Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πού είναι το σαλιάγκι οέο??



Είπα στην αρχή να το κάνω διαγωνισμό, αλλά δεν μου αρέσει να αποφασίζω μόνη μου! Είμαστε συνδιοίκηση τρομάρα μας!! Προ-διαγωνισμός λοιπόν, για να δούμε συμμετοχές, ενδιαφέρον και γενικά να ταράξουμε τα νερά εκεί όξω (προσοχή, σηκώνεται τσουνάμι....)

Το θέμα μας λοιπόν είναι το σαλιάγκι, το οποίο φυσικά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο σπιτικό μας (νομίζω την τρόμαξα με αυτά που της είπα ότι άλλαξα στο σπίτι... Μην αγχώνεσαι σαλιάγκι, αγόρασα καινούργιους λιόσπορους!!!)

Έτσι λοιπόν σας καλώ όλους να κάνετε μια εικασία για το πότε θα έρθει το σαλιάγκι σπίτι. (όχι δεν έχω βρει άλλη σιχαμερή αηδία σπίτι, αλλά όπως και να χει αγχώνομαι χωρίς την παρουσία του ουλτιμειτ κατσαριδοκτόνου!!!!)

Για να το κάνω πιο ενδιαφέρον, αν δούμε συμμετοχή θα ανεβάσουμε φωτογραφία ενός πρωταγωνιστικού προσώπου του μπλογκακιου μας....

Να πέφτουν τα στοιχήματα λοιπόν!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γράμμα απο το μέτωπο!

Αγαπητό μου πλυντήριο,
    Είμαι καλά εις την υγείαν μου και το ίδιο επιθυμώ και δι'υμάς!

    Αναβάλλεται η αυριανή αναχωρησή μου για την Παρασκευή! Τουτεστιν,έχεις άλλες 4 μέρες να αλλαξεις την διάταξη των πραγμάτων σε όλο το σπίτι! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά:
1)πάνω στο τραπεζάκι υπηρχε μόνο μια φρουτιέρα με κάτι λιόσπορα μέσα,τι μπορεί να έκανες λοιπόν????

2)μονάχα ένα θα σου πω: Αν βρήκες βιβλίο τηλεπικοινωνιακών,ελπίζω να το έκρυψες καλά!!Κατα τα άλλα δεν έχω θέμα!

3)οταν λές γραφείο,εννοείς αυτό που πετάμε τα ρούχα μας πάνω;;;

4)Αγάπη,στο πάγκο της κουζίνας μόνο ο ιησούς χριστός θα μπορούσε να βάλει τάξη με ένα θαυμα!!!Ή και εμείς αν βάζαμε ράφια στο ντουλάπι! Αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι...και ράφια να βάζαμε μετά θα έπρεπε ή να φοράμε ξυλοπόδαρα για να φτάσουμε τα πιπέρια και τα αλάτια ή να σκαρφαλώνουμε στο νεροχύτη! Τελικά επιστρέφω στην εκδοχή του ιησού χριστού!!!

5)Έλα ξεκόλλα,τα έπιπλα στο σαλόνι- αν δε φύγει το τραπέζι της κουζίνας -δε μπορούν να πάνε πουθενά αλλού! Τι έκανες,μαρή;;;

6) Ο λόγος σου με χόρτασε και το ντολμαδάκι φάτο!!! Αφου χαρακτήρισες το ντολμαδάκι μου καταπληχτικό μπροστά σε ολόκληρη μπλογκόσφαιρα, μου αρκεί!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(τα θυμάσαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που τα έβαζες να εμφανίζονται στα προγράμματα;;;)

1) Ρε δε ξέρεις τι χαρά μου έδωσες!!!δεν απογοητευομαι!! θα το ξαναβρούμε!
2)Τον Φανιιιιη τον βρήκες στη θήκη των γυαλιών μου;;; ή ήταν χύμα κάπου στο σπίτι;;;
3) Που πήγε ρε παιδιά η κατσαρόλα;;; Ρε φιλαράκι,θυμάσαι που στο λεγα όσο ήμουν εκει οτι την είχα χάσει και συ δε με πίστευες!!! Δεν είμαι τρελλή σου λέω!!!
4)Μιλάς για το κόκαλο απο μπριζόλα κάτω απο τον καναπέ ή βρήκες και τίποτε άλλο;;;

5) Έλα σταμάτα θα με πάρουν τα κλάμματα!!!!!
6)Μιλάς για ΤΗΝ σοκολάτα;;;αυτή που μου είχες δώσει οταν εξεταζόμουν σε ένα εργαστήριο;;;
7)οι σημειώσεις δικές σου είναι...αλλα άμα τις κάνουμε σταχτυ και μπέρμπερι πολύ θα χαρώ παναγία μου!!!!
8) Οταν λές ΑΛΛΑΞΕΣ ΛΑΜΠΑ εννοείς και αυτές στο φωτιστικό του σαλονιού;;; Ελπίζω να ήταν το αδέλφι εκει δίπλα!!!

ΥΓ1 Ασε ρε τα υπογλώσσια!!έχω τα atarax μου στο μπάνιο!!μια χαρα,μη ξοδευεσαι!
ΥΓ2 Ρε μαν τώρα που σου έγραφα
α) κατάλαβα οτι μένω σε ένα ελεεινό και τρισάθλιο σπίτι,ενώ οταν ζούσα σε αυτό θεωρούσα φυσιολογικά τα πεταμένα ρούχα και το κόκαλο της μπριζόλας(αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτο το πέταξα όταν άλλαξα θέση στο καναπέ...για πές!!για πές!! τι βρήκες;;)
β)επίσης μου άρεσε πολύ που αντι να χρησιμοποιήσουμε το συμβατικό τρόπο του τηλεφώνου,στέλνουμε αναρτήσεις!
ΥΓ3 Αντε καλέ,θα φέρω μπιφτέκια της μάνας  μου...δε χρειάζεται να πάς στο σουπερ μαρκετ!
ΥΓ4 Πρέπει να ξεκινήσει ο διαγωνισμός...Το κοινό περιμένει το δώρο του!!!
ΥΓ5 θα κάνω την αρχή με μια ερώτηση για να ζεσταθούμε,κάτι σαν τεστάκι:
Ποσοι προγραμματιστές χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;;
ΥΓ5 έκανες γενική,μαρή;;; ή μου φάνηκε;;;κάμε κουράγιο ,ψυχή μου και θα έρθω να πλέξουμε μαζί!!! θα κάνουμε και χαλί!!!
ΥΓ6 Καλέ, μή άλλα δώρα!!!Τωρα θα έρθει το δικό μου!!!
ΥΓ7 Το δικό μου δώρο το δοκίμασες και συ;;;κάνει δουλειά τελικά;;;
ΥΓ8 Θέλω κάτι να περιγράψει τη καταστασή μας :
Δεν έχουμε μυαλό!!Δεν είμαστε καλα!!! φωνάζει το χωριο τρελλό απο χαρα!!!
ΥΓ9 Ο Μόσιαλος πάλι εμφανίστηκε μπροστά μου!!! Τώρα πρέπει να βρω τρόπο να κατεβάσω τα μαλλιά μου πάλι στη θέση τους!!
ΥΓ10 Ρε γαμώτο,γρουσούζεψα τον ήρωα του forum!! Απο την μέρα που τονε μελέτησα δε ξανάγραψε!!!
ΥΓ11 Ρε μαν,βαριέμαι τόσο πολύ που μπορώ να γράφω για ώρες μαλακίες!!!
ΥΓ12 μετά τον μαραβέγια είπα να ανεβάσω κέφι με encardia!Πω ρε φίλε!!!αρνείται πεισματικά να ανεβάσει άλλο τραγούδι
ΥΓ13 Ρε συ μπορώ να στύψω και άλλο το κεφάλι μου για να βρω και άλλη μαλακία αλλα θα σκάσω!
ΥΓ14 θυμήθηκα οτι ήθελα να παρασύρω μαζί μου στο βουρκο της βαρεμάρας και τους υπολοιπους οπότε θα τους παρουσιάσω μόνο ένα λινκ και μετα αυτοι θα φταίνε για το κάψιμο: μη με πατήσεις είμαι ΔΑΙΜΟΝΑΣ!!!
ΥΓ15 τελικά το αποφάσισα,θα σε αφήσω!!πάω να σχολιάσω σε κανένα άλλο μπλογκ! θα πάρω τη γλίτσα μου και θα τη φτύσω αλλού!
ΥΓ16 http://www.youtube.com/watch?v=shPET-znvnk (δε θα με νικήσει αυτό!!το έβαλα λινκ) καληνύχτα κεμαλ! περιμένω τη συνέχεια!
CU soon, baby
Σαλιαγκι

Παροξυσμός!

Είμαστε σε μια δύσκολη ηλικία. Το σαλιάγκι έχει ήδη κλείσει τα 24 και βαδίζει στο 25ο ετος ζωής του με αργό και νωχελικό βήμα και εγώ ως νεότερη πρέπει να το προσέχω μην μου πάθει τίποτα!!

Έτσι είπα να σου δώσω ένα hint για το τι θα ζήσεις όταν γυρίσεις στο σπιτικό σου..

Δε φταίω εγώ! Έλειπες και κάπως έπρεπε να απασχολήσω τον εαυτό μου.. Με έπιασαν που λες 2-3 παροξυσμοί και κάθε φορά καθάριζα διαφορετικό κομμάτι του σπιτιού. Μπορεί να το πάρεις στραβά που πείραξα πράγματά σου, αλλά θα με συγχωρέσεις, ε?ε?Ε?

Λοιπόοοοοον, κάτσε να δούμε τι χάλασα!
1. Την διάταξη των πραγμάτων πάνω στο τραπεζάκι
2. Την διάταξη των πραγμάτων πάνω στην βιβλιοθήκη (!!)
3. Την διάταξη των πραγμάτων πάνω στο γραφείο
4. Φλέρταρα με την ιδέα της διάταξης των πραγμάτων στον πάγκο, αλλά δεν υπάρχει σωτηρία νομίζω... (αν είχα ξύλα θα σου έφτιαχνα ράφι για το ντουλάπι στις 4 η ώρα προχθές το πρωί, αλλά ευτυχώς δεν είχα!!)
5. Παραλίγο την διάταξη των επίπλων στο σαλόνι.
6. Επειδή όλα αυτά μου άνοιξαν την όρεξη, έφαγα όλα τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ντολμαδακια που έκαμες (θα σου φτιάξω και άλλα στο υπόσχομαι!! Αλλά πρέπει να μου λες τι να κανω γιατι δεν ξέρω η άχρηστη!!)

ΑΛΛΑ

Όλες αυτές οι ανακατωσούρες είχαν πολλά αποτελέσματα!
1. Βρήκα το καλώδιο που έψαχνες για το κινητό (και νομίζω το ξαναέχασα)
2. Βρήκα το σκουλαρίκι/κουκουβάγια/Φανιιη!!!!
3. Δεν βρήκα την κατσαρολίτσα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το που μπορει να βρεθεί τελικά..
4. Βρήκα το φαγητό που κρύβει η γάτα για τις δύσκολες ώρες (το πέταξα πες της, αλλά είμαι έτοιμη για την εκδίκησή της όποτε θέλει!)
5. Βρήκα μια μεγάλη λούτρινη θαλάσσια χελώνα και συγκινήθηκα
6. Βρήκα ένα περιτύλιγμα σοκολάτας και συγκινήθηκα.
7. Βρήκα σημειώσεις μου από αλγορίθμους και συγκινήθηκα (θα έχουμε τουλάχιστον πολύ χαρτί να καίμε το χειμώνα που δεν θα ανάβουν πάλι τα καλοριφέρ!!)
8. Αλλαξα τις λάμπες για να βλέπω να τα κάνω όλα αυτά (και φυσικά για να πλέκω!)

Σε περιμένουν επίσης ένα δώρο και μία έκπληξη!

Ουφ, δεν ξέρω αν θα τα αντέξεις όλα μαζεμένα. Θα πάω αύριο να αγοράσω υπογλώσσια να είμαστε σίγουροι! Θέλεις να πάρω και τίποτα άλλο από το σούπερ μάρκετ? Τι τραβάει η ορεξή σου;

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Σαλιάγκι, I miss you...

Ναι ναι, εκφραση αιώνιου έρωτος και πάθους από το πλυντήριο στο σαλιάγκι ήταν αυτή.  Αναμειγμένη με λίγη πίκρα και νοσταλγία. Με παράτησε φίλτατοι αναγνώσται!!!! Ω ναι!! Εφυγε, πήρε και την γάτα (τι κάνει το ψοφίμι;;) και με άφησε μονάχη στους 16 τοίχους (ναι τους μέτρησα!!Είναι στρογγυλός ο αριθμός!) του σπιτιού μας... Κι εγώ από την θλίψη μου κάθομαι και βάζω απανωτά πλυντήρια, κλειδώνομαι στην κουζίνα (εκεί είναι το πλυντήριο-συσκευή) και το παρακολουθώ με τις ώρες να γυρνάει.. Και του λέω τις κακίες μου, γιατί κάπου πρέπει να πετάξω κι εγώ την χολή μου, ρε σαλιάγκι, και πήρες μαζί σου και τον συναισθηματικο κάδο..

Και πιο πολύ απ όλα να σας πω την μαύρη μου αλήθεια με πείραξε που μου πήρε τη γάτα... Περίμενε σαλιάγκι, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Θα σου παραθέσω τα γεγονότα να καταλάβεις.

Πρώτα όμως θέλω να κάμω μια μικρή παρένθεση για να καταλάβουν και οι αναγνώστες.

I am a dogs person! Λατρεύω τους σκυλούκους!! Ακόμα και τους κακάσχημους και κακιασμένους σκυλούκους που τσαντίζονται όταν ακούω μεθυσμένα ξωτικά και Rolling Stones και σηκώνουν τη γειτονιά στο ποδάρι. Ακόμα και εκείνους τους γκρινιάρηδες σκυλούκους που ζουν όλη τους τη ζωή σε ένα μπαλκόνι και η μόνη τους απασχόληση και ευτυχία είναι να σου γαυγίζουν μεσα στη μούρη εκτοξεύοντας ταυτόχρονα άπειρα σαλια προς την κατεύθυνσή σου όταν βγαίνεις στο μπαλκόνι σου που τυχαίνει να είναι δίπλα στο δικό τους..

Όπως ίσως έχετε υποψιαστεί όμως αγαπητοί αναγνώσται, στο κλικλικόσπιτό μας συγκατοικούμε και με μία γάτα, δώρο στο σαλιάγκι πριν από 1,5 χρόνο (όχι απο εμένα φυσικα.. δεν βάζω ποτέ τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου!!) Η γαττούλα αυτή είναι μετρίου αναστήματος, παρδαλή (άσπρο, μαύρο και κόκκινο) με κίτρινα μάτια, μεγάλα αυτιά, λεπτή και καταζητείται και 28 διαφορετικές χώρες! Φήμες λένε ότι μια φορά συνάντησε τον πάπα (το γνωστό μαθουσάλικο) και αυτός έτρεξε κατοστάρι σε 3 δευτερόλεπτα. Είναι διασταύρωση δαίμονα με βαμπίρ και σίγουρα την έχω δει να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία του Ροντρίγκεζ με βαμπίρια που κατασπαράζουν τον Τζόρτζ τον Κλούνει..

Υπάρχει αλήθεια!!!


Αλήθεια σας λέω, την έχω πετύχει να με περιμένει πίσω από τον καναπέ να περάσω για να μου γρατζουνίσει το πόδι. Και στοχεύει πάντα στον αχίλλειο τένοντα, για να προκαλέσει καλή ζημιά, όχι μετριότητες.. Και όταν αποφασίσει να με γλείψει με την τραχιά της γλώσσα (τρομερά ανατριχιαστικό!!!) το κάνει πάντα με ένα ύφος 'τώρα σε δοκιμάζω να δω αν είσαι καλή στο αλάτι..'

Δεν θα συνεχίσω άλλο τις αβρότητες για το γατί (θα σας αποκαλύψω και άλλα εν ευθέτω χρόνω) και εδώ θα κλείσω αυτήν την παρένθεση.

Που λες σαλιάγκι, προχθές αποφασίζω να πλύνω μια μπλουζίτσα στο χέρι γιατί ήταν μοναχή της σκούρη και μαυριδερή και ως γνωστόν δεν ανακατεύουμε μαύρα με άσπρα στο πλυντήριο καθώς είναι σαν να βάζεις την ΚΚΚ στο ίδιο δωμάτιο με τους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης..Πανικός!!

Παίρνω λοιπόν την λεκάνη, της χώνω μια γερή δόση του πανίσχυρου απορρυπαντικού που μυρίζει μανούλα, και την ξεχνάω εκεί για 2 μέρες... Αποφασίζω που λες να την ξεπλύνω επιτέλους πριν αποσυντεθεί στις ίνες εξ ων συνετέθει. Πλησιάζω την μοσχομυριστή λεκάνη και τι να δω; Ένα πτώμα μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο έχεις δει EVER! Αλήθεια σε λέω, δεν ξέρω αν είχε φουσκώσει από τα νερά και είχε διπλασιαστεί, αλλά ήταν κάτι σε φασούλας κατσαριδών. Φρίκη εγώ, με ξέρεις! Ούτε νεκρές, δεν τις αντέχω, καμία κουβέντα για ζωντανές. Ευτυχώς ήταν και το αδέρφι μου στο σπίτι και κανόνισε τα της ταφής (την ρίξαμε στην τουαλέτα).  Αυτός που την είδε και από πιο κοντά δήλωσε ότι είχε και δύο κόκκινα μάτια στο κεφάλι και τον κοιτούσανε..

Γι αυτό μια θερμή παράκληση, γύρνα πίσω, ή τέλος πάντων, στείλε την γάτα με κούριερ... Και δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ το θεωρώ προσωπική απειλή ότι στείλανε τον μεγαλύτερο γκοτζίλα στο σπίτι του μάστερ κατσαριδοντόνου σαλιαγκιού (αγαπητοί αναγνώστες, θυμήστε μου να σας πω και αυτές τις ιστορίες για το κουνιοτράμπαλο σαλιάγκι...) Ξεκινάνε επανάσταση!! Βοήθεια!

ΥΓ : Σου είπα ότι μου έλειψες;
ΥΓ1: Παρόλα όσα διαβάσατε παραπάνω, το αγαπάω το σκασμένο το γατί (παρεμπιπτόντως το όνομα της γάτας είναι 'Γατα'! Ευφάνταστο...)
ΥΓ2: Τον κακιασμένο γατούλη που σας κοιτάει απειλητικά όταν μπαίνετε να διαβάσετε το μπλογκ μας τον έβαλε το σαλιάγκι 2-3 μέρες πριν φύγει για να με γλυκάνει που θα με παρατούσε για τόσο καιρό και ξέρει τον έρωτα που του έχω.. Είναι ο μόνος γατούλης για τον οποίον έχω εκφράσει θετικά συναισθήματα και ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που πήγα στο Παρίσι, για να αποκτήσω ότι αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε με την φατσούλα του πάνω (μέχρι και σε βρακί τον είδα, αλλά μα τον τουτατή, δεν το πήρα)
ΥΓ3: Ναι το μετάνιωσα που δεν το πήρα εκείνο το βρακί.
ΥΓ4: Αμερικλάνε, ο διαγωνισμός έρχεται σε πολύ λίγο. Στον ετοιμάζω να είναι πλουμιστός και τσαχπινογαργαλιάρικος. Μην μου γκρινιάζεις μόνο!

Και ένα τραγουδάκι για καληνύχτα:


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σας λείψαμε ????

     Βασικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να γράψω...αλλα δε θα κολλήσω σε τέτοιες λεπτομέρειες τώρα!
     Το ξανασκέφτηκα...Θα γκρινιάξω! Αλλά όχι,δε θα το κάνω!!θα είμαι μια κυρία!

     Το βρήκα! Θα σας μιλήσω για τον θαρραλέο του πολυτεχνείου!!!

 Που λέτε ,λοιπόν, εμείς έχουμε ένα ωραιότατο forum στο πολυτεχνειο! Εκει πέρα μπαίνουν: φοιτητές,καθηγητές,συμβασιούχοι,γραμματείς,βιβλιοθηκάριοι κ.α Και όπως καταλαβαίνεται ο καθένας απο όλους αυτούς ανοίγει ενα θέμα και λέει τη μαλακία του! Ο ΗΜΜΥ τώρα -που είναι Ηλεκτρονικός Μαλάκας Με Υπογραφή - ΛΥΣΣΑΕΙ εκει μέσα!!! Δωστου πληκτρολόγιο,παιδί μου, και πάρε του την ψυχή!!! Ο,τι δε μπορεί να σου πεί κατα πρόσωπο, στα λέει μέσω forum, η κότα!
Ο ΗΜΜΥ εν ώρα δράσης!

  Σχολιάζει για θέματα της σχολής του, για την οικονομία, για το εκπαιδευτικό , το μεσανατολικό ,τους ζαπατίστας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου , την κλήρωση στο champions league, τα αποτελέσματα αγώνα, τον τράκτορα του φορτηγού  και πολλά πολλά άλλα! Και το πρόβλημα δεν είναι οτι έχει να πεί μια μαλακία για όλα! Το πρόβλημα είναι οτι σε ένα και μόνο θέμα με τίτλο π.χ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις παραπάνω αηδίες του!

    Επίσης, τον ημμυ στα forum τονε ξεχωρίζεις και απο τις μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις του! Είναι δεδομένο οτι απο κανένα άλλο τμήμα δε πρόκειται να μπει φοιτητής για να γράψει "+1" για το απο πάνω σχόλιο στις 5 το πρωί! Αλλά ξέρω γιατι το κάνει...Το κάνει για να σε μπερδέψει! Να μη μπορείς να καταλάβεις αν σου απάντησε λίγο πριν κοιμηθεί ή αφού έχει ξυπνήσει! Και σε μπερδευει ακόμα περισσότερο οταν σου απαντάει σχεδόν μόλις δημοσίευσες κάτι!Αυτό πραγματικά με έχει βάλει σε σκέψεις γιατί υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα:
α) δε κοιμάται ποτέ
β) έχει συσταθεί συμμορία αποτελούμενη απο 4-5 ημμυ που κοιμούνται με βάρδιες!

ο ημμυ στο πέρασμα των αιώνων!
    

Πάμε τώρα να δούμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις ιντερνετικές συνεδρίες:
Κατηγορίες
α) ο μαλάκας καθηγητής -που ούτε και αυτός κοιμάται- και κάθεται όλη μέρα και όλη νύχτα και απαντάει σε αναρτήσεις. Το παρουσιαστικό του το μαντευεις: είναι αυτό το παιδάκι με τη γλίτσα στο μάτι που δε του μίλησες ποτέ στο σχολείο αλλα το βλέπεις στην ομαδική φωτογραφία στο τέλος της χρονιάς και θυμάσαι οτι αυτός είναι το χαφιεδάκι ή το φυτουκλάκι ή και τα 2 ταυτόχρονα (who forbid him)! Tέλος πάντων, αυτό το χαφιεδάκι/φυτουκλάκι με τα γυαλιά έγινε επιστήμονας και μας τα πρίζει με τα μηνυματά του και τις απαντήσεις του όλη μέρα! Εννοείται οτι είναι απεργοσπάστης και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί του είναι αναρχικός ή απλυτος αριστερος! Διαλέγεις και παίρνεις!!!
Καθηγητής μας οταν ήταν φοιτητής ακόμα και έτρεχε DOS απο δισκετα!


β) Ο μαλάκας συνάδελφος! Αυτός συνδυάζει τη γλίτσα του μπανανοσάλιαγκα, τις γνώσεις του "τράκτορα" και την υπομονή γαιδουριού! Απαντάει είτε με "+1" αν θέλει να δείξει την επιδοκιμασία στο παραπάνω σχόλιο, είτε με emoticon που δείχνει ένα κίτρινο ανθρωπάκι να χτυπιέται πάνω σε ένα τοίχο εκφράζοντας έτσι αποδοκιμασία! Όταν όμως έχει έμπνευση...μέχρι και τα απομνημονευματα του Μακρυγιάννη σου χτυπάει στην απάντηση!( Ο Μακρυγιάννης είναι πραγματική ιστορία!! Αν και τις τελευταίες μέρες έχουν ανεβάσει επίπεδο, τσακώνονται για μια φράση του Μπρεχτ! Σου λέω, είμαστε πολύ μπροστά!!!)
Με λίγα λόγια είναι ειρωνικοί,απροσάρμοστοι,τζάμπα μάγκες και καθυστερημένα! Για να σου δώσω να καταλάβεις ρε παιδί μου, όλοι οι συμφοιτητές είναι υποψήφιοι να πεταχτούν σα τσουτσου να πουν τη μαλακία τους αλλα ο ημμυ θα πει τη μαλακία του πιο γρήγορα απο όλους! Ταχύτητα αποκρισης της τάξεως των nanoseconds!
Αντί για όπλα φαντάσου τον ημμυ με πληκτρολόγιο,σκληρό δίσκο και ποντίκι!



Και τώρα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τον μαχητή της βλακείας, τον υπερασπιστή της κοινής λογικής, τον τιμωρό της μαλακίας!! 
ΗΡΩΑΣ!!!!








Το παληκάρι το αγαπάμε έχει πεί οτι σκεφτόμασταν να πούμε αλλα ντρεπόμασταν! Γιατι αυτοί οι καραγκιόζηδες που ξεσκιζονται στο forum δενείναι πάνω απο 15 άτομα,αλλα κανουν δουλειά για 50! Ο Ηρωάς μας που λέτε κυνηγάει 2-3 άτομα που λένε τις περισσότερες βλακείες απο όλα και με το που γράψουν αυτοι σε ένα θέμα τους απαντάει απο κάτω! Μιλάμε έχει τρελλάνει κόσμο! Έχουν πάθει πανικό! Έχει φέρει το χάος! Κατάφερε μάλιστα να τους κάνει να σκάσουν για λίγο μερικούς απο τους εθισμένους! Να αγιάσει το χέρι του παναγία μου...έτσι να πληκτρολογεί πάντα! Άσε που έσπειρε το πανικό γιατι τους είπε "αυτά που μου λέτε εδω μέσα να έρθετε να μου τα πείτε μπροστά μου!!!" Το πήραν όλοι για απειλή και τρέχουν στα λαγούμια τους! Μια κοπελιά δε... Θίχτηκε γιατι της απάντησε με κεφαλαία!! Πω! Πω! παναγιά μου προσβολή!! Μου μίλησε με κεφαλαία! Νομίζω θα τα κάνω πάνω μου!!!
    Αλλά ο ΗΡΩΑΣ μας δε μασάει ρε!! Μπαίνει ο μαλακας καθηγητής να μας πει τα ίδια σε ακόμα ένα θέμα και τότε ο ΗΡΩΑΣ του λέει "πάλι εσύ εδω ρε φιλαράκο;;;" Ο λεβέντης-ΗΡΩΑΣ απαντάει και στα βλαμμένα και τους δίνει τις απαντήσεις που θα ήθελα εγώ να δώσω όπως "χεστήκαμε για τη γνώμη σου" , "μας τα πριξες φιλαράκο", "ξεκόλλα τη τυρόπιτα μωρή αρρώστια απο τον εγκέφαλο!!" ,"αι στο διάλο ρε γελοίε" , "ουστ!!"  

Όχι τελικά το batman είναι τόσο λίγο!!! 
   Ο ευλογητός είναι!! Φαντάσου την παραπάνω σκηνή να διαδραματίζεται γραπτά σε forum αλλα ο ευλογητός μας να είναι πιο μάγκας!!! 
   Μπράβο! Άξιος!!!! αν τον δεις εσύ τύπε με το μπάσο,πές του ένα μπράβο απο το Σαλιάγκι!!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

To ζητήσατε!

Και ήρθε η ώρα, μετά από μια βδομάδα, το πλυντήριο (με έπεισαν να το γράφω σωστά τελικά οι κολλημένοι με την ορθογραφία) να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού.. Αφήσαμε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να ενισχύσουμε την αγωνία και την προσμονή σας και τώρα σας παρουσιάζουμε αυτό που σας υποσχεθήκαμε... Τις πολυπόθητες εικόνες των αντικειμένων που παράξαμε εκείνο το καταραμένο διήμερο... (Εντάξει θα το αποκαλύψω, έλειπα και σε κάτι κάμπινγκ και μετά και σε έναν κρητικό γάμο-εμπειρία που πήγαμε μαζι με το σαλιάγκι και γι αυτό η έξτρα αναμονή)

Amigurumi:
Ότι πρέπει για το καλοκαίρι, μέσα στην ζέστη και με τον τζίτζικα να έχει σκάσει και αυτός από την ζέστη και να μην τραγουδάει εμείς πνιγήκαμε στα μαλλιά να πλέκουμε την κάλτσα του στρατιώτη..
Τα σοσόνια μας!!Μοντέλο ποδιών: πλυντήριο

Η κάλτσα έγινε με την τεχνική amigurumi την οποία εφαρμόσαμε ήδη στην παραγωγή τερατακίων με μαλλιά/μάτια/στόματα όπως το ακόλουθο:

Αρχικό amigurumi

Το οποίο μετά από επέμβαση του σαλιαγκιού έγινε κάπως έτσι..(την προκαλέσατε, αλλά εγώ είμαι μαζί σας.. Εμαθα και τα τερτίπια της.. Μα να αφήσει τα αμιγουρούμια στα δόντια της γάτας??)
Amigurumi voodoo αφιέρωμα σε NamNaira και sewsome

Origami:
Όλη η βλακεία όμως μας είχε πιάσει από πιο νωρίς (σας έχει ενημερώσει το σαλιάγκι για το χρονικό διάγραμμα) με τα origami.. Μπορεί να καταναλώσαμε τον μισό αμαζόνιο σε δέντρα αλλά είμασταν εξαιρετικά παραγωγικές:
origami κρίνος

οrigami γερανός

origami κουκουβάγια

origami βατραχος (πηδάει κιόλας!!)

origami pacman και pacwoman...Μοντέλο χεριών:σαλιάγκι.
Είχαν γίνει και άλλα, αλλά κάποια δοθήκανε δωράκια και κάποια τα οικειοποιήθηκε η γάτα και κάπου τα έκρυψε.. Και κάποια άλλα ήταν μιας χρήσης και τα δοκιμάσαμε στο μπάνιο με τα γνωστά αποτελέσματα στη λάμπα. Αλλά μην αγχώνεστε, η μαλακία δεν μας κόβεται έτσι εύκολα.. To be continued!!