Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Παιχνιδιάρικα κορίτσια

Θα μπορούσα να πώ οτι είμαι και on fire αυτή τη βδομάδα,διοτι έχω ξεσκιστεί στις αναρτήσεις!! Αλλα είναι αυτη η ρουφιάνα η επικαιρότητα που τρέχει και με τροφοδοτεί συνέχεια με αφορμές για γκρίνια!!! Και επειδή η γκρίνια ως γνωστόν είναι το αγαπημένο μου χόμπυ και η γοητεία μου συνάμα,ετοιμαστείτε να πετάξω χολή και να σας γοητευσω ταυτόχρονα!

Ας τα πάρουμε απο την αρχή:

Κεφάλαιο 1
 
JUNGLE SPEED

Το jungle speed όπως προδίδει και το ονομά του είναι ένα παιχνίδι για πρωτόγονες καταστάσεις!!! Ένα παιχνίδι που το όνομα του έχει γραφτεί με αίμα και πόνο! Για τους αμύητους στους νόμους της ζούγκλας θα πώ απλά οτι είναι ένα παιχνίδι με κάρτες όπου κάθε παίκτης προσπαθεί να ξεφορτωθεί τις κάρτες που έχει μπροστά του. Και θα με ρωτήσετε,γατάκια...Τι το επικίνδυνο και τρομερά συναρπαστικό έχει αυτό? και στο uno το ίδιο πράμα κάνεις. Και θα ξαναπώ: ΓΑΤΑΚΙΑ!!
Στο jungle speed οι κάρτες έχουν "σχεδιάκια" τα οποία μοιάζουν πολύ έως και πάαααααααααρα πολύ μεταξύ τους
μερικές ενδεικτικές κάρτες

και αν έχεις το ίδιο σχέδιο με κάποιον άλλο τότε αύτός που θα αρπάξει πρώτος το ξύλινο μαρκούτσι απο τη μέση του τραπεζιού ξεφορτώνεται τις κάρτες που έχει μπροστά του και τις φορτώνεται ο άλλος.
Αυτό είναι το ξύλινο μαρκούτσι ή αλλιώς totem!

Αυτό το ξύλινο μαρκούτσι που φέρει και ανάγλυφα μάλιστα το όνομα του παιχνιδιού στην κορφή του είναι η πηγή όλου του κακού γιατί:

α) μπορεί κάλλιστα να γίνει σφραγίδα στο κούτελο είτε αυτού που το παίρνει ,αφού με τη μανία και τη λύσσα που έχει για να το πάρει δεν ελέγχει τη δυναμή του, είτε στο κούτελο του διπλανου του που θα είναι κυριολεκτικά η παράπλευρη απώλεια.

β)είναι η αιτία που το πλυντήριο μια μέρα όταν άρπαξε το τοτέμ, που το διεκδικούσε και η λούτσα,σήκωσε όλόκληρη τη δόλια λούτσα πάνω απο το τραπέζι με αποτέλεσμα να φυγουν κάρτες,τασάκια,τραπεζάκια,αναπτήρες και οριακά και το χέρι της λούτσας!

γ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αυτό που έχουν οι χασάπηδες και κοπανανε τις μπριζόλες αλλα αντι για μπριζόλα φαντάσου το χέρι κάποιου.

δ)αν κάποιος απο τη παρέα δεν έχει περιποιηθεί το μανικιούρ του(δηλαδη να κόψει τα νυχάκια του) μπορεί να σου αφήσει τέτοιες γρατζουνιές σε χέρια,μπράτσα και μούτρα που την άλλη μέρα να ισχυρίζεσαι οτι πάλεψες με μια τίγρη και να σε πιστέψουν!

ε)να προκαλέσει μικροατυχήματα μέχρι και διασειση στους ανυποψίαστους διπλανους σου σε μία καφετέρια που απλά βλέπουν αυτο το μαρκούτσι να προσγειώνεται απο το πουθενά πάνω στα κεφάλια τους και στα ποτήρια με το καφέ τους  και να τους κάνεις να αναρωτιούνται " ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???"

Αλλα όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και μπορείς να διασκεδάσεις και να γελάσεις τόσο μα τόσο πολύ με τα καραγκιοζιλίκια! ΕΚΤΟΣ και αν έχεις στη παρέα κάποιους ανώριμους σπαστικούς που θεωρούν οτι το να κερδίσουν μια παρτίδα τους κάνει θεούς του σύμπαντος! Προφανώς και παίζεις για να κερδίσεις αλλα αρνούμαι να είσαι πάνω απο 15 και να κλέβεις σε παιχνίδι ή να κάνεις σαν πενταχρονο που δε του παιρνουν παγωτό όταν έχεις κάνει μαλακία και πρέπει να υποστείς τις συνέπειες!

Επίσης,είπαμε να παίξουμε μια βλακεία όχι να φτάσουμε στο ΚΑΤ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις! Γιαυτό:

Αν είσαι 2 μέτρα παρά 3 εκατοστά και παρότι είσαι ΗΜΜΥ θα μπορούσες με επιτυχία να γίνεις και i)το γέτι των πάγων ii) ξυλοκόπος στα δάση του κολοράντο  iii) αιμοβώρος παίκτης τους ράγκμπι !

και

Αν μπορείς να κάνεις κανόε καγιάκ χωρίς κουπιά, χρησιμοποιώντας μόνο τα γυμνά σου χέρια.

Τότε πραγματικά προσπάθησε να συγκρατήσεις τη τιτάνια ομολογουμένως δυναμή σου, την εκνευριστική γκρίνια σου όταν ο δαυίδ σου αρπάξει το τοτέμ,μέγα γολιάθ και τελος πάντων συμβιβάσου με το γεγονός οτι είναι ένα παιχνίδι γαμώ το κερατό μου το τράγιο και το βερνικωμένο!!!!

 Θές να το πείς ωριμότητα??θές να το πείς μαλακία?? Αλλα απο μικρή όταν έπαιζα,έπαιζα τίμια,δε γκρίνιαζα οταν έχανα,υπάκουα στους κανόνες και το κυριότερο απο όλα ΓΕΛΟΥΣΑ!!!! Ποιο το νόημα να παίζεις ένα παιχνίδι και να φέρεσαι σα να υπογράφεις την συγχώνευση της εταιρίας σου με μια πολυεθνική??? Μη το παίξεις τότε το ρημάδι το παιχνίδι αλλα πήγαινε να παίξεις τίποτε άλλο μπάς και σου φύγουν τα νευρα και ηρεμίσεις και συ και γώ!!!

Και έτσι όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στην μεγάλη ρήση:
Ή παίζουμε Ή τον παίζουμε!!!!

Κεφάλαιο 2
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Ένα παιχνίδι όπου υπάρχει ένας "ψυχολόγος" και οι υπόλοιποι της παρέας είναι οι "ψυχασθενείς",στέλνουν τον ψυχολόγο στο δωμάτιο και αυτοί αποφασίζουν τι αρρώστια θα έχουν. Πιθανές ασθένειες :
α)να λέμε όλοι τη μια φορά που μας ρωτάει κάτι αλήθεια και την δεύτερη φορά ψέμματα
β) να ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το δευτερο γράμμα της πρώτης λέξης που είπε ο προηγουμενος απο μας(ενδεικτικός διάλογος ο προηγούμενος να λέει Αυτός 1-0 και ο επόμενος να λέει Ύπουλη ερώτηση.)
γ) να προσποιούμαστε οτι είμαστε ο απεναντί μας

Το γεγονός οτι κάποιος ορίζεται ψυχολόγος δεν τον κάνει αυτόματα και Φρόιντ ή ντεντεκτιβ Μονκ!!! Δε χρειάζεται να μας μιλά απότομα και άσχημα αν δε μπορεί να βρει  τι μαλακία έχουμε σκεφτεί! Δε χρειάζεται να μας απαγορεύει να μιλάμε και γελάμε οι υπόλοιποι αν δεν είναι η σειρά μας να μιλήσουμε! Δε χρειάζεται να ξαναπώ οτι δε πρόκειται για κάποιο drug dealing όπου απαγορευονται τα αστεία και τα γελάκια, ούτε είπαμε να παίξουμε τον μουγκοθόδωρο ! Είπαμε απλά να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα ετούτη τη Μαρτιάτικη βραδιά!!! Μια παρέα φίλων που ξεκοιλιάστηκε στο φαί και δε μπορούσε να κουνηθεί οπότε βρήκε αυτο το παιχνίδι της ταβλας για να περάσει ομορφα η ώρα! Είστε ολόκληρα γαιδούρια το κερατό μου! Θα έπρεπε το μυαλό να έχει πήξει που λέμε και να μπορείτε να είστε ανταγωνιστικοί με μέτρο!!! Και ναι! Λέω και ξαναλέω οτι είναι τόσο ωραίο να μένεις παιδί μέσα σου παρότι δε μοιάζεις πια με παιδί έξω σου ΑΛΛΑ σίγουρα δεν εννοώ αυτη τη γελοιότητα!!! Τρέμω στη σκέψη οτι αυτοί οι τύποι υπήρξαν κάποτε μαθητές νηπιαγωγείου!! Οι δύστυχοι συμμαθητές τους θα θυμούνται ακόμη τις φορές που αυτοι οι ανώριμοι ακόμη και για 5χρονο αποφάσισαν να παίξουν μαζί τους και τους διέλυσαν το παιχνίδι!!!

Και τώρα ας επαναλάβουμε όλοι μαζί μετά απο μένα:
Ή παίζουμε Ή τον παίζουμε!!!!



Έχουν βάλει το μαρκούτσι σε άλλο δωμάτιο οι κρετίνοι!!!Μιλάμε κυριολεκτικά για ζούγκλα!

11 σχόλια:

  1. τον παιζουμε καλλιτερα ε?
    μαρεσει αυτο το παιχνιδι ο ψυχολογος χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μιλάς γιαυτους που έχω στο μυαλό μου,τοτε ναι! Τον παίζουν καλύτερα αποτι παίζουν! είμαι σίγουρη γιαυτό!!! ο ψυχολόγος δε με ενθουσίασε τόσο να σου πώ την αμαρτία μου,προτιμώ το jungle speed! κλασσική αξία!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. το μαρκούτσιον ή αλλιώς τοτέμιον μπορεί να χρησιμεύσει και ως σφραγίδα για τα πρόσφορα!!!!
    εγώ αυτά τα πράγματα του σατανά τα jungle speed δεν τα ξέρω,κανένα μπαρμπούτι παίζουμε να περνάει η ώρα!!!
    να είσαι συνέχεια ον φάιρ για να σε απολαμβάνουμε καθημερινώς!

    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι θεά αγάπη μου!!!Είσαι θεά!!! Σφραγίδα για τα πρόσφορα??Πόσο μέσα στο κλίμα είσαι??? Πόσο???
      ΥΓ. εγω εννιοτε οταν εχω κέφια το χρησιμοποιώ και για μικρόφωνο!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  3. Μου άγγιξες ευαίσθητη χορδή. Θα έπρεπε να υπάρχει ειδική ποινή για αυτούς που δεν μπορούν να συμμετέχουν σωστά και ενθουσιωδώς σε αυτά τα παιχνίδια.

    Το jungle speed δεν το ήξερα, ο ψυχολόγος όμως τα σπάει. Εμείς είχαμε κολλήσει με το παλέρμο. Ατελείωτες ώρες καψίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλέρμο... Τι έχεις πει τώωωωωρα!!!!! Και σε αυτό έχουμε πολλεεεεεες ιστορίες! Εγώ βέβαια σε αυτό είμαι απαράδεκτη, γιατί όταν είμαι κάτι (καλό κακό δεν έχει σημασία) φαίνομαι άπειρα!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει ειδική ποινή,υπάρχει μόνο μια ποινή: ΨΟΦΟΣ!!!!
      αχ αχ δε μπορω με επιασαν τα νευρικά μου πάλι που τα θυμήθηκα!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. Χμμ.. από τον τίτλο περίμενα πιο πικάντικο άρθρο, αλλά αφού γυρίσατε δεν παραπονιέμαι...
    Πρέπει να "ω"λέει ο ψυχολόγος, αρκεί να μην παίζεις με κανενα ψυχάκια και σκεφτεί καμιά κουλή ασθένεια που δεν την μαντεύει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ας είμαστε ειλικρινείς,περιμένεις απο ΗΜΜΥ πικάντικο άρθρο??? Ο ΗΜΜΥ δεν είναι για τέτοια πράματα, ο σωστός ο πρόστυχος καμμένος παίρνει φωτογραφία απο playboy και της περναει φίλτρα!
      http://i.cs.hku.hk/~sdirk/c7502/images/lena_logo.jpg
      lena rules,if you know what i mean!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. Είσαι άδικη μαζί μου!!!! Δεν αναφέρεις πουθενά ότι η λούτσα είναι κατηγορία φτερού! Ένα απαλό τράβηγμα του μαρκουτσιού ήτουνα...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι ήμουν μπροστά!!! Αυτά πές τα αλλού! Είδα ξεκάθαρα το μίσος στα μάτια σου!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή