Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

To ζητήσατε!

Και ήρθε η ώρα, μετά από μια βδομάδα, το πλυντήριο (με έπεισαν να το γράφω σωστά τελικά οι κολλημένοι με την ορθογραφία) να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού.. Αφήσαμε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να ενισχύσουμε την αγωνία και την προσμονή σας και τώρα σας παρουσιάζουμε αυτό που σας υποσχεθήκαμε... Τις πολυπόθητες εικόνες των αντικειμένων που παράξαμε εκείνο το καταραμένο διήμερο... (Εντάξει θα το αποκαλύψω, έλειπα και σε κάτι κάμπινγκ και μετά και σε έναν κρητικό γάμο-εμπειρία που πήγαμε μαζι με το σαλιάγκι και γι αυτό η έξτρα αναμονή)

Amigurumi:
Ότι πρέπει για το καλοκαίρι, μέσα στην ζέστη και με τον τζίτζικα να έχει σκάσει και αυτός από την ζέστη και να μην τραγουδάει εμείς πνιγήκαμε στα μαλλιά να πλέκουμε την κάλτσα του στρατιώτη..
Τα σοσόνια μας!!Μοντέλο ποδιών: πλυντήριο

Η κάλτσα έγινε με την τεχνική amigurumi την οποία εφαρμόσαμε ήδη στην παραγωγή τερατακίων με μαλλιά/μάτια/στόματα όπως το ακόλουθο:

Αρχικό amigurumi

Το οποίο μετά από επέμβαση του σαλιαγκιού έγινε κάπως έτσι..(την προκαλέσατε, αλλά εγώ είμαι μαζί σας.. Εμαθα και τα τερτίπια της.. Μα να αφήσει τα αμιγουρούμια στα δόντια της γάτας??)
Amigurumi voodoo αφιέρωμα σε NamNaira και sewsome

Origami:
Όλη η βλακεία όμως μας είχε πιάσει από πιο νωρίς (σας έχει ενημερώσει το σαλιάγκι για το χρονικό διάγραμμα) με τα origami.. Μπορεί να καταναλώσαμε τον μισό αμαζόνιο σε δέντρα αλλά είμασταν εξαιρετικά παραγωγικές:
origami κρίνος

οrigami γερανός

origami κουκουβάγια

origami βατραχος (πηδάει κιόλας!!)

origami pacman και pacwoman...Μοντέλο χεριών:σαλιάγκι.
Είχαν γίνει και άλλα, αλλά κάποια δοθήκανε δωράκια και κάποια τα οικειοποιήθηκε η γάτα και κάπου τα έκρυψε.. Και κάποια άλλα ήταν μιας χρήσης και τα δοκιμάσαμε στο μπάνιο με τα γνωστά αποτελέσματα στη λάμπα. Αλλά μην αγχώνεστε, η μαλακία δεν μας κόβεται έτσι εύκολα.. To be continued!!

6 σχόλια:

  1. χαχαχαχαα καλά ρε σεις αυτά τα ΤΕΡΛΙΚΙΑ είναι τα amiguruni? αυτά τα έφτιαχνε η γιαγιά μου από το 1920, τα είχε μάθει από τη γιαγιά της, λες να ήταν γιαπωνέζα? πλάκα πλάκα το χειμώνα είναι ό,τι πρέπει
    καλά το αμιγουρούνι βουντού τι τιμητικό!! μερσί μποκού (αλλά μόνο εμένα αγαπάτε, naimnaira μη χαίρεσαι)
    όσο για τα οριγάμια ρε παιδιά αυτή η ΚΑΨΕΡΗ κουκουβάγια είναι έλεος πολύ γέλιο χαχαχαχα
    μπράβο για την προσπάθεια κραφτόπουλα δεν είστε εντελώς ανεπρόκοπα τελικά μουαχα-χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχετε!! χαχαχαχα

    Πού να ξεραν οι γιαπωνέζοι ότι θα αναγάγετε την τέχνη τους σε τέρατα ανυπολόγιστης ασχήμιας και τερλίκια!!

    Ευχαριστώ για τις περισσότερες καρφίτσες στο voodoo(sewsome εμένα αγαπάνε πιο πολύ) και σας την φυλάω!

    Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον κρίνο που μετά από λιγό ψαλίδισμα έγινε βάτραχος!!

    Μπαλωθιές στο γάμο είχε? Πόσο μου λείψατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη τσακώνεστε ,βρε κουτά, για μια καρφίτσα πάνω -μια καρφίτσα κάτω!!! Να σκέφτεστε οτι έχετε δική σας κούκλα voodoo πλέον!!!και όχι ο,τι και ο,τι...κραφτιά μπα'ι' ας!!!
    -sewsome είσαι πολυ άδικη με τη κουκουβάγια!!!φαντάσου οτι αυτή την έφτιαξε το πλυντήριο,η δικιά μου δε τσαλακωνότανε με τίποτα και έβαλα συρραπτικό!
    -namnaira βρε κουτό και συ πάλι,αφού είναι γνωστό οτι ο πρίγκιπας γίνεται βάτραχος, όχι ο κρίνος!!! αχ αχ αχ μου τα μπέρδεψες!

    ψιλοφλωριά ο γάμος απο μπαλωθιές...αλλα είχε πολυ γραβιέρα με μελι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα η κουκουβάγια η καλή είναι σα να χορεύει ζεμπεκιά ο δράκουλας αναρωτιέμαι πως θα είναι η άλλη με το συρραπτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές τις κάλτσες του στρατιώτη τις θέλω. Κάντε ένα διαγωνισμό κάτι να κερδίσω και να μου στείλετε βραβείο ένα ζευγάρι μέγεθος 46 παρακαλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεχε τι ζητάς, γιατί είμαστε και τρελλες εμεις εδώ και μπορεί να το κάνουμε πράξη!!! Γιαυτό μείνε συντονισμένος για τον διαγωνισμό!!!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή