Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Φτου ξελευτερία για όλους!

Όχι δε πήρα πτυχίο! Το πλυντήριο πήρε πτυχίο το Πάσχα! Μπορεί να μην το γιορτάσαμε διαδικτυακώς αλλα στην real time το κάναμε ένα πάρτυ! Αν και το περασμένο Σαββατοκύριακο πιστευω οτι ήταν ο επίσημος εορτασμός (και αν τολμάς,διεψευσε με μικρη μου ηλεκτρική συσκευή) Κάτι ,λοιπόν, η μάνα μου,κάτι και σεις με βλέπω να πέφτω σε κατάθλιψη! Αλλά όχι δε θα το αφήσω να με πάρει απο κάτω διοτι όπως είπα και στο προηγούμενο post  έχουμε πάρτυ λέμε!

Και ο λόγος του πάρτυ ήταν οτι το περασμένο Σάββατο είχα το τελευταίο μάθημα μου με τα μούλικα! Ε ναι λοιπον! Είναι αλήθεια! ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ή ΣΤΗ ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ! Δε ξέρω τι είναι χειρότερο απο τα δυο! 
Αγαπημένε τρεμενς εσύ έπεσες πιο κοντά απο όλους,να τα λέμε και αυτα! 

Το περασμένο λοιπόν Σάββατο είχα ενα διωράκι μάθημα τελευταίο με το αρχικό μούλικο,το οριτζιναλ να πουμε! Το οποίο μούλικο με το που χτύπησε το θερμόμετρο 30 βαθμούς μου εμφανίζεται με κάτι κοντά σορτσάκια που παίζει να τα έχει απο την εποχή που πήγαινε κατασκήνωση με τα λυκόπουλα! Ρε φιλαράκι είσαι 15 χρονών μαντράχαλος να πουμε,εμφανίσου λίγο πιο κόσμια μπροστά μου! Αλλά αυτο ήταν το λιγότερο! Να μη ξεχάσω επίσης:Το γεγονός οτι έχουμε μίνι κάυσωνα και γω εμφανίζομαι στο κατώφλι του σπιτιού τους ιδρωμένη ωσάν το γουρουνι, άφησε για ακόμα μια φορά παγερά αδιάφορη τη Λίτσα! Ούτε τώρα δε μου έφερε ένα ποτήρι νερό η γαιδούρα! Αλλα δε πήγαινε άλλο,είχα ξεχάσει και το παγουρίνο μου μια μέρα και κόντεψα να πεθάνω!Ζήτησα να μου φέρει το μούλικο ενα ποτήρι! Το ήπια όλο μονορουφι και τέλος! Σε περίπτωση που διψουσες κι άλλο λυπάμαι ΨΟΦΑ! Αυτό ήταν το ποτήρι που είχες δικαίωμα να πιείς για τις επόμενες 2 ώρες!

Για τις εμπειρίες μου με τα μούλικα σε περίοδο εξετάσεων έχω να σας πώ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ πολλά που πραγματικά δε ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ! Και τα 4 (τα άλλα 2 που είχα, τα έστειλα στη μάνα τους νωρίτερα και ηρέμισα) μου χάρισαν αξέχαστες στιγμές! 

Τώρα στο τέλος είναι που βρίσκαμε και σελίδες μέσα στην ύλη που εγώ δεν ήξερα οτι είχαν κάνει! Δεν έφταιγαν μωρέ τα παιδάκια! Ήταν άρρωστα και τη βδομάδα που δε πήγαν σχολείο δε θεώρησαν σκόπιμο να πάρουν τα μαθήματα και να μου πουν και μένα της ηλίθιας τα κεφάλαια που προχώρησαν!

Επίσης έκανα άντρα να κλάψει για πάρτυ μου! 
(ντάξει ήταν 13χρονο αγόρι και όχι εντελώς άντρας αλλα έκλαψε!)
 (ντάξει και πάλι,ήταν 13 χρονο αγόρι και στη πραγματικότητα  έκλαψε για τον πολλαπλασιαμό -3*4 και όχι για μενα αλλα αφήστε με να το χαρώ!)  

Ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία:
1) 0:4=0,4 έτσι για να γουστάρουμε! 

2) 4:0=0 Ήθελα να ξερα πότε επιτέλους θα μάθουν αυτη τη σίγουρη μπλόφα που πετάω σε κάθε μάθημα με την ελπίδα να ακούσω οτι ο παρονομαστής δεν μηδενίζεται ΠΟΤΕ,γαμω το κερατό μου το άρρητο!

3) 1^2=??? άγνωστο θα παραμείνει αυτο το ερώτημα για πολύ καιρό,καθότι δε μας βοηθούν και τα πρόβατα! "έχω ένα πρόβατο και το υψώνω στο τετράγωνο,πόσα πρόβατα θα έχω μετά?"Ατάκα που θα τη θυμάμαι για χρόνια και θα γελώ!

4) "Τι να διαβάσω απο τα μαθηματικά? Δεν έχει τίποτα για διάβασμα!"
Γιατί όπως καταλαβαίνετε για το οριτζιναλ μουλικο ό,τι έχει αριθμούς δε μπορεί να διαβαστεί! και για να λέμε και την αλήθεια: κάτι λίγα γράμματα που έχουν και τα μαθηματικά είναι συνέχεια τα ίδια! Όλο το χ βλέπεις μπροστά σου! είχε δίκιο το παιδί! Αυτά βέβαια μου τα είπε την παραμονή που θα έδινε το μάθημα, στις 7 το βράδυ και αφού είχε γυρίσει απο μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τον είχε χτυπήσει και ο ήλιος κατακέφαλα! Μπορεί να έπαθε και ηλίαση,τι να πω?

Αλλα μη τα θυμαμαι και συγχίζομαι!Ας πάμε στην Άγια μέρα της 16ης ιουνίου,όταν ξεμπέρδεψα για πάντα μαζί τους! Αχχχχχχχχχχχχ!!!! Τι όμορφη μέρα! Όσο έβλεπα τον χρόνο να κυλά και να φτάνει προς το τέλος φανταζόμουν τη στιγμή που θα έκλεινα πίσω μου την πόρτα τους,θα πήγαινα στο απέναντι χωράφι,θα γονάτιζα στη γή και με τα χέρια υψωμένα στον ουρανο θα έβγαζα τρανή κραυγη :

THANKS GOOOOOOOOOOOOOOOD

Και για το τέλος θα σας πώ οτι η μητέρα των μούλικων με ρώτησε αν θα είμαι εδώ το Σεπτέμβρη για να ξαναρχίσουμε! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Της είπα οτι θα πάω μετανάστης στην Σουηδία! Και στο Βέλγιο θα της έλεγα οτι πάω για ανθρακωρύχος αλλα η Σουηδία τραβιέται πολύ αυτη την εποχή,είπα να είμαι στη μόδα!
Και μια κουβέντα για εσας αγαπημένες μου που κάνετε τα ιδιαίτερα επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά για να βγάλετε κανένα φράγκο όπως εγω :

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΠΑΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΑΝΑ!

(και ξέρω οτι θα το μετανιώσω αυτό τον Σεπτέμβρη όταν η πείνα μου χτυπήσει την πόρτα αλλα αφήστε με να το χαρώ και αυτο!)
Αυτο ήταν για σένα μικρή ... όπως σου υποχέθηκα!

Με έμφαση στους στίχους "στη τράααααακα και μια ζωή θα κάνω πάντα τον μαλάαααααααακα"
και στο "Γαμωζέστηηηηηηηηηηηηηηηη και άντε να πουμε όλοι το χριστός ανεστη!!"

ΥΓ Κλιματιστικοοοοοοοο!!! Τι υπέροχη ανακάλυψη,που δυστυχώς απουσιάζει απο το σπίτι μου!!! Προσφορές δεκτές για διανυκτέρευση στο χώρο σας,ημιδιατροφή-διατροφή και τα ρέστα δικά μου(πάω και λαική αμα θέτε!)! Υπόσχομαι να βγαζω το σκασμό και να σας αφήνω να κοιμηθείτε! 
Κανονίστε,δε τη ξαναβγάζω στις τράπεζες και στα κατεψυγμένα και φέτος!

ΥΓ2. Πάλι μαλακίες ψηφίσατε! Και όχι τίποτε άλλο αλλά πλήρωσα και 40 ευρώ εισιτήρια για να ερθω και να μου βγαλετε πάλι τους ίδιους!Αμα ήταν έτσι καθόμουν και σπίτι μου κυρία!Αυτο όμως που δε θα σας συγχωρήσω ποτέ είναι που βάλατε την Άτζελα Γκερέκου στο ελληνικο κοινοβούλιο ξανα!Ντάξει....και άλλα δε θα σας συγχωρήσω αλλα γιαυτο έχω οπτικοακουστικό υλικό!
 Sewsome για σένα,γιατι απο τη μέρα που το θυμήθηκες με κυνηγάει συνέχεια :

                                                                                                                                      Troll mode  on
                                                                                                                                (για ακομα μια φορα!)
Να έχετε μια ευλογημένη μέρα
--Σαλιάγκι

8 σχόλια:

  1. μήπως να γράφαμε μαζί τις εμπειρίες μας να τις εκδώσουμε κιόλας μήπως και βγάλουμε κανένα φράγκο τώρα που σταμάτησαν τα ιδιαίτερα????
    αυτές οι στιγμές απείρου κάλλους νομίζω πως πρέπει να αποτυπωθούν και να μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο!!!
    φιλοξενία με πλήρη διατροφή,ρουμ ΄σερβις και ότι γουστάρεις στο εξωτικό άργος με φουλ έξτρα κλιματιστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Αχ Αχ έχω εικόνα!!! Εγω και συ στο Άργος,κάτω απο το κλιματιστικό δε το διαπραγματεευομαι, με θέα τους πορτοκαλαιώνες να συγγράφουμε! Δε θα βγάλουμε απλώς χρήματα...Ήδη βλέπω τα δολλάρια να τρέχουν μπροστά στα μάτια μου!
      Δε θα σε ξαναφήσω να πάς στη δουλειά,Χριστίνα! Θα γίνουμε πλούσιες,Χριστίνα και έτσι δε θα χρειαστεί να ξαναβγάλεις το μεροκάματο του τρόμου!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  2. Εγλω πιστελυω ότι αν έκανα ιδιαίτερα σε παιδάκια, θα με είχαν κλείσει φυλακή για βάναυση κακοποίηση ανηλίκου - και μητρός - απ την πρώτη κιόλας βδομάδα.

    Όταν νεότερος διάβασα τον αδερφό μου τον σκράπα τον είχα ταράξει στο ξύλο, οι γονείς μου δε αναγκάστηκαν να μου πουν ότι το παιδί δεν χρειάζεται τη βοήθειά μου πλέον και να το αφήσω να μείνει με την ησυχία του από το να το αφήσω με κανένα κουσούρι. Ήταν νομίζω μια απ τις πιο σοφές τους κινήσεις. Το μόνο κακό ήταν ότι έχασα το ζωντανό σάκο του μποξ μου κι έπληττα εκείνα τα μελαγχολικά απογεύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχχχχχ Τρέμενς πόσο πολυ θα θελα να είχα το δικαίωμα να λιώσω στο ξύλο τα μούλικα! να τα κάνω να πάνε στη μάνα τους με τα δόντια τους στη χούφτα να τα κρατάνε!

      Όσο για τον ζωντανό σάκο του μπόξ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ "μη του αφησω κανένα κουσούρι" ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Λες να με πιάσει και μένα πλήξη που δε θα έχω να βρίζω κάποιον? Γιατι εγω δε βάραγα,καταλαβαίνεις...Αλλα στα 15χρονα έριχνα και κάνενα καντήλι έτσι για το καλό! Τώρα ποιον θα βρίζω?
      ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ νιώθω μόνη ξάφνου!
      Πάω να φορεσω μάσκαρα και αιλάινερ και μετα να κλάψω κάτω απο το ντουζ γονατιστή!Ας βιώσουμε μια γνήσια σκηνή μελαγχολίας επιτέλους!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  3. Εγλω=εγώ
    πιστελυω=πιστευω

    και μετά ήθελα να κάνω και ιδιαίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δαίμων του τυπογραφείου! Δε φταίς εσυ,να τα λέμε και αυτα!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  4. Ρε σαλιαγκα, σε νιώθωωωωωωωωωωωωωωω!
    1ον, δεν εχουμε ανεμιστήρα (δλδ έχουμε, αλλά του έχουμε αφαιρέσει το μπροστά μέρος του και είναι ένας ζωντανός κίνδυνος αποκεφαλισμού κάθε που τον ανοίγουμε.. Και είναι και ένα μίλκο με τα χέρια στην ανάταση [κυριολεκτικα], τι να φτουρήσει)
    2ον, κάνω παραγώγους με την θεωρητικής κατεύθυνσης πλυντηριοΑδερφή, η οποία όλο το χρόνο στο μάθημα μαθηματικών διάβαζε αρχαία... Σου θυμίζει κάτι????
    3ον, αυτό το σαββατοκύριακο το θυμάμαι κατα καιρούς για να μου ανεβάζω την διάθεση!! Καλύτερο σαββατοκύριακο της ζωής μου λεμεεε!!!!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Αγαπώ ανεμιστήρα λαιμητόμο!!!! Ετσιιιιιιιιι!!!!Ας ζήσουμε επικίνδυνα!!!!!!
      2)Πες την αλήθεια: το τζαζλό είχε φιλόλογο άνδρα ή γυναίκα? να ξέρω να βρίζω τον στέλιο και τις φουσκοδενδριές ή απλα τις παραγώγους? Και αφου είναι μονο παραγωγοι πάλι καλα να λέει,σκέψου να ταν ολοκληρωματα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      3)Πόσο λυπάμαι τα επόμενα παραπονεμένα Σαββατοκύριακα....
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή