Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ασυναρτησιες

Έχω ξυπνήσει απο τις 5!Μετα απο ενα 8ωρο έχω καταφερει

1)Να ξανανυσταξω

2)Να φαω ρεβυθια στις 11 το πρωι,αφου πρωτα τα εβραζα 4 ωρες!

3)Να φτιαξω μια ταρτα με βανιλιες,η οποια ειναι σα ψωμι με απο πανω κατι γλοιωδες και ξινο!

4)Να δω πρωινες εκπομπες σε επαναληψη και να εκνευριστώ με την επιδειξη αποτρίχωσης της ευαισθητης γυναικείας περιοχής με χρήση αυτοκόλλητων που αφηνουν σχέδιο καρδούλα ή βελάκι.

5)Να αρνηθω να δώ Αρναουτογλου!(έχω πέσει χαμηλα...αλλα υπάρχει πάτος στο βαρέλι,αδέλφια!)

6)Να απαντησω σε τηλέφωνο που μου εκαναν απο κεντρικο βιβλιοπωλειο γιατι μια παλαια μου συμμαθήτρια είχε ξεχάσει εκει τη πιστωτική της κάρτα! Απο μια πρώτη ματιά,το τηλεφώνημα ήταν εντελώς άσχετο,δεδομένου ομως οτι ο μόνος κρίκος επικοινωνίας με την συμμαθήτρια και το βιβλιοπωλείο ήταν μια παλαιά μας καθηγήτρια που είχε ακόμη το τηλέφωνο μου και θυμόταν οτι καναμε παρεα στο σχολείο με αυτή....ίσως δίνει μια κάποια λογική πινελιά στο όλο σκηνικό!

7)Απάντησα στις 5:50 στον κλασσικο ανώμαλο που παιρνει τηλέφωνο στο σπίτι με αποκρυψη και μας ανακοινώνει οτι έχυσε.Στις επιμονες ερωτησεις μου, προκειμένου να λάβω εξηγήσεις γιατί πήρε σήμερα 10 λεπτά νωρίτερα,απάντησε με μουγγριτα και μου το έκλεισε!Αγενέστατος!

8)Αποφάσισα να δώ μέχρι τέλους τις ηλίθιες εκπομπές που έχουν γεμίσει όλα τα κανάλια φέτος,που αφου εξαντλήσαμε τους αναγραμματισμους...περάσαμε στις αριθμητικές παραστάσεις! Η φωτογραφία δείχνει την εξής αριθμητική παράσταση:
(8+4)*2+7-3+7+5*(6+1*13)=? και απο κάτω εχει γραμμενη την λέξη CHARLIZE και μια κοπέλα στα αριστερά!Η ερώτηση είναι: προσθέστε τους αριθμους που βλεπετε στην οθόνη. Αν υπολογίσετε τη μαθηματική παρασταση, με τα μαθηματικά τα παραδοσιακά,σας κάνει 130! Μετα απο μία ολόκληρη ωρα που άφησα να παίζει η αηδία και αφου καταστάλαξα οτι πιο πολύ με εκνευριζε το "Πεστε μου" που έλεγε και ξαναλεγε ο παρουσιαστης ,παρά οι βλακειες που έλεγαν για απαντησεις.'Ηρθε η αποκάλυψη: 372 ! Κατσε δηλαδη ρε φίλε....πως το έβγαλες αυτο?Να μας το δείξεις κι εμας! Θα καταστρέψουν τα παιδιά μας σου λέω αυτοι οι αλήτες....

Η ωρα είναι 13:19 και πλήττω...
--Σαλιάγκι

17 σχόλια:

  1. Λευτερια στους "τηλεκυβους" που δειχνουν ολα τα καναλια. Εγω ειμαι φανατικος, οπως και του τηλεμαρκετινγκ. :P

    Αποτριχωση με λειζερ να κανετε κοριΤΣα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτρίχωση με λέιζερ...και το μπικίνι τέλειο κοριΤΣα!
      https://www.youtube.com/watch?v=rHBsZTGcoI4

      Διαγραφή
  2. Αφού σηκώθηκες από τις 5 γιατί δεν πήγες για μπάνιο στη θάλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι:
      α)μονη μου δε πάω για μπάνιο...με πιάνει το άγχος μη πνιγώ και δε με βρεί κανένας.
      β)Ασε,που αν πάω στη παραλία εδω που μένω,υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνω ο επομενος σπαιντερμαν ή κατι άλλο που να πετά μαζούτ.
      γ)Η αλλη που γράφει εδω μέσα, στη προηγουμενη μετακόμιση μου, είχε πετάξει τα μαγιο(με τη συγκαταθεσή μου βεβαια) και εκτοτε..κάθε προσπάθεια να αγοράσουμε καινούριο κατέληγε είτε σε αποτυχία,πίνοντας τα λεφτα για το μαγιο σε ρακες και μπύρες ή απλα σε αποτυχία χωρις τη παρουσία αλκοολ,
      Σήμερα ξύπνησα στις 7 και η μέρα είναι μροστά μου σου λέω!!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. Καλε,αφου είμαι εντος πρωτευουσης πια..Δεν έχω σωτηρία σου λέω. Παπάκια,μπανιερα,θερμοσίφωνας ή να πάω μέχρι τον σκαραμαγκά με τις γριές στις 6 το πρωί! Είδα βέβαια οτι το καπη οργανώνει εκδρομή για αγιους θεοδώρους...
      Δε ξανακανω ρεβύθια! Νόμιζα οτι είχα παθει τυμπανισμό καλέ χθες! Σκέψου οτι δεν έφαγα τιποτε αλλο όλη την υπολοιπη μέρα!!
      Αν και ομολογώ οτι ένα φαλάφελ....δεν πέφτει βαρύ!ε?Με βάζεις σε πειρασμό,αγαπημένη μελιστάλακτη!

      Διαγραφή
    3. Α καλέ, νόμιζα ότι ήσουν στα Χανιά!
      Πάντως δεν είναι άσχημες οι εκδρομές με τα ΚΑΠΗ. Μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες!
      Είχε έλθει ένα ΚΑΠΗ τις προάλλες, από κάποια περιοχή του Πειραιά και τους έφεραν για μπάνιο στην παραλία που πάω και ένας παππούς πνίγηκε και περάσαμε πολύ ωραία!
      Έσπασε η μονοτονία!

      Διαγραφή
    4. Κοίτα να δεις τώρα τι έπαθα: Είμαι σίγουρη ότι πέρασα και πριν και άφησα ένα τόσο δα σχολιάκι. Το οποίο μάλλον ο βλογερ το εξαφάνισε! Παίζει βέβαια να το άφησα και σε άλλο βλογ και να μπερδεύτηκα λόγω ζέστης!
      Έλεγα λοιπόν ότι οι εκδρομές με τα ΚΑΠΗ, δεν είναι απαραίτητα κακές και ότι μπορούν να γίνουν αρκετά ενδιαφέρουσες. Τις προάλλες είχε έλθει στην παραλία που πηγαίνω για μπάνιο κάποιο ΚΑΠΗ από Πειραιά. Και ένας παππούς πνίγηκε! Όσο να πεις έσπασε η μονοτονία!

      Διαγραφή
    5. Α ωραία!
      Μόλις επανέλαβα το σχολιάκι, ενεφανίσθη και το εξαφανισμένο!
      Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι ότι το είχα αφήσει εδώ και όχι σε άλλο βλογ, διότι φαντάσου τι εντύπωση θα μπορούσα να δώσω αφήνοντας ένα σχόλιο για πνιγμένο παππού σε ένα βλογ μαγειρικής επί παραδείγματι!

      Διαγραφή
    6. Καλε,γιατί πνίγονται σαν τις μύγες στη πορτοκαλάδα τα μεσημέρια του αυγουστου? Κι οχι τίποτε άλλο...αλλα ειχαμε μια παροιμια οτι ο γέρος ή απο πέσιμο ή απο το άλλο θα πάει και τώρα μας χαλάνε τα στατιστικά!
      --Σαλιάγκι
      ΥΓ. Εγω πάντως...θα το έβρισκα τρομερό το σχολιό σου και θα περνούσα και κοινωνικο μνμ μέσα απο το βλογ τσι μαγειρικής: Ποτε δεν κολυμπάμε με γεμάτο στομάχι!!!!!Για να χαρούμε κι αυτό το καλοκαίρι!!!!!

      Διαγραφή
  3. Σαλιαγκι σε ειχα για πιο προχω ατομο, ακου εκει δεν εχεις μαγιο. Κανε γυμνισμο ως αντιδραση στις μολυσμενες θαλασσες! :P

    "H καλη ρακη ποτε της δεν παγωνει, μπατσοι γουρουνια δολοφονοι"
    "Δεν βρισκουμε περιπτερο να πιουμε ενα μπυρονι, μπατσοι, γουρουνια δολοφονοι"
    Στιχακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτά τα μικροαστικά μου τα κατάλοιπα που βγαίνουν....Προσπαθώ να τα καταπιέσω μη νομίζεις αλλα δεν είναι ευκολο!
      Η λυρική σου διάθεση ετούτο το πρωινό του Ιουλίου να ξέρεις οτι με αγγιξε ως βαθιά στα φυλλοκάρδια! Αν και στο σπιτικο μου δε λείπει μήτε η καλή ρακή μήτε η μπύρα αυτη τη στιγμή! (Και τα δυο ειναι στη καταψυξη!)

      Διαγραφή
  4. Μην βαζετε μπυρες στην καταψυξη γιατι τις ξεχνατε, γινονται γρανιτες και θες κουταλακι για να τις πιεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα κάνουν οι ερασιτέχνες...Εμεις οι επαγγελματίες έχουμε τεχνική...Βαζεις μόνο γυάλινα μπουκάλια,επουδενι τσιγκινα κουτάκια, και τα αφηνεις για μια ωρα το μεγιστο.
      Και τι εννοεις με το ξεχνάε μπύρα? αλκοολ και κοακολα ποτε δε ξεχνιέται!

      Διαγραφή
  5. Ξεχνιουνται αμα εχεις ηδη αλλες στο ψυγειο κρυες κρυες!! :P

    Καλα περνας ομως εσυ στας εξοχας, εγω σε λιγο θα παω μεχρι τα προπυλαια να δω αν κουνιουνται οι βαρκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα επαναλάβω πως είμαι εντος Αθηνών αλλα ειμαι σε mood εξωτικό. Το οποιο βέβαια mood μου,δε συμμεριζονται οι γυρω μου αλλα δεν εχει να κάνει! Εγω θα πνίξω τη βαρεμάρα μου στο αλκοολ και στα ρεβυθια απο χθες! ο,τι μπορει καθένας!

      Διαγραφή
  6. Χάπι νιού γίαρ δίαρ Ρόζα, πλυντήριο, σαλιάγκι και δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελιστάλακτη....δεν είχα δει το σχόλιό σου πριν απο τουτη τη στιγμή!!! Χάπι νιου γίαρ λοιπον στις 7 του Μάρτη και προκαταβολικά εύχομαι και καλό Πάσχα που είναι πιο επίκαιρο οσο να πεις αυτες τις μέρες!

      Διαγραφή