Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αι στα διάλα

ΝΑ ΛΕΣ :



1)Οταν ζητας έναν ρημαδοκαφέ σκέτο και στον φέρνουν γλυκό

2)Οταν πάς να δεις ταινιά στο σπίτι "κάποιου" ένα βραδυ που βρεχε που βρεχε μονότονα και καταλήγεις να βλέπεις ταινια! 

3)Οταν καπνίζει όλη η παρέα μέσα σε ένα δωμάτιο αλλα την απεναντί σου την πείραξε ο δικός σου καπνος και όχι του διπλανού της!(κοπελιά αν έχει πρόβλημα μαζί μου,πάμε έξω ρε!)

4)Οταν σου φέρνουν σιμιγδαλενιο μελομακάρονο για κέρασμα χωρίς νερό! Στο λαιμό μου κατσε ρε Λίτσα! Ενα ποτήρι νερό είναι κοπέλα μου! Τσαμπα! Φέρτο να πάει στο διάολο!

5)Οταν αγοράζεις παπουτσια μια βδομάδα πριν τις εκπτώσεις!


6)Οταν ένας άνθρωπος που συμπάθησες πολύ(και είναι δύσκολο για το Σαλιαγκι να το πει αυτό για άνθρωπο) σε απογοητευει επίσης πολύ, μέσα σε έναν και μόνο καφέ! Γιατί? Κρίμα!

7)Οταν οι άνθρωποι σε παρεξηγούν για ηλίθιους λόγους και μετά δε σου δίνουν άλλη ευκαιρία να τους αποδείξεις οτι έκαναν λάθος! Δε πειραζει! Τι να πείς......όπως αγαπάς!

8)Οταν μου μιλάς με μισόλογα,υπονούμενα και μπιχτές! Αν έχεις κάποιο θέμα μαζί μου,πες μου ποιο είναι,μπορει και να μπορώ να στο λύσω!Διαφορετικά μπορώ να παίξω και γω το παιχνίδι αυτό με επιτυχία!


9)Οταν σε ρωτάνε "ποτε παρουσιάζεις διπλωματική"/"ποτε παίρνεις πτυχίο"/ "ποτε παντρευεσαι"  Οποτε θέλω! Αι σιχτιρ!

10)Οταν βγαίνεις με παλιούς συμμαθητές και το μόνο που έχουν να σου πουν είναι ιστορίες απο το σχολείο! Τις ξέρω ρε παιδιά και γω εκεί ήμουν! Δε λέμε τίποτα πιο πρόσφατο;

11)Οταν οι γύρω σου δε χαμογελάνε! Αυτή η μιζέρια θα σας φάει,ρε!Που να σας ρουφήξει η μαυρη τρύπα της κακομοιριάς και να μη βγείτε ποτε απο κει μέσα!

12)Οταν σου χτυπουν τη πόρτα για τα κοινόχρηστα! Δώσαμε!!Δώσαμε!!!

13)Όταν αγοράζεις μανούρι και σου βγαίνει μυζήθρα(για σενα είναι αυτό πλυντήριο)

14)Οταν σε παίρνουν στα σοβαρά,ενώ έχεις δώσει τόσα δείγματα γελοιότητας!

15)Οταν έχεις βγει με σκοπο να πεθάνεις στο αλκοολ και κάθεσαι δίπλα στις 2 πιο ξενέρωτες υπάρξεις της παρέας!(πως να πεθάνω έτσι ρε πλυντήριο?)

16)Οταν σου λένε να φάς μανταρίνι ή φασολάκια ή σαρδέλλα!


17)Οταν σε κοιτάζουν με μισό μάτι επειδή βλέπεις ακόμα κινούμενα σχέδια στον κινηματογράφο!

18) Οταν συναντήσεις στο δρόμο σου ημμυ! Πως άλλοι αμα δουν μαυρη γάτα αρχίζουν να φτύνουν...εσυ λοιπόν όταν δεις ημμυ πές αι στο διάλο!Χαμένο δε θα πάει,πιστεψέ με!!!




Ήταν μια ευγενική χορηγία του Σαλιαγκιού για το 2012! 
Και έτσι για το καλό,πάρτε και κάτι που ξέθαψα:






Ακολουθεί προσθήκη πλυντηρίου!

1. Όταν ο γείτονας βγαίνει στο μπαλκόνι με τον μισό κώλο έξω από το σώβρακο και προσπαθεί να βολέψει το σώβρακο κατεβάζοντάς το λίγο ακόμα (όχι ο μινέρβας! Κάποτε έμενα σε άλλο σπίτι...)

2. Όταν αγοράζεις κάστανα και τα μισά σου βγαίνουν σκουληκιασμένα!

3. Όταν ο Χασαπόπουλος βγαίνει να πει τα νέα στην τηλεόραση (ξέρεις πόσο θέλω να του σπάσω τα μουτρα ρε Σαλιάγκι!)

4. Όταν νέα δασκάλα σε δημοτικό σχολείο σε υποβαθμισμένη περιοχή σου λέει ότι ο κόσμος δεν πεινάει! Και ότι τα παιδιά που κλαίνε από πείνα είναι υπερβολή και δεν υπάρχουν!

5. Όταν σου λέει η τύπισσα στο τηλέφωνο ότι μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα έχεις πληρωθεί και στις 8 το βράδυ έχεις ακόμα μόνο 23 λεπτά στον λογαριασμό της τράπεζας!!

6. Όταν έχεις να μου μιλήσεις 3 χρόνια και με παίρνεις τηλέφωνο για να σε βοηθήσω με τον υπολογιστή σου.

7. Όταν σου σκίζεται το παντελόνι μια βδομάδα μετά τις εκπτώσεις..

8. Όταν σου λένε ότι 'εγώ έχω πάρει πτυχίο, νιανια νιανια νια!!' Συγχαρητήρια, τώρα κάντο ρολό και βάλτο στον κώλο σου! (διευκρίνηση1: μοιάζει με του σαλιαγκιού, αλλά δεν είναι! διευκρίνηση2: δεν έχω τίποτα με αυτούς που πήραν πτυχίο αλλά μόνο με αυτούς που θεωρούν ότι το να στο πετάν και να στο τρίβουν στη μούρη με κάθε τρόπο τους κάνει καλύτερους!)

9. Όταν το κάθε κόμπλεξ του κάθε μαλάκα θα το φας στην μούρη εκεί που δεν το περιμένεις και χωρίς να έχεις πει και τίποτα.

10. Όταν πειράζεις και στεναχωρείς το Σαλιάγκι μου!!!!!!!!!

11. Όταν βγαίνεις με έναν τσιφούτη που το παίζει ότι 'θέλω να κεράσω αλλά κολλήσανε τα λεφτά στην τζέπη και δεν μπόρεσα να τα βγάλω εγκαίρως!'

12. Όταν η ζωή σου κερνάει λεμόνια κι εσύ δεν έχεις λεφτά για την τεκίλλα!

13. Όταν ο πούστης ο μετεωρολόγος σου πει ότι θα χιονίζει μια βδομάδα, και θα βγει αληθινός μόνο αν αυτή τη βδομάδα εσύ θα λείπεις..

Και επειδή με αρέσει το 13 (κάποτε ήμουν σε ομάδα μπάσκετ και φορούσα το 13) θα σταματήσω εδώ σχολιάζοντας επίσης το εξής: που το θυμήθηκες ρε σαλιάγκι το τραγούδι?  Συγκινήθηκα βραδιάτικο το πληντύριο και θα πλημμυρίσει το σύμπαν πάλι!

Ακολουθεί προσθήκη Σαλιαγκιου:
19)Αι στα διάλα,ρε πλυντήριο,με συγκίνησες!

Κρατα τα λεμόνια,αγάπη, και θα σου πάρω τεκίλλα με τα 96 ευρώ που θα με αποζημιώσει το 2009 σε 3 μέρες! Μη σου πω οτι θα σου πάρω και πορτοκάλια για να χεις να διαλέγεις!

17 σχόλια:

  1. μα να σου πει να πας να δειτε ταινια και οντως να δειτε ταινια?Χανω πασα ιδεα!
    Εμενα με ταλαιπωρει ενας ημμυ...μπουχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ημμυ γεννηθηκε για τη καταστροφή,παιδί μου!!!Για να τυραννάει τον κόσμο! Φυγε όσο είναι νωρις!! Βαλτον να σου κάνει κάνα format στον υπολογιστή σου αν θες και μετά πέτα τον σα τσίχλα μασημένη!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13. Ευχαριστώ ρε αγάπη! Πες τα!
    15. Ήμουν από την άλλη πλευρά, ας πρόσεχες...
    17. ΠΟΙΟΣ? Πες μου ποιός να καθαρίσω!
    18. Αι στα διάλα ΗΜΜΥ καραγκιοζάκο!

    Να προσθέσω κι εγώ? Θα προσθέσω και χέστηκα αν θες ή όχι (βάλε με σε επιπλέον νούμερο..)!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανίτσα,ποια είμαι εγώ που θα φιμώσω εσένα?Πές μου!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @σαλιαγκι,so true...αλλα ειδικα το 2 δεν παιζει,ειναι μεγαλο ξενερωμα...επισης το 4 εχει μια παραλαγη με κουραμπιε που ειναι γαμισετα γιατι την στιγμη που πας να ζητησεις νερο,πνιγεσαι απο την αχνη.Στα υπολοιπα συμφωνω εκτος απο το 16.
    @washing machine,με εσενα συμφωνω σε ολα αλλα αν το 7 σου εχει συμβει στα αληθεια,θα ηθελα να ειμαι μπροστα,δυστηχως τα καλα τα χανω...
    Για τεκιλλα και ρουμι ειμαι και εγω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mr.alobar: όχι απλά μου έχει συμβεί, αλλά μου έχει συμβεί στις φοιτητικές εκλογές (σύσσωμο το εκλογικό σωμα φοιτητών στον γύρω χώρο)!!! Και φυσικά το παντελόνι σκίστηκε στο καλύτερο σημείο... Γιατί όταν αποφασίζεις να γίνεις ρεζίλι, δεν κάνεις εκπτώσεις!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Σαλιάγκι: μου αρέσει που είσαι άνετη και large ρε κοπελιά!Αναγνώσται, ετοιμαστείτε! Όταν γυρίσουμε στο σπιτικό μας, κερνάμε τεκίλλα!!! Για να μας μπει καλά το νέο έτος!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα λεφτά δε τα λογαριάζω,τα δυό σου μάτια σαν κοιτάζω,πλυντήριο!!!
    Mr.alobar,είσαι απο αυτούς που πλένουν τα πιάτα και τρωνε σαρδέλλες έτσι?Αντε καλα! Δε πειράζει,αφου συμφώνησες στο 10 του πλυντηρίου!Με συγκίνησες και συ,βρε!
    Και τεκίλλα και ρούμι και ο,τι θετε αλλα φεύγω αυριο Mr.alobar!Δυστυχώς,λοιπόν,πάλι τα καλά θα τα χάσεις!Κρίμα!!!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε α στα διαλα δηλαδή!

    Θα συμφωνήσω με όλα, κάποια μάλιστα τα διάβαζα και φώναζα "α στα διαλα" εδώ έτσι μόνη μου. Εκτός τα μανταρίνια (που αγαπώ και είναι το μοναδικό φρούτο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην οικία μου) και τον Χασαπόπουλο (γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο!).

    Ρε Σαλιάγκι, πότε θα μας απαλλάξει η μοίρα από αυτούς τους τύπους που όντως βλέπουν ταινίες? Είναι μεγάλο βάσανο μιαμιση ώρα να λες από μέσα σου "αποκλείεται τώρα να βλέπω ταινία".
    Πλυντήριο, αυτό με τα λεμόνια και την τεκίλα με έχει συγκινήσει βαθύτατα. Είναι τόσο απαδέκτο να συμβαίνει. Όπως μια μέρα που είχα ποπ κορν να φτιάξω και δεν είχα αλάτι. Αι σιχτίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @πλυντήριο,εισαι μεγαλη ατακαδορος,τελος.
    @Dr. Caligari,οταν γυρισεις λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαλιάγκι για το 6) http://www.youtube.com/watch?v=UI8SqpBqa6o χαχα γλυκιές φλασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mr.alobar,στο επιβεβαιώνω και γώ: είναι ατακαδόρος το πλυντήριο!Και κυρίως το χιουμορ της είναι αμετάφραστο!

    Namnaira,δεν είδα μόνο μια ταινία...είδα 3 εκείνο το βράδυ! Μεχρι τις 6 το πρωί σου λέω μου χαν βγει τα μάτια στην οθόνη του υπολογιστή να βλέπω το Ζ του Γαβρά και τον δράκουλα των εξαρχείων και ετσι κατά τις 5 χτύπησα και λίγο pingu στο you tube για να συγχιστώ καλύτερα!Όσο για τη μουσική σου επιλογή...ήταν πολύ δυνατή!!!θα σου απαντήσω με ανάλογη σε λίγο,νομίζω οτι η ατζελα έχει κάτι πολύ δυνατό αλλα πρέπει να το ψάξω!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @NamNaira Αυτό με τα ποπ κορν πολύ με πλήγωσε να το ξέρεις!
    @mr.Alobar τι το ήθελες να μου θυμίσεις τον caligari, τώρα φοβάμαι να κοιμηθώ στο ίδιο σπίτι μαζί της..
    σαλιάγκι, αυτή την αηδία με το αμετάφραστο χιούμορ δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ ε?
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α, και σαλιάγκι, αυτό ξέχασα να το σχολιάσω αλλά 'Αυτα τα ματια σου μου φερνουν σκοτοδινη και αντι να τρώω χαμπουργκερ τρωω ταχίνι!!!' by xatzifrageta!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφου είναι αμετάφραστο ρε πλυντήριο!εγώ φταίω?
    ορισμένες φορές αναρωτιέμαι γιατί μιλάμε στο τηλέφωνο ή στο μσν,αφου απο το μπλογκ πάλι τα λέμε όλα! Τα μισά σχόλια δικά μας είναι!Και να θυμάσαι:
    Είσαι σαν ποίημα σουρεάλ και σαν χηνάρι της ρεάλ μέσα στο μπερναμπεουουουουουουουουου! by xatzifrageta also!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν εμπιστεύεσαι χωρίς όρους και χωρίς αμφιβολία ένα άτομο, τότε μπορεί να συμβούν δυο τινά--
    Ένα άτομο για μια ζωή Ή
    Ένα μάθημα για μια ζωή.
    Είναι λοιπόν αρκετό ένα Αι στα διάλα?

    Το ΗΜΜΥ τι είναι? έχω πλήρη άγνοια.

    Φένια - Μαγνησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή μου Φένια,
    Στη περίπτωση που αναφέρεις και συγκεκριμένα οταν αυτο το άτομο σου γίνει ένα μάθημα για μια ζωή δεν είναι αρκετό ένα "Αι στα διάλα" μόνο! Κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να το συνοδευσεις και με ένα "μαλάκα"! Το λές και το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου!Εναλλακτικά μπορείς βέβαια και να πεις: "Που κακό χρόνο/ψοφο να χεις!" "Που να μη σώσεις..." και άλλα ανάλογου ύφους!
    Το ΗΜΜΥ δε θα σου πουμε τώρα τι είναι,θα σου πούμε όμως μέσα στη βδομάδα! Και αυτό είναι δεσμευση και ανάρτηση μαζί!
    --Σαλιαγκι
    ΥΓ. χωρίς όρους και χωρίς αμφιβολία???πάει πολύ νομίζω!Το παρακάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή