Τρίτη 1 Μαΐου 2012

House-οπληκτοΚακιασμένο ποστ!

Ρε σαλιαγκα, ξέρω ότι δεν θα σου πει τίποτα, αλλά ήθελα τόσο πολύ να το μοιραστώ μαζί σου!!



Μου κόλλησε, τι να κάνω? Και είσαι μακρυά για να σου παπαριάσω τον εγκέφαλο! Οπότε απλά θα το βάλω στο τσαρδάκι μας. (Όταν έρθω θύμισε μου να δούμε ένα επεισόδιο House παρέα!)

Πήγα που λες σήμερα βόρτα στας εξοχάς κι εγώ, να τονε πιάσω τον Μαη από τα ... λουλούδια! Στην καγκουροπαρέα μας λοιπόν σήμερα ακούσαμε όλα τα κλισέ που ακούγονται σε κάθε τέτοια μάζωξη:

  • Σαν τον Έλληνα τον άντρα δεν έχει! Οι υπόλοιποι είναι φλωρούμπες του κερατά! Σιγά ρε γκρικ λάβερ που σαν εσένα άλλος κανένας. Λες και η τέχνη του έρωτα ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα! Και πλέον την κληρονομείς από τον πατέρα σου και σου έρχεται αυθόρμητα το χάρισμα με το που γίνεσαι 16... Περίμενα ειλικρινά να ακούσω και την ατάκα 'όταν αυτοί μάθανε να πηδάνε, εμείς είχαμε κάνει το 4ο παιδί με την γυναίκα τους'... 
  • Η μπριτζόλα και η γυναίκα θέλουν χέρι. Ναι οκ, το ακούω απο τότε που με θυμάμαι! Το κατάλαβα! Το εμπέδωσα! Το έμαθα! Άσε με τώρα να την φάω όπως μου γουστάρει! Εγώ δεν σου είπα τίποτα για το πώς πίνεις το κρασί σου, αλλά για να το πιείς σωστά πρέπει να μπει στο σωστό ποτήρι, στην σωστή θερμοκρασία, να μην βάλεις το κατακάθι μέσα, να μην το χύνεις στο ποτήρι σα να βάζεις μπύρα και να προσπαθείς να πετύχεις τον περισσότερο αφρό έβερ, να σηκώσεις ψηλά το ποτήρι για να δεις το χρώμα, να το κουνήσεις κυκλικά για να απολαύσεις και τα αρώματά του...Βαρέθηκες? Ξενέρωσες? Κι εγώ, τόση ώρα που σε ακούω να αναλύεις το πώς τρώγεται η μπριτζόλα! Για να μην πιάσουμε το θέμα γυναίκα, γκρικ λάβερ!
  • Ρε γυναίκα τις παντόφλες! Εντάξει, δεν ζήτησε κανείς παντόφλες, αλλά ζήτησε πιάτα, μαχαίρι, πηρούνι, νερό, ψωμί, ρετσίνα, γλυκό. Και δώστου να τρέχουν τα θυληκά γύρω γύρω στο τραπέζι για να υπηρετήσουν τα αρσενικά... Ναι οκ, σας βολεύει, αλλά ζούμε στο 2012! Και έχετε και πόδια και χέρια! Και είστε και πιο έξυπνοι από εμάς... Κάντε την πράξη λοιπόν!
  • Και στα δικά σας! Από φρεσκοπαντρεμένο και νέο πατέρα.. Δεν νομίζω ότι θέλει ανάλυση..
  • Αυτή είναι η σωστή μουσική! Και δώστου να κλαίει το σκυλί! Και δεν θα διαφωνήσω, είμαστε στην φύση, ένα εξαιρετικά βουκολικό τοπίο και οι παντσετούλες εχουν κάνει τον σκύλο του γείτονα να έχει σκεφτεί τουλάχιστον 864 τρόπους, τύπου κογιότ (ξέρετε ποιό, αυτό που κυνηγούσε το μπιπ μπιπ που ποτέ δεν θα το πούμε αλλιως..) για ναποδράσει από την αλυσίδα του και να ορμήξει. 
    Θα το ακούσουμε και το σκυλί. Αλλά ας μην απορρίπτουμε τα υπόλοιπα 500 είδη μουσικής επειδή δεν μας αρεσουν, ναι? Ευχαριστώ! Δεν σου ζήτησα να μου εξηγήσεις τι βρίσκεις στην Φουρέιρα, (μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ έμαθα), μην απαιτείς να σου εξηγήσω τι μου αρέσει στους Νιρβάνα! Παρεμπιπτόντως, ο ήχος κλήσης του κινητού σου, ΕΙΝΑΙ Νιρβάνα:


Εντάξει μπορεί να σας φαίνεται πολύ κακιασμένο ποστ, αλλά είχε ήλιο σήμερα και ζέστη και γίνομαι πολύ γκρινιάρα όταν οι συνθήκες ζεσταίνουν. Και επίσης προς υπεράσπισή μου, ένας στην παρέα ήταν ίδιος ο Βενιζέλος... Τον έβλεπα και μου γυρνούσε το μάτι!  Και όλα αυτά με φόντο κάτι αρχαιοελληνικά αγαλματίδια στον κήπο. Πόσα να αντέξω και εγώ το πλυντήριο?

Δεν ήθελε να μπει η φωτογραφία εκεί που ήθελα εγώ οπότε θα κάτσει εδω...


Σας αφήνω, πάω να ξαναδώ τον House! Με ηρεμεί!

ΠλυντήριοΤοΚακιασμένο!

ΥΓ: Και επειδή μες στην σύγχισή μου το ξέχασα...
 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΥΓ2: Στο σπίτι είχε και ένα αγαλματίδιο γύρω στα 50 εκατοστά με τον Αη γιώργη να σκοτώνει ένα δρακούλη.... Επίτηδες το κάνανε να το δείτε!!!

29 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Πλυντήριο!!
    Και γω λατρεύω House!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά τα περάσατε ωραία κι άκρως παραδοσιακά!
    μερικά πράματα δεν αλλάζουν που να χτυπιόμαστε σαν τα χταπόδια και ποιος φταίει, ποιος;;;;
    House?
    Ο κύριος Μικρούλης;
    χι χι.
    καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόοοοοοοος?? Αυτό ρωτάω κι εγώ!!
      Ναι κυρία μου, για τον πατέρα του ποντικομικρούλη μιλάω! (τι σου κάνει η πείνα όμως...)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  3. Ωραίο τραγούδι και ωραία εικόνα!
    Μακάρι να βρεθεί χρόνος να δω και εγώ τον Χάουζ που φέτος τον έχω παρατήσει. Αλλά εδώ δεν είχα χρόνο ούτε για εργατική ούτε για ανοιξιάτικη πρωτομαγιά. Που θα πάει, θα πάρω το αίμα μου πίσω.
    Το σκηνικό που περιγράφεις σχεδόν ζωντάνεψε μπροστά μου όση ώρα διάβαζα (μιλάμε ακόμα και οι μυρωδιές και οι φωνές και η ζέστη) και ομολογώ πως ένιωσα μια ναυτία.
    Καλό μήνα και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα ακούσεις αυτό το τραγούδι στον House, τότε θα ξανακαταλάβεις γιατί τον αγαπούσες τόσα χρόνια (εντάξει όχι εσύ συγκεκριμένα..)
      Θες να στο κάνω και χειρότερο? Τα άτομα που περιέγραψα δεν είναι παραπάνω από 32 χρονών...
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Και εγώ συγκεκριμένα μια χαρά τον πάω τον τύπο... Τώρα έχω περιέργεια να δω και το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά θα κρατηθώ. Είπαμε, δουλειά.

      Κάτω από 32; Αυτοί είναι απολιθώματα και δεν το ξέρουν...

      Διαγραφή
  4. Σε ηρεμεί ο Χάουζ?? Εμένα με ηρεμεί ο Τέρρυ Πράτσετ και τα ζουζούνια!

    Καλό μήνα. Εγώ δεν το έπιασα το μαγιόξυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που μου το θύμισες! Πάω να ξεκινήσω διάβασμα!
      Μην νομίζεις ότι εγώ έπιασα τίποτα σε χορτάρι.. Ντρεπόμουν να αρχίσω να μαδάω τον κήπο ανάμεσα στα αγάλματα! Με κοιτούσαν πολύ υποτιμητικά!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Τι θα διαβάσεις? Να διαβάσεις το Equal Rites του Πράτσετ! Μόλις το τελείωσα. Ρε να κάνουμε μπουκ κλάμπ! Εγώ θα βάλω το μπουκ, εσύ θα βάλεις το κλάμπ, και η Σαλιάγκω θα βάλει να βλέπει μικρό σπίτι στο λιβάδι όσο συζητάνε οι του πνεύματος.

      Διαγραφή
    3. Εσεις οι δυο οχι book club,ουτε disney club δε κάνετε!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    4. Μη ζηλεύεις σαλιαγκι! Θα βλέπεις το μικρό σπιτι στο λιβάδι! Θα σου αγοράσω και το dvd με τους απαράδεκτους!! Όλους!! Μην κλαις!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    5. Τα ντιβιντί της φουτοπίας να της πάρεις!!

      Διαγραφή
    6. Ρε αμερικλανε, τι συνειδητοποίησα μόλις τώρα ψαχνοντας την βιβλιοθήκη μου? Το μοναδικό βιβλίο που έχω αγοράσει ποτέ από Τερυ Πρατσετ πριν τρια χρόνια (μαλλον) είναι το equal rites (που στα ελληνικά μεταφράζεται σε "νευρικές μάγισσες") Διαβάζω και ξεκινάμε το book club???
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  5. Όσο κι αν δε του φαίνεται τελικά του Βενιζέλου, έχει πολύ κοινή φάτσα. Μέσα σε ένα χρόνο, έχουμε βρει 50 σωσίες!
    Μια μέρα ήμουν σε ένα πάρτυ και γυρνάει ένας φίλος μου και μου λέει: "τον Mr.Bean απέναντι τον είδες?"

    ΆΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
    Τι είναι πιο τραγικό: να είσαι σωσίας του Βενιζέλου ή του Mr. Bean?

    Για τους γκρικ λάβερ δε λέω τίποτα. Θα μου χαλάσει η διάθεση πρωινιάτικα και ξύπνησα με κεφάκια!
    Καλό μήνα! (η ανταλλαγή τυχερό-σαλιάγκι ισχύει ακόμα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που σου λέω προσπαθούσε να πετύχει την ομοιότητα και στην κοιλιά πάντως...
      Κοίτα, αν απλά έμοιαζε στον Ατκινσον μπορώ να το αντέξω. Αν έκανε και τις μαλακίες του ίδιου του Mr. Bean όχι! Εχω και κάποια όρια.. (παρεμπιπτόντως, σε αυτό το βίντεο είναι θεικός http://www.youtube.com/watch?v=rC6UrMTC73A)
      ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ισχύει η ανταλλαγή! Να κανονίσουμε ένα ραντεβού να διαπραγματευτούμε τους όρους!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. Τι κανονίζετε πάλι πίσω απο την πλάτη μου????? Υπουλες νυφίτσες και οι δύο!!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  6. Καλό μου πλυντήριο! Τί στιγμές ζεις και εσύ; Εμένα πιο πολύ απ'όλα νομίζω θα μου στοίχιζαν τα αρχαία. Γιατί μανίτσα μου?? Είμαστε στο 2012. Βάλε τη φάτσα του Μπιλ (Γκέιτζ). Βάλε ομοιώμα της Ζιζέλ. Του Μάικλ Τζάκσον. Θα μου πεφτε πιο εύκολο. Αλλά ΟΧΙ_ΑΛΛΟ_ΑΡΧΑΙΟ και ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΥΥΥΥΥΥΚΝΟ. (είδικα με τους κυκνους έχω μεγάλο πρόβλημα. Γιατί; Γιατί τους κατασκευάζουν ακόμη και ποιοι ειναι αυτοι οι διεστραμμενοι πουτο κανουν τελος πάντων; και πόσο διεστραμμένοι είναι αυτοί που ψάχνουν, τους βρίσκουν και τους αγοράζουν κιόλας; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!)

    (ουφ. τα 'πα και ησύχασα. κουραγιο πλυντηριο. περασε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι είχε κύκνο! Νομίζω ότι έχω δει μαγαζί με τέτοια πράματα κάπου (νομίζω κοντά στην διασταύρωση στα φανάρια γυάλα) που δεν είχε μόνο κύκνους, αλλά και λιοντάρια με ή χωρίς φτερά, και το καλύτερο, πήλινα διακοσμητικά για γύρω από το μπάρμπεκιου που έχεις στον κήπο!!!! Πιστεψέ με όμως και η αφροδιτη της μήλου απομιμηση 50 εκατοστών εξίσου αισχρή με τους κύκνους ήταν!
      (και τώρα με τα λιοντάρια θυμήθηκα ότι είχε και μεταλλική πορτα εισόδου με δύο λιοντάρια με φτερά για οικόσημο...)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  7. αυτό με τα αρχαία έχει δίκιο η Γυάλα, και οι κύκνοι με τις βαμμένες μύτες και οι νάνοι (βγάλε ρε Πλυντήριο φωτορεπορτάζζζ να γελάσουμε λίγο)
    ένα ζήτω για Journey και δύο ζήτω για House και τρία χου για το βλάκα που είπε και στα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμώτη δεν έβγλα φωτογραφία... Θα μείνετε στις περιγραφές! Που να έβλεπες και τα οικόσημα που περιέγραψα στην γυάλα!! Απόλαυση!
      Αυτόν με το στα δικά σας ήθελα να τον κοπανίσω με το 60εκ αγαλματάκι του αη γιώργη που σκότωνε τον δράκο.. Στο τσακ ήμουν.. (μία μία μου σκαν οι αναμνησεις!)
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
    2. :) :) λατρεμένο αγαλματάκι??!!! πόσο γελώ!!!!!

      Διαγραφή
  8. οπως παντα οι αναρτησεις σου ειναι κολαφος (δε ξερω τι σημαινει ετσι το γραψα να κανω εντυπωση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πάντως η λέξη κόλαφος με παραπέμπει σε κόκκινες δαντελωτές ζαρτιέρες με απαλό μπεζ φόντο.

      Διαγραφή
    2. Εμένα το κόλαφος μου βγάζει κάτι σε όστρακο! Ανωμαλία?
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Ε, ναι λοιπόν, ήρθα εγώ για να σας βγάλω από το πηγάδι της άγνοιας!!!! Κόλαφος: χαστούκι, (μεταφορικά) λόγος ή πράξη που εξευτελίζει και ταπεινώνει!!
      Έκανες εντύπωση όμως, αυτά να τα λέμε!
      Σαλιάγκι, η λέξη ανωμαλία ταιριάζει μάλλον περισσότερο σε αυτο που ο αμερικλάνος είχε στο μυαλό του!
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΟ είναι βαρβατίλα!
    Να σου λέει ο άλλος "Πήγαινε μωρή φέρε ενα ποτήρι νερό" και να ταράζεται το είναι σου! Να σου χώνει και καμια μπούφλα αμα λάχει και να πάλλεσαι συθέμελα! Και ξέρεις ,κουτό κοριτσάκι,γιατι αυτο είναι αντρίλα? Γιατι με το που το δεις ένα τέτοιο σερνικό ξέρεις οτι θα τα κάνει όλα πάνω στο κρεββάτι: θα κλάνει,θα ρευεται,θα ξύνεται παντού,θα ζέχνει!

    Αχχχχχχχ δε ξέρει η σημερινή νεολαία τι θα πει άντρας!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά αμα σε λέω γρέντζω προσβάλεσαι.....
      --πλυντήριο

      Διαγραφή
  10. κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
    Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή