Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

220 VOLT!!!!

     O Φονικός Μπανανοσάλιαγκας αποφάσισε να χτυπήσει μετα την ανάρτηση του φρικαρισμένου πλυντηριου και να αμολήσει τη φονική του γλίτσα και αυτος πάνω στους ΗΜΜΥ με τη σειρά του!!!
    Ναι,οκ!
Ξέρω τι σκέφτεσαι...
     και γώ ημμυ είμαι!! αλλα θέλω να πιστευω οτι αν και γαστερόποδο μαλάκιο(aka γυμνοσαλιαγκας) δε σταζω αηδια απο τα ματια!!!Σε αντίθεση με πάρα πολλους συναδέλφους μου!!
     Που λέτε,λοιπόν. Εμείς οι ηλεκτρομαλάκες είμαστε παράξενα όντα...Άλλοι είναι οπως τους περιέγραψε το πλυντήριο,δηλαδη κακιασμένες γλίτσες!Άλλοι είναι μόνο γλίτσες!Αλλοι στο κόσμο τους, μίλια μακρυά απο το ηλιακό μας σύστημα! Αλλοι το ρίξαν στο ποτό,άλλοι στο τσιγάρο(πολυ τσιγάρο,ας είναι καλά η java γιαυτο) και τέλος άλλοι στο μπινελίκι!Το πλυντήριο και γώ ανήκουμε στη τελευταία κατηγορία,θα μας πεθάνει παναθεμα το για σχολη!!!
Και ιδού η απόδειξη,μιλάω με στοιχεία εγω
 http://www.skai.gr/news/health/article/123048/%CE%91%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%82%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
(Ομολογώ οτι βγήκε λίγο μεγάλο το λίνκ αλλα είμαι πρωτάρα εδω μέσα,με το παρδον!)
 Έχουμε ιστορίες με φίλους που φυλάνε σα παράσημα στη ντουλάπα τα σπασμένα πληκτρολόγια και ποντικια τους!!Άλλος έσπασε ολόκληρη οθόνη 22'' με μια γροθιά! Να αγιάσει το χερι τους!!!Μα,πραγματικά,είσαι 10 ώρες μπροστά απο μια οθόνη κάνωντας μαλακίες που οδηγούν στο πουθενά,δε δουλευει τίποτα απο οσα με κόπο έγραψες όλο το βράδυ,νιώθεις το μυαλό σου να μουδιάζει απο τα νευρα, νιώθεις



 220 Volt στο κορμι να σε χτυπουν!!!να σε παίρνουν και να σε σηκώνουν!!!και εκεί που αρχίζει το μυαλό να ταξιδευει σε κόσμους μακρυνους, βάζεις ένα =0 και όλα δουλευουν στην εντελεια!! Ε αι στο διαολο το μαλακισμένο!!τις χρειαζόταν τις μπάτσες του!!!ήθελε κλωτσια να πάει η μητρική του στο θεο!αι σιχτιρ συγχίστηκα πάλι που τα θυμήθηκα!!!

ΥΓ1.πάω να καπνίσω μπας και με ηρεμίσει η νικοτίνη!Κατι τα λουκάνικα που έφαγα κάτι οι ιστορίες που θυμήθηκα, έχω μια καουραααααα!
ΥΓ2.Τη φαντασίωση μου με το μαγικό μανδύα μου και τα παλουκωμένα κεφάλια συναδέλφων μου θα σας τη μεταφέρω αυριο!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Φονικός μπανανοσάλιαγκας!


Χμ, χμ...Να 'μαι ξανά. Τι ποιός? Το πληντύριο ντε. Αφού κανένας άλλος δεν αξιώθηκε να κουνήσει τα δαχτυλάκια του να γράψει κάτι για τον κόσμο των ΗΜΜΥ είπα να ξαναπιάσω την μίρλα μόνο μου. Καλά καλά, ούτε κι εγώ αξιώθηκα, μην φωνάζεις.

Πιθανώς να νομίσατε λοιπόν ότι δεν γράφεται τίποτα σε αυτό το βλόγιον γιατί η μίρλα του ΗΜΜΥ έχει εξαφανιστεί!! Έρχομαι λοιπόν να σας καθησυχάσω. Ο ΗΜΜΥ και μάλιστα ο μίρλας υπάρχει, είναι ζωντανός και αναπαράγει τη μίρλα του καθημερινά, ώστε να μας προσφέρει μαγικές, μοναδικές ιστορίες..

Και ναι, όπως κατάλαβες σήμερα θα γκρινιάξουμε, θα βγάλουμε πράσινη χολή και θα γεμίσουμε τον κόσμο τοξική κακία. Οπότε αν δεν το αντέχει η κράση σου καλύτερα να μην συνεχίσεις.

Ο δικός μου ΗΜΜΥ (ο σημερινός, γιατί έχω ιστορίες με πολλούς!!) ανήκει στην κατηγορία ariolimax columbianus (ειρηνικό μπανάνας γυμνοσάλιαγκας):



Λίγα λόγια για το ζωντανό στην εικόνα. Ο περι ου ο λόγος σάλιαγκας είναι ένα μεγαλειώδες πλάσμα που ανεβαίνει δεντρα με το σάλιο του, κατεβαίνει δέντρα με το σάλιο του που το κάνει σκοινί και (το καλύτερο!!) όταν ένας εχθρός, πχ σαλαμάνδρα, απειλήσει τον μικρό μας φίλο, με το που θα τον δαγκώσει αμολάει σάλιο στη σαλαμάνδρα τόσο πολύ (και από κάθε τρύπα) που η τελευταία πνίγεται!!!!

Τα χαρακτηριστικά λοιπόν που πρέπει να εχει ένας ΗΜΜΥ για να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία είναι τα εξής:

1. είναι ο αιώνιος γλύφτης που από το γυμνάσιο θυμάσαι να τρέχει πίσω από τους καθηγητές στους διαδρόμους και να τους μιλάει για το άρθρο που διάβασε στο ιντερνετ για την τάδε ανακάλυψη.. (τι παει να πει δεν ήξερες για το ιντερνετ στο γυμνάσιο; Αυτός ήξερε!)

2. είναι ο συμφοιτητής που όποτε τον ρωτούσες κάτι για την εργασία που είχατε θα σου έλεγε το μίνιμουμ αυτών που ήξερε και τίποτα παραπάνω. Και εσύ θα πήγαινες την επόμενη μέρα να τους πεις ότι βρήκες λύση σε αυτό και θα σου έλεγε: 'α, ναι, αυτό το ήξερα' (αφού το ήξερες ρε παλικάρι τι δεν το λες και σε μας που έγινε ο κώλος μας διπλάσιος και τα μάτια μας μισά μετά τις 16 συνεχόμενες ώρες που το ψάχναμε στα βιβλία και στο ίντερνετ??)

3. είναι ο αρχίδης που θα στείλει μήνυμα στον καθηγητή και θα του γκρινιάζει ότι η ομάδα (θα μιλήσω άλλη φορά για ποιά ομάδα, προς στιγμήν ας πούμε ότι κάνω μια εργασία που πρέπει να συνεργάζομαι με άλλους σάλιαγκες) δεν πάει καλά αναφέροντας αναλυτικά τα άτομα που δουλεύουν, πόσο δουλεύει ο καθένας και τι έχει κάνει τους τελευταίους μήνες. Οοοοοχι, μην φανταστείς ότι το έκανε για να παινέψει τον κώλο του που είχε κάνει τα περισσότερα, για το καλό της ομάδας το έκαμε!! Για να αναδείξει τα προβλήματα της και να προωθήσει την παραγώγικότητα. Φταίω εγώ στα πλαίσια της παραγωγικότητας να του κλείσω τη μύτη και να του πετάξω στο στόμα έναν μπανανοσάλιαγκα; Ε; Φταίω;


ΥΓ: Ας βάλουμε έναν απτό στόχο..ενα ποστ τον χρόνο! Να το αφήσω;
ΥΓ2: Τον σάλιαγκα μου τον σύστησε η φίλη που αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ ότι πρότεινε την δημιουργία αυτού του βλογακίου και για καιρό ήταν το όνομά της στο μσν! (της άξιζε μια αναφορά για αυτήν την τρομερή ανακάλυψη)
ΥΓ3: Ο δικός μου ΗΜΜΥ έχει και άλλα κοινά χαρακτηριστικά με τον σάλιαγκα: είναι φαλακρός, φοράει γυαλιά, έχει σπυράκια (ουπς, αυτά δεν τα χει ο σάλιαγκας..τυχερό ζωντανό!) και έχουν αρχίσει να μου φαίνονται ύποπτες οι γλίστρες που τρώω κάθε φορά που πλησιάζω στο εργαστήριο για δουλειά.