Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αν θεος γινόμουν για λίγο...

      Σε παρακαλώ μη ξεράσεις με τον Νίνο! Σου υπόσχομαι οτι η συνέχεια της ανάρτησης θα σε αποζημιώσει αν είσαι και συ άνθρωπος με νευρα σαν εμένα!!! Τολμώ,δε, να πώ οτι η χρήση του Νινο στην αρχή της ανάρτησης μεγιστοποιεί το συναίσθημα θυμού και θα μπορέσεις να απολαυσεις περισσότερο αυτο που θα ακολουθήσει.

      Που λές,λοιπόν, φίλε αναγνώστη...Αν θεος γινόμουν για λίγο,θα άλλαζα πολλά δε στο κρύβω! Το μόνο που θα άφηνα ίδιο θα ήταν το Πλυντήριο και 2-3 άτομα που στα έχω γνωρίσει μέσα απο αναρτήσεις! Κατα τα άλλα θα είχα εφευρει το μαγικό κουμπί που λέγεται DELETE!

1) Είσαι χαριτωμένο κοριτσάκι,με γλυκό χαμόγελο που βλέπει όλη μέρα sex and the city και ασχολειται με νυχια,μαλλιά και γκόμενους???? DELETE,κουκλιτσα μου!!!

2)Εισαι άνδρας που φοράει δίχαλο παντόφλα,πορώνεται με Κιάμο και τις Κυριακές κυκλοφορείς στις καφετέριες με αθλητική εφημερίδα???? DELETE,αγόρι μου!

3) Είσαι ΗΜΜΥ που κανει αστεία με γλωσσες προγραμματισμού και θεωρεί οτι είναι πετυχημένα??? DELETE μέχρι να αποκτήσεις σωστή αίσθηση χιουμορ!

4) Είσαι κατα πάσα πιθανότητα πάλι ΗΜΜΥ και γελάς με τα παραπάνω αστεία???? Επίσης DELETE! Στο κόσμο μου there can be only one!

5) Φοράς αυτά τα τραγικά κοκάλινα γυαλιά τύπου Νανα Μούσχουρη και μου το παίζεις εναλλακτικός??? DELETE!!! Αν κιολας τα φοράς χωρίς να έχεις μυωπία...Πρωτα zip και μετά DELETE!(θέλω να μπεί και η έννοια του βασανισμού μέσα!!!)
Δε θές να τονε βαρέσεις,παρότι φοράει γυαλιά ( και είναι γνωστός απο το δημοτικό ο κώδικας τιμης:ποτε δε χτυπάμε ανθρωπο που φοράει γυλιά)


6) Είσαι χρυσαυγίτης??? ή έχουν βγει έστω και μια φορά απο το στόμα σου οι φράσεις "να ξεβρωμίσει ο τόπος" "καλά τους κάνανε ρε" "ετσι ρε να τους δείρουν όλους"???? SHIFT-DELETE γιατί είμαι και θεός και κουράζομαι να εμφανίζεσαι ξανα και ξανα μέσα στο κόσμο μου!

7) Είσαι μια ρομαντική ψυχή ντυμένη με ροζ τούλι και ροζ marsh mallows ζαχαρωτα φυλακισμένη μέσα στην σκοτεινιά και τη μαυρίλα αυτου του κόσμου???? DELETE! Και θα τρώς DELETE μέχρι να νιώσεις τον πόνο και την αδικία που παίζει γύρω σου,μικρό μου καραμελωμένο ζωάκι!

8)Μήπως γκρινιάζεις συνέχεια για το οτι δεν έχεις λεφτά??? για το οτι δε μπορείς να πάς διακοπές??? οτι δεν έχεις να βάλεις βενζίνη στην BMW??? Μήπως είσαι απο αυτούς που οταν βρεθούν σε μια παρέα εκτοξέυουν μιζέρια??? Μήπως είσαι απο αυτούς που αναρωτιούνται "Μα καλά πως μπορείς να γελάς ακόμα?Χρεοκοπούμε σου λέω!!!"? Τότε φίλε μου λυπάμαι αλλα θα σε κάνω DELETE μέχρι να καταλάβεις οτι ΔΕΝ διαλέγεις ΕΣΥ τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου αλλα ΕΣΥ διαλέγεις ΠΩΣ θα τις διαχειριστεις! Θυμήσου πως ζούσες προ κρίσης...Ήσουν πιο ευτυχισμένος??? ΟΧΙ και τότε κάτι άλλο ηθελες! Γιαυτό θα τρώς DELETE μέχρι να μπορέσεις να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής!
Οπως κατάλαβες έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου αλλα πιστεψέ με δε βαριέμαι καθόλου να πατάω το Delete και να παίζω με τη ζωή σου!!! Πρέπει να διασκεδάσουμε και μεις οι Θεοί κάπως!

9)Είσαι μπάρμαν και έχεις το θράσσος να μου βάζεις 1 δαχτυλο ποτό και το υπόλοιπο τόνικ??? Σου ζητώ υποβρύχια και μου βάζεις ουσιαστικά σκέτη μπύρα??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ όχι ,κουκλί! Δε θα κουνήσω κάν τα δαχτυλά μου...με το βλέμμα που σου ρίχνω ξέρεις ήδη τι να κάνεις: πλησιάζεις το πληκτρολόγιο,μου ζητας συγνώμη κοιτώντας με στα μάτια και πατάς εσύ το DELETE!!! Μπράβο το υπάκουο αγόρι μου!!!


10) Είσαι μίζερος με έλλειψη φαντασίας που θεωρείς έκπληξη για τα γενέθλια ενος φίλου το να πάς απλά μια τούρτα μέχρι το σπίτι του και να του τραγουδήσεις το Happy birthday(και αυτό μόνο μια φορά και μόνο σε μια γλώσσα) και όχι να οργανώσεις ένα παιχνίδι θησαυρου(οπου θησαυρός η τούρτα που θα σβήσει...) ????? Και οοοοοοοοοοοk!!! Δεν είχες τη ιδέα και βαριόσουν να την υλοποιήσεις αλλα τουλάχιστον θα μπορούσες τα 10 λεπτά που έμεινες μαζί μας να είσαι σιωπηλός και να μη προσπαθείς να το καταστρέψεις!!!
Αν είσαι αυτο που μόλις περιέγραψα σημαίνει οτι είστε πολλοι εκει έξω οι φλωροι γιατι έχω ήδη γνωρίσει έναν τέτοιο,ο οποίος δε παίζει να διαβάζει το μπλογκ! Και αυτό το γεγονός με κάνει να οδηγούμε στην πικρή διαπίστωση οτι : ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΛΑΘΗ!!! Αλλα τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε: DELETE και υπόσχομαι οτι για όσο θα είμαι θεός δε θα ξαναφτιάξω τέτοιο μοντέλο φλώρου!
Τελικά το μετάνιωσα...είδα αυτο το βίντεο
και αποφάσισα οτι χρειάζονται και οι ξενέρωτοι σαυτό το κόσμο...για να ξεχωρίζουμε εμείς οι χαριτωμένοι!!! (Νταξει,η αλήθεια είναι οτι απλά θυμήθηκα αυτο το βίντεο και ήθελα να το βάλω στην ανάρτηση! δεν υπήρχε λογικό άλμα στο συνειρμό μου και φυσικά δε θα ξαναφτιάξω τέτοιους ξενέρωτους τύπους)


Οι κατηγορίες βέβαια ατόμων που θέλω να κάνω DELETE δε σταματούν αλλα είναι που τώρα τελευταία το νευρικό μου σύστημα δεν είναι καλά και είπα να μη τα θυμάμαι και συγχίζομαι περισσότερο! Οπότε θα μείνω σαυτά και δε χανόμαστε....θα συνεχίσουμε άλλη φορά!
Και να πώ σε όσους "έξυπνους" πουν οτι δεν είμαι θεός οπότε δε μπορώ να κάνω τίποτε απο όλα αυτα το εξής:

Με αγάπη,
το ξανθό Σαλιάγκι!


19 σχόλια:

  1. νταξ εισαι λιγο σκληρη σημερα! νταξ ανηκω σε μια αποτ ις κατηγοριες
    κανε ντελ να δουμε τι θα καταλαβεις
    χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα είναι σκληρή????

      Αχ Ασωτε, έχεις πολλά να μάθεις ακόμα για το μοχθηρό Σαλιάγκι!

      Διαγραφή
    2. καλα,ναι...είναι γνωστό οτι είμαι πολύ σκληρός τύπος! Αφου φαντάσου οτι κάθε πρωί τρώω ένα μπόλ καρφιά ( χωρίς γάλα)!
      Αλλα εντάξει...Εσύ άσωτε δε κινδυνευεις γιατί σε συμπαθώ!
      ΥΓ.Ντάξει θα σου κάνω ένα DEL έτσι για να σε τρομάξω αλλα μετά θα σε επαναφέρω απο τον κάδο ανακύκλωσης!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. Πλατινέ Σαλιάγκι, delete και στο σκατομπάρμαν που γεμίσει μέσα στο καταχείμωνο όλο το ποτήρι με πάγο. Το μαλακιστήρι. Μεταξύ μας πάντως, τα συντηρητικά υποβρύχια με δυο σταγόνες ουίσκι ή βότκα, με έχουν σώσει αρκετές φορές από την ολοκληρωτική καταστροφή.

    Σου συγχωρώ το Νίνο για τον Batman που μου φτιαξε τη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ κατάφορα για τα συντηρητικά υποβρύχια!!! Αν ήθελα να πιώ μπύρα,θα ζητούσα ποτηράκια με μπύρα! Για να ζητήσω υποβρύχια σημαίνει οτι ΔΕΝ ήθελα μπύρα και οφείλεις να το σεβαστείς γυφτάκο μπάρμαν! Αντε να χαθει το θρασσΗΜΜΜΥ!!!(μπουαχαχαχα Τι κρίμα που είμαι θεός και δε μπορώ να σβήσω τον εαυτό μου για το φρικτό χιουμοράκι μου!!! γιαυτο θα το υποστείτε μπουαχαχαχα)

      --Σαλιαγκιιιιιιιιιιιιιι και μόνο για σένα Σαντρέ! όχι και πλατινέ,έχουμε και μεις κάποια όρια στη ντεκαπάζ τελος πάντων!!!

      Διαγραφή
  3. Σάλιαγκα με συγκινεί ιδιαίτερα αυτή η ανάρτησή σου και το ξέρεις. Delete μέχρι να βρούμε την ηρεμία μας λίγο γιατί αλλιώς θα κλατάρουμε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συγκινηθείς περισσότερο αν διαβάσεις και το σχόλιο που έκανα στον άσωτο!!! Αλλα ναι γενικά η έμπνευση αυτής της ανάρτησης ήρθε σε ένα παραθαλάσσιο καφε παρέα με τον βασίλη βασιλικό στη γωνία!! καλά καταλαβες!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. Χεχεεε ρισπέκτ στην ξανθιά συντρόφισσα.

      Διαγραφή
  4. Αχ λατρευω που επεστρεψε το διδυμο σαλιαγκι-πλυντηριο!Keep posting(αν μπορειτε χωρις Νινο ειδικα αυτο το βιντεο που εχει το εκτρωμα της φυσης να κανει το μοντελο..που πας μαρη με τετοιο σαγονι???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ με συγκινείς τόσο πολύ,vickyyyyyyyyyy!!! Αλλα γιατί είστε έτσι άδικοι μαζί μου??? Ο Νίνο ήταν συγγραφικό τέχνασμα και ουδεμία ομοιότητα έχει με την πρόσωπα ή καταστάσεις!! Αν ήμουν θεός δε θα δεχόμουν να παίζει τίποτε λιγότερο στο κοσμό μου εκτός απο τον φρανκ εννοείται http://www.youtube.com/watch?v=mhujM7T1_fQ
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. χαχα ευχαριστω για την αναφορα στα σχολια του προηγουμενου ποστ (και για τη βαφτιση)

    μιας και κατα καιρους ειμαι σπασικλας ΗΜΜΥ θα ρθω και θα σου πω οτι με το ονομα που μου δωσες (ΑΑΑ) νιωθω σα μπαταρια :P

    με εκτιμηση,
    η ΑΑΑ ηλεκτρολογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό με την μπαταρία το σκέφτηκα και εγώ διαβάζοντας το σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση. Δεν είμαι ΗΜΜΥ ή κάτι συναφές οπότε μπορείς μάλλον να νιώσεις λιγότερο σπασικλάκι. Και πάλι συγγνώμη που πετάγομαι.

      Διαγραφή
  6. καλα νιώθεις ΑΑΑ!!! Αυτός ήταν ο σκοπός μου άλλωστε,να νιώσεις σαν ηλεκτρικός συσσωρευτής!(ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ο ΗΜΜΥ????)
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δώσε πόνο σαλιάγκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον δίνω η ρουφιάνα!!!! Τον δίνω!!! όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. προτιμώ το μπουα χα χα χα !! δίνει έναν πιο θεατράλ τόνο στη φωνή και συνάμα τρομοκρατεί τα πλήθη!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  9. Σαλιάγκι, σαλιάγκι!
    Σου έχω ερώτηση!!!!
    Γιατί οι ΗΜΜΥ μπερδεύουν τα χριστούγεννα με το χαλοουιν?
    Επειδη: Oct 31 == Dec 25
    Χο χο χοοοοοο!
    (Κι εδώ κολλάει και ένα fuck the police καθώς δεν μπορείς να με κάνεις delete!!!!!Μπουαχαχαχααααα)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α)σταματα να διαβάζεις 9gag!
      β)Τι υπέρτατο ήταν αυτο που μολις ρώτησες???
      fuck the police!!!

      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή