Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σας λείψαμε ????

     Βασικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να γράψω...αλλα δε θα κολλήσω σε τέτοιες λεπτομέρειες τώρα!
     Το ξανασκέφτηκα...Θα γκρινιάξω! Αλλά όχι,δε θα το κάνω!!θα είμαι μια κυρία!

     Το βρήκα! Θα σας μιλήσω για τον θαρραλέο του πολυτεχνείου!!!

 Που λέτε ,λοιπόν, εμείς έχουμε ένα ωραιότατο forum στο πολυτεχνειο! Εκει πέρα μπαίνουν: φοιτητές,καθηγητές,συμβασιούχοι,γραμματείς,βιβλιοθηκάριοι κ.α Και όπως καταλαβαίνεται ο καθένας απο όλους αυτούς ανοίγει ενα θέμα και λέει τη μαλακία του! Ο ΗΜΜΥ τώρα -που είναι Ηλεκτρονικός Μαλάκας Με Υπογραφή - ΛΥΣΣΑΕΙ εκει μέσα!!! Δωστου πληκτρολόγιο,παιδί μου, και πάρε του την ψυχή!!! Ο,τι δε μπορεί να σου πεί κατα πρόσωπο, στα λέει μέσω forum, η κότα!
Ο ΗΜΜΥ εν ώρα δράσης!

  Σχολιάζει για θέματα της σχολής του, για την οικονομία, για το εκπαιδευτικό , το μεσανατολικό ,τους ζαπατίστας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου , την κλήρωση στο champions league, τα αποτελέσματα αγώνα, τον τράκτορα του φορτηγού  και πολλά πολλά άλλα! Και το πρόβλημα δεν είναι οτι έχει να πεί μια μαλακία για όλα! Το πρόβλημα είναι οτι σε ένα και μόνο θέμα με τίτλο π.χ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις παραπάνω αηδίες του!

    Επίσης, τον ημμυ στα forum τονε ξεχωρίζεις και απο τις μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις του! Είναι δεδομένο οτι απο κανένα άλλο τμήμα δε πρόκειται να μπει φοιτητής για να γράψει "+1" για το απο πάνω σχόλιο στις 5 το πρωί! Αλλά ξέρω γιατι το κάνει...Το κάνει για να σε μπερδέψει! Να μη μπορείς να καταλάβεις αν σου απάντησε λίγο πριν κοιμηθεί ή αφού έχει ξυπνήσει! Και σε μπερδευει ακόμα περισσότερο οταν σου απαντάει σχεδόν μόλις δημοσίευσες κάτι!Αυτό πραγματικά με έχει βάλει σε σκέψεις γιατί υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα:
α) δε κοιμάται ποτέ
β) έχει συσταθεί συμμορία αποτελούμενη απο 4-5 ημμυ που κοιμούνται με βάρδιες!

ο ημμυ στο πέρασμα των αιώνων!
    

Πάμε τώρα να δούμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις ιντερνετικές συνεδρίες:
Κατηγορίες
α) ο μαλάκας καθηγητής -που ούτε και αυτός κοιμάται- και κάθεται όλη μέρα και όλη νύχτα και απαντάει σε αναρτήσεις. Το παρουσιαστικό του το μαντευεις: είναι αυτό το παιδάκι με τη γλίτσα στο μάτι που δε του μίλησες ποτέ στο σχολείο αλλα το βλέπεις στην ομαδική φωτογραφία στο τέλος της χρονιάς και θυμάσαι οτι αυτός είναι το χαφιεδάκι ή το φυτουκλάκι ή και τα 2 ταυτόχρονα (who forbid him)! Tέλος πάντων, αυτό το χαφιεδάκι/φυτουκλάκι με τα γυαλιά έγινε επιστήμονας και μας τα πρίζει με τα μηνυματά του και τις απαντήσεις του όλη μέρα! Εννοείται οτι είναι απεργοσπάστης και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί του είναι αναρχικός ή απλυτος αριστερος! Διαλέγεις και παίρνεις!!!
Καθηγητής μας οταν ήταν φοιτητής ακόμα και έτρεχε DOS απο δισκετα!


β) Ο μαλάκας συνάδελφος! Αυτός συνδυάζει τη γλίτσα του μπανανοσάλιαγκα, τις γνώσεις του "τράκτορα" και την υπομονή γαιδουριού! Απαντάει είτε με "+1" αν θέλει να δείξει την επιδοκιμασία στο παραπάνω σχόλιο, είτε με emoticon που δείχνει ένα κίτρινο ανθρωπάκι να χτυπιέται πάνω σε ένα τοίχο εκφράζοντας έτσι αποδοκιμασία! Όταν όμως έχει έμπνευση...μέχρι και τα απομνημονευματα του Μακρυγιάννη σου χτυπάει στην απάντηση!( Ο Μακρυγιάννης είναι πραγματική ιστορία!! Αν και τις τελευταίες μέρες έχουν ανεβάσει επίπεδο, τσακώνονται για μια φράση του Μπρεχτ! Σου λέω, είμαστε πολύ μπροστά!!!)
Με λίγα λόγια είναι ειρωνικοί,απροσάρμοστοι,τζάμπα μάγκες και καθυστερημένα! Για να σου δώσω να καταλάβεις ρε παιδί μου, όλοι οι συμφοιτητές είναι υποψήφιοι να πεταχτούν σα τσουτσου να πουν τη μαλακία τους αλλα ο ημμυ θα πει τη μαλακία του πιο γρήγορα απο όλους! Ταχύτητα αποκρισης της τάξεως των nanoseconds!
Αντί για όπλα φαντάσου τον ημμυ με πληκτρολόγιο,σκληρό δίσκο και ποντίκι!



Και τώρα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τον μαχητή της βλακείας, τον υπερασπιστή της κοινής λογικής, τον τιμωρό της μαλακίας!! 
ΗΡΩΑΣ!!!!








Το παληκάρι το αγαπάμε έχει πεί οτι σκεφτόμασταν να πούμε αλλα ντρεπόμασταν! Γιατι αυτοί οι καραγκιόζηδες που ξεσκιζονται στο forum δενείναι πάνω απο 15 άτομα,αλλα κανουν δουλειά για 50! Ο Ηρωάς μας που λέτε κυνηγάει 2-3 άτομα που λένε τις περισσότερες βλακείες απο όλα και με το που γράψουν αυτοι σε ένα θέμα τους απαντάει απο κάτω! Μιλάμε έχει τρελλάνει κόσμο! Έχουν πάθει πανικό! Έχει φέρει το χάος! Κατάφερε μάλιστα να τους κάνει να σκάσουν για λίγο μερικούς απο τους εθισμένους! Να αγιάσει το χέρι του παναγία μου...έτσι να πληκτρολογεί πάντα! Άσε που έσπειρε το πανικό γιατι τους είπε "αυτά που μου λέτε εδω μέσα να έρθετε να μου τα πείτε μπροστά μου!!!" Το πήραν όλοι για απειλή και τρέχουν στα λαγούμια τους! Μια κοπελιά δε... Θίχτηκε γιατι της απάντησε με κεφαλαία!! Πω! Πω! παναγιά μου προσβολή!! Μου μίλησε με κεφαλαία! Νομίζω θα τα κάνω πάνω μου!!!
    Αλλά ο ΗΡΩΑΣ μας δε μασάει ρε!! Μπαίνει ο μαλακας καθηγητής να μας πει τα ίδια σε ακόμα ένα θέμα και τότε ο ΗΡΩΑΣ του λέει "πάλι εσύ εδω ρε φιλαράκο;;;" Ο λεβέντης-ΗΡΩΑΣ απαντάει και στα βλαμμένα και τους δίνει τις απαντήσεις που θα ήθελα εγώ να δώσω όπως "χεστήκαμε για τη γνώμη σου" , "μας τα πριξες φιλαράκο", "ξεκόλλα τη τυρόπιτα μωρή αρρώστια απο τον εγκέφαλο!!" ,"αι στο διάλο ρε γελοίε" , "ουστ!!"  

Όχι τελικά το batman είναι τόσο λίγο!!! 
   Ο ευλογητός είναι!! Φαντάσου την παραπάνω σκηνή να διαδραματίζεται γραπτά σε forum αλλα ο ευλογητός μας να είναι πιο μάγκας!!! 
   Μπράβο! Άξιος!!!! αν τον δεις εσύ τύπε με το μπάσο,πές του ένα μπράβο απο το Σαλιάγκι!!

5 σχόλια:

  1. Τέτοια τυπάκια σε τέτοια fora καταφέρνουν κάτι πολύ ουσιώδες. Τα ακυρώνουν. Το φόρουμ δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν τσατρουμ και ως εκ τούτου, όταν κάτι τέτοιο πάει να γίνει, καταλήγεις με 10 threads, στα οποία γράφουν τα ίδια 10 άτομα, γράφοντας ξανά και ξανά τα ίδια σε ένα φαύλο κύκλο. Αποτέλεσμα; κανείς δεν έχει ούτε την όρεξη και την υπομονή αλλά ούτε και τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη τη φάση με προσοχή στα σοβαρά.

    Γενικά πλάκα έχει ο τυπάς, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν κάνει και αρκετό κακό το στυλ και το ύφος του. Ωστόσο, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους. Άσε που κατά καιρούς έχω τσιμπήσει και εγώ σε διάφορα φόρουμ και έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι απλή, χλευαστική απαξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη δεδομένη χρονική στιγμή,προσωπικά(σαλιάγκι), τον χαίρομαι πολύ! μέσα στο forum λέγανε τη μαλακία τους 10 άτομα συγκεκριμένα και μόλις πήγαινες να πεις κάτι διαφορετικό,στη πέφτανε τα 10 κοράκια έτοιμα να σε κατασπαράξουν! Τώρα η διαφορά είναι οτι υπάρχει ο Ευλογητός του forum και πετάει μαλακία στη μαλακία τους!Μας τα πριξαν!! ουφ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι ο διαγωνισμός??? Έχουνε έρθει τα κρύα ρεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! χαχαχαχαχα

    Γέλασε το χειλάκι μου!!!
    Ρε γαμώτο πώς σου ήρθε ο ευλογητός? Όχι, θέλω να μου πεις τον συνειρμό σου!

    Τέτοιους τύπους τους γουστάρω πολύ, θα μπορούσα να καραδωκώ και να γελάω ώρες με τα σχόλια του.
    Και πάντα προσπαθώ να φανταστώ τη φατσούλα τους!!

    (ο κύριος Τερλτ είναι στενοχωρημένος γιατί λέει ότι δεν τον θέλεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη σφάζεστε παιδιά μου για τη κάλτσα του στρατιώτη!!!Ο διαγωνισμός θα είναι δίκαος και αντικειμενικός(αμερικλάνε στείλε διευθυνση στο mail)!!!
    Καλή μου namnaira,ίσως να ξέρεις οτι είμαι πάντα με το μέρος του "παραπονεμένου"! π.χ ζωγράφιζα με το καφετι χρώμα γιατι κανένας άλλος δε το έπαιρνε και δεν έπρεπε να μείνει παραπονεμένο! μια μέρα οταν ήμανε παιδι, πήρα όλα τα τουβλάκια(για μενα)/ξύλινο πάτωμα(για τον πατέρα μου) απο την αποθήκη γιατι δεν ήθελα να κάνω διακρίσεις και να πάρω το ένα και όχι το άλλο!!
    Πες στον κύριο τερτλ να μη στενοχωριέται!!!τον συμπαθώ ΛΙΓΟ!! τη θέση του ψαροκόκαλου στη καρδιά μου δε τη παίρνει, αλλα νταξει!! τον συμπαθώ!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή