Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πώς να γίνεις βαμπίρ σε 10 απλά βήματα.

Βαμπιρίζω πάλι σαλιάγκι και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου από μία φυλή που έχει δεχτεί μεγάλο ρατσισμό ανα τους αιώνες  αλλά και έχει γίνει πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό!

Και όχι αγαπητοί αναγνώσται, δεν θα ασχοληθώ με το φαινόμενο βαμπιροέρωτες που κατακλύζει τις κινηματογραφικές αίθουσες καθώς και το μυαλό μου στην τουαλέτα κάθε φορα που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να βγάλει από τα σωθικά του ότι έχει φάει και κυρίως ότι έχει πιεί για να σταματήσει επιτέλους το δωμάτιο να γυρίζει και να δούμε και μια στιγμή ήρεμου ύπνου κι εμείς τα μπεκρουλοπλυντήρια..

Όντας ένα πετυχημένο ερασιτεχνικό βαμπίρ τα τελευταία πολλά χρόνια (άσχετο, πού σκατά ήταν γραμμένο ρε σαλιάγκι εκείνο το "Αν σας αποκαλούν ερασιτέχνες, θυμίστε τους πως η "Κιβωτός του Νώε" φτιάχτηκε από ερασιτέχνες. Ο Τιτανικός από επαγγελματίες"??) θα μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά της επιτυχίας. Στα 4 πρώτα είναι φανερή και η βαθύτερη γνώση φενγκ σούι που κατέχω!

Το ακολουθώ πιστά λέμε!

  1. Ξεκίνα με το να αποφασίσεις ότι στο σπίτι σου δεν θα βάλεις παντζούρια/στόρια 
  2. Διάλεξε να μείνεις στο ανατολικότερο δωμάτιο του ψηλότερου σημείου του σπιτιού και φρόντισε να έχει παράθυρο που να βλέπει τον ήλιο από τις 7 το πρωί (και να μην έχει κουρτίνα)
  3.  Φρόντισε το κρεβάτι σου να βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που θα χτυπάει ο ήλιος περνώντας μέσα από το παραθυρο του νο2. Εδώ θέλει λίγο παραπάνω γεωμετρική σκέψη, αλλά πιστέψτε με αξίζει ο κόπος!  Εάν δεν μπορείς να πετύχεις να βαράει απευθείας μάτι, και πόδια να βαράει καλά ειναι.


  4. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να είναι το μοναδικό παράθυρο στο δωμάτιο! Μπορείς να έχεις άλλο ένα γιγαντιαίο παράθυρο (χωρίς κουρτίνα πάντα, είμαστε σκληροπυρηνικοί λέμε, δεν γίνεσαι βαμπίρ έτσι απλά..) απο το οποίο ο ήλιος θα μπαίνει κατά τις 12 (να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλη την κίνησή του, εμείς και τα έξυπνα τοποθετημένα φωτοβολταικά!! Μιλάμε για επιστήμη εδω!)Α, και φυσικά ο ήλιος ας χτυπάει πλέον το γραφείο σου, γιατί μέχρι τώρα θα έχεις σηκωθεί από την απελπισία των καμένων ποδιών...
  5. Όταν αρχίσεις να νιώθεις την δυσφορία της υπερβολικής έκθεσης στον πρωινό ήλιο περνάς στο δεύτερο στάδιο, βαμπιροανάπτυξης. Εδώ βοηθάνε λίγο και τα γονίδια του καθενός. Όσο πιο άσπριδερό είναι το χρώμα σου (κι εγώ ως παραδοσιακό πλυντήριο βγαίνω μόνο σε καθαρό λευκό νούμερο #FFFFFF) τόσο καλύτερος υποψήφιος είσαι! Για τους μελαχροινούς υποψήφιους: μην μου αγχώνεστε, για όλους έχει ο μπαχτσές! Μέχρι και ο Μπαντέρας έπαιξε το βαμπίρι σε ταινία και δεν θα μπορέσετε να γίνετε εσείς?? Απλά περιορίστε λίγο τις μεσημεριανές εξόδους (μεταξύ μας, αν μετά από ένα μήνα με τον τρόπο ξυπνήματος που σας περιέγραψα έχετε όρεξη και για μεσημεριανές βόλτες, δεν είστε εσείς για τέτοια, και καλά είναι να το πάρετε απόφαση και να τα παρατήσετε όσο είναι νωρίς!) και κάνετε πολλά πίλινγκ να φύγουν 3-4 στρώσεις δερματος τουλάχιστον!

    Και για του λόγου το αληθές!

  6. Σε αυτό το στάδιο ήρθε η ώρα να συσκοτίσουμε το δωμάτιο! Πετάμε ό,τι έχουμε σε σκληρό ύφασμα, κιλίμι, βελέντζα, κουβέρτα, το πατάκι του μπάνιου/της εξόδου, μπροστά από τα παράθυρα! Πλέον δεν θα πρέπει να ξεχωρίζουμε πότε έχει μεσημέρι και πότε μεσάνυχτα! Τώρα ήρθε η ώρα να κοιμηθούμε όλες τις χαμένες ώρες που μας έκλεψε εκείνος ο πρωινός πουστης ήλιος καιγοντας μας τα ποδαράκια! Απολαυστε τον ύπνο σας άφοβα και μην κοιτάτε το ρολόι. 
  7. Καλό είναι η εποχή που θα το κάνετε αυτό να είναι καλοκαίρι και κατά προτίμηση σε περιοχή μακρυά από θάλασσα. Ετσι το μεσημέρι, όταν θα σκάει ο τζίτζικας, ο μέρμυγκας και όλα τους τα σόγια, κι εσείς δεν έχετε την επιλογή του μπάνιου και ζεσταίνεστε και πέφτετε σε καταστολή και νιρβάνα, θα πέρνετε έναν μακρύ μεσημεριανό ύπνο... 
  8. Ξυπνάτε εκεί που δροσίζει, κατά τις 8 το απογευμα! Είναι βέβαιο πλέον ότι αν ακολουθήσατε τα βήματα πιστά, δεν θα μπορέσετε να ξανακοιμηθείτε πριν τις 7 το πρωί! 
  9. Μπόνους βήμα: Τις βραδινές ώρες, αν δεν βγείτε να μπεκρουλιάσετε μέχρι πρωίας, καθίστε στον υπολογιστή σας! Περιηγηθείτε από ιστοχώρο δικτύωσης σε μπλογκ και τουμπαλιν και απολαύστε τις ώρες να περνούν χωρίς να το καταλαβαίνετε. Για γνώστες του επαγγέλματος, μπορείτε να ασχοληθείτε με προγραμματισμό, εκμάθηση ενός νέου σχεδιαστικού προγράμματος (μαζοχισμός λέγεται αυτό, αλλα και πάλι περνάει η ώρα σαν νερό) ή και με την ενημέρωση για καινούργιες τεχνολογίες στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Επίσης πολύ καλή μέθοδος είναι να γράφετε την διπλωματική σας αυτές τις ώρες, ώστε να μην σας αποσπάει τίποτα την προσοχή!
  10. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο ήλιος πλέον δρα σαν ξυπνητήρι που σας θυμίζει ότι ήρθε η ώρα να πάτε για ύπνο, τότε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, καλώς ήρθατε στον κόσμο των ΗΜΜΥβαμπιριών!!

υγ: Όποιος χρειαστεί βοήθεια στο βήμα 3 με την γεωμετρία μπορεί να στείλει τις διαστάσεις του δωματίου του και την θέση και ύψος του επίμαχου παραθύρου στο μέηλ μας. Το σαλιάγκι φέτος έχει φρεσκάρει τις γνώσεις του, θα σας βγάλει τη σωστή θέση στο πιτς φιτίλι!!

υγ2: -Μα γιατί είσαι τόσο στενοχωρημένος?
        -Αστα, σκότωσα ένα κουνούπι...
        -Ε, και?
        -Ε, όσο να πεις, αίμα μου ήτανε.

υγ3: Για να σε προλάβω σαλιάγκι, ληγμένα μαζί με ναρκωτικά παίρνω!


160 σχόλια:

  1. γέλασα γέλασα γέλασα!!
    πολύ σωστά τα λέτε.
    εγώ, που είμαι έμπειρο βαμπίρι σας επαινώ και σας δηλώ πως με κάνατε περήφανη.
    ανόητες ώρες της ημέρας με τον ήλιο να κάνει το μυαλό σούπα, μπλιαχ.
    έχει η νύχτα άλλες χάρες, άλλες!!
    ας μη λέμε πολλά' ο καθείς να τις ανακαλύψει από μόνος του.
    φιλάκια, καλό βράδυ!
    αυτό με το κουνούπι θα σας το κλέψω να το βάλω στο spa l' eau. http://spa-lo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα, πες τα! Παιδιά της νύχτας ενωθείτε!!!!
      Αυτό με το κουνούπι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα είναι το μότο μου από δω και πέρα, τόσα αίματά μου που έχουν μαζευτεί εδώ γυρω τριγύρω...
      Επίσης αυτό το spa l'eau τι σχέση έχει με τη σπαλοπριτζόλα??
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. έχασε η Ιταλία και συ με κάνεις να γελώ, ειν' αμαρτία!!

      Διαγραφή
    3. Σώπα καλε! Εμενα πιο πολυ μου άρεσαν οι ισπανοι! ΑΑΑΑΑ την αλήθεια μου θα τη πω!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    4. opoios einai vampire pou dn einai kaneis as er8ei na mou poioi to aima meno meteora 8essalonikh

      Διαγραφή
    5. loipon an eiste vampir opos lete thelo na gino kai ego elate na me kanete apopse kiolas an yparxete :P MENO panorama [meidana] panorama aigiou den exoume arithmo edo elate apopse plz an yparxete thelo na eimai mazi sas

      Διαγραφή
    6. Θελω να γινω βαμπιρ

      Διαγραφή
    7. ντελιβερι βαμπίρ δε κάνουμε! δεχόμαστε όμως εχέμυθα στο χώρο μας!

      Διαγραφή
    8. oti vlakeia pei kapoios to pisteyete

      Διαγραφή
    9. Αφού είσαι βάμπίρ για πες και σε μας πως να γίνουμε βάμπίρ

      Διαγραφή
    10. μελεναι μυρτω κατριματζη και θελο να γινο ενας αλιθινος βρικολακας. ειμαι 28 χρονον και μεδιαφερη πολυ να γινο ενα vampire.

      Διαγραφή
  2. AXAXAXAXAXA ρε συ εγώ ήμουν πάντα από τη φύση μου βάμπιρας, αλλά τα τελευταία χρόνια το καταπολεμώ. Και για του λόγου το αληθές πάω για ύπνο γιατί πήρε 23:38 και νύσταξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ωράριό σου (σε ελληνικό ανάλογο) είναι πολύ δυνατό πάντως! Χθες πήγες μετά από εμένα για ύπνο! Θα σε κερδίσω όμως, που θα μου πας..
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Που τα πουλάς αυτα??? επειδη ισχυρίζεσαι οτι έχεις δει κάτι βιντεο κλιπ στο πατρα τιβι???Δε σε πιστευουμε κύριος!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Ta vampire dn einai wraia...einai kakiasmena!egw p eimai lukanthrwpos,einai pl kaluteraa!>:/ï

      Διαγραφή
    4. Οι λυκάνθρωποι μπορούν να σκοτώσουν τα βάμπίρ ενώ τα βάμπίρ οχη οπότε όποιος είναι βάμπίρ και λυκάνθρωπος ναπό μου πει πως μπορούμε να γίνω και εγώ

      Διαγραφή
    5. Καλα,ρε φίλε! θα στο πουμε! Αλλα κι εσυ μη παιρνεις τοσο τοις μετριτοις μια μαλακια που ειπαμε πριν 4 χρόνια! κουλ!

      Διαγραφή
    6. Δηλαδη παει σα το πετρα,ψαλιδι,χαρτί?

      Διαγραφή
  3. ε το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για μπαμπίρια, εντωμεταξύ αν ξενυχτήσεις 2-3 βραδιές στα καπάκια, έγινες, πάει, ξεστράτισες από άνθρωπος της μέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδανική εποχή δε λες τίποτα! Εγώ που είμαι και ευερέθιστος ανθρωπος, το καλοκαίρι έτσι όπως δαιμονίζομαι με την ζέστη μπορώ άνετα να δαγκώσω άνθρωπο στο λαιμο... (ευτυχώς να λες που ζω μακρυά από την πρωτεύουσα, αλλιώς έτοιμο το είχα το βαμπιροχτύπημα στην βουλη...)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. An. Einai ben. Einai. I. Moni

      Διαγραφή
    3. xaxaxaxa giati les oti den uparxoun den pate kala esus pou to pistevete ayto eimai 16 kai pistepse me kai aytous an kai den ksero an ayth kanoun plaka ego apo 7 xrono

      Διαγραφή
  4. τότε ρε Πλυντήριο να το ξανασκεφτείς και να γυρίσεις λίγο άθενς :)

    (μα που είναι η Σαλιάγκω δεν έχει ίντερνετς)

    λοιπόν ήρθα για να σας πω να μη τιγκάρετε τη σελίδα με πολύ πράμα γιατί αργεί να φορτώσει και μου ανάβει το λάπτοπ

    έχω και μηχάνημα νέας τεχνολογίας, 2009 and keep going, σκοπεύω να πάρω νέο όταν τελειώσει η κρίση το 2025, γιαυτό μη μου ανεβάζετε την πίεση στο κλάκποτ σας έφαγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sewsome, το χω νιώσει κι εγώ τελευταία ότι κάτι τρέχει με την σελίδα όταν φορτώνει.. Το πολύ πορτοκαλοκίτρινο να δεις θα είναι! Θα επιληφθουμε επί του θέματος!
      Αισιόδοξη σε βλέπω για το θέμα κρίση, μου αρέσεις!
      Το σαλιάγκι δεν ξέρω γιατί διατηρεί σιγή ιχθύος, καλά θα περνάει ελπίζω..
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Άστα sew και μενα ψήνεται το πουλάκι μου! Τι ψύχτρες του βαλα απο κάτω να το φυσάνε,τι μπαίνω κάθε λίγο στον task manager και σβήνω διεργασίες...τίποτα αυτο! Θα τον ανοιξω...δε πάει άλλο!!! Και ρε συ δεν την έχουμε τιγκάρει τη σελίδα! Τι να πω!! Όσο για το μηχανηματάκι σου μη λές τίποτα...το δικό μου ειναι 2005 και keep going!!! φτου φτου μη το ματιάσω καλε!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. Εμείς που είμαστε πιο μελαμψοί από τον Μπαντέρας έχουμε καμιά ελπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα, scrub το λένε, απλώνεις, τρίβεσαι, ξεβγάζεις. Στα πέντε τέτοια εγώ πιστεύω θα είσαι οκ! http://www.thebodyshop.co.uk/bath-body/body-scrubs.aspx
      Αν και υποστηρίζω να ξεκινήσουμε κίνημα για τα δικαιώματα των μελαμψων βαμπιριων, τι ρατσισμοί είναι τούτοι????
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Μίλα μου για scrub! Με τρελλαίνεις οταν μου λές πράγματα που δεν καταλαβαίνω!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Στην ανάγκη βάζεις και μια πουντρίτσα

      Διαγραφή
  6. Στο τρου μπλαντ φέτος έχει μαυρούκο βαμπιρέλο, άρα όλα είναι δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου δε παίζει ρόλο το χρώμα της! Δε τη βρίσκεις πουθενα στον ύπνο και στο φαί! Τη μια ακούει το ρολόι τικ τακ τικ τακ και δε μπορεί να κοιμηθει,την άλλη την ενοχλεί το κουνούπι! Άσε που Αυγουστο μήνα που βγάζουμε τη μπέμπελη πάει και τυλίγεται με σεντόνια! Στο φαί άστο καλύτερα...εκεί είναι που δεν την πιάνεις με την καμία!
      ΥΓ. ρε συ εφτιαξα κοκκινη σάλτσα και έβαλα κανελλα και δεν είχα με κανεναν να μαλώσω και μελαγχόλησα!!!
      --Σαλιάγκι
      http://www.youtube.com/watch?v=uIVi3qiNiGc

      Διαγραφή
    2. Τώρα κοιμάμαι με το πάπλωμα...
      Παίρνε με τηλέφωνο όταν μαγειρεύεις! Και πάλι μπορώ να γίνω ενοχλητική!!!
      Ασχετο, σήμερα έφαγα ομελέτα!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    3. άχου Σαλιάγκι ψοφάω για ρετρό τραγουδάκια!

      http://www.youtube.com/watch?v=H2k5_ftWZMw

      ιδιοτροπίες με το φαί, αλλά τα αυγουλάκια βλέπω Πλυντήριο τα τσακίσαμε! πέφτουν τα κάστρα!! ποκ-ποκ-ποοοκ!

      ρε έρχεται πείνα θα στρώσετε που θα πάτε, και τις μοκέτες θα φάμε

      Διαγραφή
    4. sew πές μου οτι ακους τραγούδια τύπου http://www.youtube.com/watch?v=_O5mN5yY36c

      Γιατί αν ναι: Εμείς οι δυο πρέπει να συναντηθούμε,baby!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  7. χμμμ.. μάλλον κάνω καριέρα βαμπίρρρρ χρόνια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή είσαι κι εσύ!!! Ευγε παιδί μου!
      Είμαστε πολλοί τελικά! Να κάνουμε καμια μάζωξη κανενα βράδυ..
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  8. Καλά ρε παιδιά ποιος αρρωστημένος ανωμαλιάρης έβαλε τον Μπαντέρας να παίξει το βαμπίρ? Πόση σαπίλα είχε η ψυχή της μακιγιέζ που τον κατάντησε έτσι? Δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω.

    Πλυντήριο θα έλεγα ένα από τα καλύτερα ποστς σου αλλά...

    -αποκλείεται
    -γιατί?
    -θα με βρει-κολακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα! Με άρεσε το βρει-κόλακα!!!!
      Ένα θα σου πω μόνο για την προαναφερθείσα ταινια.. Δεν είναι μόνο έτσι βαμμένος, αλλά παίζει και το γκέυ βαμπίρι!!! Α, και παίζουν και ο Μπραντ Πιτ και ο Τομ Κρουζ (μην μείνει κανένας παραπονεμένος..) "Συνέντeυξη με έναν βρυκόλακα" λέγεται και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  9. vlakies kanis den ginete brikolakas gia plaka oute kai stali8ia aplos mi8os einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεισ απολιτο δικιο ουτε εγο0 τα πιστευο βλακιεσ ή θα εισαι βαμπιρ απο την μερα που γενιθηκες ή απλοσ δεν εισαι ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορεις ν γινεις!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια αληθηνο βαμπιρ θελω να γινω , να πινω αιμα ανθροπων (αν θελεται κιταξτε λιγο στο : VAMPIRE DIARIES ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΜΠΙΡ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παιδια εδω μιλαμε για πραγματικο βρυκολακα οχι μονο για να κοιμασε οταν εχει ηλιο...9ελω να πεινω αιμα...κακο ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μενεις οπως εισαι για παντα οταν γινεις βαμπιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειμαι βαμπιρ αλλα δεν τροω ζοα τροω μονο ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. signomi mporeis na me ala3eis diladei na me kaneis vampire
      ?

      Διαγραφή
    2. Η αποψη "τρώω μόνο ανθρωπους,όχι ζωα" είναι κάτι σα τους βιγκαν που λεμε στη βαμπιρική σφαίρα?

      Διαγραφή
  15. μακαρι να ειμοθν αλλα ολα αυτα (λιπαμε που σας το χαλαω) ειναι βλακιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hallo βλακιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. thelo na gino vampir bohthiste me exo kolhsh me thn seira the vampire diares kai thelo na gino vampir plzzz bohthiste opios xerei pragmatika!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai re sis kai mena pite mou pws na ginei to 9elw pragmatika para polu...PITE MOU :(

      Διαγραφή
    2. kai egw 9elw na ginw pragmatika vampire kai egw exw kolisi me to vampire diaries

      Διαγραφή
    3. Κάτσε φίλε μου να σε προσγειώσω !!! Δεν υπάρχουν βαμπίρ! Είναι μύθος άκου με !!! Κόψε το πολύ Vampires daries

      Διαγραφή
  17. Ρε παιδιά με το μπαρδόν κιολας αλλα δεν είχα δεί οτι είχατε τέτοιο καημό να γίνεται βαμπίρ! κάμετε κουράγιο θα ρθει άσπρη μέρα(oops νυχτα ηθελα να πω) και για σας!
    Τέλος,επαναλάβετε μετά απο μένα: Λέμε όχι στα ναρκωτικά!!! Πάμε όλοι μαζί: ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξερω για σας αλλα εμενα περση το καλοκαιρη μου σηνεβη και πιστεψτε με δν ειναι ωραιο να πινης ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρολο που τρεχεις γρηγορα και εχει ανδρεναληνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ela kane kai emena na eimaste mazi palikari meidana meno

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να κάνεις κάτι;;; είναι αλήθεια ότι έχεις δυνάμεις όταν γίνεις βαμπίρ;;; αν κ δυσκολεύομαι να πιστω αν ειναι αλήθεια ελάτε.. Παρακαλώ

      Διαγραφή
  20. thelw na ginw vampire pleaseeeee opios einai mporei na kanei kai emena??? <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τωρα αυτο ειναι αληθεια ;; αμα ειναι θελω και γω χωρις πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Alhtheia einai to thelw para polu :( <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ax nai??? pos exeis ginei mporeis na mou peis se parakalw? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το έκανα και δεν έγινε απολύτως τίποτα, γιατί ο οργανισμός δεν αντέχει διότι έχει μάθει να κοιμάται τη νύχτα όπα! Χρειαζεται ξεκούρασει δηλαδή έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. να κανω μια ερωτηση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. na sas po eiste ola xaza???? den uparxoun bampir...aman 3ekolate!!!! oso kai na to 8elete den ginete ziste th zoh sas kai mhn th xaramizete!!!!! ola ayta yparxoyn mono sta erga gt o an8ropos h8ele panta na eine kati parapano? eimaste auto pou eimaste telos opos ena bampir apodexete auro pou eine kai to katapolema opos o STEFAN etsi kante kai eseis dld eiste an8ropoi kai o ka8e an8ropos exei mia ikanotita apla wa3te auth bampir den ginese apla eise apo tote pou geniese.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρεσεις γιατι είσαι η φωνή της λογικής μαζί με λίγη Όπρα!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πραγματικα δεν ειστε καλα και η βρικολακες ποτε δεν λενε οτι ειναι βρικολακες να το ξερετε αυτο!!αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι και να το πουνε πιοσ πιστεβι σε αυτους εκτοσ απο λιγουσ ανθροπου????

      Διαγραφή
  29. Εάν είναι αλήθεια, μπορείτε να μετατρέψετε έναν.... Περιμένω στο μαιλ να μιλήσουμε!!!
    baggelhskr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Baggeli ti erwtisi ekanes akrivws den katalaba??

      Διαγραφή
    2. Ρε Βαγγελη,τι άλλο θα σκεφτεις για να βγάλεις γκόμενα? Βάλε tinder ,μαναρι μου! Για ονομα!

      Διαγραφή
  30. Lipon lene i ali oti teloun na ginon vabir ki ego telo. Kai prospioume oti eimai. Kano pti tha ekane ena vabir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kai egw to idio!!!! Mou aresei polu na zw san vampire kai tha ithela na gnwrisw apo konta enan pragmatiko kai na me kanei kai emena!!!!!! <3

      Διαγραφή
    2. Ειμαι βαμπιρ και αυτα που λετε εινα χαζομαρες

      Διαγραφή
  31. οι μαλακινση σας εχει βαρεσει στο κεφαλι ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη το λές....υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούν να σε βαρέσουν στο κεφάλι! Για παράδειγμα μια κοτρόνα!

      Διαγραφή
  32. Σοβαρά τώρα είσαι βαμπίρ ή κάνεις πλάκα?? <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ti einai auta pou lete kalee eiste sobari twraa...??? dn uparxoun tetia pragmata gt oloi 8a hxan k mia dagkomatia sto lemo :P k 8a to legane sthn eidiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα πράγματα άμα ξέρεις δεν τα εμφανίζουν γιατί φοβούνται την αντίδραση του κόσμου....!!! Μπορεί να έχουν συμβεί πολλά τέτοια περιστατικά και απλά να τα έχουν κρύψει για να μην μας ανησυχήσουν. Ότι δεν ακούγεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! ;)

      Διαγραφή
    2. Εγω συμφωνώ μαζί σου ανώνυμε...Αλλα μήπως δεν είναι τυχαίο οτι ούτε ο Λιακόπουλος τα αναφερει τα βαμπίρ? Γιατί αυτός μιλά μόνο για νεφελίμ? ε?ε?ε?ε? Σε προβλημάτισα μήπως?

      ΥΓ.Ή greekglish ή ανορθογραφιά...καμιά ελπίδα λέμε!

      Διαγραφή
    3. Καθολου:3 Κοιτα να σου πω στην αλιθεια πιστευω στα βαμπιρ αλλα δν ειναι εδω ειναι σε απομερα μεροι μεροι που δν μπορουμε να φανταστουμε ..!:) Και εγω θα ηθελα να γιννω βαμπιρ ππαραα πολυ αλλα δν πιστευω πως θα γινωμουν ποτε εκτος αν σιναντουσα καποια βαμπιρ( το οποιο δν θα γινοταν σε καμοια περιπτοση;) )

      Διαγραφή
  34. Δεν με προβλημάτισες καθόλου roza αντίθετα με εξέπληξες που δεν το έψαξες περισσότερο το ζήτημα και αρκείσαι απλά σε ότι βλέπεις και ακούς!! H αλήθεια είναι εκεί έξω και αν πιστέυεις μόνο ότι σου λένε οι άλλοι λυπάμαι αλλά είσαι απλά ένα ανόητο άτομο....Δεν έχεις την διαύγεια ούτε καν την αίσθηση που χρειάζεται ένας έξυπνος άνθρωπος παρά μόνο σου αρέσει να κάνεις την έξυπνη ενώ καταβάθος δεν ξέρεις τίποτα! Σε λυπάμαι ειλικρινά που δεν αφομίωσες τα λόγια μου που έγραψα πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σένα! Κάποια μέρα η αλήθεια θα λάμψει και για σένα αλλά τότε θα είναι πολύ αργά να το ξέρεις αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ξερω το τι συμβενει στην σημερων ζωη αλλα τεσπα ο ορος βαμπιρ ξερει κανεις τι ειναι εεεε..??
    Λοιπον επιδει ειστε αγαθα-χαζοχαρουμενα παιδακια θα σας πω τι ενοουμε.
    Πολυ παλια οταν δεν υπηρχαν εμβολια για να καταπολεμηθουνε η αρρωστιες οπως πανουκλα και αλλες που δεν μου ερχονται στο μυαλο,η ανθρωπη παιθενανε απο αυτες λοιπον οταν τους θαβανε ομως τα πτωματα δεν λιωνανε αλλα φουσκονανε σαν ενα μπαλονη και μετα σκαγανε η βρωμα και το αιμα που εβγαινε ομως ητανε μικροβια και διαφορα αλλα λοιπον ετσι αρρωστενανε και ολοι η ανθρωπη,μια μερα ομως οταν ξεθαψανε ενα πτωμα ειδανε οτι ητανε πρισμενο αλλα οχι το χρωμα που μελανιαζουνε ειχε ξεθοριασει ετσι λοιπον του δωσανε ενα ονομα με τα χρονια εξεληχθηκε το ονομα και η ιδεα αυτου του πραγματος... αντε γιατι στην σημερον ημερα πολλα χαζα φουσκονεται το μυαλο σας με μαλακιες βαμπιρς ποκεμον παουρ ρεντζερ και αλλα αντε για ξηπνυστε λιγακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και καλητερα μην δοκιμασετε το αθρο που γραφει ο φιλος μας απο πανω αμα το κανεται σηντομα θα ειστε στο νοσοκομειο απο εγκαύματα που προκαλη η πολυ ηλιοθεραπια γτ στην ουσια ηλιοθεραπεια κανεται και γινεστε στο χρωμα χλωμο ασπρω. αμα ρωτησεται σε καπιο γιατρο τη προκαλη η υπερβοληκι ηλιοθεραπεια θα σας πει και θα φρικαρεται θα γεμησεται εγκαυματα σαν μελανιες και θα λετε ελα μορε σιγα μια ελια ειναι αλλα σιγα σιγα θα δειτε οτι αφτη η ελια μεγαλονη και μεγαλονη αυτο ειναι καρκινομα απο την ηλιοθεραπεια επιδει εχω ατομο που εκανε υπερβολικη ηλιοθεραπεια το επαθε και για να κανει επεμβασει επρεπε να βγει στο εξωτερικο.. αντε οτι του κατεβει του καθενος εκει να το γραψει..

    Μην ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΝΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΗΝΟ
    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολούμε με ψευτοεξυπνάκηδες γι'αυτό δεν θα απαντήσω περαιτέρω......!

      Διαγραφή
    2. εεεε ενταξει! ας κάνουν σολάριουμ! Μη χαλαμε τις καρδιές μας για αυτά

      Διαγραφή
  37. Ειμαι ενα κοριτσι 16 ετων.Απ οτι θυμαμαι ολη μου την ζωη ημουν καταλευκη κ παρολο που εχω προσπαθησει να το αλλαξω το μονο που εχω καταφερει ειναι απο λευκη να γινομαι κοκκινη.Τα τελευταια δυο καλοκαιρια (το 2012 κ το 13)δεν ειχα κοιμηθει ουτε ενα βραδυ,και τωρα αυτο ξαναρχιζει...πιστευω στο Θεο ομως δεν αποκλειω ουτε τα βαμπιρ ουτε τη μαγεια ουτε τιποτα υπερφυσικο.Μπορει καποιος να με βοηθησει;Να μου πει αν ολα αυτα ειναι απλες συμπτωσεις η κατι παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως εισαι vampire kai den ro ksereis?? To exeis anarwtithei pote auto? :-) Sou aresei na pineis ro aima kai na se dagkwnoun i oxi??? ;-) Emena mou aresei giauto sw rwtaw.....♡ ♥

      Διαγραφή
    2. λενε οτι τα vampires δε μεγαλωνουν..ουτε φαι τρωνε...μονο αιμα πινουν,σε εμενα δεν συμβαινουν αυτα ..μαρεσει ομως να με δαγκωνουν κ να δαγκωνω..τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει;)

      Διαγραφή
    3. Τότε μια δοκιμή θα σε πείσει!

      Διαγραφή
  38. Poli kalo pedia statar doulefi kanteto kai 8a kimi8ite kala gia 2ores peripou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου! Εμ δε λέμε μαλακιες! Ξέρουμε τι γράφουμε λέμε! Μιλάμε υπέυθυνα!

      Διαγραφή
  39. Τα vampire υπάρχουν παιδιά και όποιος δεν τα πιστεύει κάνει το μεγαλύτερο λάθος να το ξέρετε αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος αν και τα παιδια γινονται βαμπιρ γιατι είμαι 12 χρονων και το αναρωτιεμαι

      Διαγραφή
  40. Παιδιά υπάρχουν βαμπίρ; Μπορεί κανείς να γίνει βαμπίρ;
    Πιστεύω στα βαμπίρ και αν υπάρχουν ή μπορεί κανείς με κάποιο τρόπο να γίνει ας μου πει.
    Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις!
    -Ιωάννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω και εγω πως υπαρχουν βαμπιρ..Αλλα σιγουρα σ απομερα μεροι!(Θελω ν γινω βαμπιρ;ρ αλλα δν γινετε;/)

      Διαγραφή
    2. Μόνο σοβαρές απαντήσεις εχέμυθα κι αβασάνιστα στον χώρο σας!

      Διαγραφή
  41. Απαντήσεις
    1. Νομιζεις...Μερικα κοιμουντε :P

      Διαγραφή
    2. εεεε καλά! γούστα είναι αυτά! Ο,τι τραβάει η όρεξη του καθενός!

      Διαγραφή
    3. Πες μου πως είναι εξωτερικά ενα βαμπιρ εσύ που ξέρεις... Τουλάχιστον έτσι λες για να δούμε ξέρεις την απαντηση της ερώτησης

      Διαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδια ειστε ΑΡΩΣΤΙΜΕΝΟΙ ειστε ψυχικα βαμπιρ -.- ΠΙΝΕΤΕ ΕΜΑ ;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΙΣΤΕ και εγω θελω να γινω βαμπιρ αλλα δν πινω εμααα ! ΑΝΩΜΑΛΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εμα οπως λεεεςε γραφεται ΑΙΜΑ μαθε και λιγη ορθογραφια!!

      Διαγραφή
    2. Εχεις ψυχικα τραβματα και πινεις ΕΜΑ ? -.-

      Διαγραφή
    3. Καλέ,εδω σε είπε ανώμαλο...η ορθογραφία σε πείραξε?

      Διαγραφή
  44. Ρεεε εγω εκανε κατι και εγινε μια μαλακια και με εσπρωξε η φιλη μου απο τον πρωτο οροφο και προσγειωθηκα με τα ποδια και δεν επαθα τιποτα αλλα κοιμαμαι περιπου στις 4 πμ και τα δοντια μου ειναι κοφτερα αλλα στον ηλιο δεν παθαινω ΤΙΠΟΤΑ!!!Δεν ξερω τι να κανω ειμαι και πολυυυυυ μικρηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωωω 7ψυχη σα τις γάτες! Κι αυτες έτσι προσγειώνονται οταν πέφτουν απο υψος!

      Διαγραφή
  45. πετυχεεε μ'αρεσειτο εμα και πεεφτω απο το γκρεμο και δεν παιθενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη καλύτερη δουλειά έκανες! να πας να πέσεις απο τη Κόρινθο με σχοινιά,θέλει 120 ευρώ! ενω εσυ στο τζάμπα τοσα εξτριμ σπορτςςςς!

      Διαγραφή
  46. ΚALHSPERA SAS!BRHKA THN SELIDA SAS TYXAIA KAI DIAVAZA TA SXOLIA SAS EFOSON EINAI ANHXTA K MPOREI O KATHENAS MAS NA TA DIAVASH,POLLY SOSSTA TA LETE O KATHENAS SAS ME TA DIKA TOY PISTEVO......ARAGE !!!YPARXOYN H EINAI MYTHOS??PANTOS OTI K NA EINAI ZOYNE ANAMESAMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει ο καθένας να διαβάσει και να γράψει επισης! θέλω να εκτιμηθεί αυτη η ελευθερια λόγου που απολαμβάνουν οι αναγνωστες μας και σε ευχαριστουμε που το επισημαίνεις!

      Διαγραφή
  47. elate karditsomagoula se ena parkaki konta se ena periptero rotiste einai konta kai se mia lela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι παιζει καρδιτσομάγουλα στο παρκάκι κοντα στο περιπτερο,διπλα στη Λέλα? Κανα ρειβ πάρτυ? να ρθουμε να δουμε κυκλους?

      Διαγραφή
  48. Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; ; για να γι εις βαμπιρ πρεπει να κανεις αυτο με τον ήλιο; ; το εκανα για δυο μερες και ψηθηκα!!! Ρι να κανω;;; αα και κατι αλλο οταν εισαι βαμπιρ μπορεις και να πιστεύεις στο θεο και να πηγαινεις και στην εκκλησία έτσι; ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες με @rgialitaki@gmail.com ελπίζω να αληθεύει να ισχύουν όλα αυτά και να μιλήσουμε σοβαρά... Πιστεύω σε αυτά που λέτε είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άλλα θέλω αποδείξεις και για να είμαι ειλικρινείς δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα βήματα παραπάνω..

      Διαγραφή
  49. Τι σκατα με τη ορθογραφία σας?Μας πεταξατε τα ματια κ μας λετε για βαμπιρες???Αντε πηγαινετε ξανά σχολείο κ αφηστε τα τερατα στην ησυχία τους!!!Λεμε όχι στα ναρκωτικα,όχι στα ληγμεναΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!Κ πραγματικοι βρυκολακες να υπαρχουν δε βγαίνουν να το δημοσιεύσουν.Ηλιθια ανθρωπακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχεις πάρει ε λίτλ μπιτ στο κρανίο ή μου φαίνεται????

      Διαγραφή
    2. +Μαρια παρατα μας τωρα....ασε τους αλλους να γραφουν με τν δικια τους ορθογραφια.Εσενα τι σε νοιαζει Μαρακι ε;;Ετσι κια αλιως και εσυ ενα ηλιθιο ανθρωπακι εισαι...

      Διαγραφή
    3. καλα ρε κοριτσι μου τι σενιαζη εσενα τη και πος γραφουν οι ολοι ανορθογραφα πεσμου τη σε νιαζη.

      Διαγραφή
    4. καλα ρε κοριτσι μου εσενα τι σενιαζη αν οι αλοι γραφουν ανορθογραφα για πες μου τι σε νιαζη τη κανουν οι αλοι στην ζωη τους. μελεναι μυρτω κατριματζη για πες μου .

      Διαγραφή
  50. μου εφυγαν τα ματια να φτασω ως το τελος για να δω αυτην τη μλκια...anyway το 9εμα βσκα που εσυ αποκαλεις 'πως 8α γινεις βαμπιρ' εγω το λεω 'κοιμησμενο πρεζονι' πινω αιμα απο τα 6 μου χρονια και ειμαι 18 δεν 3ερω πως στο πουτσο γινεται αλλα περα απο τις μλκιες 8α ηθελα να μα8ω...ξερω πως αυτα π λεμε ισως δεν ισχυουν η ακουγονται τρελα σε καποια ατομα που δεν ασχολουνται...απλα αυτα τα ατομα που ασχολουνται πιστευω να 8ελουν να μα8ουν...τεσπα με λιγα λογια μεχρι να βγει η με8οδος και αν ποτε βγει για να γινει ενας αν8ρωπος βαμπιρ τα βαμπιρ 8α χουν γινει αν8ρωποι..χΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει,ρε φίλε! Δε γράφουμε και σαν τον Παπανουτσο αλλα μη μας γειωνεις κι ετσι..."μαλακια"
      λίγο σέβας,anyway!

      Διαγραφή
  51. τελικα υπαρχουν vampire αν ναι εγω θελω να γινω οποιος ειναι να μου το πεις να του πω που μενω
    πλιζζ καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. παιδια φωβαμε πιτε μου γινετε η οχιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θέλω να γίνω vampire. .. Αλλά το δωμάτιο μου δν είναι ψηλά και δεν μπαίνει πολύ ☀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωπα καλέ! Αυτα δεν ειναι προβλήματα! Πάρε απο τσι λάμπες που έχουν τα εκκολαπτήρια! κανουν κι αυτες δουλεια!

      Διαγραφή
  54. Η συμβουλες ειναι καλες...αλα δν λεει πως θα τρεχεις γρηγορα ή να μηη γερνας ποτε...το να εισαι Vampire ειναι λιγο δυσκολο αλα ειναι τελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε κάντε και κάτι μόνοι σας! Για ονομα του θεου! Ολα στο πιάτο τα θέτε?

      Διαγραφή
  55. θελο να γινω ενα αλιθινο βαμπιρ με κοφτερους κινοδοντες, θελο και ναμε αθανατη την αθανασια θελο και ναμε νεα για παντα. μυρτω κατριματζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θέλετε να είστε βαμπίρ, έχετε κουραστεί να είστε άνθρωπος, έχοντας ταλαντούχους
    τον εγκέφαλο στρέφοντας σε ένα βαμπίρ σε μια καλή στάση μέσα σε δέκα λεπτά, χωρίς έξω
    καθυστερώντας μια καλή ανθρώπινη στάση και γίνοντας αθάνατος.
        Ένας κόσμος βαμπίρ όπου η ζωή γίνεται ευκολότερη, έχουμε κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους
    βαμπίρ και τους έχουν μετατρέψει σε πλούσια, θα εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής και
    ευημερία, θα πρέπει να γίνετε πολύ ευαίσθητοι στην ψυχική
    εγρήγορση, ισχυρότερη και επίσης πολύ γρήγορη, δεν θα περιοριστείτε στο περπάτημα
    τη νύχτα μόνο και μόνο στη μέση του φωτός της ημέρας θα γίνει
    για να περπατήσετε, αυτή είναι μια ευκαιρία για να εκτελέσετε τον ιό του ανθρώπινου βαμπίρ
    σε μια καλή στάση. Εάν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας
    vampireincantations@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το χρώμα των ματιών αλλάζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χάρη στον αγαπητό μου φίλο κ. Enrique που με έστειλε στο σπίτι του μυστηριώδους βαμπίρ. αν θέλετε να είστε σαν εμένα επικοινωνήστε με τον βαμπίρ στο worldofvampir@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θέλετε να είστε βαμπίρ, έχετε κουραστεί να είστε άνθρωπος, έχοντας τον ταλαντούχο εγκέφαλο να στρέφεται σε ένα βαμπίρ σε μια καλή στάση μέσα σε δέκα λεπτά, χωρίς καθυστέρηση σε μια καλή ανθρώπινη στάση και να γίνει αθάνατη.
    Ένας κόσμος βαμπίρ όπου η ζωή γίνεται ευκολότερη, έχουμε κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους βαμπίρ και τους έχουμε πλουτίσει, θα εξασφαλίσετε μεγάλη ζωή και ευημερία, θα γίνετε πολύ ευαίσθητοι στην ψυχική εγρήγορση, ισχυρότεροι και πολύ γρήγοροι, θα δεν πρέπει να περιορίζεται στο περπάτημα τη νύχτα μόνο ακόμα και στη μέση του φωτός της ημέρας που θα κάνετε να περπατήσετε, αυτή είναι μια ευκαιρία να έχει ο ανθρώπινος ιός βαμπίρ να εκτελέσει
    σε μια καλή στάση. Εάν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας
    vampireincantations@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Hallo Leute

    Ich muss das wirklich sagen. Ich hätte nie gedacht, dass das zu Beginn meines Lebens passiert. Ich habe jemanden in einer E-Mail, plötzlich hat mir jemand geschrieben





    Ich suchte einen guten Menschen

    Also fange ich an zu erzählen, ich hätte nie gedacht zu helfen und ich hätte nie gedacht, dass mein Traum wahr wird
    sie wurde immer gewünscht
    und Sie können jeder Person helfen, ein neues Leben zu beginnen


    Sie ist wirklich eine wohltätige Person


    es will dir helfen, egal was du willst, ein Vampir oder etwas anderes




    Das ist ihre E-Mail


    templeofsuccessandlove1@gmail.com


    Ich hoffe dein Traum wird wahr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κοιτα βλακειες ολοι αν υπήρχε βρικόλακας θα είχε φαει ολη την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο Eric Dohom μετατρέπεται σε βαμπίρ όποτε θέλω, γίνομαι βαμπίρ εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο με αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, αυτός ο κόσμος είναι ένας κακός κόσμος και δεν είναι δίκαιος για κανένα σώμα. Στο σνακ του δακτύλου μου τα πράγματα έγιναν, είμαι τώρα ένας ισχυρός άντρας και κανείς δεν με πατάει χωρίς συγγνώμη να φύγει ελεύθερος. Απευθύνομαι στον άνθρωπο όποτε θέλω και είμαι ένας από τους πιο τρομακτικούς ανθρώπους στη χώρα μου. γίνομαι βαμπίρ μέσω της βοήθειας του φίλου μου που με εισήγαγε σε ένα βασίλειο βαμπίρ δίνοντάς μου το email και τον αριθμό whatsApp, αν θέλετε να γίνετε ένας ισχυρός βαμπίρ επικοινωνήστε ευγενικά με το βασίλειο των βαμπίρ στο email τους vampirekingdom@outlook.co.th και Αριθμός WhatsApp +1 (587) 402-8208

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ακαλα είστε ότι ναναι ρε 2022 έχουμε 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή