Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

HMMOδιαγωνισμός!!!!

Την είχαμε αυτήν την διαολεμένη ιδέα εδώ και καιρό, αλλά μετά από κάτι πολύ ωραία σχολιάκια που διαβασαμε δεξιά και αριστερά είπαμε να το επισπεύσουμε!

Λοιπόοοοοοοοοον, ήρθε η ώρα να οργιάσετε εσείς στο μπλόγκ μας! Αν και έχουμε αποκαλύψει πολλά στοιχεία για το τι είναι ο ΗΜΜΥ, και κάθε φορά που κάποιος ρωτάει απαντάμε, οπότε πιθανώς πλέον να έχετε μια γνώση για το ποιοί είμαστε, θέλουμε να κάνετε μία βουτιά στο υποσυνείδητό σας και στις αναμνήσεις σας και να μας πείτε τί είναι αυτό που πιστεύατε ότι είναι το ΗΜΜΥ, ποιά ήταν η πρώτη σας σκέψη όταν διαβάσατε την λέξη ρε αδερφέ. Στην τελική για να σας βοηθήσω, κλείστε τα μάτια και το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει σε λέξη, εικόνα, ήχο, μυρωδιά, οτιδήποτε τέλος πάντων περιμένουμε να το μοιραστείτε μαζί μας.

Και φυσικά,  μιλάμε για διαγωνισμό, οπότε τον νικητή (αυτόν που θα μας πει την πιο ευφάνταστη και αστεία ιδέα για το ΗΜΜΥ) θα τον βραβεύσουμε όπως εμείς μόνο ξέρουμε!!


Οργιάστε, μπλογκοαδέρφια!

18 σχόλια:

  1. ε, όχι! εγώ ήξερα τι είναι ο ήμμυ και τους έχω και σε μεγάλη υπόληψη! γενικά, δεν έχω γνωρίσει άτομο που να είναι χαζό από Πολυτεχνείο και δεν ξέρω αν είναι η μεγάλη μου τύχη ή αν όποιος περνάει πολυτεχνείο είναι πραγματικά έξυπνος! (προσέξτε δεν είπα ότι δεν μπορεί να είναι μαλάκας, είπα ότι δεν είναι σίγουρα χαζός)
    θα κάνω τη βουτιά στο υποσυνείδητο όμως και στις αναμνήσεις και θα σας πω τι σκέφτομαι με τη λέξη ημμυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα να δεις τώρα, δεν ξέρω αν είμαστε έξυπνοι, αλλά ο σκοπός αυτής της ανάρτησης ήταν να μαζευτούν όλα τα σχόλια, τύπου http://www.youtube.com/watch?v=RnRN8_ElBWI που έχεις ξανακάνει εσύ αν δεν απατώμαι! H Summertime Blues μας είπε ότι της θύμιζε το hummingbird. Αφήστε το υποσυνείδητό σας να μιλήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία, επιτέλους να μου στείλετε την κάλτσα του στρατιώτη που μου τάξατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμερικλάνε, χωρίς ιστορία δεν κάνουμε τίποτα! Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την διαδικασία! Είναι άδικο!

      Διαγραφή
    2. Θα σας στείλω και ιστορία μάναμ, κάτσε να αρχίσουν να ρέουν οι χυμοί της έμπνευσης και θα σας στείλω!

      Αλλά εσύ ξεκίνα το πλέξε-πλέκω γιατί θα περάσει ο χειμώνας στο τέλος ε δηλαδή. Μ'αρέσουν γήινα χρώματα πράσινο καφέ μπλέ άντε και λίγο πορτοκαλί αλλά προσοχή καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ μωβ! Αν μου στείλεις κάλτσα μωβ θα σας κάνω και τις δυο βουντού εγώ εξηγήθηκα.

      Το μαλλί να είναι αγνό παρθένα πρόβιο, φετινής παραγωγής, από προβατίνα επίσης παρθένα αλλά και λίγο πουτανιάρα! Κοίτα μην τυχόν και είναι από τίποτα κριάρι με κέρατα!

      Διαγραφή
  4. ημμύτονο είχα σκεφτεί...γράφετε αλλιώς το ξέρω..αλλά αυτό μου είχε έρθει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. στη λαρισαϊκή διάλεκτο όλα επιτρέπονται

      Διαγραφή
    2. Ω είναι σοβαρά τα πράγματα βλέπω εδώ! Λοιπόν εγώ όταν το είχα πρωτοδει (δεν είχα ιδέα τι είναι), νόμιζα ότι είναι ένα inside joke, πολύ σημαντικό αφού με αυτό αντικαταστήσατε το "sex".
      Eνημερώστε με αν θα πρέπει να βγάλω μια νέα ιστορία τώρα, στην οποία θα φροντίσω να παίζει και πολύ βρισίδι γιατί, αν θυμάμαι καλά, στον προηγούμενο διαγωνισμό με κέρδισε η κυρά από πάνω γιατι έβρισε!

      Διαγραφή
    3. πάντα βρίζω έχω χάσει το μέτρο, για να θυμάμαι τι έχω πει είναι ευκολότερο να μου λέτε "θυμάσαι τότε που δεν έβρισες"? χαχαχ

      Διαγραφή
  6. το δικό μου σαν το είπα
    έτσι ένα γλυκό καλημέρα
    ώρα για μαγειρική
    φιογκάκια με κρέμα γάλκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε τί άλλο θα μπορούσε να είναι το ΗΜΜΥ
    α)Ημέρα Μαγικής Μεγιστοποίησης Υποθέτων (Χαρι-Ποτερόπληκτη0
    β)Ήταν Μεγάλος Μαλάκας Υποτιθέσθω
    γ)Ηλεκτρική Μεταφορά Μεγίστης Υποπίεσης
    δ)Η Μάνα Μου Υπολογίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ στην αρχή -και δεν κάνω πλάκα- το διάβαζα hmmmm and the city και νόμιζα ότι θέλατε να πείτε sex αλλά δεν κάνει γιατί θα σας καρφώσει στον μπλόγκερ καμια θεούσα και το αντικαταστήσατε με έναν από τους βασικούς ήχους που ακούγονται κατα τη διάρκεια της πρώτης φάσης!

    Μετά το διάβασα πιο καλά και χάρηκα γιατί νόμιζα ότι βρήκα κι'άλλον ανορθόγραφο χαριποτερόφιλο! Ο Χάρι Πότερ και ΗΜΜΥαιμος Πρίγκηπας! Αλλά μετά ρώτησα και έμαθα και έχει λέει να κάνει κάτι με κομπγιούτερ και ξενέρωσα όσο δεν πάει! Αν δεν είχατε 4 αναγνώστες τότε, θα είχα ξεγραφτεί! Χαίρομαι όμως που σας λυπήθηκα και δεν ξεγράφτηκα, γιατί να τώρα που θα κερδίσω τις κάλτσες τις πλεχτές τις έξαλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα γενεί μανίτσες, θα ανακοινωθεί η νίκη μου επιτέλους?? Άντε και έχουν παγώσει τα πόδια μου...!

    Όπως είπαμ ε, τη χρυση στο ενα το σλιθριν στο αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα αποτελέσματα αξιολογουνται!!!Έπεσαν και τα γενεθλια τώρα και πήγε πίσω η ανακοινωση του αποτελέσματος αλλα μετα το σαββατοκυριακο θα τον βρούμε τον νικητη!!!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To Σαββατοκύριακο πέρασε και ακόμα να με βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή