Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Εγω θα πάω

       Έρχεται η Παρασκευη και έχω να διαλέξω ανάμεσα στο να κάνω τα μαθηματικά της ανηψιάς μου και στο να βρεθώ με ενήλικες...Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω!!! Παίρνω όλα τα μέσα σταθερής και μη τροχιάς και βρισκομαι εξω απο το μπάρ! Δειλιάζω γιατι το μαγαζί είναι γεμάτο και ειμαι αγνωστη μεταξύ αγνώστων....ΚΑΙ ΤΟΤΕ βγαίνει έξω να μιλήσει στο κινητό ο αγαπημένος! Τον βλέπω και ξάφνου ενα μικρό χαμόγελο άστραψε,εκεινος συνέχιζε να μιλά στο κινητό αγνοώντας τη καρμική συνάντηση που βίωνε!

       Υστερα απο χρόνια λοιπον ανταλλαγης σχολίων,ήρθε η ώρα να του μιλήσω και οχι να του πληκτρολογήσω...Έτσι του είπα κατι ουσιαστικό και ανθρωπινο: “Ψιτ!”. Η απάντηση του ήταν μια γκριμάτσα απορίας και ενα διερευνητικό βλέμμα γύρω,προφανώς έψαχνε να βρει αν πουλάω τριαντάφυλλα ή αν εχω καμια εξαδα στυλό και αναπτήρες και μετά το ψιτ θα ακολουθούσε ο αγαπημένος μονόλογος “Δεν ζητιανευω,μια προσπάθεια κάνω! Είμαι στην απεξάρτηση εδω και δυο μήνες”. Αφου διαπίστωσε πως τιποτε απο τα παραπάνω δε συνέβαινε,συνέχισε να μιλά στο κινητό και γω συνέχισα να τον κοιτώ ώσπου τον πλησίασα και ειπα το ονοματεπώνυμο μου! Γέλασε,είμαι σίγουρη οτι ακόμα πιστευει οτι δεν ειναι το πραγματικό...
       Και μπαίνω μέσα και ξάφνου νιώθω σα τη σκάρλετ τη γιόχανσον στη τελετή των όσκαρ,στο πιο κοντό του και χωρίς το κόκκινο χαλί! Και να μας βγάζουν φωτογραφίες...και να ρωτάω εγω...”στο hello θα τις βάλετε?” “όχι,μέχρι facebook να φτάσεις”. Αυτό ακριβώς που φοβόμουν...γιατι το hello οι φιλοι μου δε το διαβάζουν! Και μπαίνω μέσα και τους γνωριζω όλους και τον mahler και τον πρωην αρραβωνιάρη και τον Γιάννη! Και ποιος έλειπε?????Ναι,για σένα μιλάω Αθηνά και Χριστίνα!!! Φτου σας και στις δυο! Σας έψαχνα και δεν ήσασταν εκει! Απαιτώ να επανορθώσετε άμεσα!!!!!

       Με πιάνει που λές κι εμενα η αμηχανία μου και οταν με πιάνει αυτο ειναι που μιλάω γρήγορα και ακαταπαυστα!(πλυντήριο επιβεβαίωσε σε παρακαλώ) Να μη καταλαβαίνουν τι λέω αλλα ήσαν τόσο γλυκεις και ευγενικοί και απλα γελούσαν! Και πίνω τα κρασιά μου για να χαλαρώσω αλλα τι να το κάνεις που έπρεπε να φυγω γιατι είχα να γυρίσω και στου διαόλου τη μάνα! Κι έχω έρθει κι έχω γίνει ντίρλα η χριστιανή και να φτάνω στο μετρό και να μη ξέρω αν τωρα περιμένω στη μεριά προς ανθούπολη ή προς ελληνικό! Εγω θα μπώ λέω σε ο,τι έρθει κι ας παω και στις κουκουβάουνες που τις έχω μαράζι να τις επισκεπτώ απο τα παιδικάτα μου!
Και φτάνω στη στάση για να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο και πάντα οταν περπατάω μεχρι εκει η λίστα στο mp3 μου έχει φτάσει σε συγκεκριμένα τραγούδια που για έναν διαολεμένο λόγο της ταιριάζουν εκεινης της διαδρομής!!! Ακουω λοιπον αυτο 

https://www.youtube.com/watch?v=BQNAWxJ0Hvg

και είμαι ανάμεσα στο κόσμο και θυμήθηκα το blog και ολη εκεινη την εποχή με το πλυντηριάκι μου που μέναμε μαζί. Κι εγώ να γελάω αλλα κανεις να μη καταλαβαίνει γύρω μου γιατι...γιατί τη “Κική” μου κανείς δε τη ξέρει!!! Και κάπως έτσι συνδυάστηκε ακομη ένα τραγούδι με το πλυντήριο...που θα μαλώσουμε μαρή(φτου κακό κι έξω απο μας) και θα πρέπει να αποκλείσω το μισό ελληνικό πεντάγραμμο απο τα ακουσματά μου!!!!

Μέχρι λοιπόν την επόμενη μποέμικη βραδιά που ευελπιστώ να είστε όλοι εκει...(ξέρετε όλες για ποιες μιλάω...και μην ακουσω χαζες δικαιολογιές οτι τάχα μου καποιες ειστε εκτος ελλάδας ή εκτος νομού Αττικής) θα ακούω την συνήθεια που έγινε λατρεία!!

Ακουστε κι εσεις... να κάνουμε και καμιά αφιέρωση όπως παλιά! Είναι καλοί οι εκφωνητές λέμε και δε θα μας χαλάσουν χατίρι,τους γνώρισα κι απο κοντά!!!

ΥΓ. Πολύ μου την έσπασε o blogger γιατι δεν ήθελε να το βγάλει το βίντεο και άλλη μια παράγραφο!!!

ΥΓ.2 Ποτέ δεν είπα οτι ο αγαπημένος μου ήταν ο Tremens!!! Είναι απο αυτά που τα έχεις στο μυαλό σου κι εσυ ξέρεις οτι μιλάς για κάτι συγκεκριμένο αλλα οι άλλοι δεν έχουν ιδέα γιατί δεν ειναι μέντιουμ για να διαβάσουν το μυαλό σου!!

35 σχόλια:

  1. ζήλεψα τωρα ,γιατί μένω εκτός νομού Αττικής .......χαχαχα
    αλλά έχει και τη μαγεία του το ραδιόφωνο ,να μην γνωρίζεις προσωπικά τους εκφωνητές ,παρά μόνο να μαγεύεσαι απο τις φωνές τους ,όπως και του δικού μου λατρεμένου Τρεμένς!
    καλό ΣΚ και να μάθεις μαθηματικά το παιδί ,αρκετά βολτάρησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να μη μάθει το παιδί απο μένα τα μαθηματικά γιατι μαζί με αυτά θα του μάθω και τίποτις "γαλλικά" που μου φευγουν πρόχειρα!! κι οχι τίποτε αλλο αλλα sorbonne με αυτά δε πρόκειται να πάρει!
      όσο για τα άλλα,φτηνές δικαιολογίες ΛΕΩ!!!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Θα πρωτοτυπήσω και θα πώ καλό ξημέρωμα...ταιριάζει περισσότερο στην ώρα μου αυτή τη στιγμή!!!
      --Σαλιάγκι
      (και φιλί στέλνω γιατι μπορώ!)

      Διαγραφή
  3. Ήταν πραγματικά καρμικό, να βλέπω μια κουκλίτσα να μου κάμει ψιτ την ώρα που μιλούσα στο κινητό και να νομίζω πως το λέει στον από πίσω μου, μικρή λεπτομέρεια, από πίσω μου δεν υπήρχε κανείς!

    Περάσαμε υπέροχα και θα πιω το γάλα μου σήμερα στις φιλίες που εδραιώνονται και γίνονται αγάπες! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας υψώσουμε τα ποτήρια μας λοιπόν και ας πιούμε σε αυτό και στο shazam(για να μη ξεχνάμε οτι είσθε και ραδιοφωνικός παραγωγός ,αγαπημένε, και αύριο πρέπει να φτιάξετε τη Playlist σας)
      --Σαλιάγκι
      ΥΓ.Το εκτιμώ που δε με φοβάσαι πάντως και συνεχίζεις και μου μιλάς...Αλλος λέγεται delirium tremens,άλλη το παθε!

      Διαγραφή
  4. Και κάπως έτσι 2821.82km μακρυά χθες το βράδυ ήμουν κι εγώ σε ένα πάρτυ. Με μουσική και χορό, αλλά κανέναν από εσας. Αλλά και επειδή το σύμπαν έχει χιούμορ αποφάσισε τυχαία να μου φέρει στον δρόμο έναν παλιό γνώριμο του σαλιαγκιού. Χθες ήταν ένα βράδυ που έπρεπε να είμαστε μαζι, είναι προφανές!
    (https://www.youtube.com/watch?v=dgqhDkHzS3c)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό μου πόνυ,η μοίρα ήθελε να είμαστε μαζί χθες το βράδυ! Και έκανε ό,τι καλυτερο μπορουσε με τα μέσα που διέθετε εκεινη τη στιγμή!
      Ελπίζω η ίδια μοίρα να αποφασίσει να τον βγάλει και απο τον δρόμο σου αυτον τον παλιό μου γνώριμο αν και δεν αγχώνομαι...μπορει να το καταφέρει και μόνος του χωρίς τη βοηθεια του κισμέτ!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. α έτσι έγιναν τα πράγματα; καλά που τα έγραψες γιατί έχασα κάτι ψιλά (κι είχα ερωτήσεις από τις απουσίες...), φιλιά σου και τα ξαναλέμε σύντομα - κι εμείς χαρήκαμε ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμμμμμμμμμμμμ, εσύ μη χάσεις και δεν προλάβεις να πεις ότι ρώτησα...

      Διαγραφή
    2. Καλέ,κι εγώ χάρηκα ντε,τι σας λέω σ'όλη την ανάρτηση?! Να στο ορκίζομαι και στο στεφάνι που περιμένω...ιερότερο δεν έχω!!

      Μελιστάλακτη,δεν φωτογράφισε το ανεκπληρωτό σας...μόνη σας καρφωθήκατε...να τα λέμε κι αυτά!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Έλα τώρα Ρόζα-Σαλιάγκι, άσε με να σπείρω ζιζάνια! Ένα μικρό καβγαδάκι, αναζωπυρώνει την σχέση στα ανεκπλήρωτα!

      Διαγραφή
    4. ένα θα πω μόνο... αχχχχχ (κι αναζωπύρωση δεν χρειάζεται... είμαι αρκετά πυρωμένος...)

      Διαγραφή
    5. @Ανεκπλήρωτο
      Ωραία. Διατηρήσου έτσι μέχρι νεωτέρας.
      Προς το παρόν θα αφήσω κι εγώ έναν αναστεναγμό, χωρίς λογοκρισία και δυσμενή σχόλια, μιας και η Λεκάνα δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είμαστε εδώ πέρα μέσα και τα λέμε και δεν θα με καρφώσει στον κ. Μήτσο!
      Αααααααααααααααααααααααααααααχ...

      Διαγραφή
    6. @τσιτσιολινος-ανεκπληρωτο
      αξις και ξερος ανεκπληρωτο της κατε!
      που γυρνοβολατε στα βλογ και δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο!!!

      @τσιτσιολινα-κατε
      για πηγαινε στο σαλονι,σε θελει ο κυριος μητσος!

      Διαγραφή
    7. @Λεκάνα
      Μη δεν πεταχτείς εσύ...

      Διαγραφή
    8. Chrisrina: Την ρουφιανιά πολλοι αγάπησαν...τον ρουφιάνο ουδεις!!! Φτου σου και θα συμμαχήσω και μαζί σου,παλιοκόριτσο!!!!

      Ανεκπλήρωτο-Τσιτσιολίνα(ωωω παρντον,Αθηνα εννοούσα): Συνεχίστε παρακαλώ! Δεν έγινε κάτι! Δεν έγινε κάτι!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  6. Αγαπητή Ρόζα-Σαλιάγκι (σ.σ. βάζω και το "Σαλιάγκι" για να μην μπερδευόμαστε), όπως έγραψα, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο που άφησες στο "Σιγά τ' αβγά", κράτα το σάλιο σου και μην με πτύεις κατάμουτρα, διότι είναι σοβαροί οι λόγοι που δεν μου επιτρέπουν τις μετακινήσεις. Εννοώ πέραν του γεγονότος ότι Παρασκευές βράδυ εργάζομαι κανονικά στην εφημερίδα, όπως κάθε βράδυ άλλωστε, πλην Σαββάτου.
    Όσο για την άλλη, την Λεκάνα (συγνώμη, Χριστίνα ήθελα να γράψω), την πρώην αρραβωνιάρα του κ. Παύλου, δεν θα πω τίποτα. Να έλθει να τα πει μόνη της!
    Το θέμα είναι ότι πολύ θα ήθελα να είμαι σε αυτό το σουαρέ, έτσι κι αλλιώς. Έκανα μούτρα κι έβριζα την τύχη μου και τη μαύρη μοίρα μου, που με έριξε στο Άργος.
    Οπότε φαντάσου τώρα μούτρα και νεύρα που κάνω, που έμαθα ότι ήσουν κι εσύ εκεί.
    Όμως, παρόλα αυτά, δεν απογοητεύομαι. Είμαι σίγουρη ότι θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου και θα πραγματοποιηθεί μία συνάντησή μας!
    Εν τω μεταξύ, ως φιλομαθής που είμαι, επικοινώνησα μετά των δύο οικοδεσποτών του σουαρέ, ήτοι τον κ. Παύλο και τον BLUEPRINTS (τον ανεκπλήρωτο έρωτά μου, κοινώς ανεκπλήρωτο όπως τον αποκαλώ) καθώς και με τον κύριο του οποίου το βρακί είχε βγει εις δημοπρασίαν (ενθυμείσαι φαντάζομαι) και τους ρώτησα να μου πουν για εσένα. Και ιδού τι μου είπαν και οι τρεις: Είναι μία συμπαθεστάτη κοπέλα, η οποία είναι έξω καρδιά! Κουβέντα παραπάνω δεν τους πήρα. Με τιμωρούσαν βλέπεις και με τη σιωπή τους ήταν σαν να μου έλεγαν "ας ερχόσουν, να την έβλεπες"!
    Ας είναι, διακρίνομαι και για την μεγαλοψυχία μου, εκτός των υπολοίπων προτερημάτων μου, και δια τούτο δεν τους κρατώ κακία…
    Όσο για εμάς, δεν μπορεί, δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε, δεν μπορεί, δεν μπορεί, στον ίδιο πλανήτη ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΑΑ δεν έχεις δίκιο για το Αργος,διότι το επεσκέφθην το καλοκαίρι και ήτουνε εξαίρετο!! Να μη το ήξερα τότε να έρθω να τρομοκρατήσουμε μαζί τη χήρα! Γαμώτο!
      Το βρακί όχι απλά το ενθυμούμαι αλλα ρώτησα και για τη τύχη του,ελπίζοντας οτι στους καιρούς κρίσης που ζούμε θα μπορούσα να το χτυπήσω κοψοχρονιά! Και τι έμαθα?? Το βρακί για το οποίο έχασα την αξιοπρεπεια μου και παρολίγον τη προίκα μου...πετάχτηκε!!! Που ειναι κι αυτη η Χριστίνα να κλάψουμε μαζί???
      Δε θα σου πώ ψέμματα...είμαι κι εγώ το ίδιο φιλομαθής και γιαυτό ρώτησα κι εγω τον κουμπάρο σου τον mahler για σένα!!!Και έμαθα κάποια πράγματα που σε έκαναν ακόμη πιο συμπαθή σε μένα,όπως ας πουμε το έτος που γράφει τώρα ο υπολογιστής σου!!!(κουβέντα που προέκυψε γιατι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!!)
      Αλήθεια,καλέ,αυτά είπαν? Γιατι εμενα με είπε και λίγο γλωσσού ο Παυλος...να τα λέμε κι αυτα!Δηλαδη το γλωσσου το συμπλήρωσα μόνη μου,πολυλογου με έλεγε εκεινος αλλα ντάξει!
      Κι εγω πιστευω πως θα έρθει και η δική μας καρμική στιγμή,μελιστάλακτη!!! Η δική σας σατανική μεγαλοφύια δε μπορεί να μείνει για πολύ ακόμα μακριά απο την κακιασμένη μου διάθεση!!!Μαζι μπορούμε να καταστρέψουμε το κόσμο! Μη το καθυστερείτε,λοιπόν!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. Πετάχτηκε το βρακί; Ο μον ντιε! Έτσι; Ελαφρά τη καρδία; Αίσχος!

      Ο υπολογιστής μου είναι στο σωστό έτος, στη σωστή μέρα και, φυσικά, στη σωστή ώρα. Το τάμπλετ είναι αυτό που έχει πάει χρόνια μπροστά! Απλά ο κουμπαρούλης μου δεν θυμόταν καλά!

      Ναι. Αυτά είπαν για εσένα. Δηλαδή σχεδόν τίποτα. Σου είπα. Για να με τιμωρήσουν για την απουσία μου!

      Όταν λέμε το ίδιο πάθος, εννοούμε το Candy Crush Saga;
      Και εάν ναι, τότε πες μου:
      Σε ποια πίστα είσαι;
      Έχεις κόσμο να σου ξεκλειδώνει τα περάσματα; Να σου δίνει έξτρα κινήσεις; Ζωούλες όταν ξεμένεις
      Παίζεις μέσω φέισμπουκ ή έχεις απλά την εφαρμογή;
      Εάν παίζεις μέσω φέισμπουκ, θέλεις να γίνουμε φίλες; Να ξεκλειδωνόμαστε στα περάσματα; Και να σου στέλνω έξτρα κινήσεις; Και ζωούλες;
      Φυσικά δεν έχω σελίδα στο φέισμπουκ, αλλά έχει ο σκύλος μου. Αν θέλεις μπορείς να τον βρεις ως: Σήφης της γνωστής οικογενείας.

      Πάω να μαγειρέψω.

      Διαγραφή
    3. τελειώνετε μανταμ με το παλιοκαντι κρας σαγκα!!!!!

      Διαγραφή
    4. @Λεκάνα
      Μη δεν πεταχτείς εσύ...

      Διαγραφή
    5. Εγώ φταίω που δεν τα είπα όλα!!!!

      Διαγραφή
    6. @christina Μην είσαι σκληρή με τον εθισμό μας...
      @Λουστρακος: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται...(ωχ! κάτσε να δω λιγο γιατι βλεπω κάτι σύννεφα όξω!)
      @Αθηνά: είμαι κατωτάτου επιπέδου (245)!!Η άλλη όμως (βλ.πλυντήριο) έχει φτάσει μέχρι τα επιπεδα "coming soon"! Το χει τερματίσει λέμε!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  7. Που είσαι ρε Σαλιάγκι; Έτσι είπαμε;
    Αγαπητό Σαλιαγκάκι, εργασιακοί λόγοι με έκανα να απουσιάζω από το πάρτυ αυτό. Τώρα στα γεράματα κάνω τον ντισκ τζόκει σε 2-3 μπαρ του Αναπλιού.
    Πες την αλήθεια όμως,πήγες στο πάρτυ, ξέροντας ότι θα είναι εκεί ο τρέμενς για να πάρεις με δόλιο και ύπουλο τρόπο το βρακί.
    Και μετά σε έπιασε και ο πόνος που δεν ήμουν εκεί, και μας λες ότι πετάχτηκε το βρακί.....χοχοχοχο....πες την αλήθεια Σαλιάγκι.Που είναι το βρακί και άσε τα σάπια!
    Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά,και θα το προσπαθήσω την επόμενη φορά.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και γεράματα η ομορφιά μου!!!!

      Διαγραφή
    2. ποσο σε αγαπω γλυκο μου ταιρι!

      Διαγραφή
    3. Εντάξει...είχα δόλιους σκοπούς το ομολογώ! Ήθελα να παίξω βρώωωωμικα αλλα τώρα έκανα αλλαγή πλευσης και πιστευω στο "η ισχυς εν τη ενωσει"!!!
      --Σαλιάγκι
      ΥΓ.1 να ξέρεις οτι με το Ανάπλι μας δένουν στενοι δεσμοί και η επισκεψη μου σε αυτο ειναι προγραμματισμενη με το που βρω 26 ευρω για να παω και να γυρισω!
      ΥΓ2. https://www.youtube.com/watch?v=9mZZaYsyZDE Δε το θες κι εσυ αυτο να ακουστει την άλλη Τρίτη? πές την αλήθεια!
      ΥΓ3. Για καλό σε έβαλα μαρή ρουφιάνα να σε ακουσω τη Τρίτη? κόντεψες να μας πεθάνεις!!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Εννοειται οτι τον αγαπάμε!!! 20 χρόνια επιτυχίες είναι αυτές P:
      (Έχεις καταλάβει φυσικά οτι πήγα να κάνω κι εγω αναποδα τη φατσουλα :P αλλα δεν έχει την ίδια επιτυχία όπως το δικο σου αναποδο (: )

      Διαγραφή
  9. Γεια σου Ρόζα, Γεια σου πλυντήριο (wtf!!!). Παλιά συγκατοικούσα με ένα τύπο που τον λέγαν ντουλάπα λόγω μεγέθους, τώρα το πλυντήριο πως βγήκε, δε ξέρω. Ένας γνωστός μου επίσης έχει σχέση με τη μοτοσικλέτα του. Οπότε ίσως είναι και υλικολατρικό το θέμα! ίσως και να πάω να βγάλω τα σκουπίδια πριν πιάσει το σπίτι βατράχια.

    Υ.Γ. Σε παρακολουθώ και θα σε διαβάσω σύντομα ομοπαθή ερωτευμένη roza. Φιλιά και skip στο πλυντήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε σένα! οποιαδήποτε ομοιοτητα με πρόσωπα ή καταστασεις είναι εντελώς συμπτωματική! πλυντήριο δεν έχει ονομαστεί η φίλτατη λόγω μεγέθους μα φοβίας!!
      Εγω έχω μια γνωστή που τρωει χαρτί! Άσχετο αλλα είπα να το αναφέρω! Κοιτα να δεις ερωτευμένη δε με λες αυτη τη περιοδο αλλα επειδη εχω υπάρξει με μεγαλη επιτυχια και αποτυχια (σε ίσες αναλογίες φαντάσου το) στο παρελθόν μπορώ να ταυτιστώ μαζι σου!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  10. -Ψιτ
    -Ψητό!
    -Ψάχνω
    -Ψαροκάικα
    -Φευγα Νεσαμπουλιάτα!
    -Ενατο χελιδόνι.
    -Ένατη συμφωνία
    -Ασυμφωνία
    -Ασσύριος
    -Α-συριούς?
    -Ναι α-σόβαρος
    -Εντάξει τα βρήκαμε
    -Ταύροι καμένα χαρτιά
    -Ποιος είσαι?
    -Εγώ? Εγώ.
    -Εγω? Χμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Ει,Μίκυ!!
      -Μίκη εννοείς...
      -Μαλλον Μηκυ.
      -Μη κυνερνητικός?
      -Μη κυνηγητικός.
      -Μη μου τους κύκλους τάραττε.
      -Αρχιμήδης?
      -οχι,Φοιβος 20 χρονια επιτυχίες.
      -ή αποτυχίες...
      -like!
      -και hashtag!

      Διαγραφή