Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

12 κι ούτε ένα τηλεφώνημα!!!

 
Καταραμμένη συσκευή! Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολυ να τη κοπανήσω με μια βαριοπουλα ωσπου να τη κάνω μικρά μικρά κομματακια ή να τη πετάξω στα ορμητικά νερά ενος ποταμου(εχω βρει το ποτάμι κι έβγαλα τα χερια απο τις τσεπες που ειχα το κινητο,ακριβώς γιατι μου άρεσε τόσο πολυ η ιδέα μου). Οταν μου είχαν κλέψει τη τσάντα και είχα μείνει χωρις κινητο  5 μέρες,ένιωθα μια υπέροχη ελευθερία να με κατακλύζει! Αααααααααχ! ευτυχισμένες εποχές!
   Και τώρα πάμε στο άλλο σενάριο: το σκηνικό λίγο πολυ γνωστό σε όλους και λέγεται "Περιμένω τηλέφωνο". Κατα καιρούς έχω περιμένει για μέρες πανω απο κινητό ελπίζοντας σε ένα μήνυμα τουλάχιστον, απο:
1)Υποψήφιο γκόμενο
2)Υποψηφια δουλειά
3)Τον βοηθό του καθηγητή μου
4)Εναν συνάδελφο που πρεπει να σου εξηγήσει κάτι
5)Απο τον ντελιβερά που έχασε το σπίτι
6)Απο τη θεία απο το χωρίο, που επίσης έχασε το σπίτι
7)Απο αντιπαθητικό και βαρετό "φίλο" που του έτυχε κάτι και πρέπει να ακυρώσει τον καφέ που κανονίζατε εδω και μέρες(αγωνιώδης αναμονή μέχρι να σε πάρει να σου πει τα ευχάριστα)

   Αλλα να περιμένω τηλέφωνο απο δημόσιο νοσοκομείο για το πότε θα αδειάσει κρεβάτι για να πάω να βγάλω τη χολή μου,δε μου έχει ξανατύχει! Και κάθομαι εγω τώρα εδώ και κάθε 10 λεπτά τσεκάρω, αν έχω σήμα κι αν λειτουργεί η συσκευή . Και κάθε μέρα οι ελπίδες μου κρατάνε μέχρι τις 8 το απόγευμα,μετά πέφτω σε απογοήτευση και τραγουδώ

Σε ένα τηλέφωνο που εμεινε νεκρόοοοοοοοοοοοοοοο!

Ααααααα να χαθουνε δηλαδή! Και για γκόμενο που λεει ο λόγος,περισσότερη αξιοπρεπεια είχαμε δείξει στην αναμονή!
--ΣαλιάγκιΤοΧολοσκασμένο

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω!!!
      Το προβλημά μου με την υπομονή είναι οτι έχω πολλή αλλα δε τρώγεται κι εγω τώρα πεινάαααααααααω και δε θελω να φαω βραστο κοτόπουλο!
      --ΣαλιάγκιΤοΠροςΑναρρωση

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλε...ολα αυτά θα τα λέμε κάποια μέρα και θα γελάμε!!!! (Δε νομίζω αλλα είπα να δώσω μια ευκαιρία στο απροοπτο)
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
      --ΣαλιάγκιΤοΚιΑνΕιναιΗΜοιραΜουΣακατεμένηΔεΘαΤηςΚανωΛαπαροσκόπηση

      ΥΓ. Η καρδιά του κτήνους ήταν απο τις πιο ομορφες ταινιες του Χαραλαμπιδη και με έκανε να θελω να διαβάσω το βιβλίο για να δω πως ηταν γραμμενη κι εκει αυτη η ιστορια. Με έκπληξη διαπιστωσα οτι το τέλος είναι διαφορετικό και τωρα δε ξέρω ποιο να διαλέξω ως καλύτερο! Στα λεω απο δω γιατι με ολα τα τρεχαματα δε πρόλαβα να στο σχολιάσω σε σενα!Ελπίζω να το δεις!

      Διαγραφή
  3. Τι δράματα ζεις κι εσύ δόλιο...
    Και καλά να μην σε παίρνουν τηλέφωνο οι υποψήφιοι γκόμενοι, αλλά να σε αγνοούν και τα νοσοκομεία, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο!
    Σε συμπονώ, βαριόμοιρο Σαλιάγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη...γιατί λέμε καλά στο να μη με παίρνουν τηλέφωνο οι υποψήφιοι γκόμενοι? Δηλαδη εμεινα που έμεινα χωρις χολή...(επιτελους!) θα μείνω και αστεφάνωτη?
      --ΣαλιαγκιΤοΞεχολιασμένο

      Διαγραφή
  4. Θα βγάλεις χολή; Με το καλό να ξεμπερδεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι νόμιζες? Μόνο θα την έφτυνα??? Την έβγαλα κιολας και θεωρητικά ησυχασα,πρακτικά ακομα δε μπορω να φάω! Τα Χριστουγεννα ομως...θα κάμουμε ενα γλεντι....
      --ΣαλιάγκιΤοΘελωΝαΦαωΤαΣαντουιτςΟλουΤουΚοσμου

      Διαγραφή
  5. Τη χολή σου βγάλανε πια μέχρι να σου βγάλουνε τη χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά που μου τη βγάλανε...μη νομιζεις,πάλι με συγχισαν. Δεν είχαν υπολογισει ομως οτι είμαι κατσαρίδα και επιβιωσω,οπότε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!
      --ΣαλιάγκιΤοΚακιασμένοΚαιΧωριςΧολη

      ΥΓ.Τελικά δεν είσαι η γνωστη μου! Δε πειραζει! Καλώς όρισες και πάλι!

      Διαγραφή
  6. τυχαία τελείως θυμήθηκα το blog πριν λίγο και μπήκα να δω αν γράφετε ακόμα, περιμένοντας να δω τελευταία ανάρτηση το 2014, διαψεύστηκα !

    καλημέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκινείς βαθύτατα,Ανώνυμε/η που μετα απο ένα χρόνο θυμήθηκες to βλογ μας! Πρεπει να έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στο στοιχειωμα του υποσυνειδητου σου.
      Και τώρα,με κίνδυνο να πάρω απαντηση μετά απο ενα χρόνο,περιμένω να μας πεις
      α)Με τι συνειρμό μας θυμήθηκες? Είμαι περιεργη να μάθω τη μικρή άσχετη(σιγουρα ομως) σκέψη που εκανε τη συνδεση με εμας στους νευρωνες του εγκεφαλου σου!
      β)Πες βρε Ανωνυμε/η αν σε ξέρουμε απο παλια,δώσε ενα στιγμα κι εσυ για το ποιος είσαι! μη ντραπείς να κάνεις αποκαλυψεις! Είμαστε κουτσομπόλες εμεις εδω και παντα χαιρομαστε να μεγαλώνει η παρεα! https://www.youtube.com/watch?v=527gCV8WeWg
      --ΣαλιάγκιΠουΠληττειΑφαντασταΚαταΤηΔιαδικασιαΤηςΑναρρωσηςΔωστεΜουΥλικόΝαΕχωΝαΑσχολουμαι!!!

      Διαγραφή