Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κι όμως ζούμε!!!

Αγαπημένε Τρέμενς,
  Σου έλειψα κι έτσι είπα να κάτσω να σου γράψω τα νέα μου! Τσαι και κουλουράκια δεν έχω να σε τρατάρω αλλα αν θες ενα γλυκό πορτοκάλι της μαμας στο βγάζω! (Για να σου είμαι βέβαια απόλυτα ειλικρινής...ρακόμελο θα σου βγαζα αλλα ειναι που δε πίνεις και το αλκοολ και κάνεις και δίαιτα ,οποτε ας μείνουμε στο γλυκό πορτοκάλι)

Η αλήθεια είναι οτι εχω να πω βλακείες στο μπλογκ εδώ και 6 μήνες αλλα δε θέλω να μου άγχεσαι για μενα διότι τη κουλαμάρα τη κρατώ ακόμη στην real time ζωή μου! Για να σου δώσω να καταλάβεις τις τελευταίες εβδομάδες με ταλανίζουν αναπάντητα ερωτήματα όπως:
1)Αφου τα κινέζικα προιόντα είναι τόσο φθηνά,γιατί το κινέζικο φαί είναι τόσο ακριβό??? είναι λογικό μια καφετιέρα να στοιχίζει λιγότερο απο ένα σπρινγκ ρολ??? ε?ε?ε?
2)που ειναι ακριβώς η μέση του πουθενά???
3)τι γίνεται το τασάκι όταν μεγαλώσει???
4)η ζωγραφική πλαστικότητα είναι ανακυκλώσιμη???
5)ποια είναι επιτέλους αυτη η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά???
6)ποιοι αποτελούν το πλήρωμα του χρόνου??
7)Εγώ ποτε θα γίνω ΜΑΝΑ???

Ντάξει αυτο το τελευταίο ομολογώ οτι δε με ανησυχεί και τόσο πολύ αλλα είναι και αυτή μια εύλογη απορία! Οπως λοιπόν καταλαβαίνεις τις τελευταίες εβδομάδες έχω κάψει εγκέφαλο!!! Νομίζω οτι τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν γίνει στάχτη και μπουρμπερη!!! Κούγκι τα έκαμα σου λέω!!!! Και ήρθαν και αυτές οι απόκριες και ήρθε και αποτελειώθηκε το πράμα!!! Κάνω διαγωνισμό σερπαντίνας με την Λούτσα στη κουζίνα,μετά καθαρίζουμε τη κουζίνα και ξανακάνουμε διαγωνισμό! Έχουμε κολλήσει και τις αποριές που σου προανέφερα σε post-it σε όλο το τοίχο! Παίρνουμε και το πλυντήριο skype και μας λέει και αυτο τις δικές του και μας αφήνει στο τόπο!

Για να μη σου σχολιάσω το άλλο κακό που έχουμε πάθει: Τη θυμάσαι τη Σελήνη απο τη Λάμψη??? Το ζαβό παιδάκι που έμενε στην επαυλη των Δράκων?? Γιατί να με στοιχειώνει ακόμα καλέ μου Τρεμένς αυτή η αηδία??? Μετά απο τόσα χρόνια θυμήθηκα την ατάκα "Σελήνη,ζε σελει παει άσυλο!!!" και κάπως έτσι ολοι γύρω μου μιλάνε σα ζαβα και αναφωνουν όταν απελπίζονται "ζε σελει παει ασυλο"! Και όχι τίποτε άλλο αλλα τρομάζουμε και το κόσμο γύρω μας! Μας ακουν που λέμε "ζε σελει παει ασυλο" και μας ρωτάν "Σε ποιο άσυλο θα πάτε ρε κορίτσια?? Γιατί???"! Σου λέω τρομάζουμε κόσμο!

Για να καταλαβεις όμως ακόμη καλύτερα τη διαθεσή μου,θα σου βάλω 2 τραγούδια που παίζουν στο repeat στο σπίτι,στο mp3 και στο κεφάλι μου:
Αυτο ειδικά το τραγουδάμε συνέεεεεεεεεεεεεεεεεεεχεια!!! Αλλα πές την αλήθεια,δεν είναι τόσο πολύ ωραίο??? Μα πραγματικά πές μου χρειάζεται κουβέντα να ανοιξουμε τώρα??? προχωρα σου λέω παιδάκι μου!!! Δεν είναι για φόβο και για πανικό λέμε!!! Αμαν πια!!!!

Και όταν μας πιάνει η τσαντίλα,ένα νεύρο τέλος πάντων είναι που τραγουδάμε αυτο:

Κυρίως γιατι μας εκφράζει αυτό το Τρρρρρρρρρρρρρρελλοι!!!

Και τώρα που είπα Τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρελλοι να σου πω και ένα συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα τις προάλλες: Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει σου λέω!!! Μη πιστευεις τον Κεμάλ  που έχει λυσσάξει τόσα χρόνια οτι δε θα αλλάξει ποτέ και καληνύχτες και τέτοια! Μούφες σου λέω! Είμαστε πολλοί οι ζαβοί τύποι! Η βαρετίλα πέθανε σου λέω! Ζήτω ο αυθορμητισμός και η παλαβομάρα!!!

Και  για το τέλος θα σε αφήσω γλυκά όπως σου αξίζει:


Και τι μας νοιάζει πια,Τρεμενς?? Αφου η νύχτα πήρε τα κουπιά λέμε!


ΥΓ1. έκοψα μαλλι χθές και το βαψα και το ξανθό το σκανδιναβικό,έτοιμη για βασιλισσα του καρναβαλιου είμαι σου λέω!!!
ΥΓ2.μη ξεχάσω να σου πω πλούφ και φιλιά παντού!!!
 Με αγάπη,
--Σαλιάγκι

15 σχόλια:

  1. Άντε ρε παιδάκι μου και μου έλειψες! Φιλιά στο πλυντήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ στο πλυντήριο δε μπορώ να δώσω φιλιά γιατι
      α) είναι μακριά ρε γαμώτο! αλλα μπορω να τα στείλω απο το skype!
      και β) γιατι και κοντά όταν ήταν απέφευγε τους εναγκαλισμούς και τους ασπασμους όπως ο διάολος το λιβάνι!!! νταξει το παραδέχομαι οτι ίσως ήμουν και γω πολύ καταπιεστική καμια φορα αλλα αλήθεια σου λέω ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΩ οταν ζούπηξα το κεφάλι της στην αγκαλιά μου με όλη μου τη δύναμη! ήταν απλά μια πράξη αγάπης! δε φταίω που δε το κατάλαβε ποτε!
      --Σαλιάγκι
      ΥΓ. Ρε και μένα μου λείψατε και το κατάλαβα χθες!!!

      Διαγραφή
  2. Α ρε ξανθιά, γαμώ τον μπελά μου δηλαδή, έπρεπε να περάσεις έξι μήνες σιωπής και ανυπαρξίας για να βγεις και να παραδεχτείς ανοιχτά ότι είσαι ξανθιά. Άφησες και τον Μπίγαλη για τις Λίνες τις Νικολακοπούλου. Άρχισες και τις θεωρίες περί αλλαγής του κόσμου. Oh shit, I missed you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σίγουρη ήμουν για σένα οτι θα έμενες στο ξανθιά!!
      Ε ΝΑΙ,ΛΟΙΠΟΝ!!! Το παραδέχομαι και δημοσίως: ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
      Αλλα για να σου πώ και την αλήθεια,σε σένα πόνταρα και στον προβληματισμό με τα κινέζικα προιόντα! Έλα πές την αλήθεια σε μένα...απο τη στιγμή που το διάβασες δε σε προβλημάτισε έστω και για μια τόσο δα μικρή στιγμούλα??
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  3. Αγαπημένο Σαλιάγκι

    Με συγκίνηση και ρίγος διάβασα σήμερα την επιστολή σου, ξέρεις, σε σκεφτόμουν συχνά τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα όταν ακούω την εκπομπή μου που σου χα στείλει χρόνια πολλά, τότε, ναι το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά που εσύ ταξίδευες για διακοπές αμφιβόλου ηθικής.

    ήθελα να μάθω νέα σου και το πραγματοποίησες, πραγματικά νιώθω ολοκληρωμένος αν και όπως αντιλαμβάνεσαι μου γεννήθηκαν κι εμένα όλες αυτές οι ερωτήσεις που θέτεις.

    Μια απάντηση σου έχω μόνο. Η πλαστικότητα της τέχνης ΔΕΝ ανακυκλώνεται, μιας και δεν είναι συσκευασία. Μόνο συσκευασίες πλαστικές. Γλάστρες και τέχνες τσου. Οπότε στα σκουπίδια κατ ευθείαν…

    Τα τραγούδια είναι υπέροχα αμφότερα και τα τρία και σε χιλιοευχαριστώ. Δεν σου λέω νέα μου, κάτσε διάβασε τα δεκάδες που χω γράψει και θα δεις όοοοολα τα επεισόδια.

    Σε φιλώ γλυκά και σε ρωτώ

    Που πάει ο έρωτας όταν πεθάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ!!! που πάει σταλήθεια??? αν πω στο διάολο πιστευεις οτι είναι πολύ προφανής απάντηση?? Οπου και να πηγαίνει πάντως,να ξέρεις οτι θα γραφτεί και αυτή η απορία σε post-it και θα κολληθεί στο τοιχο μαζί με τις άλλες!

      Και ήρθε η ώρα να σου πώ την αλήθεια: Έχω τα blog σας καρφιτσωμένα στα αγαπημένα οπότε μπαίνω αρκετά συχνά και μαθαίνω νέα όλων σας! Οπότε τα επεισόδια τα έχω δεί αλλα σε κάποια δεν ήθελα να σχολιάσω γιατι ήξερα οτι δεν είχα κάτι να πώ αλλα ήξερα τι ήθελα να κάνω,δηλαδη να σου δώσω μια τεράστια αγκαλιά!!! Δε βρίσκω και πουθενά το αναθεματισμένο το mail σου να σου μιλήσω όπως θέλω! Αχ!Ατιμη ζωή! Άτιμη κενωνία!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. Γεια σου και απο εμενα Σαλιαγκι.

      Διαγραφή
    3. Γεια σου,Alobaba!!! Τα ημμυκα φιλιά μου (βλ. 10000111010010)
      --Σαλιάγκι
      [Ντάξει έχεις και τα αναλογικά μου: Σμουτς! (είναι που ξύπνησα με κέφι σήμερα)]

      Διαγραφή
  4. μαύρα μάτια,μαύρα φρύδια,μαύρα κατσαρά μαλλιά που λέει και το τραγούδι έκανα να σε δω ρε σαλιάγκι!
    αλλά εντάξει σε δικαιολογώ γιατί όταν έψαχνα αν η ζωγραφική πλαστικότητα είναι ανακυκλώσιμη είχα χαθεί από τους πάντες για κανένα χρόνο.
    να δώσεις χαιρετίσματα στην λούτσα και στο πλυντήριο!!!
    φιλιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,και μεγιά το μαλλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα οτι θα με καταλάβαινες γιατι είσαι και συ άνθρωπος με αναζητήσεις και ανησυχίες(μη νομιζεις οτι επειδη δε σχολίασα,δεν είδα το κολλημα με την πριγκιπεσσα....) ,γιαυτό και ήξερα οτι θα εκτιμήσεις περισσότερο απο ολους τους προβληματισμούς μου και το ξανθό μαλλί! Αν και το τραγούδι που είπες ταιριάζει σε πιο μελμψες καταστάσεις απο τη δική μου!

      φιλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιά
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. η πριγκιπέσσα είναι γροθιά στο κατεστημένο,μέχρι και μέγαρο θα φτάσουμε!!

      υγ:μου έμειναν κάτι ψιλά στο ψάξιμο της πλαστικότητας και ξαναχάθηκα αυτή την εβδομάδα!
      φιλιά και πάλι

      Διαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=eSZKMVgLFn0
    πάρε ένα τραγουδάκι με μερικούς στίχους που είναι ότι πρέπει για να συμπληρώσετε και να κολλήσετε και άλλα ποστ ιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα πηγαίνεις τους προβληματισμούς μου ένα βήμα παραπέρα και το εκτιμώ!!! Αλλά ξέρεις οτι έχω πιο λαικά ερεθίσματα γιατι πάνω απολα είμαι ένα λαικό κορίτσι,γιαυτό και στις αναζητήσεις μου έχω μπούσουλα γνήσια παρακμιακά ακούσματα που ξεχυλίζουν απο αυθεντικότητα και ειλικρίνεια:
      http://www.youtube.com/watch?v=RtId3-dCZWc
      ή
      http://www.youtube.com/watch?v=NQhJFapTYT0
      ΑΥΤΕΣ είναι ερωτήσεις!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  6. να γραφεις συχνοτερα γιατι μας ελειψες και εμας.
    ομορφα τα τραγουδια (αγαπω Λινα).

    με ευσεβεις χαιρετισμους.
    η ανωνυμη - και αγνωστη για σενα - ηλεκτρολογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνωστη για μένα Ηλεκτρολόγα μου,θα επανορθώσω!!!
      Αλήθεια σου λέω! να ξέρεις οτι μόνο για σένα θα γράψω σήμερα καινούρια ανάρτηση!
      --Σαλιακι
      ΥΓ1. Είμαστε πολλοί οι ΗΜΜΥ! Μπορεί και να κατακτήσουμε το κόσμο σου λέω!!
      ΥΓ2.Για το άγνωστη δε μπορώ να κάνω κάτι αλλα για το ανώνυμη θα κάνω! Απο σήμερα σε αυτό το ιστολόγιο θα είσαι η ΑΑΑ ηλεκτρολόγα (Αγνωστή Ανώνυμη και Ατσαλάκωτη)
      ΥΓ3,το ατσαλάκωτη είναι εσωτερικό αστείο που δε θα καταλαβεις γιατι μου είσαι άγνωστη αλλα έχεις όνομα πλέον ΑΑΑ!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή