Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο ΗΜΜΟδιαγωνισμος έληξε!!!

Και μάλλον θα περιμένατε αποτελέσματα!!!
χα!
χα!
χα!
χα!
Δε μπορούσαμε να αποφασίσουμε,εντάξει???
Τι να κάνουμε?
Να χαλάσουμε μια φιλία???
Να μαλλιοτραβηχτουμε???
Γιαυτο διαλέξαμε κάτι πιο αναίμακτο,την ψηφοφορία δίπλα!------------------------------------>
ψηφίστε πρωτόγονα αδέλφια!
Γιατι

Εσυ αποφασιζεις!!!!
Για όσους δυσκολευονται να ψηφίσουν να τους προτρεψουμε να διαβασουν τα σχόλια του Ημμοδιαγωνισμου ξανα εδω

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Να τα 1000-σεις ή μήπως είναι λίγο?

Θυμάστε που πριν απο 7 μήνες ακριβώς, το πλυντήριο μου χε πει χρόνια πολλά για τα γενεθλιά μου???? Ηρθε η μέρα να πάρω εκδίκηση!!!

Ναι!Ναι!Ναι! Μη κοιτάτε που το παίζει μικροτερη,τα χει τα χρονακια της και αυτή!!! Ζήλεψε και έγινε και αυτή 24 σήμερα! (Αμέσως να με αντιγράψει, ρε παιδί μου!)

Χρόνια πολλά,λοιπόν,μικρό μου πλυντήριο!!! Να σε χαιρόμαστε!!! Και επειδή εγώ στις ευχές μου δε κάνω τσιγγουνιες...να τα 1024-σεις,ρε!



Μπορει να μην είναι τραγούδι γενεθλίων γενικά!!!Ειναι όμως το must των δικών μας γενεθλίων!!!!
Γατοφιλάκι!!!
Και μη ξεχάσω την απειλη μου:Εχω σκοπο να τα 1024 και γώ μαζι σου!!!


Γιατι ο χρόνος δεν υπάρχει,γιατί ο χρόνος είσαι εσυ και οι άάάάάάάλλοι!!!!


ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

HMMOδιαγωνισμός!!!!

Την είχαμε αυτήν την διαολεμένη ιδέα εδώ και καιρό, αλλά μετά από κάτι πολύ ωραία σχολιάκια που διαβασαμε δεξιά και αριστερά είπαμε να το επισπεύσουμε!

Λοιπόοοοοοοοοον, ήρθε η ώρα να οργιάσετε εσείς στο μπλόγκ μας! Αν και έχουμε αποκαλύψει πολλά στοιχεία για το τι είναι ο ΗΜΜΥ, και κάθε φορά που κάποιος ρωτάει απαντάμε, οπότε πιθανώς πλέον να έχετε μια γνώση για το ποιοί είμαστε, θέλουμε να κάνετε μία βουτιά στο υποσυνείδητό σας και στις αναμνήσεις σας και να μας πείτε τί είναι αυτό που πιστεύατε ότι είναι το ΗΜΜΥ, ποιά ήταν η πρώτη σας σκέψη όταν διαβάσατε την λέξη ρε αδερφέ. Στην τελική για να σας βοηθήσω, κλείστε τα μάτια και το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει σε λέξη, εικόνα, ήχο, μυρωδιά, οτιδήποτε τέλος πάντων περιμένουμε να το μοιραστείτε μαζί μας.

Και φυσικά,  μιλάμε για διαγωνισμό, οπότε τον νικητή (αυτόν που θα μας πει την πιο ευφάνταστη και αστεία ιδέα για το ΗΜΜΥ) θα τον βραβεύσουμε όπως εμείς μόνο ξέρουμε!!


Οργιάστε, μπλογκοαδέρφια!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Θυμάσαι τότε .. ?

Μας κάνανε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση κάποια σχόλια πριν και αποφάσισα σήμερα να (ξανα)απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Τί είναι ΗΜΜΥ λοιπόν? Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Διαβάζεται ίμι και όχι αγγλιστί χμι ή κάτι ανάλογο (το άκουσα και αυτό, αλήθεια σας λέω!)

Είναι αρχικά τεσσάρων λέξεων Ηλεκτρολόγοί Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών, και επίσης βγαίνει και σε Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών όπως επίσης και το Μηχανικοί μπορεί να γίνει και Μηχανολόγοι. Εν ολίγοις είμαστε ένα τμήμα Πολυτεχνίου, που σπουδάζει κάτι με υπολογιστές (είναι η γενική απάντησή μας το κάτι, αν θες σου αναφέρουμε αναλυτικά και τα μαθήματά μας, δεν έχουμε θέμα)

Κοίτα να δεις λοιπόν τι έπαθαν σήμερα δύο ΗΜΜΥ που από την στιγμή που μπήκανε σε αυτή τη σχολή παίζουν με ρεύματα/κυκλώματα/πηνία και πυκνωτές.



Κρυώναμε όπως ξανααναφέραμε στο σπιτικό μας και μας λυπήθηκε ένας φίλος και μας έδωσε ένα γιγαντιαίο καλοριφέρ από αυτά που είναι φορητά. Το φις του ήταν ελαφρώς κατεστραμένο και αποφασίζουμε να το βάλουμε σε ένα πολύμπριζο ασφαλείας και μετά να το βάλουμε στην πρίζα. Γίνεται λοιπόν αυτό και ξάφνου ζέστη μπαίνει στο σπιτικό μας. Τι όμορφη και υπέροχη στιγμή ήταν αυτή για εμάς.. Καθίσαμε πάνω του να ζεστάνουμε τον κώλο μας, καθίσαμε μπροστά του να ζεστάνουμε την μύτη μας, απλώσαμε τα χεράκια μας στην ζεστασιά του και την απολαύσαμε...

Θυμάσαι σαλιάγκι τότε που είχαμε καλοριφέρ για 5 ολάκερα λεπτά?

Ε, ναι λοιπόν, αυτό έγινε. Βάλαμε στο 5πριζο πολύμπριζο το μόντεμ μας με σκοπό να σερφάρουμε σε ζεστό περιβάλλον! Δεν ήθελε! Ήταν ζηλιάρικο καλοριφέρ! Επρεπε το πολύμπριζο να είναι μόνο δικό του, κανενός άλλου! Και όταν μπήκε το μόντεμ τα πήρε και ΤΣΑΚ! πάει το πολύμπριζο. Ταραχτήκαμε και δεν το ξαναβάλαμε. Το σαλιάγκι μου λέει δεν πειράζει, θα αγοράσουμε μια σόμπα αλογόνου, αλλά εγώ, γνωστό αγύριστο κεφάλι, αποφασίζω ότι όχι, θα ξαναδοκιμάσουμε.




Βγαίνουμε σήμερα να πάρουμε ένα ταφ (αυτό με τις 3 μπρίζες) με σκοπό να είναι αποκλειστικά για το καλοριφέρ. Το βάζουμε στο τάφ και πάω να το βάλω στην πρίζα.

Θυμάσαι σαλιάγκι τότε που υπήρχε το πλυντήριο ?


Βάζω που λέτε την πρίζα, ή μάλλον την πλησιάζω στον τοίχο και ΤΣΑΚ/ ΜΠΑΜ/ ΑΟΥ! / μαζί με κάτι σπίθες ακούστηκαν μαζεμένα και πέφτει ο γενικός. Το σαλιάγκι να φωνάζει ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΙΛΑ ΜΟΥ! και εγώ να προσπαθώ να αποφύγω το τρίτο απανωτό καρδιακό επισόδειο από την φρίκη..

Έζησα τελικά, αλλά τώρα είχαμε άλλο θέμα! Όλο το σπίτι σκότεινό και ο γενικός να ανεβοκατεβαίνει και φως πουθενά! ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΗΜΜοσπιτο.. Λέμε, γαμώτη κάψαμε την ασφάλεια. Κοιτάμε στον πίνακα είχε μια ακόμα, ρεζέρβα, την αλλάζει το σαλιάγκι που ήξερε να την αλλάζει και η κατάσταση ίδια...

Εντωμεταξύ έχουμε ανάψει κεράκια, έχουμε κάμει ατμόσφαιρα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον ηλεκτρολόγο που θα μας βοηθήσει σε αυτό το σύμπαν..

Θυμάσαι σαλιάγκι τότε που είχες υπολογιστή?

Και εκεί που περιφερόμαστε το ημίφως (ή να πω ΗΜΜΥφως? ) των κεριών σκοντάφτει το σαλιάγκι στα καλώδια του μόντεμ το ξεχαρβαλώνει από τον τοίχο και παίρνει παραμάζωμα το καλώδιο δικτύου, το οποίο καταλήγει στον υπολογιστή της.. Ακούγεται ένα ΚΡΑΤΣ και ένας υπολογιστής κάνει ελεύθερη πτώση από το γραφείο στο πάτωμα. Πετάγονται αλλού ποντίκια, αλλού καλώδια, εγώ μες στο ημμυφως να βλέπω και αλλού την οθόνη, αλλού το υπόλοιπο σώμα του λάπτοπ και να σκούζω ΑΑΑΑΑΑΑ και το σαλιάγκι με υπέρτατη ψυχραιμία να με ρωτάει : Αυτό ήταν το υπολογιστής μου? Τον σηκώνουμε, τον κοιτάμε από δω, τον κοιτάμε απο κει, του λείπανε κάτι πλαστικά, γρατζουνισμένος και ολίγον τι ματωμένος, και μείον μια usb θυρα (το ποντίκι αποφάσισε ότι αν πεθάνει αυτό θα την πάρει μαζί του!) τον ανοίγουμε, μας έκανε κάτι φωτορυθμικά στην αρχή αλλά στο restart έρχεται και συνέρχεται! Τι ευτυχία!!!

Θυμάσαι αναγνώστη όμως ότι ακόμα δεν έχουμε ρεύμα?

Κατεβαίνουμε λοιπόν ξανά κάτω να ρωτήσουμε τον συμπαθητικό φούρναρη απέναντι αν ξέρει κανέναν ηλεκτρολόγο. Στο παρεμπιπτόντως όποιους πετυχαίναμε στο ασανσέρ και στον δρόμο τους ρωτούσαμε αν ξέρανε ηλεκτρολόγο. Ένας συμπαθητικός κύριος του 5ου μας λέει θα έρθω εγώ σε ένα τέταρτο να κοιτάξουμε τον κεντρικό γενικό στο υπόγειο. Πηγαίνουμε και στον φούρναρη, παίρνουμε και το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου γνωστού του, καθώς και κάτι να κεράσουμε τον άθρωπο που θα ερχόταν να μας βοηθήσει..

Έρχεται λοιπόν ο κυριούλης, εξοπλισμένος με ένα κατσαβίδι που ελέγχει και το ρεύμα και με ένα φως μεταλλορύχου περασμένο γύρω από το κούτελό του και κοιτάει τον γενικό. Πηγαίνει και κάτω στο υπόγειο, γυρνάει και ΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΝ εγένετο φως... Επιτέλους!

Έχουμε και λέμε λοιπόν,

ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ: καμμένο 14 ΕΥΡΩ
ΤΑΦ: καμμένο 2,30 ΕΥΡΩ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΛΙΑΓΚΙΟΥ : αθάνατος!!! Αυτός, και ο Ζακ Ρογκ!!!!  Ευκαριστούμε ατήνα, ευκαριστουμε ελλάντα!)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: ακόμα ολάκερες και άρτιες
ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ: θα γίνει τρέντυ τραπεζάκι με σεμεδάκι απάνω:


CD 15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: dead ! The more dead you die!!
ΚΡΥΟ: το ίδιο
ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΣΑΛΙΑΓΚΙ vs ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ : 1-1 (γράψε x λέμε!)

Και τώρα στα πλαίσια του νέου έτους και της αισιοδοξίας που μας διακατέχει για το νέο έτος θέλω να γράψετε από κάτω τι καλό σας συμβαίνει εσάς, μπας και φτιάξετε την διαθεση μας. Γιατί από που να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε είμαστε εμείς. Τα θες γκομενικά? Τα θες οικονομικά? Τα θες επαγγελματικά? ΣΚΑΤΑ!!!!!! (στα μούτρα μας!)


Όπως επίσης και


Χθες

                                       ένιωσα τόσο λίγη

δίπλα στον φιλόλογο των μούλικων!!Μου έλεγε, στο μακρύ δρόμο της επιστροφής απο το σπίτι των μούλικων, για ενα ιδιαίτερο που κάνει σε εναν 15 χρονο που έχει λίγη κατάθλιψη,λίγες αυτοκτονικές τάσεις και του τη πέφτει και λίγο!!! Και μετά λέω οτι έχω εγώ ιστορίες να λέω,επειδή βλέπουν λίγη hannah montana!!!Είμαι τόόόόόσο λίγη!!

                                        γελασα τόσο πολύ

Οταν ο ίδιος φιλόλογος με ρώτησε ποσα παίρνω την ώρα;;

Σαλιάγκι: 6 ευρώ

ΦιλόλογοςΜουλικων: αααααα παίρνεις πολύ λίγα! Δεν αξίζει!! Άσε που μετά θα σε πουν και ψιλικατζού!!

Σαλιάγκι: Εσυ πόσα παίρνεις δηλαδή;;

Φιλόλογος μούλικων: 8 ευρώ την ώρα

Σαλιάγκι: αααααα ντάξει!!!εσένα τότε θα σε πούν mini market!!!!

Φιλόλογος μούλικων: Φέρε ένα τσιγάρο στον mini-market φιλόλογο και μη κάνεις πλάκα! Είναι δύσκολη η δουλειά που κάνω και δε κολλάω και ένσημα! 



                                   έμαθα τι είναι το τηλεφωνικό σέξ

Ψόφησα στον ύπνο απο τις 22:30 και όπως μπορείτε να καταλάβετε ξύπνησα στις 4 το πρωί!! Θα μπορούσα απλά να δώ telemarketing αλλα η μοίρα είχε άλλα σχέδια για μένα! Αλλάζω κανάλια και πέφτω στην ΕΤ1(ένα σκασμό ευρώ έδωσα γιαυτήν στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ,ήρθε η ώρα να με αποζημιώσει!) Είχε ταινιάκια μικρού μήκους,βλέπω το πρώτο "Φύλακας άγγελος"! Δε κατάλαβα τίποτα!Οι πρωταγωνιστές μπορεί να σκοτώθηκαν,μπορεί να έζησαν ή μπορεί να ήταν φαντάσματα και να μην έζησαν ποτέ! Το μόνο σίγουρο είναι οτι χρηματοδοτήθηκε απο το κέντρο ελληνικού κινηματογράφου! Αναρωτήθηκα για μια στιγμή το γιατί, αλλα επιτόπου παίζει το επόμενο ταινιάκι(CHAT) και αφήνω μισή τη σκέψη μου! To "chat"  είχε υπόθεση,ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα που μιλούσαν εδώ και 3 μήνες μέσω μηνυμάτων στο κινητό.





Αυτό το κινητο!!!Το θυμάστε όλοι!
Αυτοί ,λοιπόν,οι δυο είχαν γνωριστεί απο ένα λάθος μήνυμα και για 3 μήνες αντάλλασσαν εικονομηνύματα και άλλα! Αυτή τα είχε με έναν παντρεμένο και ένα βράδυ τον χωρίζει, στέλνει μηνυμα στον άλλο, που τελικά μας δείχνει οτι μένει στο δίπλα διαμέρισμα, και έτσι όπως είναι και οι δυο έξω στο μπαλκόνι και τσικι τσικι τσικι στελνουν μηνύματα ,δείχνει στη πράσινη οθόνη του κινητού της κοπέλας το εξής μήνυμα"Βάλε δόνηση,σε παίρνω τηλέφωνο"! Βάζει δόνηση που λέτε,βάζει και το κινητό ανάμεσα στα πόδια της και κάνει κυριολεκτικά τηλεφωνικό σέξ!!!!

     Μετά και απο αυτό,δεν αναρωτήθηκα γιατί το κέντρο ελληνικού κινηματογράφου χρηματοδότησε και αυτή την ταινία! Ήξερα πλέον τον αλγόριθμο επιλογής του κάθε φορά που θέλει να διαλέξει που να δώσει λεφτά! Μη σας πώ οτι ξέρω και την συνάρτηση που χρησιμοποιεί ο αλγοριθμός αυτός! Και για να μην έχετε και σεις απορίες, θα σας την αποκαλύψω ευθύς αμέσως

random();

ΤΥΧΑΙΑ!!! απλά τυχαία διαλέγει!!!!





                       φλέρταρα με την ιδέα για solarium στο σπίτι

Εδω και 5 χρόνια,δεν έχουμε θέρμανση στη πολυκατοικία!Έχει χαλάσει ο λέβητας και δε θέλουν οι ιδιοκτήτες να τον φτιάξουν!Θεωρούν περιττό έξοδο ρε παιδί μου το να πληρώσουν για να έχουν θέρμανση το χειμώνα! Έτσι,,πλέον πολεμώ το κρύο με κουβέρτεες,κουβερτάκια,ρομπες,μπουφαν και γαντια!



Τα βράδια πριν κοιμηθώ μου εύχομαι όνειρα ζεστά και εννίοτε τα πετυχαίνω κιολας! Χθες ονειρευόμουν οτι είχα 5 σόμπες αλογόνου απεναντί μου,με αναμμένες όλες τις λάμπες τους και γω αναμεσά τους φορώντας το μαγιό μου να κάνω solarium! Το όνειρο αυτό πήγε να το χαλάσει ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που μας έφερε ένας φίλος που μας λυπήθηκε,αλλα όταν το βάλαμε στο πολύμπριζο κατάφερε για κάνα τεταρτο να μας προσφέρει τη ζεστασιά οτυ και μετά έκαψε το πολύμπριζο και έριξε όλες τις ασφάλειες του σπιτιού! Έτσι και απόψε το βράδυ θα ξαναδώ το ίδιο όνειρο,εμένα να πίνω πινα κολάντα ανάμεσα στις σόμπες!
 


και να σκάω στη ζέστη!!!και να πίνω νερό σαν τον αστραπόγιαννο!!! και να χω πυρακτωθεί η γυναίκα!!!


    κατέστρωσα σχέδιο εκδίκησης που θα πραγματοποιήσω σήμερα
Οταν παίρνεις μια πάστα 2,5 ευρώ(= 851,875 δραχμές),επιβάλλεται να είναι φρέσκια! Προσοχή: δεν είπα νόστιμη...είπα να είναι τουλάχιστον φρέσκια! Η συγκεκριμένη δεν ήταν τίποτε απο τα 2! Γιαυτό και θα πεταχτεί πάνω στην τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου σήμερα το βράδυ!Αυτό λέγεται βανδαλισμός???

          κατάλαβα οτι έχω φίλη που δεν είναι άνθρωπος!

Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο τί είναι...αλλα πιστευω οτι όταν δε παίρνει το μαγικό της φίλτρο γίνεται κάπως έτσι








loutsa!!!ακομα και gremlin είσαι γλυκειά!!!!
Θα παίξω το παιχνίδι,καλό μου πλυντήριο,προσεχώς!

--Σαλιαγκι

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Play play play!!!!!

Με το σαλιάγκι είχαμε αποπειραθεί να δούμε κάποτε την ταινία over the hedge. Μείναμε στην απόπειρα μόνο, γιατί δεν είχαμε καλούς υπότιτλους, αλλά αυτό που έχουμε δει και θυμόμαστε από αυτήν είναι αυτή η σκατόφατσα:



να φωνάζει: play play play (δεν ξέρω αν μπορείτε να το ακούσετε..)
Αν την έχετε δει ξέρετε και πώς κάνουμε κάθε φορά που μας καλείτε να παίξουμε. Αν όχι, να την δείτε!!

Μας κάλεσες λοιπόν Αμερικλάνε και εμείς δεν θα σε απογοητεύσουμε.

Πλυντήριο:


Αγαπημένη στιγμή: Βράδυ. Ο ουρανός είναι κοκκινωπά φωτεινός. Το κρύο, όχι ανυπόφορο, αλλά έντονο. Η μυρωδιά του χιονιού ενισχύεται από κάθε 'φλουπ φλουπ' της νέας νιφάδας που πέφτει πάνω στο ήδη δύο μέτρα στρωμένο χιόνι. Κι εγώ ένας όρθιος χιονάνθρωπος (γιατί δεν θα προσβάλω ποτέ το χιόνι με το να ανοίξω ομπρέλα!) να περπατάω και να ακούω τον υπόκωφο ήχο του χιονιού που υποχωρεί κάτω από το βάρος κάθε βήματός μου.
Εναλλακτικά μια πιο καθημερινή στιγμή (που η τελευταία φορά που την έζησα δεν ήταν προ 8ετίας ) η πρώτη γουλιά του καφέ στον οργανισμό το πρωί!


Αγαπημένο Φαγητό: Χοιρινό με σέλινο αυγολέμονο.. Και μετά κάστανα στο τζάκι.. (σαλιάγκι, μου λειπουν τα χριστούγενναααααα) 

Αγαπημένο Άρωμα: Ό,τι μυρίζει γιασεμί.

Αγαπημένο γλυκό: Είμαι ταγμένη στην αναζήτηση της καλύτερης συνταγής μηλόπιτας ή οτιδήποτε γλυκού με μήλο (έχω μια για στρουντελ να δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα!) Και αναγκάζω και τους φίλους μου να τρώνε τις απόπειρές μου..


Αγαπημένο ποτό: Καφές!!!!!



Αγαπημένο βιβλίο: Απ ότι κατάλαβα μιλάμε μόνο για το έτος που μόλις πέρασε γιατί αν αρχίσω να απαριθμώ τις αγάπες την πατήσαμε.. Λοιπόν, το 2011 δεν διάβασα πολλά, αλλά ξεχωρίζει το άρωμα του ονείρου.

Αγαπημένη Έξοδος: Αυτή που είχε όλους τους φίλους (σχεδόν), κάτι πτυχία, γενέθλια, κρασί, γιαουρτλού, ρακόμελο, κορίτσια με μπικίνια, μπύρα και κάτι λίγα ακόμα που το κρασί δε με αφήνει να θυμηθώ.. Και του χρόνου!

Αγαπημένο Τραγούδι: Γιατί μου φτιάχνει το κέφι!



Αγαπημένη σειρά: House MD! Εχω μια μικρή αδυναμία στον Hugh (και ναι, ξέρω ότι ήταν ο πατέρας του ποντικομικρούλη!! Μην με πληγώνετε άλλο!)

Αγαπημένη διαδρομή: Ένα ξημέρωμα που με βρήκε στον δρόμο Λονδίνο-Εδιμβούργο! Μαγικές εικόνες από άλλη εποχή και αγαπημένος άνθρωπος στο τέλος αυτής.

Παίξτε το κι εσείς λοιπόν NamNaira, Vickyyy, Sewsome. Και όσοι υπόλοιποι επιθυμείτε. (το σαλιάγκι θα γράψει κι άλλους μην μου αγχώνεστε)

ΥΓ: Σαλιάγκι, έχει ξεκινήσει πάλι η χειμερινή κατάθλιψη!! Ετοιμάσου για τρελά γλέντια!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αι στα διάλα

ΝΑ ΛΕΣ :



1)Οταν ζητας έναν ρημαδοκαφέ σκέτο και στον φέρνουν γλυκό

2)Οταν πάς να δεις ταινιά στο σπίτι "κάποιου" ένα βραδυ που βρεχε που βρεχε μονότονα και καταλήγεις να βλέπεις ταινια! 

3)Οταν καπνίζει όλη η παρέα μέσα σε ένα δωμάτιο αλλα την απεναντί σου την πείραξε ο δικός σου καπνος και όχι του διπλανού της!(κοπελιά αν έχει πρόβλημα μαζί μου,πάμε έξω ρε!)

4)Οταν σου φέρνουν σιμιγδαλενιο μελομακάρονο για κέρασμα χωρίς νερό! Στο λαιμό μου κατσε ρε Λίτσα! Ενα ποτήρι νερό είναι κοπέλα μου! Τσαμπα! Φέρτο να πάει στο διάολο!

5)Οταν αγοράζεις παπουτσια μια βδομάδα πριν τις εκπτώσεις!


6)Οταν ένας άνθρωπος που συμπάθησες πολύ(και είναι δύσκολο για το Σαλιαγκι να το πει αυτό για άνθρωπο) σε απογοητευει επίσης πολύ, μέσα σε έναν και μόνο καφέ! Γιατί? Κρίμα!

7)Οταν οι άνθρωποι σε παρεξηγούν για ηλίθιους λόγους και μετά δε σου δίνουν άλλη ευκαιρία να τους αποδείξεις οτι έκαναν λάθος! Δε πειραζει! Τι να πείς......όπως αγαπάς!

8)Οταν μου μιλάς με μισόλογα,υπονούμενα και μπιχτές! Αν έχεις κάποιο θέμα μαζί μου,πες μου ποιο είναι,μπορει και να μπορώ να στο λύσω!Διαφορετικά μπορώ να παίξω και γω το παιχνίδι αυτό με επιτυχία!


9)Οταν σε ρωτάνε "ποτε παρουσιάζεις διπλωματική"/"ποτε παίρνεις πτυχίο"/ "ποτε παντρευεσαι"  Οποτε θέλω! Αι σιχτιρ!

10)Οταν βγαίνεις με παλιούς συμμαθητές και το μόνο που έχουν να σου πουν είναι ιστορίες απο το σχολείο! Τις ξέρω ρε παιδιά και γω εκεί ήμουν! Δε λέμε τίποτα πιο πρόσφατο;

11)Οταν οι γύρω σου δε χαμογελάνε! Αυτή η μιζέρια θα σας φάει,ρε!Που να σας ρουφήξει η μαυρη τρύπα της κακομοιριάς και να μη βγείτε ποτε απο κει μέσα!

12)Οταν σου χτυπουν τη πόρτα για τα κοινόχρηστα! Δώσαμε!!Δώσαμε!!!

13)Όταν αγοράζεις μανούρι και σου βγαίνει μυζήθρα(για σενα είναι αυτό πλυντήριο)

14)Οταν σε παίρνουν στα σοβαρά,ενώ έχεις δώσει τόσα δείγματα γελοιότητας!

15)Οταν έχεις βγει με σκοπο να πεθάνεις στο αλκοολ και κάθεσαι δίπλα στις 2 πιο ξενέρωτες υπάρξεις της παρέας!(πως να πεθάνω έτσι ρε πλυντήριο?)

16)Οταν σου λένε να φάς μανταρίνι ή φασολάκια ή σαρδέλλα!


17)Οταν σε κοιτάζουν με μισό μάτι επειδή βλέπεις ακόμα κινούμενα σχέδια στον κινηματογράφο!

18) Οταν συναντήσεις στο δρόμο σου ημμυ! Πως άλλοι αμα δουν μαυρη γάτα αρχίζουν να φτύνουν...εσυ λοιπόν όταν δεις ημμυ πές αι στο διάλο!Χαμένο δε θα πάει,πιστεψέ με!!!




Ήταν μια ευγενική χορηγία του Σαλιαγκιού για το 2012! 
Και έτσι για το καλό,πάρτε και κάτι που ξέθαψα:






Ακολουθεί προσθήκη πλυντηρίου!

1. Όταν ο γείτονας βγαίνει στο μπαλκόνι με τον μισό κώλο έξω από το σώβρακο και προσπαθεί να βολέψει το σώβρακο κατεβάζοντάς το λίγο ακόμα (όχι ο μινέρβας! Κάποτε έμενα σε άλλο σπίτι...)

2. Όταν αγοράζεις κάστανα και τα μισά σου βγαίνουν σκουληκιασμένα!

3. Όταν ο Χασαπόπουλος βγαίνει να πει τα νέα στην τηλεόραση (ξέρεις πόσο θέλω να του σπάσω τα μουτρα ρε Σαλιάγκι!)

4. Όταν νέα δασκάλα σε δημοτικό σχολείο σε υποβαθμισμένη περιοχή σου λέει ότι ο κόσμος δεν πεινάει! Και ότι τα παιδιά που κλαίνε από πείνα είναι υπερβολή και δεν υπάρχουν!

5. Όταν σου λέει η τύπισσα στο τηλέφωνο ότι μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα έχεις πληρωθεί και στις 8 το βράδυ έχεις ακόμα μόνο 23 λεπτά στον λογαριασμό της τράπεζας!!

6. Όταν έχεις να μου μιλήσεις 3 χρόνια και με παίρνεις τηλέφωνο για να σε βοηθήσω με τον υπολογιστή σου.

7. Όταν σου σκίζεται το παντελόνι μια βδομάδα μετά τις εκπτώσεις..

8. Όταν σου λένε ότι 'εγώ έχω πάρει πτυχίο, νιανια νιανια νια!!' Συγχαρητήρια, τώρα κάντο ρολό και βάλτο στον κώλο σου! (διευκρίνηση1: μοιάζει με του σαλιαγκιού, αλλά δεν είναι! διευκρίνηση2: δεν έχω τίποτα με αυτούς που πήραν πτυχίο αλλά μόνο με αυτούς που θεωρούν ότι το να στο πετάν και να στο τρίβουν στη μούρη με κάθε τρόπο τους κάνει καλύτερους!)

9. Όταν το κάθε κόμπλεξ του κάθε μαλάκα θα το φας στην μούρη εκεί που δεν το περιμένεις και χωρίς να έχεις πει και τίποτα.

10. Όταν πειράζεις και στεναχωρείς το Σαλιάγκι μου!!!!!!!!!

11. Όταν βγαίνεις με έναν τσιφούτη που το παίζει ότι 'θέλω να κεράσω αλλά κολλήσανε τα λεφτά στην τζέπη και δεν μπόρεσα να τα βγάλω εγκαίρως!'

12. Όταν η ζωή σου κερνάει λεμόνια κι εσύ δεν έχεις λεφτά για την τεκίλλα!

13. Όταν ο πούστης ο μετεωρολόγος σου πει ότι θα χιονίζει μια βδομάδα, και θα βγει αληθινός μόνο αν αυτή τη βδομάδα εσύ θα λείπεις..

Και επειδή με αρέσει το 13 (κάποτε ήμουν σε ομάδα μπάσκετ και φορούσα το 13) θα σταματήσω εδώ σχολιάζοντας επίσης το εξής: που το θυμήθηκες ρε σαλιάγκι το τραγούδι?  Συγκινήθηκα βραδιάτικο το πληντύριο και θα πλημμυρίσει το σύμπαν πάλι!

Ακολουθεί προσθήκη Σαλιαγκιου:
19)Αι στα διάλα,ρε πλυντήριο,με συγκίνησες!

Κρατα τα λεμόνια,αγάπη, και θα σου πάρω τεκίλλα με τα 96 ευρώ που θα με αποζημιώσει το 2009 σε 3 μέρες! Μη σου πω οτι θα σου πάρω και πορτοκάλια για να χεις να διαλέγεις!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πολλά auguriα!!!

Ναι, τέτοια ώρα εδω! Θα φύγω σε λίγο. Ήθελα να πω πολλά auguriα σε όλους μας, και ό,τι ευχή έχετε ακούσει μέχρι τώρα σας την στέλνω πίσω συμπιεσμένη σε νουνού μορφή! Βενετσιάνικα φιλιά! Για σένα σαλιαγκι!