Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τι έγινε ρε παιδιά?

Είχαμε μαζευτεί όλοι στη πλατεία! Μουσικές έπαιζαν απο τα μεγάφωνα. Εγώ να κάνω τρελλό κέφι μαζί με το μικρό ζωάκι και να διαφωνούμε με την playlist! Εγώ θα το ξεκινουσα με παπακωνσταντινου και μαχαιρίτσα κατα τις 7,στις 9 είναι που θα έκανα την αλλαγή χρησιμοποιώντας τα "Μαλαματένια λόγια" 


και μετα θα το γυρνούσα σε Ξυλούρη και Μπιθικώτση για τρελλό κέφι μέχρι τις 12! Το μικρο ζωάκι να διαφωνεί και να θέλει να εστιάσουμε σε ριζίτικα! Και εκεί που είμαι έτοιμη να φέρω τον σκληρό δίσκο μου απο το σπίτι και να γίνω ο DJ ,η μουσική σταματα και μια φωνη απο το μεγάφωνο ακουγεται να λέει:

"Ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης δεχτηκαν επιθεση με χημικα στο συνταγμα!"


Οιμέέέέέέέέέέέέέέέέέέ!!! Τι μαντάτα ήταν αυτα!!!!Και είναι και του '25 ο Μικης,δεν έχει περιθώρια! Η φωνή όμως δε σταμάτησε εκει,συνέχισε κιολας:

"Ο Μανώλης Γλέζος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα!!"

 Στρέφομαι στους φίλους μου και δειχνοντας τους με το δαχτυλό μου,φωνάζω:
  ΕΣΕΙΣ τον φάγατε τον Μίκη!!!
 Ω ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!Δεν είναι αλήθεια!!!Ποιος ξέρει τι θα παθε και ο άλλος!!! Τον ματιάσατε!!!!Λυσσάξατε να λέτε οτι θα τον πατήσει θωρακισμένη μερσεντες!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ θεεεεεεεε μου!!!!Τι συμφορά είναι τούτη!!
      Η φωνή απο το μεγάφωνο σταμάτησε και ξαναρχισε η μουσική,συγκεκριμένα έπαιζε το "οταν σφίγγουν το χέρι"!Όλα τον θύμιζαν!!!
Τελικά μετα απο ώρα μαθαίνουμε οτι είναι μια χαρά οι άνθρωποι! Αντέχουν ρε!
Αλλά κόντεψα να μεινω εκει κατάχαμα στο δρόμο μέχρι να μαθω οτι όχι μονο επέζησαν αλλα μπήκαν και στη βουλή!

Γυρνώντας σπίτι διαβάζω το παρακάτω: 


Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γλέζος μπήκαν στη Βουλή και παρακολουθούν τη συνεδρίαση από τα έδρανα των επισήμων. Ο Μίκης δήλωσε «Ήθελα να τους βλέπω στα μάτια» .Όμως και ο Ευ.Βενιζέλος έσπευσε να τους καλοσωρίσει στην αίθουσα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «στην αίθουσα μπήκαν δύο ιστορικά μνημεία του Έθνους»

Τους είπε μνημεία ή μου φάνηκε???(Αυτο μου θύμισε την πεθερά της αδελφής μου που στο τραπέζι του αρραβώνα σηκώνει το ποτήρι προς το μέρος της 89χρονης γιαγιάς μου και της ευχεται "Καλή ψυχή"!) Μα να τους πει ιστορικά μνημεία μες τα μούτρα τους;!Πες ήρθαν "δυο ιστορικές φυσιογνωμίες του έθνους!" ή έστω πες "δυο φίλοι ήρθαν αποψε απο τα παλιά" αλλα όχι να τους πεις και μουσεία!


ΥΓ. Το ακουσαμε και αυτο χθες:
Και έχουμε και 13 Φλεβάρη! Έχει Φλεβαρισει!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

And the winner is

Δύο! 

Ε ναι,λοιπον,τα καταφέρατε! Μια δουλειά σας βάλαμε να κάνετε και τα κάνατε σαν τα μουτρα μας!!! Αλλα δε πειραζει γιατι χαρήκαμε πολύ με το αποτέλεσμα διοτι μας εκφράζει!!!

Έλαβον,λοιπόν :
8 ψηφους η θεια ντακ-μιγιαγκη για το συγκλονιστικο "Η Μαλακία Μας Υνώνει!!!"
και 
8 ψηφους ο Αμερικλάνος για το "hmmmmmmmmm,ηχος πρωτης φάσης του σεξ "

Γι'αυτο αξίζει και στους δυο μια γενναιόδωρη ανταμοιβή!!!

Στον Αμερικλάνο γιατι συνέδεσε με το ημμυ το γνωστο συνθημα 
"I don't need sex,the school of engineering fucks me all the time"

και στη θεια ντακ-μιγιαγκη γιατι μας προσφερε ένα μότο ζωης
Η Μαλακία Μας Υνωνει ,πρωτογονα αδέλφια!!!!!


Οσο για το βραβειο...θα μπορουσαμε να σας πουμε οτι σας στέλνουμε την αγάπη μας!! Πολύ θα γελούσαμε-ειδικά με τα αφιονισμένα σχόλια του Αμερικλάνου κάτω απο την ανάρτηση!- Αλλά επειδη είμαστε κουβαρντουδες, σας πληροφορώ οτι τα βραβεια σας θα σταλουν ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου(aka USA) και φυσικά θα είναι μια έκπληξη και για τους δυο σας αυτα που θα φτάσουν στα χέρια σας και θα τα αποκαλύψετε εσεις,εφόσον το θέλετε! Γι'αυτό αφήστε τις ντροπές και επικοινωνήστε με το κοντρολ στο γνωστό μειλ!! Αν δε το κάνετε εσείς...ΠΡΟΣΟΧΗ θα το κάνουμε εμείς!!!Δε ξεφεύγετε!
Οσο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με τις τρομερές ιδεες σας,μη στενοχωριέστε και να θυμάστε οτι τα παιχνιδιάρικα ημμυκα κοριτσια θα ξαναχτυπήσουν!