Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

220 VOLT!!!!

     O Φονικός Μπανανοσάλιαγκας αποφάσισε να χτυπήσει μετα την ανάρτηση του φρικαρισμένου πλυντηριου και να αμολήσει τη φονική του γλίτσα και αυτος πάνω στους ΗΜΜΥ με τη σειρά του!!!
    Ναι,οκ!
Ξέρω τι σκέφτεσαι...
     και γώ ημμυ είμαι!! αλλα θέλω να πιστευω οτι αν και γαστερόποδο μαλάκιο(aka γυμνοσαλιαγκας) δε σταζω αηδια απο τα ματια!!!Σε αντίθεση με πάρα πολλους συναδέλφους μου!!
     Που λέτε,λοιπόν. Εμείς οι ηλεκτρομαλάκες είμαστε παράξενα όντα...Άλλοι είναι οπως τους περιέγραψε το πλυντήριο,δηλαδη κακιασμένες γλίτσες!Άλλοι είναι μόνο γλίτσες!Αλλοι στο κόσμο τους, μίλια μακρυά απο το ηλιακό μας σύστημα! Αλλοι το ρίξαν στο ποτό,άλλοι στο τσιγάρο(πολυ τσιγάρο,ας είναι καλά η java γιαυτο) και τέλος άλλοι στο μπινελίκι!Το πλυντήριο και γώ ανήκουμε στη τελευταία κατηγορία,θα μας πεθάνει παναθεμα το για σχολη!!!
Και ιδού η απόδειξη,μιλάω με στοιχεία εγω
 http://www.skai.gr/news/health/article/123048/%CE%91%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%82%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
(Ομολογώ οτι βγήκε λίγο μεγάλο το λίνκ αλλα είμαι πρωτάρα εδω μέσα,με το παρδον!)
 Έχουμε ιστορίες με φίλους που φυλάνε σα παράσημα στη ντουλάπα τα σπασμένα πληκτρολόγια και ποντικια τους!!Άλλος έσπασε ολόκληρη οθόνη 22'' με μια γροθιά! Να αγιάσει το χερι τους!!!Μα,πραγματικά,είσαι 10 ώρες μπροστά απο μια οθόνη κάνωντας μαλακίες που οδηγούν στο πουθενά,δε δουλευει τίποτα απο οσα με κόπο έγραψες όλο το βράδυ,νιώθεις το μυαλό σου να μουδιάζει απο τα νευρα, νιώθεις



 220 Volt στο κορμι να σε χτυπουν!!!να σε παίρνουν και να σε σηκώνουν!!!και εκεί που αρχίζει το μυαλό να ταξιδευει σε κόσμους μακρυνους, βάζεις ένα =0 και όλα δουλευουν στην εντελεια!! Ε αι στο διαολο το μαλακισμένο!!τις χρειαζόταν τις μπάτσες του!!!ήθελε κλωτσια να πάει η μητρική του στο θεο!αι σιχτιρ συγχίστηκα πάλι που τα θυμήθηκα!!!

ΥΓ1.πάω να καπνίσω μπας και με ηρεμίσει η νικοτίνη!Κατι τα λουκάνικα που έφαγα κάτι οι ιστορίες που θυμήθηκα, έχω μια καουραααααα!
ΥΓ2.Τη φαντασίωση μου με το μαγικό μανδύα μου και τα παλουκωμένα κεφάλια συναδέλφων μου θα σας τη μεταφέρω αυριο!

4 σχόλια:

  1. και το =0,πές οτι είναι μαλακία στην αρχικοποιηση!Εγώ θέλω να μου εξηγήσεις γιατι δούλεψε το γαμημενο το πρόγραμμα κανονικά οταν το έκλεισες και το ξαναανοιξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. restart! Η καλύτερη αρχικοποίηση!! Και το λέει άνθρωπος που δουλεύει με ρομπότ!
    Κλείσε ρομπότ, άναψε ρομπότ. Κλείσε υπολογιστή, άναψε υπολογιστή. Η μισή μου εργασία ήταν να βλέπω το boot σηματάκι των ubuntu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια!
    ήρθα για πρωινές καλημέρες.
    220 κι άλλα τόσο να υπάρχουν.
    στο 449 είμαστε εντάξει. καθότι αρχίζει ΠΣΚ τέρμα γκάζι για το πουθενά, αυτό είναι ταξιδιωτικός προορισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα,μπλουυυυυυυζζζζζζζζ!!!καλο ΠΣΚ,για γκάζι δε με βλέπω αλλα εμπρος καλα μου ποδαράκια σίγουρα!
      Παρε και άλλο τραγουδι: http://www.youtube.com/watch?v=20S_kwNb4rg
      ας travel λοιπον!!!
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή