. Εξτρα μπονους: πηγαίνεις στο νοσοκομείο γιατί το χέρι σου σταμάτησε να λειτουργεί και επειδή δεν έχεις πουθενά αίματα οι γιατροί σε ρωτάνε που είναι αυτός που έπαθε το ατύχημα..

12. Φρόντισε να έχεις δύο σκαλοπάτια στο δωμάτιό σου, σε διαφορετικό ύψος το καθένα και ξύλινα και λουστραρισμένα, φόρα κάλτσες (χωρίς αυτά τα χαζά αντιολισθητικά πλαστικά από κάτω γιατί θα σου χαλάσουν την εμπειρία) κατέβα τα σκαλοπάτια με ζέση και μετά προσπάθησε να εξηγήσεις στον ορθοπεδικό των επειγόντων πώς έπεσες με τον κώλο αλά Ευγκένι Πλουσενκο όταν ο εξωτερικός κόσμος έχει να δει πάγο από την εποχή των παγετώνων...
Αυτό αλλά χωρίς τις μπανάνες ένα πράμα..

--πλυντήριοΤοΗλίθιο!


7 σχόλια:

  1. Αυτό το 3 και εμένα μου τυχαίνει συνέχεια, θυμάμαι μάλιστα μια φορά που είχα πει "τι μαλακας είναι ο Dj" σε μια τέτοια παύση στα 3 μέτρα απόσταση...
    Να πεις στην μαμα σου "Καλός Πολίτης" από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωωω! Είσαι καλός! Εχεις χτυπήσει και έξτρα μπόνους!!
    Άσε και η μαμά μου πολύ στενοχωρήθηκε γιατί ο αστυνομος που το έφερε δεν μας βρήκε σπίτι και το άφησε κάτω από την πόρτα. Ήθελε να τον ρωτήσει πού είναι η στολή της...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα σε χαρακτηριζα ηλίθια...απλά περιπετειώδη τύπο! Επίσης το λογικό άλμα που μεσολάβησε μεταξύ του αιρον μαν και του καγιέν δε κατάφερα να το εντοπίσω. ή η παρέα σου παίρνει ναρκωτικά ή εσύ,δε θα θελα να το δεσμεύσω!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε κι εγώ θα θελα να το δεσμεύσω μεταξύ μας... Μια συμβουλή έχω μόνο, πριν ανακατευτείς σε συζητηση ρώτα πρώτα για τι πράγμα μιλάνε..
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  4. Α, μα συμβαίνουν τακτικά τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, όπως εγώ που έφαγα τα μούτρα μου στο διάδρομο του γυμναστηρίου και μετά - αν και ματωμένος - προσπαθούσα να το παίξω cool και δεν τρέχει μία με τεράστια αποτυχία. Εξαιρετικές στιγμές απείρου κάλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμένα το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο ένας που θα σε πλησιάσει και θα σε ρωτήσει αν είσαι καλά! Πολύ καλές οι προθέσεις του αλλά σου χαλάει το ίματζ του "είμαι καλα" που προσπαθείς τόσο εντέχνως να χτίσεις..
      Μου θύμισες τώρα τις 2 τελευταίες μου επισκέψεις σε νοσοκομείο και θα κάμω update στο ποστ!!!!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  5. Aν δεν είμαι ηλίθια,να δείς,οι αναθυμιάσεις από τα μανό φταίνε που όσο πάει χαζεύω...όμως σε μια άλλη διάσταση το να απορείς γιατί δεν ακούγεται το τραγούδι ενώ δεν έχεις συνδέσει πουθενά τα ακουστικά,μπορεί να αξίζει Νόμπελ... :p
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή