Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Παντελίδης????

Ηταν μια Αυγουστιάτικη νύχτα κάτω απο τον έναστρο ουρανό! 4 κοπέλες και ένα αγορι(που χόρεψε τρομερα ,πουτανα Σαλλονικια!) αποφάσισαν να βγουν για να πιουν! Φτανουν στο μπουρδελομάγαζο που δεν είχε ουτε ουζο,ουτε ρετσίνα και αφου έχουν πιει 2 κιλα κρασι μαθαίνουν οτι τους τελειωσε και το κρασι! Το μόνο καλό της ιστορίας ήταν το συγκρότημα που έπαιζε μουσικη και ο barman του μαγαζιου(κάποιες αλήθειες να λέγονται!) Και ακούγονται πολλα τραγούδια και φωνες απο όλο το μαγαζί ζητουν τις παραγγελιές τους...ΞΑΦΝΟΥ ακούγεται ένα όνομα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Εγώ πίστευα οτι ο Παντελίδης είναι κάποιος θαμώνας του μαγαζιου που του αφιέρωναν τραγούδι,η άλλη νόμιζε οτι είναι έντεχνος(τύπου παντελής θαλασσινός) και για να το διαλευκάνουμε είναι που φωνάζουμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? Αλλα δε λαβαμε απάντηση! Το προσπεράσαμε και συνεχίσαμε στο απόλυτο after και εκεί που είμασταν έξω να πάρουμε λίγο αέρα και είχαμε πιάσει κουβέντα με εναν άγνωστο που του έκανε ζημιά η Κατερινα η καριολα(που τα είχε 4 ολόκληρες μέρες μαζί της και την έκανε και χενα τατου στο χερι του -μεγάλο ονομα για τατου!) ακούγεται μέσα απο τομαγαζί ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ:

και ξαφνικα ο Νικολάκης με την Κατερινα τη καρ ι ολα αναφωνει ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
και μας έκανε τρελλο ρουά! και πάλι εμεις ρωτάμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???

Σημερα χάζευαμε στο facebook και ξαφνικα τι βλέπουμε??? Τραγούδι του Παντελίδη!!! Ηταν πρόκληση πια! Το κακο τρίτωσε μέσα σε ένα 24ωρο! και κάπως έτσι τις τελευταίες 4 ωρες ακούμε μόνο Παντελίδη....Δεν υπάρχει κάτι άλλο μέσα στο μυαλό μας!! Δε συγκρίνεται με κανέναν! οι στίχοι μας στέλνουν και στο διάολο μη σου πώ! Γενικά καρακατακα η καμε!!! Μετά λοιπον απο αυτη την ολιγόωρη έρευνα έχουμε να προτείνουμε τα εξής:
Το ρεφρέν τα λέει όλα!!! εχει και το τουμπερλεκι μπονους!

κακο σκυλί ψοφο δεν έχει να πούμε!!!


Το  απόλυτα εκδικητικό τραγούδι! κακος μαυρος ψόφος να τη φάει ρε παιδί μου σαν να λέμε (Για την κατερίνα την καρ ι όλα!!! Νικο είμαστε μαζί σου!!! όλες ψευτρες ρεεεεεε)

Με τον αλήτη έχουμε κολλήσει πολύ άσχημα,αρχικα ήταν το λογοπαιγνιο του στιχουργου στο παρασύρθηκα πάλι σύρθηκα, παραφέρθηκα πάλι φέρθηκα αλλα μετα κολλήσαμε άαααααααααασχημα με αυτό που λέει στο 2:13! και εδω σας προκαλώ να μου πείτε τι λέει στο 2:13,επιπόλαιο παιδί.......
Πείτε τι ακούτε μετα και θα το αξιολογήσουμε ανάλογα(Αμερικλάνε ηρέμισε δεν είναι διαγωνισμός!!!)

Δε ξέρω πώς να κλείσει αυτη η ανάρτηση αφιέρωμα στον μελλοντικό άρχοντα της πίστας!! Εσείς το γελάτε αλλα αν σπαταλήσεις 3 ωρίτσες με παντελη μετα θα με θυμηθείτε!!! Πλέον ζούμε στερητικό όποτε ο υπολογιστής δε παίζει ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!! Αντε κι ο θεός μαζί μας!!!

Τα φιλία μου
--Σαλιάγκι
--Πουτάνα Ζακυνθινιά

*Τα πουτάνα με τη καλή έννοια,μη παρεξηγούμεθα κιόλας!

update: 
και επειδή το κέφι με Παντελίδη ακόμα δεν έχει τελειωσει σπίτι συνεχίζουμε! Βρήκαμε την πηγή έμπνευσης του! Βρήκαμε για ποια τα έχει γράψει όλα! Βρηκαμε ποια καρ ι ο λα του έκανε ζημιά και το παιδί γραφει τα πονεμένα τραγούδια του! Βρήκαμε ποια θα είναι αυτή που τώρα που θα γίνει Αρχοντας της πίστας και Αστερι γενικότερα θα κλαίει και θα χτυπιέται αλλα  losiento φίλη μου! Είσαι η χειρότερη! Έπαιξες και έχασες! 
Για σενα Αθηνα που τον Οκτωβρη που θα τραγουδάει με Καρρά και Πάολα ο Παντελής Παντελίδης θα κλαίς!

13 σχόλια:

  1. Είναι το κλασσικό ελληνικό "σταρ μέσα σε μια νύχτα"

    άμα τη πετύχω πουθενά αυτή την Αθηνά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 σεπτέβρη αρχίζω εκπομπές,θα κάνω αφιέρωμα στον παντελίδη!!!και αυτό είναι δέσμευση!!!!
    τελεία και παύλα!!!
    φάε την σκόνη του παντέλα αθηνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι μου έλεγε μέσα μου οτι μόνο εσύ ρε Χριστινάκι θα το εκτιμούσες το αφιερωμα στον μεγάλο παντελή Παντελίδη!!! Και γιαυτό κερνάω μπουκάλι στον Παντέλα τον χειμώνα!!!
      Γιατί είμαι λαρτζ και το απέδειξα και στη δημοπρασία!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  3. Κανένας γνωστός σου φαντάζομαι για να του κάνεις τόση διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πιστεψέ με αυτό ήταν ένα σεμνό πόστ!!! Ανν τον ήξερα θα είχα κάνει και χειρότερα!!! Μην είσαι άδικος ρε παρτάλι με μένα και με τον Παντέλα! Δώσε του μια ευκαιρία του παιδιού! και αν δε του τη δώσεις εσύ θα στη δώσι ο περαστικός που θα περνάει με τέρμα το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο και θα παίζει παντελα!!!! true story 100%

      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. Ελα ρε σάλιαγκα, σε ξεσκέπασε το παρτάλι! Γουστάρεις τον παντελίδη και προσπαθείς να τον κάνεις να σε γνωρίσει και να σε βγάλει ραντεβού... Δίνει πόνο και γουστάρεις!!
    Θα επαναλάβω κι εδώ τι ακούω στο 2:13. Εγώ πιστεύω ότι λέει "πες παει και αυτό" .. Αλλιώς είναι το γνωστό επίθετο πεσπεκυφτος-η-ο που είναι αυτός που μιλάει σκυφτός (γιατί δεν είναι μόνο ο Αμερικλάνος λεξιπλάστης)... Εγω έχω απορία και για το 2:30 που ακουω να λέει κάτι για τον Χασαν.. Δεν θέλω ρατσισμούς σε αυτό το μπλογκ, τα χουμε ξαναπει αυτά!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, και επειδή κατηγορηθήκαμε που κατηγορηθήκαμε για διαφήμιση, να την κάνω κιόλας πραγματικότητα την κατηγορία, μην πάει στον βρόντο. Το πρόσεξες ότι έχει περισσότερα βιουζ και από τον ύμνο?? http://www.youtube.com/watch?v=YmsMdS3-xZ4
      Κάτι έσπασε μέσα μου μόλις το συνειδητοποίησα...
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. φίλε έχει περισσότερα views και απο την armin van burren (ποτέ δε θα το ξεπεράσω αυτο το σόκ!!!)

      Ποντάρω στο πεσπεκυφτός,άλλωστε το χρησιμοποιώ και γώ καθημερινά! Αλλα εμείς ακούγαμε κουφός! Και γιαυτό πλέον η βρισιά είναι "αη μωρή κουφή!!"

      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. Ειπαμε να στηριζουμε τα Ελληνικα προιοντα αλλα οχι και ετσι,φιλια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άδικος!!!! Πολύ άδικος!!!
      Αλλα σε συγχωρώ!! Έχω μεγάλη καρδιά και γώ σαν τον Παντελή Παντελίδη!!!
      Αλλα και σύ πια τι άνθρωπος είσαι??? Τόσες ωραίες αναρτήσεις έχουμε ανεβάσει και συ βρήκες να μπείς σαυτή με τον Παντέλα!!!
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή
  6. αυτο το ασταματητο μουρμουρητο για μια γυναικα δεν εχει ξαναγινει.Τοσο αντικειμενικα σας το λεω δεν ξερω αν εσεις λετε το αντιθετο.Και εγω εχω καρδια και εγω ειμαι ερωτευμενη και αγαπαω κιολας αλλα τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή