Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Χθες

                                       ένιωσα τόσο λίγη

δίπλα στον φιλόλογο των μούλικων!!Μου έλεγε, στο μακρύ δρόμο της επιστροφής απο το σπίτι των μούλικων, για ενα ιδιαίτερο που κάνει σε εναν 15 χρονο που έχει λίγη κατάθλιψη,λίγες αυτοκτονικές τάσεις και του τη πέφτει και λίγο!!! Και μετά λέω οτι έχω εγώ ιστορίες να λέω,επειδή βλέπουν λίγη hannah montana!!!Είμαι τόόόόόσο λίγη!!

                                        γελασα τόσο πολύ

Οταν ο ίδιος φιλόλογος με ρώτησε ποσα παίρνω την ώρα;;

Σαλιάγκι: 6 ευρώ

ΦιλόλογοςΜουλικων: αααααα παίρνεις πολύ λίγα! Δεν αξίζει!! Άσε που μετά θα σε πουν και ψιλικατζού!!

Σαλιάγκι: Εσυ πόσα παίρνεις δηλαδή;;

Φιλόλογος μούλικων: 8 ευρώ την ώρα

Σαλιάγκι: αααααα ντάξει!!!εσένα τότε θα σε πούν mini market!!!!

Φιλόλογος μούλικων: Φέρε ένα τσιγάρο στον mini-market φιλόλογο και μη κάνεις πλάκα! Είναι δύσκολη η δουλειά που κάνω και δε κολλάω και ένσημα! 



                                   έμαθα τι είναι το τηλεφωνικό σέξ

Ψόφησα στον ύπνο απο τις 22:30 και όπως μπορείτε να καταλάβετε ξύπνησα στις 4 το πρωί!! Θα μπορούσα απλά να δώ telemarketing αλλα η μοίρα είχε άλλα σχέδια για μένα! Αλλάζω κανάλια και πέφτω στην ΕΤ1(ένα σκασμό ευρώ έδωσα γιαυτήν στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ,ήρθε η ώρα να με αποζημιώσει!) Είχε ταινιάκια μικρού μήκους,βλέπω το πρώτο "Φύλακας άγγελος"! Δε κατάλαβα τίποτα!Οι πρωταγωνιστές μπορεί να σκοτώθηκαν,μπορεί να έζησαν ή μπορεί να ήταν φαντάσματα και να μην έζησαν ποτέ! Το μόνο σίγουρο είναι οτι χρηματοδοτήθηκε απο το κέντρο ελληνικού κινηματογράφου! Αναρωτήθηκα για μια στιγμή το γιατί, αλλα επιτόπου παίζει το επόμενο ταινιάκι(CHAT) και αφήνω μισή τη σκέψη μου! To "chat"  είχε υπόθεση,ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα που μιλούσαν εδώ και 3 μήνες μέσω μηνυμάτων στο κινητό.





Αυτό το κινητο!!!Το θυμάστε όλοι!
Αυτοί ,λοιπόν,οι δυο είχαν γνωριστεί απο ένα λάθος μήνυμα και για 3 μήνες αντάλλασσαν εικονομηνύματα και άλλα! Αυτή τα είχε με έναν παντρεμένο και ένα βράδυ τον χωρίζει, στέλνει μηνυμα στον άλλο, που τελικά μας δείχνει οτι μένει στο δίπλα διαμέρισμα, και έτσι όπως είναι και οι δυο έξω στο μπαλκόνι και τσικι τσικι τσικι στελνουν μηνύματα ,δείχνει στη πράσινη οθόνη του κινητού της κοπέλας το εξής μήνυμα"Βάλε δόνηση,σε παίρνω τηλέφωνο"! Βάζει δόνηση που λέτε,βάζει και το κινητό ανάμεσα στα πόδια της και κάνει κυριολεκτικά τηλεφωνικό σέξ!!!!

     Μετά και απο αυτό,δεν αναρωτήθηκα γιατί το κέντρο ελληνικού κινηματογράφου χρηματοδότησε και αυτή την ταινία! Ήξερα πλέον τον αλγόριθμο επιλογής του κάθε φορά που θέλει να διαλέξει που να δώσει λεφτά! Μη σας πώ οτι ξέρω και την συνάρτηση που χρησιμοποιεί ο αλγοριθμός αυτός! Και για να μην έχετε και σεις απορίες, θα σας την αποκαλύψω ευθύς αμέσως

random();

ΤΥΧΑΙΑ!!! απλά τυχαία διαλέγει!!!!





                       φλέρταρα με την ιδέα για solarium στο σπίτι

Εδω και 5 χρόνια,δεν έχουμε θέρμανση στη πολυκατοικία!Έχει χαλάσει ο λέβητας και δε θέλουν οι ιδιοκτήτες να τον φτιάξουν!Θεωρούν περιττό έξοδο ρε παιδί μου το να πληρώσουν για να έχουν θέρμανση το χειμώνα! Έτσι,,πλέον πολεμώ το κρύο με κουβέρτεες,κουβερτάκια,ρομπες,μπουφαν και γαντια!



Τα βράδια πριν κοιμηθώ μου εύχομαι όνειρα ζεστά και εννίοτε τα πετυχαίνω κιολας! Χθες ονειρευόμουν οτι είχα 5 σόμπες αλογόνου απεναντί μου,με αναμμένες όλες τις λάμπες τους και γω αναμεσά τους φορώντας το μαγιό μου να κάνω solarium! Το όνειρο αυτό πήγε να το χαλάσει ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που μας έφερε ένας φίλος που μας λυπήθηκε,αλλα όταν το βάλαμε στο πολύμπριζο κατάφερε για κάνα τεταρτο να μας προσφέρει τη ζεστασιά οτυ και μετά έκαψε το πολύμπριζο και έριξε όλες τις ασφάλειες του σπιτιού! Έτσι και απόψε το βράδυ θα ξαναδώ το ίδιο όνειρο,εμένα να πίνω πινα κολάντα ανάμεσα στις σόμπες!
 


και να σκάω στη ζέστη!!!και να πίνω νερό σαν τον αστραπόγιαννο!!! και να χω πυρακτωθεί η γυναίκα!!!


    κατέστρωσα σχέδιο εκδίκησης που θα πραγματοποιήσω σήμερα
Οταν παίρνεις μια πάστα 2,5 ευρώ(= 851,875 δραχμές),επιβάλλεται να είναι φρέσκια! Προσοχή: δεν είπα νόστιμη...είπα να είναι τουλάχιστον φρέσκια! Η συγκεκριμένη δεν ήταν τίποτε απο τα 2! Γιαυτό και θα πεταχτεί πάνω στην τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου σήμερα το βράδυ!Αυτό λέγεται βανδαλισμός???

          κατάλαβα οτι έχω φίλη που δεν είναι άνθρωπος!

Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο τί είναι...αλλα πιστευω οτι όταν δε παίρνει το μαγικό της φίλτρο γίνεται κάπως έτσι








loutsa!!!ακομα και gremlin είσαι γλυκειά!!!!
Θα παίξω το παιχνίδι,καλό μου πλυντήριο,προσεχώς!

--Σαλιαγκι

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΉ την φίλη να την κάνεις πέρα. όσο για το κινητό αχ τι μου θύμησες ααααααχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μη τι άλλο μικρο μου σαλιαγκι (έλα ομολόγησε ότι σ' άρεσε το κοπλιμαν) αυτή η φίλη είναι χαριτωμένη (σε αυτή τη βερσιον τουλάχιστον.. και το εκτιμώ που δεν πήγαμε στο επόμενο στάδιο), δε χρειάζεται σολαριουμ για να ζεσταθει, είναι πασιφανές ότι έχει ενσωματωμένο "καλοριφέρ" και πίστεψε με απ την τελευταία της δουλειά πρέπει να πήρε χρήμα.. μιλάμε για αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πάνω.. όχι αηδίες... άρα ποιο είναι το συμπέρασμα??? τ αφήνω σε σένα... ευχαριστώ!

    ~~loutsa~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ που κοιμήθηκα κιόλας με αυτήν την φίλη στο ίδιο κρεβάτι τι να πω? Με τρομοκράτησες.. Ποιός ξέρει τι μου έριξε στα εσπρεσσάκια μου για να μην καταλαβω τι είναι...
    Mahler με τρομάζεις λίγο..
    Σαλιάγκι, αφού ξέρεις ότι η ΕΤ1 παιρνάει φάσεις που δεν μπορεί να μας απογοητεύσει, κρύβει μεγάααααααλο σουρεαλισμό μέσα της!
    Κοίτα τι γλυκός που είναι και αυτός : http://www.youtube.com/watch?v=_VDzca0ycCg&feature=related (λες το κοινό να το περνάνε από ειδική οντισιόν να είναι σίγουροι γι τον ρυθμό του?)
    Λούτσα, δεν ξερω τι λες εσύ αλλά κλέβεις, γιατί έχεις καλοριφέρ και μάλιστα με γκάζι!!! Σε είδα εγω..
    --παγοΠλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια αυτό είναι το κινητό του Μάλερ! Το έφυγες νωρίς! Ε, Μάλερ?
    Ο καθηγηταράς φιλόλογος ο ξύπνιος ο μεγαλοΜΠΑΚΑΛΗΣ γιατί τρακέρνει τσιγαράκι, αντί να προσφέρει τσιγαράκι? Αυτά μας τα 'παν κι άλλοι και την πήραν πιο μεγάλη!!
    Σαλιάγκι κάποτε παρακολουθούσα φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και νέους κινηματογραφιστές, κλπ, κλπ και κατάλαβα πως η υπόθεση κουλτούρα στην ελλάδα είναι στην τέχνη να τσεπώνεις τις κρατικές επιχορηγήσεις
    Σχετικά με το θέμα της θέρμανσης, δυστυχώς έγινε πλέον πρόβλημα ατομικό που πρέπει να λύσει ο καθένας μόνος του
    ρίξτε μια ματιά εδώ στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κι εγώ την ψάχνω ακόμα
    http://www.skroutz.gr/qa/q.1870.THermopompos-i-Kerosun-Rainbow-kirozini-gia-chorous-20-tetragonikon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ mahler,έκανε μόνη της πέρα το παράξενο φίλη μας!Πήγε Βενετία!Δεν ήξερα για το έφυγες νωρίς κινητό σου!! Είχε και η αδελφή μου το ίδιο μέχρι πριν 2-3 χρόνια!!Το πόσο πληγώθηκε όταν έπρεπε να το αλλάξει δε φαντάζεσαι!!!
    loutsa,το εκτίμησα το κοπλιμάν!!! αλλα τώρα σε μισώ γιατί έχεις καλοριφέρ!
    πλυντήριο δε πιστευω να κρυώνεις????προσεξε τι θα απαντήσεις!!!
    sewsome,μια διευκρίνηση μόνο "αυτά μας τα παν κι άλλοι και την πήραν πιο μεγάλη???" τι ακριβώς πήραν? Γιατί μου άρεσε η έκφραση αλλα αν δε μάθω τι πήραν δε μπορώ να τη χρησιμοποιώ σωστά,καταλαβαίνεις!!!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι η πίτσα πεπερόνε που μόνο μεγάλη τρώγεται, η έκφραση είναι από παλιό ιταλικό τραγούδι του πουτσίνι, τώρα ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαζω το σχόλιο σου στο πλυντήριο και το μόνο που είχε να πει είναι οτι στην ιταλία η πίτσα πεπερόνε είναι αυτή που έχει πιπεριές και όχι αυτή που έχει το αλλαντικό! Τελικά κατάλαβα τι παίρνουν!
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή
    2. XA,και ελεγα ποιος βλεπει T.V 4 το πρωι.Για το ζαχαροπλαστιο εισαι πολυ σωστη,το ιδιο εχω παθει εγω σε φουρνο,περιπου...

      Διαγραφή
    3. εκανα ορθογραφικο απο την βιασυνη μου,οποιος το βρει κερδιζει ενα πλυντηριο.

      Διαγραφή
    4. Το βρήκα!!!Το βρήκα!!! αλλα έχω πλυντήριο -και το ζωντανο και τη συσκευη! Ασε που δε θέλω να σε βάλω και σε έξοδα...εγώ θα μουν ευχαριστημένη και με το να μου εβαζες ένα πλυντήριο με σκούρα που έχω και ωα μου το άπλωνες και μετά κιολας(ζητάω πολλά έ?)
      Χαιρομαι που με νιώθεις για το ζαχαροπλαστείο,τους αξίζει η πάστα πάνω στη βιτρίνα! Για να μάθουν να ντρέπονται και λίγο οταν σου πουλάνε αρχαιολογικά ευρήματα για φρέσκιες πάστες!Τα ζώα! (Ξάφνου νιώθω σαν τον ευλογητό απο τη λάμψη!να αγχωθώ???)
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή
    5. Ενταξει σαλιαγκι,θα κανουμε μυστικη οργανωση εγω και εσυ.Οι εκδικητες του μπαγιατικου αρχιζουν...

      Διαγραφή