Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Νίκησέ με αν τολμάς (Πλυντήριοπροίκα version)

Και ναι λοιπον! Ήρθε μια εποχή που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω εργασία! Αρα τι θα κάνω; Οτιδήποτε άλλο εκτός από την εργασία. Μπήκα λοιπόν στο βλογ και ανακάλυψα αυτό που είχε γραφτεί νωρίς αυτήν την χρονιά και αποφάσισα να σας το δώκω ατόφιο όπως το βρήκα! Απολαύστε υπεύθυνα!

Στις 9 του Γενάρη φέτος έγινε ένα συγκλονιστικό reunion στην όμορφη συμπρωτεύουσα. Ο φονικός μπανανοσάλιαγκας πήρε ένα λεωφορείο και μετά από 7 καθιστές ώρες αυτός, μόλις μία και κάτι εγώ (σε έριξα σαλιάγκι), βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη. Εικοσιτέσσερις ώρες μετά και με 3 ώρες ύπνου συνολικά, ανοίξαμε αυτό το ντουλάπι που όλα τα σπίτια έχουν και φυλάνε τα δώρα που έχουν από το γάμο τους ή αισχρά δώρα γενεθλίων (ναι αυτό μας έκανε κλικ εκείνη την ώρα, μην ρωτάτε γιατί, άγνωσται αι βουλαί των μυαλών μας). Βουτήξαμε λοιπόν στην σκόνη και κάναμε το εξής photoshooting από την προίκα του πλυντηρίου (αν και στην πραγματικότητα ειναι η προίκα της πλυντηριομαμάς!).
Disclaimer: τα χέρια που βλέπετε στις φωτογραφίες ειναι του σάλιαγκα!

1. Φαμπερζέ του συρμού

Αυτά πρέπει να ήτανε της Deagostini (έχει καταστρέψει κόσμο αυτή η αηδία και έχει γεμίσει σπίτια ανθρώπων με άχρηστα διακοσμητικά!) και πρέπει να είχε βγάλει και πολλά. Είναι το λιγότερο αισχρό που βρήκαμε μέσα στο μαγικό ντουλάπι αλλά δεν μπορούμε να παμε ξαφνικά στο νο.8, θα φρικάρατε άσχημα! 

 2. Χρυσός κύκνος-φοντανιέρα


Αυτό το πτηνό πρέπει να ειναι δώρο γάμου (τότε που δεν έκανες λίστα με αυτά που σου αρέσουν και χρειαζόσουν και κατέληγες με 15 καφετιέρες και 12 φοντανιέρες) και να μην έχει δει το φως της μέρας ποτέ στην ζωή του.

3. Κερί (ναι!κερί) 1000 και μία νύχτες


 Αυτό που δυστυχώς δεν φαίνεται ειναι ότι αυτό το κερί αποτελείται από μία στοίβα σαπουνί χωματος μαξιλαρακίων και τόνους σκόνης. Κάποια στιγμή η πλυντηριομαμά πέρασε μεγάλη κεροαγάπη και αυτό δυστυχώς το έμαθε όλη η οικογένεια και καταλήξαμε με πολλά τέτοια καλλιτεχνήματα δωρο από την κάθε ξαδέρφη/θεία που μας θυμμότανε μία φορά το χρόνο (για να είμαστε δίκαιοι δεν γκρινιάζουμε, κι εμείς μία φορά τον χρόνο την θυμόμαστε).


4. Βάζο χο τσι μινχ (η λευκή περίοδος)


 Με ελαφριές ροζ αποχρώσεις και μικρά λουλουδάκια, δεν νομίζω ότι το έχω δει εκτός ντουλαπιού ποτέ. Ακόμα και τα ποτήρια κάνουν καλύτερα βάζα για τα λουλούδια που μας φέρνουν από αυτό.


 5. Βάζο χο τσι μινχ (η μαύρη περίοδος)


 Νομίζω ότι αυτό το βάζο (με την χρυσή λεπτομέρεια στο στόμιο και την χωρητικότητα του ενός τριανταφύλλου) είναι και το αγαπημένο του σάλιαγκα. Δυστυχώς και πάλι η φωτογραφία ήταν σκοτεινή (και δεν ειχαμε κοιμηθεί και κανένα 30ωρο, και η λέξη ταλαιπώρια ήταν γραμμένη στο κούτελο, μην με πιέζετε σας λέω! Δεν ξέρω τίποτα)

 6. Φοντανιέρα (;) σε σχήμα στραβοχυμένου λουλουδιού με κολλημένη λεπτομέρεια μπουκέτο λουλουδιών από σύρμα και χάντρες.
Αυτό τώρα αν δεν είχε το μπουκέτο, θα μπορούσε να ειναι ένα απλά μια κακόγουστη προς το αδιάφορη φοντανιέρα που κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί της. Κάποιο διεστραμένο μυαλό όμως αποφάσισε να του κολλήσει και αυτό το καλιτέχνημα από σύρμα και χάντρες, τεχνοτροπία 8χρονού. Η ιστορία του πώς έφτασε σπίτι μας ειναι άγνωστη σε όλους. Θα υποστηρίξω ότι ειναι δάκτυλος εξωγήινων!


7. Σετ φονικό όπλο

 Αυτό το σετ είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Εχουμε την περίπτωση που χαλαρώνεις στον καναπέ και ναοίγει η πόρτα και ειναι κλέφτης. Απλώνεις χέρι στο δίπλα τραπεζάκι, αρπάζεις το πιατικό και με μία κίνηση συνδυασμό Ζήνα και αυστραλού παίκτη φρίσμπι το εκσφενδονίζεις στην κατέυθυνση του κλέφτη. Αυτό που δεν φαίνεται στην φωτογραφία ειναι το πόσο βαριά ειναι  και τα δύο αυτά αντικείμενα. Αν χρειαστεί να πολεμήσεις από πιο κοντά έχεις και την επιλογή βάζο (χωρητικότητας ενός τριανταφύλλου και αυτό, προφανώς και για να σου επιτρέπει να το αρπάζεις εύκολα σε περίπτωση κινδύνου)

 8. Σε κοιτάζω όταν κοιμάσαι!

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα μουρανο-τρόμου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατί η πλυντηριομαμά δεν το έχει πετάξει/σπάσει/κάψει ακόμα και το αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερο στο σπίτι. Να ανοίξει καταλάθος το ντουλάπι η πλυντηριογιαγιά και να έχουμε περιπετειες... (Σάλιαγκα, θα το φυλάξω για το γάμο σου!)

ΥΓ: Προς υποψήφιους γαμπρούς που ενδιαφέρονται ακόμα και μετά το νο.8, την επόμενη φορά θα κάνουμε photoshooting με τα σεμεδάκια/κεντήματα που έχω στην προίκα μου για να ξέρετε τι θα μοστράρουμε πάνω στην τηλεόραση.

--πλυντήριοΤοΠροικισμένο

5 σχόλια:

  1. Η ερωτηση ειναι γιατι τα εχετε ολα αυτα στα σπιτια σας; Μαλλον δεν εχετε παταρι να τα βαλετε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια, το επιβεβαιώνω, δεν έχουμε πατάρι στο πλυντηριόσπιτο! Και όχι μόνο τα κρατάμε μέσα στο σπίτι μας, αλλά τα βάζουμε και σε μέρος με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση για ένα μωρό ή την πλυντηριογιαγιά. Ζούμε επικίνδυνα σου λέω!
      --πλυντήριοΤοΑκόμαΔενΚοιμαμαιΓιατιΝομιζωΟτιΜεΚοιταειΤοΝο8ΤοΒραδυΣτονΥπνοΜου

      Διαγραφή
  2. Εγώ μέχρι και str8 γινόμουν για αυτή την προίκα. Πράγμα οξύμωρο βέβαια, αν σκεφτούμε πως η λατρεία στο κίτς έχει να κάνει με την ομοφυλόφιλη φύση μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να δεις και τα σεμεδάκια και μετά να σε δω αν θα λες τα ίδια.
      --πλυντηριο

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύφερνη η νύφη μας και της φαίνεται! Καλά μιλάμε οτι αδικούνται πολύ λογω του φωτισμού,εμεις ομως που τα είδαμε απο κοντά δε θα τα λησμονήσουμε ποτέ!!! Ας πιούμε στη μαυρη περίοδο του χο τσι μινχ! Κι έχω και γάμο να πάω,κράτα τα ευκαιρα. Θα χρειαστούν!

    --ΣαλιάγκιΤοΑγαπώΤηΤαλαιπώριαΓραμμένηΣτοΚούτελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή