Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Κοπάνα στα 24!

Ε ναι,λοιπόν!!! Στα 24 μου χρόνια έκανα τη πρώτη μου κοπάνα! Ξέρω τι θα πείτε...Πόσο φλωρούμπα ήσουν κοπέλα μου στο σχολείο;;; Και ναι δε ντρέπομαι που θα το πώ: Ήμουν φλώρος! Ήμουν αυτή που καθόταν και την τελευταία ώρα που είχαμε γυμναστική! Στο μόνο μάθημα που έκανα κοπάνα ήταν στα Γαλλικά στο φροντιστήριο! Αλλα δε φταίω εγώ...προκαλούσαν και αυτοί! Κάθε παρασκευή 6-8??? Πάει πολύ νομίζω! Ζήτημα να είχα πάει και 10 φορές όλο το χρόνο σε αυτό το διωρο! Κατα τα άλλα όμως ήμουν ξενέρωτη! Φαντάσου οτι οχι μόνο καθόμουν όλο το 7ωρο στο σχολείο αλλα είχα και το θράσσος να διαβάζω και μαθήματα όπως "Αγωγή του Πολίτη"!

Κι όμως,τα μούλικα κατάφεραν ακόμα και μένα να με κάνουν να κάνω κοπάνα! Εκτάκτως,λοιπόν, σήμερα είμαι άρρωστη! Για την ακρίβεια εγώ τώρα έχω 38,5 πυρετό,δε με πιάνει το depon, έχω καταρροή και γενικά είμαι ένα μάτσο χάλια! Μήν ακούσεις καλύτερα την φωνή μου! Φαντάσου οτι η Μαρία που με άκουσε στο τηλέφωνο να ερμηνευω την άρρωστη όχι μόνο με πίστεψε αλλα με λυπήθηκε κιολας και μου είπε να μη πάω ούτε τη παρασκευή αφού είμαι τόσο χάλια! (Εγώ αδικούμαι στο ημμυ,εχω τεράστιο υποκριτικό ταλέντο μέσα μου!) Δε φταίω όμως ρε παιδιά!! Σημερα δεν είχα όρεξη να ακούσω βλακείες! Και ήμουνν σίγουρη οτι αν πήγαινα εκεί θα άκουγα πολλές!

Ανοίγει Παρενθεση
Το πλυντήριο είχε λυσσάξει σήμερα στις 4:13 μμ οτι έχει πάρα πολύ καλό καιρό και δε μπορεί άλλο πια με αυτόν τον ήλιο! Ας κάνει λίγο χειμώνα επιτέλους!!!
4:50 μμ μια αστραπή σκίζει των συννεφιασμένο ΠΛΕΟΝ ουρανό!!! Αυτό είναι δύναμη!! Εννίοτε λειτουργεί και σαν εκχιονιστικο! Για παράδειγμα στο Μόναχο σκέφτονται να της δώσουν το κλειδί της πόλης αφού μετά απο 2 μήνες βαριάς παγωνιάς,εμφανίστηκε και για τη μια βδομάδα που έμεινε εκεί έκανε τις πιο ζεστες 7 μέρες του χρόνου στη Γερμανία!!
Κλείνει Παρένθεση


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
ΜΟΥΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Α) η πρόοδος της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ραγδαία!!! Οταν με φώναξαν να κάνω μάθημα είχε γραψει 4 στα Μαθηματικά,μετά απο 5 μαθήματα έγραψε 10 και μετά απο 2 μήνες μαθήματα έγραψε 12!!! Θα μπορούσατε να πείτε οτι φταίω εγώ...αλλα μη το πείτε γιατί είναι ψέμα και θα σας το αποδείξω με τα εξής επιχειρήματα

           1)Την είχα πιάσει πολλές φορές που ενώ κάναμε ασκήσεις,όταν έπρεπε να κάνει πράξεις εστιαζε στο τοίχο πίσω απο το γραφείο της! Αλλα όταν λέμε εστίαζε,εννοούμε οτι γούρλωνε μάτια και αφοσιωνόταν στο κοίταγμα του τοίχου! Σκέφτηκα με το αφελές και αθώο μυαλό μου "αχου το μωρέ προσπαθεί να κάνει τις πράξεις με το μυαλό και συγκεντρώνεται με αυτό το τρόπο!" Αμ δε! Σηκώνω και γώ μια μέρα το βλέμμα προς τον τοίχο και αντικρίζω ένα κολλημένο χαρτί που είχε τιτλο "ΠΡΟΠΕΔΙΑ"! Οχι μόνο δε τη ξέρει απέξω και κοιτάει μέχρι και το 3*4 πόσο κάνει αλλα την σκότωσε και στην ορθογραφία!

          2) Είναι γλωσσου και χαζευει,με αποτέλεσμα να μη με παρακολουθεί όταν της λέω κάτι και μετά να μου βγάζει και γλώσσα και να μου λέει οτι αυτο που την ρωτάω δε το έχει ακούσει ποτέ!!! Ευτυχώς που της τα γράφω όσα της λέω και βρίσκω το δίκιο μου απο κει κάθε φορά! Κάτι ήξεραν οι Ρωμαίοι που έλεγαν scripta manent!!!

         3)Κάθε της απάντηση είναι μια έκπληξη,με αιφνιδιάζει και δε μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω! Χαρακτηριστικά παραδείγματα απαντήσεων:
-Το μέτρο έχει 100 μινιμετρ (Λάθος απάντηση απο κάθε άποψη,αφού σε περίπτωση που δε το καταλάβατε τα μινιμέτρ είναι τα μιλιμετρ αλλα έχει το φιλότιμο να τη διορθώσει)
-(διορθωμένη απάντηση) Μπερδευτηκα! Έχει 100 σανιμετρ (και πάλι σε περίπτωση που δε το καταλάβατε τα σανιμετρ είναι τα σαντιμετρ.)
Μεγάλο πρόβλημα είχαμε και με τα χιλιομετρα που ενώ τα λέμε χιλιόμετρα τα συμβολίζαμε km! Αντιλαμβάνεστε το σοκ που έζησα και έζησε οταν της αποκάλυψα οτι το km βγαίνει απο το kilo metre!!! Για να μη σχολιάσω οτι ακόμα δε ξέρει οτι το άθροισμα είναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης και το γινόμενο το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!
      Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ και μια άλλη σουρεαλιστική σκηνή μαζί της!! Με έκανε να νιώσω πρωταγωνίστρια διαφήμισης του 11888! Έχει το κλάσμα 173/33 και έχει το θράσσος να θέλει να το απλοποιήσει! Και γυρνάει και μου λέει με περρισσή χάρη οτι θα διαιρέσει αριθμητή και παρονομαστή με το 11 για να το απλοποιήσει! Εγώ ακόμα πιο θρασσύτατη της λέω : "παει στο διάλο το 33 να το σκέφτηκες οτι διαιρείται με το 11,το 173 πως σου ρθε οτι διαιρείται και αυτό ακριβώς με το 11???" Και εκεί είναι που μου λέει " Μα αφού 7 +3 +1=11 άρα το 173 μπορεί να διαιρεθεί και αυτό με το 11!!"  
Οχι πείτε! Δε της άξιζε να της πω "ΤΥΧΑΙΟ;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!"

Β) Δε θέλω να γίνω άδικη με το κοριτσάκι αλλα έχω καταλήξει σε 2 συμπεράσματα μετά απο τόσο καιρό που της κάνω μάθημα: ή με έχει ερωτευτεί ή της έχω εμπνευσει μεγάλο θαυμασμό! Η αλήθεια είναι οτι πάντα πίστευα οτι κάποια μέρα θα αναγνωριζόταν το αδαμάντινο του χαρακτήρος μου απο έναν άνθρωπο!Αλήθεια όμως είναι και οτι, ενω έχω αυτο το αδαμάντινο που είπα και πριν,το κρύβω πολύ καλα η πουτάνα μέσα στη γελοιότητα μου γιατί δε θέλω να προκαλώ!Δε με συγκινούν μήτε τα πλούτη μήτε η δόξα!!Είμαι ένα απλός άνθρωπος!!!
      Για να καταλάβετε δηλαδή,τα κοπλιμέντα που μου κάνει η Μαρία δε μου τα έχει κανει ούτε άνδρας κεραυνοβόλα ερωτευμένος μαζί μου! Κάθε φορά (το εννοώ το κάθε φορά) που ξεκινάω να της γράψω μια άσκηση μου λέει πόόόόόόόόόσο ωραία γράμματα κάνω! Οτι έχουν κάτι το καλλιτεχνικό!!! Της το είπε και μια συμμαθητριά της στο σχολείο που της έδειξε το τετράδιο... Και εδώ είναι που πρέπει να σας πω οτι οι μόνοι άνθρωποι που πιστευουν οτι τα γραμματα μου δεν είναι χάλια είναι η Μαρία και η μάνα μου,ολοι οι άλλοι μου λένε οτι δε τα βγάζουν! Στο ξεκούδουνο εκεί που της λέω για τα κλάσματα μου πετάει ατάκες : "Πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σου σήμερα έτσι όπως τα έχεις πιάσει κοτσίδα","Πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σου έτσι όπως τα έχεις αφήσει κάτω","Τι όμορφα που είναι τα μάτια σου σήμερα όπως τα έχεις βάψει!!","Τα μποτάκια σου είναι πολύ sexy","Σου πηγαίνει πολύ αυτή η μπλούζα!! να φοράς χρώματα!!","Τι ωραία παπούτσια;;;"(τα παπουτσια μου εκείνη τη μέρα ήταν κατι διαλυμένα πάνινα που το πλυντήριο με έχει απειλήσει οτι αν τα ξαναφορέσω θα μου τα πετάξει!(μη μου τα πετάξεις σε παρακαλώ αρέσουν και στη Μαρία!!!)) 


Αλλα το καλύτερο ήταν οταν μου έκανε την εξής ερώτηση οταν εγώ της ανέλυα το Ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο  "Απο που ψωνίζεις εσώρουχα;;;" 
Απο εκείνη την ημέρα είναι που της κάνω μάθημα με ανοιχτή τη πόρτα! Μπορεί να μου επιτεθεί καλέ αυτο και να μου αρπάξει το σουτιέν!!Την έχω φοβηθεί σας λέω!! Και φαντάσου οτι με ρώτησε Δεκέμβρη μήνα που φοράω πουλόβερ! Δηλαδή το καλοκαίρι τι θα κάνει που φοράω και κοντομάνικα??? Δε θέλω να το σκέφτομαι!!! Δε θέλω!!!


Επειδή όμως δε θέλω να σας κουράσω άλλο, τις ιστορίες με τον Γιαννάκη θα σας τις γράψω άλλη φορά!Για να κρατήσω όμως αμείωτο το ενδιαφέρον σας θα σας πω τι μαθαίνει τώρα το μούλικο για να καταλάβετε οτι η ανάρτηση που θα έρθει θα είναι συγκλονιστική: Πυθαγόρειο θεώρημα ή αλλιώς πως ο Γιαννάκης έχασε τον ύπνο του!!!


Φιλιά,
--Σαλιάγκι

7 σχόλια:

 1. Έλα ρε, εγώ τον Γιαννάκη περίμενα1!!!!! παλιοφλωρούμπα χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν μπορώ να πω.... μαθηματική ιδιοφυΐα το κορίτσι....
  Αφού τα ξέρει γιατί πάτε να της μάθετε άλλα πράγματα;
  Δεν είπαμε; Λίγο μυαλό καλά είναι, καθόλου μυαλό καλύτερα.
  Γιατί θες απ το καλύτερα να την φέρεις στο ''καλά'';

  Εσωτερικής κατανάλωσης
  ¨ έγραψες για την Ιουλιέτα, γράψε τώρα και για τον Ρωμαίο τον Γιαννάκη για να πάμε στο εφτά....

  Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1ον, αμερικλάνε μη λες την φλωρούμπα, φλωρούμπα! Είναι και φύτουκλας η παλιοφλωρούμπα, ω ναι!
  2ον, εισαι υπερβολική! Είμαι σίγουρη ότι το καλοκαίρι το Μόναχο θα είχε περισσότερους από 6 βαθμούς (πάντως η αλήθεια είναι πως κατάφερα να τους ανεβάσω εκεί από το -6!!)
  3ον, σέξυ τα κατσαριδοκτόνα μποτάκια? Θα πεθάνω! Και πιστέψτε με, δεν ονομάζονται έτσι επειδή είναι τριγωνικά στις άκρες και βοηθάν να σκοτώσεις τις κατσαρίδες στην γωνία!!
  4ον, Γιαννάκης, Γιαννάκης!!! Το κοινό θέλει Γιαννάκη!!
  --πλυντήριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. να της πεις ότι τα εκατό ντιζιέμ είναι ίσα με δέκα σάνι-τας σάνι-τας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καλα,αντε και προσπερναω οτι δεν εκανες κοπανα πριν τα 24,αλλα τωρα λογικα σπουδαζεις οποτε εισαι πολυ φαουλ.Εγω πηγαινα μονο στα εργαστηρια ή για να πιω κανα φτηνο καφε (εποχες μεγαλης αφραγκιας τοτε).
  Αφου ειναι τοσο καλη στα μαθηματικα ας κανει την προοδο σε μια γραφικη παρασταση και να μας πει τι ειδος ειναι.
  1.οταν εκανε πραξεις ηταν σε κατασταση zen μαλλον...
  2.ειναι απλα οπως οι πιο πολλες γυναικες
  3.Ε,οχι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κοπάνα στα 24?

  Για τιμωρία μέχρι τα 26 πρέπει να κάνεις 26 κοπάνες. Άκους εκεί καθόταν και στη γυμναστική!
  Άντε έκατσες και στη γυμναστική. Πες μου τι έμαθες, τι σου χει μείνει από αυτό το μάθημα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άσχετη ερώτηση: Ειδες "το δέρμα που κατοικώ?"

  ΑπάντησηΔιαγραφή