Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τρόποι καλής συμπεριφοράς σε χώρο εργασίας

1) aircondition
Τώρα που το βρήκες τσάμπα,δε θέλω αηδίες!!! Βάλτο στο full! Το χειμώνα φτιάξτε την προσωπική σας σάουνα.Αλλοι, παιδί μου, πληρώνουν ευρά για να ζήσουν την εμπειρία ενός χαμάμ,για να μη σχολιάσω ποσα ευρά πληρώνουν για θέρμανση οι νοικοκυραίοι! Και εσύ τώρα που το βρήκες free θα κολλώσεις να το βάλεις στους 30 βαθμούς???
 Και τώρα που ήρθε καλοκαίρι ξέρεις και πάλι τι πρέπει να κάνεις...κάνε με να νιώσω σα σφαχτάρι στη συντήρηση του χασάπη,βάλε το θερμοστάτη να δείχνει 18 βαθμούς και άσε τις δυο φισουνες της οροφής να καταψύξουν τα 12 τετραγωνικά του γραφείου! Δώσε μου την ευκαιρία να φοράω ζακετάκι τον μήνα Ιούνιο και χάρισε μου απλόχερα την δυνατότητα εξασφάλισης ψύξης για όλη τη καλοκαιρινή σεζόν! Στην πραγματικότητα αυτό αναζητούσα!
εμείς εν ώρα εργασίας τη καλοκαιρινή περίοδο!


2)Τηλέφωνο
Στην απίθανη περίπτωση που η δομή των γραφείων στο χώρο είναι :

5 γραφεία στον δεξί τοίχο και 4 γραφεία στον αριστερο.Στα γραφεία 1 και 3 του δεξιου τοιχου κάθονται ένας κρετίνος και μια κρετίνα αντίστοιχα και στο γραφείο νο5 κάθεται μια εξαιρετική κοπέλα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και πνευματικά χαρίσματα (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα(ειδικά το νο5) ή καταστάσεις,είναι συμπτωματική) 

ΚΑΙ
    
Το ρημάδι το τηλέφωνο είναι ανάμεσα στο νο1 και νο2 γραφείο!

 Τότε μικρό μου πόνι/κρετινε νο1 τη πάτησες γιατι είναι πιο κοντά για σένα να σηκώσεις το ακουστικό αποτι για μένα! Αν βαριέσαι να κάνεις την τηλεφωνήτρια τότε μπορείς να φορεσεις ακουστικά  (υπάρχει σοβαρή περίπτωση να κουφαθείς αλλα θα έχεις γλυτώσει το ομιλείτε παρακαλώ) και να κάνεις οτι δεν άκουσες το τηλέφωνο ή να φανείς απλά κρετίνος και να μη το σηκώνεις! ΝΑΙ!!!!!!!! 
   Επίσης,φρόντισε κρετίνε νο1 οταν μιλάει κάποιος στο τηλέφωνο(που σημειωτέον παίρνει μονο ενδοπολυτεχνειακά νούμερα αρα δε μιλάει με τη θεία απο το χωριό αλλα με κάποιον χριστιανό για δουλειά) να μιλάς όσο πιο δυνατα μπορείς με την κρετίνα νο3 για να συζητήσετε το πρόβλημα που προέκυψε στον κωδικά της! Επουδενί δε θα ήθελα να διακοψέις την συζητηση σου ή να σύρεις την καρέκλα με τα ροδάκια,με την οποία όλες τις υπόλοιπες ώρες παίζεις συγκρουόμενα ,μέχρι το γραφείο της ή το κυριότερο απ'ολα να συζητησεις χαμηλόφωνα για όσο διαρκέσει η κλήση! ΠΟΤΕ!!!

3)Τρόποι συμπεριφοράς
Δε θα ήθελα να εκστομίσεις ποτέ κακές λέξεις όπως "καλημέρα","καλη συνέχεια" ή "Γεια"!!!! Για κανέναν λόγο είπα!!!Ακόμη κι αν έχετε μείνει μόνο εσύ και η νο5 ,που πριν λίγο σου πρόσφερε κρακεράκια και πήρες και δυο κιολας,μέσα στο δωμάτιο. Αν τώρα κατα λάθος κάποιοι απο τους συναδέλφους σου(ειδικά αυτη η νο5) τύχει να τις αναφέρουν για να σε αιφνιδιάσουν και να σε τρομάξουν,δοκίμασε να πείς κάτι μέσα απο τα δόντια σου ή βγάλε μια άναρθρη κραυγη τύπου "εεεεεεεεεε αααααααααααα να να να" και άσε το μυστήριο του τι απάντησες να πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Επισης δε θα ήθελα το γεγονός οτι με βλέπεις γύρω στις 6 ώρες καθημερινά να σε αναγκάσει να με ρωτήσεις το ονομά μου ή να μου πείς το δικό σου ή να σε κάνει να υποπέσεις στο ολέθριο σφάλμα του να λές αυτες τις κακές λέξεις που προανέφερα και εκτός γραφείου. Διότι με αυτόν τον τρόπο

α) αν σε ζητήσει κάποιος στο τηλέφωνο μου δίνεις την δυνατότητα να παίξω μάντεψε ποιος, κάνοντας τις ερωτησεις "φοράει γυαλιά?έχει μουστάκι? ξανθός? ψηλός?" που κάνουν πιο διασκεδαστική την παραμονη μου στο χώρο
και
β)σε εξωτερικούς χώρους με βοηθας να δουλέψω τις υποκριτικές μου ικανότητες και την φαντασία αφου με βάζεις να σκεφτώ λέξεις που να ξεκινουν απο "Γειά" (οχι απαραίτητα σωστά ορθογραφημένες) ή τι μπορώ να κάνω με ένα προτεταμένο χέρι (μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί να κάνω κίνηση οτι διευθύνω ορχήστρα και να υποκλιθώ ή να κάνω οτι κόβω ένα λουλούδι ή να κάνω οτι παίζω παντομίμα σαν αυτον.

4) Φωτοσύνθεση

Τι νομίζεις οτι είμαστε μανδάμ και θέλουμε φυσικό φως??? χλωρίδα??? ΟΟΟΟΟΧΙ!!!
Γιαυτό κάνε με να νιώσω κότα σε εκκολαπτήριο!!!

Αναμείνετε στις οθόνες σας για νέες περιπέτειες!!!
Με ψυχρους χαιρετισμούς,
--Σαλιάγκι

8 σχόλια:

  1. ενδοπολυτεχνειακά??? Δικιά μας είσαι;;;;

    Δεν μπορώ να πώ πάντως, είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χαχαχα. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ομως...της πιατσας ειμαι και γω παροτι δε μου φαίνεται! αλλα μη μου μπερδευεσαι εγω δεν ειμαι αρχιτεκτονισσα,είμαι ημμυ!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. Σαλιάγκι δεν ξέρω για το δικό σου γραφείο στο δικό μας όμως αν πατούσες το "μηδέν" έπαιρνες και εκτος... (Δεν σου κάνω πλάκα, μα τον Τουτατη!!)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πάτησα,λοιποοοοοοον!!! Ενα μικρό πάτημα για το Σαλιάγκι....ενα μεγάλο πάτημα για τα δίκτυα!!--Σαλιάγκι
      ΥΓ. ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ????

      Διαγραφή
  3. Είσαι μικρό ακόμα Σαλιάγκι, την αξία του φυσικού φωτός θα την καταλάβεις με τα χρόνια (σαν το παλιό κρασί). Κατά τ' άλλα, δώσε έαρρρρρ φουλ και φόρα και πουπουλένιο μπουφάν αμά λάχει. Μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δινω και έεεεεεεεεαρ φουλ!!! Δινω και πονο αμα λάχει!!!! και βγαινω και για τσιγαρο οξω μπας και ζεσταθω λιγακι γιατι διαφορετικα θα ψοφολογησω!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. μου λείψατε κορίτσια :) μια άγνωστη συνάδελφος απο τημμυ Θεσσαλονίκης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι γενικά μια άγνωστη ή η ΑΑΑ???
      Βλέπεις τι άνθρωποι είμαστε έτσι....γράψαμε ανάρτηση και μετά είδαμε τα σχόλια,επικοινωνήσαμε τηλεπαθητικά!!!!
      Τα φιλιά μου στη Σαλλονίκη και πάρε και ένα τραγούδι τώρα γιατι έχω και κέφια,συναδέλφισσα!
      http://www.youtube.com/watch?v=tWer8qJAJgI

      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή