Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μια συντομη ιστορια εξευτελισμού!

       Όσο και να προσπαθείς να περάσεις το προφίλ του σοβαρού(και προσπαθείς πραγματικά...) δε θα τα καταφέρεις ποτε,μικρό μου πόνι!
       Σαββατο βραδυ η ώρα 9,είσαι στο κρυο γραφειο, που περιγραφηκε στην προηγούμενη ανάρτηση,περιτριγυρισμένη απο ξενερωτους ημμυ! Εσυ όλο αυτό το καιρό απέχεις απο τις ψοφιες συζητησεις τους και γενικα προσπαθείς να περιορισεις το σαλιαγκι που ολοι ξερουμε (και ολοι αγαπησαμε???) γιατι αν το αφησεις ελευθερο θα τους παρει και θα τους σηκώσει και στη συνέχεια ειναι επισης πολυ πιθανο να σε παρουν και να σε σηκωσουν και αυτοι! Έβαλα λοιπον τα ακουστικα μου για να μην ενοχλω κανεναν και καθησα στη γωνια μου! 3ωρες ημουν μπροστα απο μια οθονη και δουλευα χωρις κανεις να υποπτευεται ποιο μουσικο χαλι εχω οταν δουλευω...........

  
      Νταξει τι να κάνουμε είναι γνωστη η αγαπη μου και για τον Θεοδωρακη και για τα αντάρτικα!! Αμε στο καλό! Κάποια στιγμή, που λες,φευγουν ολοι και μενω μονη μου οποτε όπως καταλαβαίνεις του ξεσκισα το κέρατο του τραγουδιου! Το βαζω τέρμα στα ακουστικα με σκοπο την αμεση κωφωση μου και ετσι οπως κρατουσα και ενα στυλο στο χερι αρχιζω να το χτυπάω πανω στο γραφειο ακολουθώντας το ρυθμό! Στη συνέχεια περνώ στην επόμενη φάση που είναι να αρχισω να κουνιεμαι συγκορμη στο ρυθμό και αφου εχω πορωθει αρκετα,αρχιζω να τραγουδω "Πυρ στην αλαμανα και φωτια στο γοργοποταμο" και οι φωτογραφιες ανταρτων περνουν μπροστα απο την οθονη μου.....τότε ειναι η στιγμη που αντιλαμβανομαι οτι στη πορτα καθεται η κρετινα νο3 και με κοιταζει με ενα χαμογελο/τρομο στο βλέμμα! Τι να πω τώρα με τον Αρη Βελουχιώτη στην οθονη..."δεν ειναι αυτο που νομιζεις?????" Απλά σταματησα το χορό και γυρνάω και της λεω: "νυσταξα και είπα να βαλω κάτι για να ξυπνησω" και ρουφηξα μια γουλια απο τον φραπε μου που ειχα φτιαξει με σεικερ απο το περιπτερο πριν απο λιγο!

Έχω και ενα ξεροκομματο ψωμί μέσα στη τσαντα που το εκλεψα χθες απο τη λέσχη σκέφτομαι να το βγαλω και αυτο και να τους ξανασυστηθω ως συντοφος Τζαβελλας και καπως ετσι να ολοκληρώσω την καλτίλα! 
Με αγωνιστικους χαιρετισμούς απο το μέτωπο
--Σαλιάγκι

4 σχόλια:

  1. Το γέλιο θα ήταν αν η εν λόγω δήλωνε χρυσαγίτισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκανε δηλώσεις αλλα απο τις διαπιστώσεις που έκανα εγώ ήταν ενα μείγμα βλακείας,ηλιθιότητας και πονηριας αρα μπορεί να ήταν και χρυσαυγίτισσα!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. χι χι...
    φραπέ με σέικερ;;;
    πω πω αυτό μου θυμίζει καλοκαιρινά μπάνια κι όπως είναι το πρόγραμμά μου δεν τα βλέπω να έρχονται άμεσα.
    καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου θύμισες τώρα.....16 ιουνιου ε? λοιπον θα σου πώ ένα μήνυμα φερμένο απο το μέλλον: το καλοκαίρι του 2013 έκανα μονο 2 μπάνια και αυτά ήταν και τα δύο βραδινα! καλό ξεμέρωμα να χουμε!!!το ξημέρωμα ταιριάζει παντα ώς ευχή οταν μιλάμε εμεις οι δυο! Είσαι δικιά μου,σε έχω καταλάβει!!!)
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή